Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inscrie-te la concursul de AMV de la Japan Play Transylvania

#1
Concursul de AMV

Pentru pasionaţii de montaj audio-video am pregătit concursul Anime Music Video (AMV).
AMV este un montaj audio-video cu secvenţe din serialele şi filmele de animaţie japoneză, sincronizate pe o melodie. Astfel, rezultatul montajului poate fi comparat cu un videoclip. La concursul AMV, toţi cei care au realizat astfel de montaje, se pot înregistra pe site-ul oficial al festivalului, trimiţând organizatorilor materialele pregătite. Juriul va decide, în baza unor criterii prestabilite, care sunt cele mai bune AMV-uri, acestea fiind proiectate şi în cadrul festivalului, în ordinea descrescătoare a clasamentului. Cei mai buni 3 finalişti vor primi premii.
Concursul AMV vă oferă opţiunea de a vă testa îndemânarea şi creativitatea în editarea materialelor video. Fie că sunteţi amatori, semi-profesionişti sau chiar profesionişti, veţi avea oportunitatea de a vă prezenta munca şi capabilitaţile în faţa unui public numeros.
Inscrie-te: http://japan-play.com/ro/contests/amv-contest/register

Premile constau în vouchere pentru produse(Manga, Figurine, Accesorii pentru Cosplay), DVD-uri cu jocuri, Accesorii pentru PC şi Console, Tricouri Oficiale, Postere, Insigne şi multe altele.

Vom încerca să oferim premii cât mai consistente şi relevante pentru persoanele înscrise în concurs. Dacă aveţi propuneri de premii le aşteptăm pe adresa de email: contact@japan-play.com


[Imagine: jpt-semnatura.jpg]

#2
Aş participa, dar nu cred că pot ajunge acolo unde se desfăşoară concursul. Sunt începătoare, şi totuşi mă tentează, dar presupun că nu am şanse, nu? Adică premiile se dau doar la faţa locului sau trebuie să particip doar dacă vin la concurs?

#3
Ar fi totusi bine sa fie o persoana sa iti ridice premiul...
Cum am putea sa iti facilitam participarea? De ce nu vei reusi sa ajungi?

#4
Hey! Are ceva daca ma inscriu in concurs cu un AMV mai vechi ? are un an fix si este pe youtube deja,dar voi mai face ceva modificari si cel mai probabil nu va fi chiar acelasi,cu toate astea,poate exista vreo problema?
[Imagine: wqymg0.jpg]

#5
(07-03-2012, 11:04 AM)deeaH2elen A scris: Hey! Are ceva daca ma inscriu in concurs cu un AMV mai vechi ? are un an fix si este pe youtube deja,dar voi mai face ceva modificari si cel mai probabil nu va fi chiar acelasi,cu toate astea,poate exista vreo problema?

Nu are nimica. Poti participa cu un AMV facut de tine in orice perioada dar sa respecte specificatiile.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Inscrie-te la concursul de Saiki de la Japan Play Transylvania JapanPlay 0 2.742 06-03-2012, 11:44 PM
Ultimul răspuns: JapanPlay
  Inscrieri Aleea Artistilor - Japan Play Transylvania Bebe 0 2.463 05-03-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: Bebe


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)