Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In bratele iubiri(Sasu-Saku)

#11
iuhuu....faceti loc pt mine :P....
am ajuns si eu pe aici,...si mi-a placut la nebunie ficul:X...eh.,greselutzele au fost zise...dar totusi,am si eu o intrebare :|....Daca sakura e insarcinata,cum poate sa-i fie rau si sasi dea seama de asta:S? din cate stiu eu,(si stiu destule) o sarcina se poate depista dupa cel putin o luna:|...(2 saptamani tre' sa-i intarzie....stiti voi :P )...si cei doi au facuto abia in urama cu cateva zile.

aveti mai multa grija;)...astept nextul:*

bye:-h

#12
Hey! Am ajuns si eu pe aici.
Oare de ce io fi fost rau?;)). Stiu da nu zic la nimeni.
Bun...
Descriere aveti din plin.
Naratiune este.
Si dialog aveti si nu e sec.
Se pare ca ati uitat de fic de aia am lasat comentariu sa vina de la pagina patru la prima:)).
Sper sa puneti continuarea cat mai repede.
Bye:*

#13
Deci am adus nextu'. . .scuzati-mi intarzierea dar sysu e in pana de inspiratie iar eo trebuie sa ma chinui cu el singura :s:
sper sa fiti intelegator. . .jumate e facut ji de sysu >__>

Nya_Love-> sys Nyaaaaaaaaa >:D< ti'am adus nextu ' >:D<

kiss4_sasuke -> nu au facut-o doar o data, si nu trebe' sa'ti intarzie neaparat :-j

Hana Akutagawa-> Hana-chan ti'am adus nextu' dupa ce mai capiat asa de mult la cap q el :))


Sakura a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Ii venea sa vomite iar fata ei era palida. Era ciudat deoarece ea nu are rau de masina. Si mai ales pe un drum asa de scurt. Sasuke a observat starea rozaliei si ingrijorat a oprit masina.
-Sakura, te simti bine? Vrei sa iei putin aer?
Sasuke s-a dat jos din masina si i-a deschis portiera rozaliei. A ajutat-o sa coboare din masina. Cand a iesit din automobil parca greata in disparuse dar picioarele ii tremurau si era ametinta.
In urmatorul moment Sakura a lesinat. Sasuke a prins-o inaintea sa se loveasca acum fiind mai mult disperat decat ingrijorat. A urcat-o pe rozalie in masina si a pornit in viteza catre spital. Cand au ajuns a luat-o pe Sakura in brate si a dus-o la un doctor. Acesta i-a condus intr-un salon si la sfatuit pe brunet sa se calmeze. Rozalia s-a trezit in scurt timp, doctorul a rugat-o sa il urmeze pentru niste analize.
Dupa ceva timp a adus-o inapoi in salon unde Sasuke o astepta.
-Analizele vor sosi imediat! a spus doctorul in timp ce iesea pe usa.
Sasuke s-a apropiat de ea imbratisand-o strans.
-Sti cat de mult m-ai speriat?
Sakura nu a zis nimic, doar i-a raspuns la imbratisare.
Doctorul a venit cu analizele rozaliei. La rugat pe brunet sa iasa putin pe hol. Acesta o saruta pe frunte pe Sakura si iesi din salon.
-Domnisoara Haruno sunteti complet sanatoasa! Va felicit, sunteti insarcinata!
Pe fata Sakurei se putea citi socul. Nu a mai putut sa spuna nimic. Se puse in pat cu mainile in fata si se gandi cum ar reactiona brunetul, oare o va pune sa avorteze?
Totusi era copilul ei, nu ar fi vrut sa-l lepede, un copil e ceva sfant de la insusi Dumnezeu, o binecuvantare, poate alte femei nu aveau posibilitatea de a ramane gravide, fiind sterile, atunci ea de ce sa piarda un copil? Era indecisa, ce sa-i spuna brunetului? Poate ca e anemica, dar el stia foarte bine ca manaca mult.
Brunetul la "ordinele" doctorului intra in salon si o intreba cu un oarecare tremurat in glas ce are, pentru ca doctorul nu ii spusese nimic.
-Stii, Sasuke, nu stiu cum sa-ti spun. . .-se balbaia si se vedea ca ar vrea sa evite subiectul, da luandu-si inima-n dinti ii spuse aproape tipand- sunt. . .sunt GRAVIDA! TE ROG NU MA PUNE SA AVORTEZ -spuse aceasta incepand sa planga, se apropie de brunet si il lua in brate , tragand cu mainile de tricoul acestuia, rugandu-l si plangand in continuare-
-Sakura, ai inebunit? spuse acesta indepartand-o si privind-o in ochi, Cum sa te pun sa avortezi? E si copilul meu, daca ar fii al altui barbat as mai intelege. -acesta o imbratisa strans mangaind-o pe spate si pe cap, iar aceasta incepand a se mai calma, nu mai spunea nimic, doar il imbratisa, un singur cuvant ii mai iesi pe gura, doar un "multumesc"
Acesta incepu sa rada si sa o indeparteze, stergandu-i lichidul cristalin ce curgea pe fata fetei.
-Mai mergem la facultate? Totusi am intarziat ... ar trebui sa-i cer doctorului o scutire, pentru a te duce acasa.
-Bine -spuse acesta inca mai suspinand de la plansetul de adineauri-
Dupa ce plecara de la spital brunetul o duse pe fata acasa, iar el plecand spre institut pentru restul orelor, nu inainte de ai spune "ai grija de tine, vin in patru ore, daca ti-e foame mananca niste fructe, legume sau ceva prajit" si sarutand-o incet pe frunte. Iesi in graba din casa si se urca in automobil pentru a ajunge la facultate.
Acolo Hinata il vazu pe brunet singur si ingrijorata in privinta rozaliei il intreba pe acesta de ce a intarziat si unde e Sakura. Acesta ii raspunse ca se simte rau si ca doctorul ii recomandase sa stea trei zile acasa, in liniste.
Dupa terminarea orelor, brunetul se duse acasa, in speranta ca Sakura e bine.
Cand intra in casa, se duse direct in dormitor si o gasi pe aceasta la TV, uitandu-se la o emisune in care unele femei nasteau in direct, iar Sakura vazand durerea ce trebuia sa o duca cu un copil incepu sa se sperie.
Sasuke se duse langa ea si incepu sa rada in hohote, vazand la ce se uita rozalia, apoi se apropie de ea si o saruta pe buze spunand ca sa nu-si faca griji, pentru ca el va fi mereu langa rozalie, la bine si la rau, de la tinerete pana la batranete, toata viata, pana ce moartea ii va desparti si si dupa moarte el ii jurase ca o va iubi.
Spuse acesta incepand sa o sarute pe buze apasat, punandu-i mana in par, iar ea pe fata lui. . .
Dupa asta brunetul ii spuse ca se duce sa faca un dus, iar dupa va veni la ea.
Rozalia incepu sa butoneze televizorul, gandindu-se la cele spuse de brunet si bucurandu-se ca a gasit pe cineva la care tine si ea si care o iubeste nespus de mult.
Brunetul era extrem de bucuros pentru ca va avea un copil si va deveni tatic, isi propuse sa o ceara de sotie pe Sakura maine, dupa ce va cauta un inel destul de frumos pentru printesa si stapana inimii lui.
Dupa dus, Sasuke se imbraca in pijama si se indrepta spre rozalie, pentru a se culca.
-Stii, Sas'ke-kun, ce ai vrea sa fie? Fata sau baiat? intreba rozalia.
-Sakura, iubire, nu conteaza asta, conteaza sa fie sanatos, orice ar fii e copilul meu si il voi iubii foarte mult, extrem de mult !
Spuse acestea brunetul se intinse pe pat iar Sakura isi puse capul pe pieptul brunetului stingand televizorul si adormind imediat.


Scuzati-ma ca e mic -_-
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

#14
Citat:Sakura a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Ii venea sa vomite iar fata ei era palida. Era ciudat deoarece ea nu are rau de masina. Si mai ales pe un drum asa de scurt. Sasuke a observat starea rozaliei si ingrijorat a oprit masina.
cu exprimarea stai un pic cam porst. Plus ca este o amestecatura de verbe. Ai grija ca mixezi intre anumite timpuri si anumite verbe.Nici macar nu stiui la ce timp lucrezi, deja e coctail :)) (ma intreb de ce aroma )


poate suna mai bine:

Sakura incepuse sa se simta din ce in ce mai rau. Avea stari de greata si voma, iar fata ei devenea palida cu trecerea secundelor. Era destul e ciudat, deoarece tanara nu avea probleme cu raul de masina. Sasuke observa starea tinerei, si ingrijorat, opri masina.


Citat:Sasuke s-a dat jos din masina si i-a deschis usa rozaliei. A ajutat-o sa coboare din masina. Cand a iesit din automobil parca greata in disparuse dar picioarele ii tremurau si era ametinta.
Sasuke se dadu jos din automobil, deschizandu-i portiera nu usa. :)). Cand cobora, Sakura simtea cum greata ii trecea, insa o usoara ameteala inca punea stapanire pe ea.

Cam te repeti.


Citat:Pe fata Sakurei se putea citi socul.
Pe chipul Sakure. -> suna mai bine ^^


Citat:Totusi era copilul ei,fara virgula aici nu ar fi vrut sa-l lepede, un copil e ceva sfant de la insusi Dumnezeu, o binecuvantare, poate alte femei nu aveau posibilitatea de a ramane gravide, fiind sterile, atunci ea de ce sa piarda un copil? Era indecisa, ce sa-i spuna brunetului? Poate ca e anemica, dar el stia foarte bine ca manaca mult.

lepede ( a lepada ) stii ce ? ideea este ca nu e mai folosesc arhaismele, ca deh` suntem in perioada moderna. Foloseste neologismele.:))

Citat:Brunetulvirgula la "ordinele" doctorului intra in salon si o intreba cu un oarecare tremurat in glas ce are, pentru ca doctorul nu ii spusese nimic.

-Sakura, ai inebunit? spuse acesta indepartand-o si privind-o in ochi, Cum sa te pun sa avortezi? E si copilul meu, daca ar fii al altui barbat as mai intelege. -De ce pui semne de pauza. O__O. Nu e nevoie. ca doar nu spui altceva in actiunea propriu zisa. acesta o imbratisa strans mangaind-o pe spate si pe cap, iar aceasta incepand a se mai calma, nu mai spunea nimic, doar il imbratisa, un singur cuvant ii mai iesi pe gura, doar un "multumesc"

Mai scuteste-ma cu pronumele astea. Foloseste-le numele

Citat:-Stii, Sas'ke-kun, ce ai vrea sa fie? Fata sau baiat? intreba rozalia.
Sasuke-kun plus ca daca vrei sa desparti nu se foloseste apostroful ala, ci cratima aia.


Vezi ca ai o problema, maaare cu virgulele. Nu le pui unde trebuie si unde este necesar le pui. Alta chestie, nu ai destula descriere, te grabesti, de exemplu cand a dus-o sasuke la spital pe sakura, trebuia sa descrii cum a dus-o ce a simtit. Nu ai destula, te grabesti.
La gramatica maI TRE sa lucrezi la verbe, nu stiu la ce timp lucrezi, sincer si mixezi verbele si timpurile, ba e la prezent, ba la trecut. Sunt derutata.
In al doilea rand nu mai folosi semnele de pauza. Daca nu stii sa le folosesti nu le mai folosi.
Si nu mai scrie cu look, ca nu e necesar.



Ankutzu' maica, hai ca te las :)) lucreaza la anumite chestii pe acolo. Acum arunca cu rosii in mine :)) ( virtuale sa stii )
-

#15
Buna!
Nu m-am uitat dupa greseli pentru ca in sfarsit a aparut noul capitol.
Actiunea a fost buna si ma asteptam ca Sakura sa aiba un copil. Totusi mi se pare ca s-a terminat totul prea repede :-S, in conditiile in care o cere in casatorie capitolul urmator. (daca o mai cere :)))
Sunt curioasa ce urmeaza.
Acum am chiar mai multe motive sa astept continuarea! :-)

#16
Bn gata...ma scoateti din sarite...X(....unu. Ankutzu' maica, hai ca te las ... ce ma?...de cand e doar o autoare...X(/// bn gata...acum chiar st nervoasa...X(...

2. Deci am adus nextu'. . .scuzati-mi intarzierea dar sysu e in pana de inspiratie iar eo trebuie sa ma chinui cu el singura ....Am fost in pana de inspiratie...dar nu mai sunt...puteai sa imi ceri ajutorul...dar....
3. "cu el SINGURA"...singura ai?...Dak tot te ocupi singura...si nu ai putu macar sa scrii ca e facut de amandoua...poti sa il pastrezi de tot...

oricum tin sa anunt ca nu mai fac ficuri cu sasusaku...ma axez pe ficurile cu vampiri...sau alte domenii...sasusaku...e de domeniu trecutului...X(
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku ) natynaty 2 2.922 11-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.954 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Groaza unei iubiri cu un vampir Gothic Lolly Girl 6 4.531 13-02-2011, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 11.878 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  in cautarea iubiri saku vampire 7 3.954 27-12-2010, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Vero
  Prietenii si Iubiri distruse Crazy Person 2 3.272 12-04-2010, 09:44 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Destinul unei iubiri Alisia-chan* 11 8.330 04-08-2009, 06:04 PM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvaluite *Saku love Sasu* Claribel 38 44.427 01-08-2009, 10:25 PM
Ultimul răspuns: xXxAdaxXx
  Internatul iubiri SakuraMaiKisetsu 14 10.191 10-07-2009, 11:33 PM
Ultimul răspuns: Daniela_Sakura_chan
  Sasu Saku Love Story! Kiddo 3 3.667 30-05-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)