Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#1
Have a fun, I'm Erik ^.^

Capitolul 1


- Erik mai fa-mi o data tlucul ala cu banul, aud vocea Melissei de langa pat.
Imi dau ochii de un albastru-safir peste cap si mi atintesc spre surioara mea de trei ani si jumate. De cand i-am facut trucul cu banul, ma tot piseaza la cap cu asta si nu ma lasa sa imi invat pentru scoala.
- Lissa, ce spui ca dupa ce iti fac acest truc, tu pleci sa te joci, ca Erik trebuie sa deseneze - ea asa pricepe prin facerea temelor - pentru gradinita lui - adica clasa a unsprezecea, la liceul de arta, sectia teatru, ii spun zambindui, iar ea aproba din cap. O.K. Nu am nimic in manici - nu avea rost sa spun asta, ca purtam un maiou pe trup - nici in palma, dar tu ai ceva in par, ii spun si culeg din parul ei saten-inchis saptezeci si cinci de centi.
Cand vazu, batu din palmute, ma pupa pe obraz si alerga dupa mami, sa ii spuna ce am gasit in parul ei. Imi trec degetele prin parul negru, ciufulindu-l usor. Ma las usor pe spate cu scaunul, stand doar pe picioarele din spate, fara sa ma tin de nimic, cu mainile la ceafa, privind tavanul. Imi miscam usor buzele repetand lectia la istorie, care era de vreo zece pagini de caiet studentesc. Pacat ca nu am putut sa practic disparitile pe persoane, ca l-as fi facut pe domnul Finigan, cel mai idiot profesor de istorie din Beverly Hill, care mereu ma asculta pe mine si pe inca cativa, fiindca noi mereu facem cu totul altceva decat sa fim atenti la mormaielile sale. De o data imi aparu in minte imaginea profului destul de haioasa, incat ma facut sa incep sa rad si sa cad gramada pe spate, pierzandu-mi concentrarea.
- Erik scumpule esti bine? Striga mama mea si veni repede in camera mea.
- Da, cu exceptia unei dureri de cap sunt bine, spun ridicandu-ma de pe jos.
- Iar te jucai te-a magicianul? De cate ori ti-am spus sa nu te mai joci? Parca ti-am interzis asta! Incepu femeia sa tipe pe mine.
Tinu in tipete timp de cinci minute, pana constientiza ca tipa la pereti si mobilier si nu la mine. Ce batuta in cap. Imi spuse ca ma cauta niste colegi de ai mei, care vor sa iesim in oras. Daca prin oras la ora noua seara se intelege multa bere, iarba, sex, tigari, atunci ma bag. Ma imbrac repede cu o pereche de blugi negri, cu lanturi si buzunare, un tricou negru din plasa peste maioul rosu-sangeriu. Imi pun o curelusa cu tinte la gat, imi fac parul si imi pun pe degetele de la mana stanga banda izolanta neagra si pe cea dreapa imi pun niste manusi fara degete. Cobor in living bat palma cu amici mei - trei la numar - si iesim din casa.
Imi iau iubitul dupa gat si il sarut pe buze, simtindu-i respiratia de iarba amestecata cu bomboane mentolate, pentru a o elimina cat de cat. Acesta imi dadu una peste fund si ma musca de gat, ca un animal, lasandu-mi o urma rosie pe piele. Eram obisnuit cu astfel de muscaturi, dar pentru fiecare ii ceream o tigara cu iarba, pe care am primit-o imediat, dupa ce ne-am lins putin, ne bagandu-i in seama pe Tania si Miki.
- Alex, fi si tu mai gentil cu el, ca va fi urmatorul Houdini, spuse Tania, intrerupandu-l pe Alexander, care ma musca usor de lobul urechi in timp ce eu il mangaiam intre picioare.
- Da ma. Hai Black, arata-ne si noua niste trucuri, ma ruga Miki, de fapt imi ordona din spatele unui fum dens.
- Bi-bine, ingand, ridicandu-ma cu greutate de pe canapeaua din beciul Taniei.
Iau o sticla de bere in mana, din care iau o gura zdravana si apoi trag lacom din tigara - normala - din mana cealalta. Ma intorc cu fata spre ei, razand ca un idiot si merg putin cu spatele. Ma impiedic intr-o sticla si pic pe spate, dar ma opresc in aer la jumatate de metru de podea. Amici mei au inceput sa rada ca idioti, apoi blonda se ridica usor ne sigura si trecu mana deasupra mea si apoi pe dedesuptul meu. Scapa sticla de bere din mana si tipa, spunand ca sunt vrajitor. Ma relaxez si imi dau gramada de podea. Stiam eu ca levitatul este un truc ce nu ar trebui sa il arat prietenilor mei, mai ales cand acestia sunt droghati si beti manga, asta insemnad cam tot timpul.
Incep sa le explic ca e doar iluzie, dar Alex ma apuca de haine si ma arunca afara din camera prin geamul de la usa, spargandu-l cu mine. M-am taiat la maini si putin pe corp, dar acest lucru era cu totul minor in comparatie cu gestul iubitului meu, care imi spuse ca sunt un ciudat si nu vrea sa ma mai vada vreo data. M-am ridicat ametit de pe jos si am pornit balanganindu-ma pana acasa. Ca de obicei usa era incuiata. Frate. Inchid ochii si apoi apas mana pe usa, care trecu prin ea, dupa care urma si corpul meu. Iluzii. Erau cele mai puternice, cele mai greu de explicat si de descifrat si niciodata nu iti dai seama cum se fac, ci doar se intampla.
Ma tarasc pana in camera mea, unde ma dezbrac, ramand in boxeri si ma trantesc pe pat, adormind, dar nu inainte de a plange ca un idiot dupa Alex si iarba sa. Asta insemna sa ma las de droguri pentru totdeauna si sa numai arat la alti ca stiu sa fac iluzionism pentru profesionism, chiar si cand sunt beat sau sub presiune...

Erik Black
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Ne bucuram ca iti placepupichug Imaginatie39 Vine asa, pe moment8!
Deci, iata nextul:]

Lecturare placuta!



Capitolul 2


Ma plimbam pierdut pe strazile Beverly Hills-ului, fumand o tigara si privind atent in jur ceea ce se intampla. De doi ani de cand tatal meu, fost politest la FBI, reusise sa ma bage printre astia, totul era doar o plictiseala. La doar 21 de ani eu imi petrecem viata dezlegand cele mai ale dracului mistere. Si aveam cum. De mic fusesem un baietel inteligent si receptiv la tot ceea ce se intampla in jurul meu. Eram de parere ca orice poate fii explicat prin pura stiinta, iar pana in acest moment nimeni nu reusise sa demonstreze contrarul vorbelor mele.
Ajung la birou, cu toate ca era cinci dimineata. Eu asa ma duceam la birou, hotarat sa pun mana pe cele mai grele cazuri, insa nimic nu era fara explicatie, pe fiecare reusisem sa le dezleg corect. Ma saluta Miranda, secretara tatalui meu, o blondina buna care imi facea ochi dulci de cand ma cunoscuse, insa nu o bagasem in seama. Ce nu stia ea si nici tatal meu era ca eu eram bisexual, si in momentul de fata eram cu un baiat.
In biroul meu aparu Danny, aducandu-mi o caseta. Se aseza la birou, in fata mea, si ii dadu drumul sa deruleze. Plasma de pe perete arata cum un idiot de hot jefuia o banca din New York trecand printr-un perete. Mi-am dat ochii peste cap incepand sa ma gandesc care ar fi solutia acestei intamplari bizare, insa in acest moment mintea refuza sa lucreze. Mi-am aprins din nou o tigara, continuand sa ma uit la filmul pus iar si iar. Eram putin uimit, insa eram sigur ca e un trucaj, ceea ce si am spus.
Danny insa nu asculta, ci o tinea pe-a lui: magie. Am inceput sa ne certam, pana la urma intrand seful nostru peste noi. Privi si el caseta si spuse:
- Baieti, sunt sincer: habar nu am ce e asta, insa un fost coleg de-al meu are un fiu ce se pricepe in de-astea.
Mi-a trecut adresa acestuia pe o foaie si m-am ridicat de la birou, iesind afara. M-am uitat la telefon, ceasul indicand 06.33. Grozav, nu ma puteam prezenta acasa la un tanar la ora 6 jumate. M-am intors acasa la mine si am facut un dus rapid, apoi am motait nitel in fotoliu. Ma uitam la intepaturile de ac ce le aveam de-a lungul venelor. Urat viciu mai aveam si eu: trageam praf si imi bagam in vene.
Ajunsesem la 17 ani in coma la spital. Noroc ca ma stabilizasera aia si scapasem cu viata. Ma tarasera parintii pe la sedinte de grup, la Narcomani, sperand ca imi trece, insa nu era chip. Cu unul ca mine in orice caz nu se putea vorbi. Chiar si acum, cand lucram la FBI, eram un pericol pentru oameni. Rupeam in bataie tot ce voiam, fara dar si poate, ma drogam si mi-o trageam ca un nesatul cu fiecare in parte. Duceam doua vieti de care putini stiau.
Pe la ora 9:30 m-am ridicat de pe canapea si m-am imbracat intr-o pereche de blugi negri si un tricou frumos croit ce imi scotea in evidenta trupul bine facut, lucrat. Am coborat din scara blocului si m-am urcat pe motorul negru, pornind spre adresa lasata de seful meu.
Cateva minute mai tarziu m-am dat jos de pe motocicleta si am pasit spre casa in care locuia baiatul de care mi se spusese. Am batut usor la usa si mi-a deschis mama sa. Dupa prezentare m-a poftit in sufragerie.
Am pasit in tacere, uitandu-ma la spectacolul dat de un tanar cu o minge de golf ce plutea in aer unei fetite de vreo 4-5 anisori. Am aplaudat usor din palme, apoi am rostit:
- Grozav, dar mingea e prinsa de ceva, rostesc privind atent.
- Nu e, rosti fetita zambindu-mi, e magie!
Cateva minute mai tarziu mama tanarului intra in camera si spuse bland :
- Erik, fa-ti bagajele, pleci cu tanarul acesta!
I-am zambit femeii usor, dupa care m-am asezat pe canapea, asteptand. Baiatul ala nu parea ca ar avea ma mult de 17-18 ani. I-am zambit discret si lui si acesta spuse :
- Hai cu mine! M-am ridicat de pe canapea si l-am urmat pana in camerea sa, apoi acesta continua: Sunt Erik!
- Chris, am raspuns schitand un gest nerabdator. Ma uitam la el cum incepea sa isi faca bagajele si ii analizam trupul bine facut. Scutur negativ din cap, incercand sa imi alung gandurile.
- Unde vom sta? ma intreba Erik privindu-ma atent. Si ce e asa de important incat trebuie sa plec de acasa?
- Vei sta la mine. Si abilitatile tale de a face scamatorii sunt importante.
A dat afirmativ din cap si s-a intors cu spatele, incepand sa impacheteze. Ma uitam dupa curul lui – aaah! Frate, ce cur avea! – si imi curgeau balele. Era imbracat intr-un maieu negru, din plasa, ceea ce ma facea sa imi fuga ochii dupa el.
M-am dezbracat de geaca neagra de piele si am asezat-o langa mine, fara sa imi dau seama ca mi se vad intepaturile de pe vene. S-a uitat atent la mine, insa nu a spus nimic. Nici ca ar fi fost ceva de spus. Ma drogam si gata.
Telefonul incepu sa sune in buzunar. M-am ridicat si m-am scuzat, apoi am raspuns la telefon.
- Iubitule, se auzi o voce de la celalalt capat al firului, ne intalnim diseara?
- Nu mai pot, am spus scurt si am inchis telefonul. Nu imi convenea cand John ma suna in timpul serviciului.
Ma uit atent la brunet, insa se parea ca nu auzise ce spusese baiatul la telefon.
Dupa o jumatate de ora am iesit din casa lui Erik si ne-am indreptat spre motorul meu. Isi lasase valiza acasa, urmand sa i-o ia Danny mai pe seara. M-am urcat pe acesta, iar tanarul se urca in spatele meu, lipindu-se de mine, ceea ce ma cam excita… Cacat!
Am pornit spre birou si, dupa 15 minute maxim, ne aflam acolo. I-am pus caseta si acesta se uita atent, dupa care am grait:
- Spune-mi!
- Da-ti seama singur, eu nu imi tradez secretele!
M-am uitat aspru la el si am dat sa ii lipesc un pumn in falca, insa nenorocitul s-a lasat in jos, gen Matrix. Imi dau ochii peste cap si ma trantesc pe scaunul de la birou, obosit. Scot o tigara, in ciuda faptului ca mi se spusese sa ma las, si mi-o aprind, incepand sa trag din ea cu sete. Erik se uita la mine, parca analizandu-ma, insa nu mai aveam chef de el acum.
In fond, totul are o explicatie stiintifica, o sa o gasesc eu cumva!


Chris - http://images.fanpop.com/images/image_up...7_1024.jpg


Sper sa va placa! 8 ASteptam pareri si critici pupic
Sarbatori fericite pupic
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#3
Weee Smile
Am doua cuvinte pentru voi doua:Sunteti tari!!
Scrie-ti prea frumos.
Pe mine,sincer m-a atras cel mai mult titlul.
Nu mai pot astepta pana la urmatorul capitol.Sper ca intre Chris si Erik sa se intample ceva interesant cat de curand 19 Sunt doua persoane diferite.Adica Erik cu trucurile si tot ce mai face el si Chris care nu gaseste decat o expliatie logica pentru orice.
Dar,desigur ca Erik nu se lasa mai prejos decat Chris si nu vrea sa isi tradeze secreteleSmile
Imi place pentru ca actiunea nu este deloc grabita.Dupa mine e potrivita.
Astept urmatorul capitol
Pana atunci
Ja ne!!

#4
Si eu, si eu am citit o.o. [ ma surprinde asta 43]
In general, nu prea imi plac ficurile in care un tip se drogheaza, viata este un rahat pentru el, vai vine apocalipsa. But, ideea de... magie o.o. Kmy place o.o.
Mi-a placut ca amandoua [ sper ca sunteti fete : )) ] ati descris personalitatile celor doi. Nu m-as fi gandit niciodata ca un agent FBI ar putea sa aiba asemenea vicii. [ Oh, he is so young 105] Ma intreb daca este in regula39. Buhaha, e pervers. Ce-mi plac politistii perversi.
Alexander, nuuuu, de ce tre sa fie the bad guy? 21 Imi place numele lui plus ca mi se parea cute dupa cum l-ai descris. Yaddaa T^T.
Ma rog, infara de poveste nu peea am ce sa spun, la capitolele celelalte [ moduri de expunere, punctuatie, ortografie etc] va descurcati.
Ce sa zic, astept continuarea. Ma intreb, ca la cate ficuri aveti, daca o sa continuati si o sa-l duceti pana la capat. Asta e marea problema a tuturor ficurilor de pe aici 43.
However, next hug.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#5
Am trecut si eu pe aici in sfarsit.
OMG I love it :X m-ati lasat cu gura pe jos, a fost mega ultra super Kyaaa` >w< .
primul capitol mi-a placut foarte mult, deci chiar nu ma gandeam ca o sa-l faceti iluzionist/magician ( sau na ceva de genul 21 ) super de tot mi-a placut la nebunie. Insa mi-a cam parut rau de Erik cand nebunul ala de prieten a lui la aruncat pe geam.
Nesimtire curata, daca e talentat ce e crima ? Iar de iubituso nu am ce comenta nesimtitul .. cum sa-l faca ciudat.. hump 47.
Deci mi-a placut cum ai scris totul foarte frumos Manu.

Al doilea capitol wow l-am venerat ce pot spune Gaby-chan, ai scris super :X .
Ador modul in care scri, ai descris super si nu am vazut nici o greseala. Pot spune ca mi-a placut faza asta : partea cu Balele si fundul 21 am ras cu pofta.
Deci de data asta am citit cu o palcere sublima, imi cadeau mie balele 24 , bine aici am exagerat umpic eu dar nici asa . Pai pot spune ca mi-a palcut cum ai facut al doilea capitol, iar Chris, mama ce bunaciune. : > : >

*Eu una am fost impresionata de tot : titlu, continut, tema, scris etc.
Mi-a placut cum a-ti colaborat, totul e intr-o armonie perfecta.
Astept cu nerabdare urmatorul capito, nu are importanta cine il pune. :X:X

*Da pot spune ca este un comentariu foarte lung.. deci e special pentru voi hug

*Spor la scris si nu uitati scrieti din placere totul, asa rezulta ceva frumos.

#6
Multumim pentru comenturi si iata nextul, cadou de Revelion. La multi ani!

Capitolul 3


Nu il intelegeam de fel pe Chris. Privea iar si iar caseta cu inregistrarea video, notand de zori pe un carnetel. Ce dracu nu intelege ca e doar o iluzie si nimic mai mult. Stateam in spatele sau si ma uitam peste diplomele ce le avea in rama.
- Numai sta in spatele meu si spune-mi cum face asta! Marai nervos, aratand spre ecranul laptopului sau.
- E iluzie, ii spun plictisit, apoi privesc ora jafului. Aceasta banca are camere de supraveghere si afara? Il intreb curios.
Acesta ofta si oprise filmuletul - aleluia - pentru a-mi arata cum cineva cu masca, ii zbura pe politisti in perete, doar ridicand mainile in laterale si apoi batand din palme. Deci asta era un iluzionist ce stia sa foloseasca o gramada de iluzi, fara sa le pun la socoteala pe cele optice. Pana acum folosise telekinetica si trecerea prin obiecte.
- Iluzile nu e o chestie ce faci imposibilul sa fie posibil? Ma intreba satenul - avea parul saten, scurt si facut tepi - privindu-ma atent.
- Exact. Nu are explicatie, dar este in acelasi timp mortala, spun eu, trantindu-ma pe un fotoliu.
- Tu sti sa faci asta?
- Ce iti pasa? Sunt aici sa te ajut sa il gasesti pe acest tip si gata. Sti e cam ciudat pentru cineva care se drogheaza sa caute ceva logic si nu ceva ireal, ii soptesc in ureche, apoi ma duc la fereastra.
Simt cum sunt apucat de par si trantit de usa de la birou. Il aud pe barbat cum imi odorna sa tac dracului din gura si sa ii spun cum se fac iluzile. Ii dau un cap in gura si trec prin usa, picand pe jos si sperind-o de moarta pe secretara blonda ce cocheta cu Danny. Cei doi se uitau la mine ca la omuleti aia verzi de pe marte. Ma ridic in picioare si ma scutur de praf. Aud strigatele barbatului de pe partea cealalta, cum spunea ca vine dupa mine. Ii spun sa se avante cu capul inainte ca poate trece. Trecu vreo trei secunde si aud un puf de pe partea cealata a usi.
- Asta se intampla cand nu iti doresti cu adevarat sa treci, spun eu ironic si deschid usa de la birou.
La picioarele mele se pravali satenul tinandu-se cu mainile de cap. Au, a intrat ca un taur in usa. Se ridica repede de pe jos si imi spuse daca nu ii spun cum am facut acel truc ieftin, va descoperi si vai de curul meu ce va fi. Scot limba la el, ca un copil mic si ii spun sa nu se joace cu mine, ca pot deveni dintr-o pisica blanda, una foarte periculoasa. Vru sa imi mai spuna ceva, dar Danny ii spuse ca este pranzul si ca ii foame si ca ne invita in oras sa mancam pizza. Da! Pizza!
- Nu. Il voi duce acasa la mine si ma va ajuta sa rezolv cazul, spuse Chris si ma apuca de cot, tragandu-ma de acolo.
Frate! Ce dracu l-a apucat? Geloziile? Cum dracu sa te apuce geloziile, cand ai iubita o secretara atat de hot, dar si atat de tarfa. Iesim din cladire si ma urc in spatele tanarului, lipindu-ma de el. Arata destul de bine pentru un pampalau, dar asta nu inseamna ca il plac. Se pare ca el locuia singur intr-un apartament mare, mi-am dat seama de cum am intrat in casa lui. Imi spuse ca voi dormi in camera de oaspeti si imi lua bagajul de dupa usa si mi-l duse in camera de oaspeti, in timp ce eu ma uitam prin sufragerie.
Am vazut niste poze cu el si familia pe acolo si una in care era cu un tip, mai invarsta decat el cu trei-patru ani, sarutandu-se in timp ce isi faceau poze. Cat de idiot poti sa fi, ca sa iti faci poze in timp ce iti dai limbi in gura cu altul? Ma pun pe canapeaua din piele neagra si moale si sar putin pe ea, testand-o putin.
- Numai fa asa ca te fac canapea, imi spuse Chris rece, in timp ce se aseza langa mine.
Ca sa nu fiu tentat sa ii carpesc una peste ochi, iau o portocala din fuctiera si incep sa ma joc cu ea. O aruncam de jos in sus si invers. Am impreunat mainile, apoi le-am departat incet, lasand ca portocala sa pluteasca in aer. Ochii de un verde-sur ai barbatului ma priveau ca un vultur. Acum palmele erau la nivelul umerilor mei, in timp ce portocala aluneca dintr-o parte in alta. Am oprit fructul la mijlocul pieptului meu, iar el isi trecu mana pe dedesuptul, deasupra si toate partile fructului, pentru a descoperi smecheria. I-am lasat portocala sa o masacreze si m-am dus in camera de oaspeti trantindu-ma pe pat. Imi era somn si soarele acesta imi sporea starea de motaiala. M-am dezbracat pana la boxeri si m-am intins pe patul dublu, pe burta, inchizand ochii. Soarele ma atingea usor, incalzindu-mi pielea spatelui, facandu-ma sa atipesc.
M-am trezit mai tarziu, din cauza zgomotelor din sufragerie. Acele zgomote, erau tipete de fata ingrizita. Ce dracu. M-am ridicat din pat, intrebandu-ma cum am ajuns acoperit si mi-am luat pe mine blugi si tricou de plasa. Ies descult din camera si merg tip-til pana in sufragerie, ramand usor uimit. Chris se afla intins pe canapea, iar deasupra lui era un tip, care ii facea un oral, facandu-l sa geama de placere. De fapt nu gemea cu adevarat, ci doar mima placerea. Cred ca ar trebui sa fie groaznic, daca mimeaza. Vreau sa ma intorc, dar...
- Uuu, ce cur sexy avem. Chris, de ce nu mi-ai spus ca avem o asemenea bunaciune in apartament. Ce spui pustiule de un menaje a troi? Ma intreba iubitul satenului, facandu-ma sa instramb din nas.
- Ce ar fi sa inveti cum se face cu adevarat blowjob-ul si pe urma sa visezi la menaje. Vezi ca pampalaul tau geme fals, spun calm, intorcandu-ma pe jumatate la ei.
- Scarnavie afurisita ce esti! Marai satenul, ridicandu-se de pe canapea venind amenintator spre mine.
Realul sa fie iluzie si iluzie real... realul sa fie iluzie si iluzie real..., imi repetam aceste cuvinte imi minte. In spatele canapelei aparu iluzia mea, care statea calma. Simt cum sunt tras in intuneric si apoi il priveam pe Chris cum se duce nervos spre iluzia mea. Vrea sa imi dea un pumn si acesta trecu prin capul meu, destramand iluzia, fiindca i-am dat eu drumul.
- Atat iti spun Chris. Tot iti arat eu este doar iluzie pura, spun si pocnesc din degete.
Camera se scufunda in intuneric, iar eu am profitat de el, strecurandu-ma in camera. M-am dezbracat si m-am bagat in pat adormind, fiindca creierea unei iluzi ca mine si facand schimb cu ea, cere multa putere de concentrare, cea ce ma oboseste peste masura, facandu-ma sa adorm instantaneu.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#7
Am citit si m-am gandit sa-ti las si un comm pentru ca oricum nu am ce face.Revelionul meu sucks.
Well, in sfarsit avem parte de ceva palpitant.
Si eu care credeam ca Erik o s-o incaseze 21
Din contra,Chris a patit-o
Erik devine din ce in ce mai straniu pentru Chris iar el incearca sa afle secretul pe care Erik il ascunde.
Se pare ca iubitul lui Chris este putin cam "neexperimentat" o_O 21 iar Erik profita de chestia asta.Well,si eu as profita Smile
Greseli gramaticale nu am vazut,dar nici nu am stat sa ma uit dupa ele.
Spor la scris
Astept urmatorul capitol
Byye Smile

#8
Ne bucuram ca va placepupichug ! Iata nextul, lecturare placuta! pupic


Capitolul 4


Deja ma enervam. Iluzie, iluzie, intelesesem, ca nu eram copil mic, dar cum o facea?! Trebuia sa aiba o explicatie logica. I-am aratat lui Erik un idiot cu masca ce zbura fiecare politest in ziduri cu usurinta, doar miscandu-si mainile alea nenorocite pe care imi doream sa i le tai!
Tanarul era cam incapatanat, nu dorea sa imi spuna care cum sta, ceea ce ma prost dispunea. Voiam sa stiu cum face asta. Iluziile faceau imposibilul posibil, intelesesem asta, dar cum?! Tot trebuia sa mi se explice ca sa pot spune ca asa e, insa Erik refuza sa faca asta.
M-a atins in momentul in care mi-a reprosat ca ma droghez si mai caut lucrurile logice si nu pe cele ireale. Cine se credea idiotul asta?! I-am ordonat sa imi spuna cum se face iluzia si el trecu prin usa. Vreau sa mi se explice, ce dracului! Mi-a spus sa ma avant cu capul inainte, ceea ce am si facut, ca un idiot, si am intrat in usa, aproape scotand-o din balamale. Si ma mai si ironizeaza. Il pocnesc! Cand deschide usa cad pe jos. Asta isi bate joc de mine?!
- Daca nu imi zici cum faci descopar si e vai de curu` tau! Urlu exasperate.
Vru si el sa zica ceva, insa dragul de Danny ne invita la pranz. L-am apucat pe Erik de cot si am zis ca el vine cu mine, avem treaba. Ne-am urcat pe motor si s-a pus in spatele meu. Era cald, imi placea sa ii simt trupul asa de aproape de al meu. Am dat din cap negativ. Ce cacat?! Nu il suportam pe Erik. Sau o faceam?
Am ajuns acasa si l-am expediat in camera de oaspeti, unde i-am dus si bagajele. Cand m-am intors ‘’ dragul ‘’ de el – mai bine zis dracul – sarea in canapeaua mea. L-am avertizat ca el devine canapea daca o mai face o data. S-a dus mai apoi in camera lui si eu am inceput sa ma uit la televizor, plictisit, gandindu-ma de fapt cum se rezolva cazul ala nenorocit.
M-am dus in camera de oaspeti si l-am invelit pe Erik, l-am privit pentru cateva minute si am plecat. Dupa alte cateva minute cineva batu la usa. M-am dus in dorul lenii si am deschis: John. Grozav, numai de el nu aveam eu chef acum! A inceput sa ma sarute si m-a impins in caneapea. Era clar, iar vroia p***.
Se aseza peste mine si ma desfacu la slit, apoi mi-a tras pantalonii cu boxeri cu tot in jos, pana la coape. Si-a trecut mana de cateva ori peste ‘’ prietenul ‘’ meu, apoi a inceput sa o suga. Ce cacat, asta chiar nu stia nimic! Era bun sa i-o pun, dar la supt p*** nici atat. Am inceput sa gem si eu, de fatada, sperand ca o sa imi dau drumul o data, insa la cat de prost dispus eram si la cat de naspa sugea asta, avea sa treaca mult, mult timp.
A intrat Erik in camera, si idiotul de John a pus ochii pe el, propunandu-i un menaje a trois, dar tanarul i-a spus sa invete sa faca blowjob-ul, ca eu gem fals. Rahat! Mi-am tras blugii pe mine si m-am ridicat, mergand spre el amenintator. A creat o iluzie pe care eu am lovit-o si apoi a disparut. Nasol! Ma enerva pustiul asta. A cufundat camera in intuneric si a disparut.
- Hai sa continuam! Imi spuse John punandu-si mainile de dupa gatul meu. L-am impins in canapea. Numai de sex nu mai aveam eu chef acum, ce dracu`. M-am pus intr-un fotoliu in pozitie turceasca, gandindu-ma cum as putea eu sa demonstrez trucul lui Erik. Iubitul meu a venit iar peste mine, punandu-si mana intre picioarele mele si mangaindu-ma, dar aveam draci.
- Daca nu termini ne despartim! Spun nepasator, continuand sa privesc in gol.
A stat ce a stat cuminte, apoi a intrebat de Erik. I-am zis ca e timpul sa fac pe Houdini si am disparut in camera de oaspeti. Tanarul dormea pe burta. M-am asezat peste el si i-am legat cu catuse mainile la spate, apoi i-am dat una peste cap si l-am trezit.
- Elibereaza-te! Am spus coborand de pe el si stand pe un colt al patului, privindu-l atent.
- Ori ma lasi in pace ori nu te ajut! Imi spuse tanarul nepasator.
In acel moment aparu John in camera. Se parea ca ascultase la usa.
- Il fac eu sa coopereze!
Barbatul l-a apucat atunci de gat pe tanar si l-a lipit de perete, apoi si-a dus mainile intre picioarele sale, apasand asupra locului intim, insa Erik se elibera si il lega pe John in catuse in cateva secunde. M-am apropiat rapid si i-am trantit iubitului un pumn in gura, apoi un picior la bilute, lasandu-l pe jos.
- Pleaca si nu te mai intoarce! Am urlat la el nervos. S-a uitat fix in ochii mei si a intrebat cu durere in voce:
- Adica ne despartim?
Am aprobat din cap si i-am desfacut catusele, i-am aruncat haina pe el si i-am dat un sut in cur si l-am dat afara, apoi am incuiat usa. M-am apropiat usor de Erik si m-am asezat pe pat, langa el, intinzandu-ma linistit, sau cel putin asa paream, insa in interiorul meu eram ravasit.
- Esti bine? L-am intrebat pe tanar adresandu-i un zambet oarecum indurerat. A aprobat din cap si s-a apropiat de mine, mangaindu-mi parul ravasit acum. Si-a trecut un picior peste trupul meu, asezandu-se pe spate si imi ridica maieul pana la gat, apoi incepu sa imi faca masaj.
Trebuia sa recunosc, tipul chir era de treaba. Nu imi convenea ca nu imi spune, dar era chiar de treaba, in afara de asta. Dupa vreo zece minute s-a dat jos de pe mine, asezandu-se in aceeasi pozitie in care stateam si eu, si isi puse o mana pe mana mea.
- Esti mai bine? A intrebat zambindu-mi calduros.
-Da, cred, am spus incet. Mi-am inchis ochii, apoi am continuat: Erik, imi pare rau ca te-am presat sa imi spui secretul si ca te-am legat…
- Nu e nimic, imi spuse binevoitor. Iluziile sunt doar iluzii, Chris, mi-a raspuns. Doar iluzii. Nu ai ce mister sa dezlegi.
Am aprobat din cap si m-am ridicat, indreptandu-ma spre baie. Dupa cinci minute m-am intors cu doua seringi si i-am intins una dintre ele. S-a uitat atent la mine si a dat negativ din cap. In fine, am lasat doza lui pe noptiera de langa pat, iar pe a mea am desfacut-o. M-am asezat pe pat si mi-am legat un garou deasupra venei, dupa care mi-am injectat serul in mine. M-am intins cu capul pe Erik, fara sa spun nimic. Era magnific ce usor se instala extazul cand imi bagam in vene.
Si-a asezat o mana in parul meu si ramase asa, apoi a intrebat:
- Esti gay?
Am inceput sa rad la auzul intrebarii. Nu era nimic de ras, insa mie mi se parea foarte amuzant.
- Sunt bisexual, am raspuns inca razand. Dar nenorocitul ala nu stie sa mi-o suga, de asta eram asa fals atunci. Era bun cand se futea. Imi pare rau, am repetat inca o data. Tu ce fel de orientare ai? Continui razand.
- Lasa, nu e nimic. Si eu sunt tot bisexual. Hei, ai iarba? m-a intrebat zambindu-mi. I-am indicat de unde sa ia si s-a intors fumand. S-a asezat langa mine si mi-am pus din nou capul pe abdomenul sau.
Eram pe culmile extazului acum si nu mai imi pasa de nimic altceva.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#9
Woooooow:X:X M-am indragostit de ficul vostru fetelor. faceti o treaba excelenta cand lucrati impreuna, va felicit din toate punctele de vedere. Imi plac mult discutiile dintre Erik si Chrys, ati innimerit atitudinea personajelor4
Hey gabytsswh, ma bucur ca ai postat neztul in seara asta, am vazut ca ai pus nexturile la toate ficurile tale.pupic O sa trec maine si pe la celelalte ficuri.. Sunt sigura ca ati facut o treaba buna, ca de obicei21
Ei bine, eu va las acum my girls. Succes in continuare.

#10
Fetelor ...am venit si eu pe aici (sper ca ma primiti 10).Abia asteptam sa puneti nextul si uite...azi cand am intrat si am vazut ca am ce citii mi-a mai crescut o pipota 21.Revenind la fic 4...imi place felul in care povestiti,modul in care imbinati actiunea cu descrierea si dialogul si nu in ultimul rand modul in care va coordonati propriul stil de a scrie ca sa nu existe discontinuitati intre capitole si perspective.Erik e atat de dulce si simpatic si e magicean...dar si eu ma intreb cum reuseste?care-i trucul?Cred ca pot sa ma iau de mana cu Chris la faza asta,dar presupun ca as primi acelasi raspuns:"iluziile sunt doar iluzii".Un lucru nu-mi place:de ce trebuie Chris sa-si bage in vene?20 nu poti sa-l dezveti de obiceiul asta? poate o sa-l ajute Erik pe parcurs...15
Oricum...mie imi place si abia astept urmatorul capitol :chuu:

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 51.382 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 131.218 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 68.830 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 98.562 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 57.772 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 124.729 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 111.061 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 49.925 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.303 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.451 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)