Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Idei noi pt Zup

#21
Păi, da, dar la Quiz şi la Forum Games se posta [şi se postează la quiz] excesiv şi nu se respectau regulile cu nu ştiu câte posturi pe zi. Ambele categorii cred că sunt o sursă prin care să obţii mai multe posturi într-un timp scurt. La celelalte are rost să postezi şi să se ia în considerare posturile pentru că la celelalte categorii trebuie să-ţi spui păreri mai ample, nu să dai un copy/paste.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#22
Am citit si eu ideile voastre si comentariile legate de Quiz, poate ca lumea ar respecta acea regula de '3 posturi pe zi' daca toata lumea ar sti de ea, vreau sa spun, poate acel user care posteaza la Quiz mai mult de 3 posturi pe zi nu stie de aceasta regula, m-am uitat putin prin regulament si am vazut ca nu este mentionat nimic de genu, ma gandeam sa apara un advertisment sau ceva de genu' numai la acea sectiune in care sa scrie mare si clar regula.

Si as mai avea o idee.
Nu inteleg de ce exista sectiunea ( sau folder ce-o fi el ) 'Concurs GFX' daca exista si sectiunea 'Animezup Duel GFX' , adica, intr-un duel pot participa mai multi useri, nu numai 2 ( zic eu ), cred ca una dintre sectiuni ar trebui stearsa avand in vedere ca este cam acelasi lucru, vreau sa spun ca pana acum la niciuna dintre sectiuni nu exista un premiu sau ceva, doar spune cineva "X a castigat, felicitari!" si cam atat .__."

Daca imi mai vine vreo idee am sa o spun ^^
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#23
@Aly: Oekaki nu a disparut, a fost mereu acolo ( http://animezup.com/oekaki/ ). Cred ca nu a mai aparut in meniu 106
O sa incerc sa il fac mai vizibil zilele astea 4

#24
Incep sa cred ca ai ceva cu mine, draga Flaw, e a 2a oara cand nu-mi vezi/ignori postul, in fine.
Mi-a mai venit o oarecare idee, nu ar fi mai bine ati scoate obtiunea aceea cu PM-ul, adica sa nu mai fie nevoie sa o activezi tu ca sa poti primi PM-uri, ci sa fie deja activata, vreau sa spun ca este chiar aiurea. plus ca am vrut ieri sa ii trimit unui user un PM si nu a mers pentru ca nu avea acea obtiune activata .__."
Cam asta ar fi 'geniala' idee.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#25
Nup, nu iti ignor posturile, pur si simplu nu am stiut ce sa iti raspund 4 Nu e tocmai aria mea de expertiza daca intelegi ce vreau sa spun 21 In general las organizarea forumului pe mana Marinei si a moderatorilor.

Optiunea cu pm-ul ar trebui sa fie activata automat, nu stiu de ce Dumnezeu nu este.. o sa incerc sa ma mai uit, trebuie sa ii dau de cap pana la urma.

#26
Mai bine postez acum ca maine sigur o sa uit. 39
As mai avea o chestie de zic [ chestie, ca idee nu prea pare ] m-am dus mai devreme la CP - Group Memberships si m-am bagat in 2 din grupuletele de pa acolo, apoi am dat Set as Display Group pe unul dintre ele [ GFX Artist mai exact ] si apoi am observat ca imi disparea culoarea mov daca lasam asa, asa ca m-am dus iar la CP si am modificat, ideea e alta, nu ar fi mai bine daca s-ar putea vedea ambele variante, adica sa se pastreze si culoare si sa apara si acea imaginea desupra avatarului ? 39 Stiu, stiu, vreau cam multe nu-i asa ?
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#27
Nu prea cred ca s-ar putea... 39

As putea insa sa setez alta culoare acelor grupuri. Insa numai o culoare pentru toate, ca si-asa arata a curcubeu lista cu useri 4

#28
hello Smile
as vrea sa-mi exprim si eu parerea...
pt ca sunt o AMV freak...
mi-ar placea sa organizati mai multe concursuri de AMV Smile
[Imagine: sakura_signature_by_lenofrex-d56fiat.png]

#29
Nu e rau 39
E chiar o idee destul de buna.
O sa vorbesc cu Marina, sa vedem ce putem sa facem

#30
multumesc frumos praise
de abia astept XD
sper sa fie cat mai multe concursuri 71
si sa fiu castigatoare 19
[Imagine: sakura_signature_by_lenofrex-d56fiat.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)