Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Idei noi pt Zup

#1
Ok minna am vazut ca va plictisiti si vreti noutati pe site, noi am ramas fara "creier", no ideas no brain, trecem peste problema asta. Cum spuneam mereu noi ascultam parerile voastre, hai sa vedem ce idei ne veti oferi. Cele mai bune si originale idei vor fi premiate cu o medalie. Sa nu va ingramaditi va rog!
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Pai aceste animaute au cam expirat[pentru mine]
Ma gandeam...daca ANIMEzup e un forum anime sa se inocuiasca acele animalute cu diverse personaje din anime exprimand difertite emotii astfe disparand si mymood ala....astfe va fi mult mai bine 4...

asta e prima T_T'

A doua:
ce ar fi ca pe pagina unde este postul sa nu mai apara medalie ,nr de posturi etc...adica daca sa apara doar avt...mie nu imi prea plac toate acelea sub avatar,parca e prea complex 24
ar fi mai bine sa apara[cum am mai zis] doar avt si cand se da cu mouse-u peste el sa apara si restul[de sub e]


Ma rog,astea au fost banalele mele idei...o sa mai revin
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
(24-06-2010, 09:58 PM)ryuu A scris: Pai aceste animaute au cam expirat[pentru mine]
Ma gandeam...daca ANIMEzup e un forum anime sa se inocuiasca acele animalute cu diverse personaje din anime exprimand difertite emotii astfe disparand si mymood ala....astfe va fi mult mai bine 4...

Sunt de acord cu ryuu, acele inventory ar trebui schimbate sau adaugate altele.
De asemenea, ar fi o chestie daca ati mai adauga cateva jocuri sau daca s-ar creea mai multe competitii ff/amv/gfx/etc, care sa aiba si anumite "premii"[in afara de acele medalii].

Altceva.. Din cate imi amintesc, se vorbise de o rubrica "Stiati ca..."
Am cam "chiulit" cand s-a dat verdictul, dar nu cred ca ar strica.

Cred ca Guru Zuppy ar trebui sa mai invete si altceva decat da/ nu. Niste raspunsuri ciudatele si amuzante

Si inca ceva. Atunci cand servarul "da p`afara" si apare acel "server is busy..." ar putea sa apara si o imagine cu zuppy in diferte "ipostaze" sau niste poze amuzante. Ar mai "indulci" situatia. [ recunosc, bantuiam in fiecare zi m-a 65 ]

In mare parte, nu stiu care de mult ar ajuta tot ce am zis, dar ce sa faca omu la 11 PM ^^'
[Imagine: eeeled-1_zpse54e7424.png]

#4
Sunt de părere că unele reguli sunt prea stricte şi strică distracţia.
•Regula cu 'fiecare post să aibă minim 2 rânduri pline'.Păi la un topic ca 'Ce asculţi acum' ce să mai scrii ? Cred că toţi ne-am chinuit măcar o dată să umplem acele două rânduri, pentru că nu mai aveam ce să scriem.Parcă sunteţi cam disperaţi cu 'SĂ NU SE FACĂ SPAM'.Chiar dacă trebuie să fie 2 rânduri şi mesajele de la forum games nu se contorizează, tot există spam.Deci această regulă este în van.
•Puteţi numi 'Forum Games - Spamer's place', nah, să vă simţiţi mai bine.
•Ca şi Ryu, mi-ar plăcea să apară doar avatarul, dar şi numărul de posturi, pentru a şti fiecare nou venit cât a scris omu' din prima.
•Mi-ar plăcea ca totul dintr-o anumită categorie să se afle într-un singur folder dinăla sau cum i-o zice.De exemplu, acele topicuri cu 'Animezup duel' să fie băgate fiecare la locul de care aparţin ; GFX la GFX, FF la FF, etc.
•Să se scrie româneşte ; No 'k', 'sh', 'tz', ci doar când e maximă nevoie şi respectiva/ul nu are diacritice.(suntem români.Intră accidental unu din altă ţară aici şi vede 'k' şi 'sh' şi ce zice 'mă, asta-i japoneză ?' ; în fine, aţi prins ideea.
•Să se scoată shout-ul.Cine doreşte să vorbească, să intre pe chat.Că oricum, uneori din pricina lui nu merge forumul.
•"Anime Official Soundtracks" să fie şters ori în cel mai rău caz la 'Muzică'.
•Să nu mai existe funcţia de a opri primirea de PM-uri de la alţi useri.Şi nici altă temă, decât cea care merge.Adică, de ce să ţii o temă care oricum nu e bună ?

Cred că asta e pentru moment.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#5
Mă gândeam la o limită la semnături. Văd semnături cât casele peste tot. Era un user cu un fond de 30 la semnătură şi roşu de te durea ochiul.
Ar trebui să se facă ceva contra semnăturilor kilometrice. Okay îţi pui un sig, două, nouă, dar bagă câteva şi în spoiler ca să nu stea omu să-ţi vadă ţie senătura gigantică.
O semnătură parcă a devenit cât un post sau un capitol la fan fiction.
Asta pare să fie o problemă generală, dar te saturi să vezi câte tâmpenii îşi pun unii la semnături.
Consider că două siguri şi un scris e suficient. Nu o semnătură de trebuie să derulezi o sută de ani până te enervezi.
-

#6
Sunt ce acord cu ceilalti pana acum...exceptand partea cu medaliile. Mie imi plac .
Ma gandeam la niste chestii...de exemplu ar fi frumos sa faceti un radio...unde sa se difuzeze melodii japoneze ,soundtrack-uri de la animeuri..ba chiar sa se faca si o adresa la care sa se dea dedicatii . Bineinteles ca ar trebui sa se formeze si o echipa pentru radio .
De asemenea, ar fi interesant sa existe si o sectiune dedicata userilor...un loc in care acestia sa zica unele din probleme care le au, pentru a afla si parerea altora, sau chiar solutii ,si un user sau mai multi sa-si ia rolul de gazda/ psiholog 4.

Sper ca nu am zis nimic rau...see ya ^^

#7
@Ryuu: Poate ca au disparut pentru tine insa asta e din cauza ca esti un membru mai vechi. Poate ca cei care sunt noi pe site nu s-au plictisit inca de ele deci nu stiu cat de inspirat ar fi sa fie scoase. Cu toate acestea, nu spun "nu" ideii tale, din contra. E chiar foarte buna. O sa incep sa caut astfel de imagini cu personaje anime si sa le inlocuiesc cu actualul "My Mood".
Sunt de acord si cu ce ai spus in al doilea paragraf. Am mai vorbit cu cineva pe tema asta si o sa mai fac o tema "lite", care sa contina mult mai putine chestii, special pentru cei care nu doresc tot felul de briz-brizuri.
Foarte bune ideile tale, nu sunt deloc banale 10

@MaDyY: Ok, ce fel de premii ai in minte?
O sa facem oricum un concurs pentru Nijikon in curand, dar pana nu pun toate detaliile la punct, nu o sa dezvalui nimic 4 Altfel... mai multe competitii se pot face, dar nu prea stiu ce altfel de premii am putea da.
La GFX am putea afisa semnatura pe prima pagina a forumului, impreuna cu numele autorului si link catre pagina sa de deviantArt (sau ce are el) si am putea organiza astfel de concursuri saptamanal. Similar, la fan art am putea pune un thumbnail cu desenul si link catre imaginea fullsize si contul de dA al castigatorului iar la fan fiction un link catre fic-ul castigator pe prima pagina.
De rubrica cu "Stiati ca..." am uitat, scuze, dar se poate face si aia.
Ideea cu Guru Zuppy e chiar foarte realizabila, o voi pune in aplicare cu prima ocazie.
Faza cu "server busy" vroiam sa o fac de mult, sincer, dar.. am stat prost cu timpul in ultima vreme.
A ajutat mult ce ai zis, iti multumesc pentru sugestii, o sa tin cont de ele (de fapt, chiar te rog sa ma bati la cap periodic cu ele, sa fiu sigur ca nu uit >.< si nu, nu glumesc)

@Ayuka: Sa stii ca si mie mi s-au parut cam stricte unele reguli dar in general prefer sa nu ma bag peste moderatori. Pana la urma ei sunt cei care fac treaba asta si nu e corect sa li se impuna ceva.
Regula cu 2 randuri nu mi se pare exagerata. Ok, nu isi are rostul la topicuri de genul "Ce asculti acum" dar la fan art si fan fiction nu cred ca e atat de greu sa spui ce ti-a placut in mai mult de 2 randuri, lucru valabil si la topicurile despre anime/manga. Ar trebui in schimb sa se incerce sa se faca mai mult diferenta intre un mesaj care are sub 2 randuri dar nu e spam (de ex. la un topic de GFX intrebi cum a facut un anumit efect sau la un topic despre un eveniment ceri mai multe detalii despre loc si asa mai departe) si mesaje intr-adevar stupide.
Legat de faza cu avatarul, am raspuns ceva mai sus.
Sunt de acord si sa se scrie corect in limba romana si, din cate stiu, ar trebui sa apara asa ceva in regulament.
Cu shout-ul e mai problematic... unii il doresc, altii nu. E cam 50-50 deci nu stiu exact ce sa fac astfel incat sa nu se supere nimeni.
E ok ce ai zis cu "Anime Official Soundtracks", o sa il mut diseara la Muzica.
Voi sterge si temele care nu merg 4

@.Lynnu: Am introdus limita de 300 de caractere la semnatura iar imaginile puse ca sig nu pot depasi o anumita dimensiune. Mai mult de atat nu putem face, nu in mod automat.
Cred ca singura solutie ar trebui sa fie editate de care moderatori/admini.

Mai am inca 3 examene si scap (practic 2, ca pe unul il dau azi). Cand termin cu totul o sa am timp sa fac mai multe schimbari si sa pun in aplicare sugestiile voastre. Pana atunci, mai astept idei de la voi. Sincer sa fiu, chiar nu ma asteptam sa vad deja atatea idei bune, tineti-o tot asa. 4
Oh, si sa nu uit, mai am si eu cateva idei, deci o sa va pot face si niste suprize 15

[edit] XtOh, acum ti-am vazut postul deci iti voi raspunde si tie:
Medaliile nu le vom scoate.
La Radio am putea face o colaborare cu KNO, dar am avea nevoie de oameni care ar fi dispusi sa ajute. Am si o idee vag similara care s-ar putea sa fie pe placul amatorilor de J-music/anime music, dar va mai dura putin.
Ideea cu sectiunea e foarte, foarte buna. Cred ca ar fi indicat sa facem una parolata, astfel incat sa nu poata intra oricine pe forum si sa vada mesajele de acolo ci sa aiba acces doar userii cu un numar minim de posturi. Asta ca sa fim siguri ca nu vor intra tot felul de personaje dubioase care sa faca misto de utilizatori

#8
Vin cu vesti noi.

@MaDyY: Faza cu "server is busy" s-a rezolvat. Partial 4 O sa fac ceva chiar si mai tare, dar nu prea am timp momentan. Oricum, exista deja 5 mesaje diferite de eroare, destul de comice (sper eu).

O sa refac si Guru Zuppy, sa fie mai funny.

@Ayuka: Am mutat Anime Soundtracks la Muzica.

@XtOh: Banuiesc ca nu mai e nevoie sa iti zic nimic legat de propunerea cu sectiunea... stii deja ca s-a tinut cont de ea 21

#9
Mi-a venit ideea când postam la un topic. So, mă gândeam la secţiunea quiz care pur şi simplu a rămas singurică. Sunt mulţi useri care dacă vor să posteze şi să aibe multe posturi se duc acolo şi postează vreo 78 de mesaje şi gata au făcut un număr mare de posturi şi nu ţin cont de reguli.
Ideea mea ar fi următoarea : Un moderator activ pe forum care să aibă grijă de secţiune şi să fie respectate regulile. Care nu le respectă să fie sanţionat. Am văzut mulţi useri care postează excesiv de mult. Nu cinci posturi pe zi sau 12 ci chiar mai mult de atât. Ar trebui să se facă ceva cu secţiunea asta pentru a nu ajunge un loc pliincu useri ce fug după posturi.
Cam asta ar fi ideea mea.
-

#10
Pai, diferite premii. Cum ai zis si tu, afisarea creatiei castigatorului pe prima pagina, dar daca vor fii 4-5 concursuri in acelasi timp, gandeste-te cum va arata prima pagina.
Acum depinde si la care prima pagina te-ai referit, la forum sau la portal [sper ca n-am spus o perla >.<]
Si nu ai spus nimic de timpul cat va asta un castigator pe prima pagina.

Acum, la premiile la care m-am gandit eu.
Ar putea fii acel inventory, dar un animalut unic, pe care sa-l aiba doar castigatorul.
Acum cateva luni am organizat un concurs la fan ficton pe un alt forum, iar ca premiu am dat cate un mimi-banner cu diferite grade [locul 1,2,3] Aici ne vom baza pe GFX`erii forumului.
Cat priveste premiile pt GFX, am putea face o "licitatie" cu sigurile, sau ce mai fac ei, cu pretul in zupi stabilit de castigator, dar nu exagerat.

Daca mia imi trece ceva prin cap editez.
Si inca ceva, legat de reputatii, din cate am inteles se poate acorda un nr de rep pe zi, si nu se poate acorda decat 1 punct.
Intr`un fel e enervant pt ca, daca vrei sa dai mai multe puncte unui user, sa zicem 2-3, trebuie sa dau de trei ori cate un punct.
[ Cred ca ai inteles ce voiam sa spun >.<]

P.S Sa stii ca te bat la cap de cate ori am ocazia 21
[Imagine: eeeled-1_zpse54e7424.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)