Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Highschool DxD

#1
http://media.animevice.com/uploads/1/102...sample.jpg

Povestea se învârte în jurul lui Issei Hyodo care este un simplu student dar mereu cu gânduri perverse.Acesta se întâlneşte cu un înger-cazut care îl omoară dar este reînviat de Rias Gremory care este un demon, facându-l astfel pe Issei sclavul sau.

O serie unde scenele ecchi sunt la ele acasă.Primul sezon a avut 12 episoade şi până acum încă 2 episoade speciale de 3 minute şi ar trebui să apară incurand sezonul 2.Povestea a fost mai întâi un roman,adaptată apoi în manga şi în anime.

#2
Buun, deci vad ca nu multa lume a vazut anime-ul....sau poate a vazut dar va e lene se comentati. Anyway.
Mie mi-a placut animeul asta, desi nu pot sa zic ca a fost ceva extraordinar. Pe o scara de 1 la 10 i-as da un 6.
Ceea ce mi-a placut: a fost simplu si, spre deosebire de alte animeuri cu magie, tehologie s.a.m.d. nu trebuie sa te uiti la el de 10 ori ca sa te prinzi de "regulile" respectivei lumi 43 . Totul e simplu si la obiect. Trebuie sa marturisesc, m-am uitat la animeul asta acum o saptamana dupa ce, uitandu-ma la Dakara Boku Wa H Ga Dekinai, auzisem diferite referinte la personajul lui Issei, Issei in sus, Issei in jos, a trebuit sa caut pe wikipedia ca sa aflu cine e. Insa cand sa ma uit, surpriza! Issei e de 5 ori mai putin pervers decat Erosuke. Schenele ecchi au fost gestionate cu chibzuinta, lucru rar intalnit la echhiurile moderne. Sentimentele puternic exprimate au intregit prajitura pentru mine.
Ceea ce nu mi-a placut: chestia cu sahul. Pe mine m-a ametit cu runele, piesele de inviere, sclavii pioni si restul. E ecchi, nu Death Note, oameni buni! Daca vroiam sa gandesc ma uitam la moartea lui L. Apoi smecheria aia cu dezbracatul pentru vindecare a fost pe putin ciudata. Nu-si avea locul. Aripile lui Issei nu prea le-am vazut, anormal pentru un demon anime. "Gheara" lui Issei mi s-a parut putin cliche, dragonii sunt cam invechiti, doar Dragonaut pana acum a folosit tema ca lumea. Ar mai fi multe chestii neplacute dar la ora 11 chiar nu imi vin in minte. Mda, daca vreti un ecchi simplu si la obiect uitati-va la Dakara Boku Wa H Ga Dekinai!, il recomand mai cu precadere.
Ajutati-ma sa-mi indeplinesc visul: sa-i vad pe micutii astia adulti! Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click!
[Imagine: r6KlR.png] [Imagine: IZpPm.gif] [Imagine: MRb1Z.gif] [Imagine: Z8Pjv.gif]

#3
Heyaaaaaaaa. Am vizionat de ceva timp anime-ul si trecand prin folderul "anime" am dat din nou de el (l-am si descarcat) :3. Grafica e buna, coloana sonora la fel si personajele... meh, imi plac foarte mult<3. Grupul "pervers" ma amuza de fiecare data cand sunt prinsi. Oricum... povestea in sine imi place, fiind o fana a demonilor, ingerilor cazuti si asa mai departe. E anime-ul perfect pentru mine. (ca sa nu mai spun ca are momente amuzante, ecchi, dragoste...) mi-a placut. Sahul... a fost "piesa" care mi-a pus capac. Imi place sahul mult. A fost o surpriza placuta... Cat despre Isei, me gusta. Presedinta e de asemenea frumoasa, cu parul rosu fluturand. Ahhhh. Meh ma opresc aici... oricum, recomand anime-ul. Pe mine una m-a convins! ^^ Ja ne~.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#4

#5




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)