Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hannah Montana

#1
Hannah Montana este un serial de televiziune american, nominalizat la Premiile Emmy. Serialul a debutat în 24 martie 2006, la postul de televiziune Disney Channel. În România, primul episod a rulat pe data de 3 iulie 2008, pe TVR1. Varianta dublată în limba română a serialului rulează pe Jetix, începând din 15 august 2008.

Serialul are ca personaj central o adolescentă numită Miley Stewart (interpretată de Miley Cyrus), care duce o viață dublă. În timpul zilei duce o viață normală de elev, dar noaptea devine cântăreața rock, Hannah Montana.

Sezonul al treilea al serialului și-a făcut premiera în România pe data de 19 septembrie 2009, după ce canalul Jetix s-a schimbat în Disney Channel.

Sezonul al patrulea al serialului își va face apariția în România pe data de 18 septembrie 2010, pe canalul Disney Channel sub numele de Hannah Montana: Forever.

[Imagine: hannah-montana-sign-disneys-hannah-monta...CVwScM.jpg]
http://www.youtube.com/watch?v=ugfgy96B9BM
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[Imagine: kuroshitsuji-2-ciel-sebastian_00104.jpg?w=450]
http://www.youtube.com/watch?v=rb5CXew9Kvs

#2
Hannah Montana.
Doamne, cum se stramba in seriale si se prostea .. off God29
Varamea se uita si ma uitam si eu cu ea din lipsa de ocupatie.
Ce am dedus? un serial cu o fata Miley care are dubla viata si bla bla ca ii era greu sa aibe viata asta.. Vai vai ce sa iti povestesc! bla bla
Si toata lumea (fetele) sunt in Mania asta Hannah montana.
De la sampoane, parfumuri, sprayuri, abtipilde, lenjerie intima, lenjerie de pat la accesorii,rechizite , haine, peruci si alte tampenii.
Pe bune, cand merg in piata dau de fata ei, sau cand merg in hypermarketuri, la fel tot de ea dau.
Sau cand mai vezi o fetituca cu tricou cu fata ei si scrie I LOVE YOU HANNAH, chiar e ridicol.
Inteleg fiecare are idolul lui dar, totusi22
A da si sfarsitul, cand si-a scos peruca in vazul tuturor, vreau sa spun ca varamea (10 ani) era sufocata de la atata plans, mi-a umplut camera de servetele si batiste si eu eram cu o fata 22 asa si ? asta e s-a terminat serialul YEEE!!!
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#3
@Grella, sunt total de acord cu tine. Peste tot unde mergi, dai cu ochii de nu stiu ce Hannah Montana.
Ma uitam la serial cand il difuza pe TVR1, cred ca aveam vreo...12 sau 13 ani. Mi se parea destul de interesant.Dar mi-a ajuns. La cata publicitate s-a facut pentru serialul asta, nu mai am cuvinte.
Cat despre fanele astea de 7 sau 8 ani care habar nu au pe ce lume se afla, dap'ai ce sa spui de idol, e o tampenie. Am o nepoata de 4 ani, are tot ce se poate numii marca Hannah Montana. De la ceas pana la patura, bluze, farfurii, microfoane, nu mai stiu ce. Adevarul e ca nici nu ii poate pronunta numele bine, nu o poti numi admiratoare cum nu ii poti numii asa pe restul piticilor disperati. Nu prea inteleg ei ce se intampla, dar ce conteaza cat timp parintii lor dau banii pe tot felul de tampenii.
Ah, si era sa uit, ma bucur nespus ca mania asta e pe sfarsite. Serialul asta a fost un adevarat imperiu si o masina de bani.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#4
Plictisitooor ... mi s-a acrit de serialul asta . Peste tot Hannah Montana . Tricouri cu Hannah , lenjerie de pat cu Hannah , rechizite cu Hannah etc. Ce o sa urmeze ? Scutece cu Hannah ? 24
Ce bine ca Miley Cyrus a renuntat la serial pentru ca este prea matura pentru asta . Am o verisoara de 5 ani care are shi birou cu fata Hannei , scaun cu fata Hannei , covor cu Hannah . Si atunci cand s-a uitat la sfarsitul serialului nu-i venea sa creada ca si-a dat peruca jos . Imi pare rau ca aproape toti parintii dau bani pe chestii cu Hannah , dar asta e viata . Cine ar rezista copilului sau ? In fine , bine ca s-a terminat .

#5
Da , ia uitati ce " fan " Hannah aveti aici . La inceputtul acestui an scolar mama s - a gandit ca poate ar trebui si eu precum restul colegilor sa am niste coperti cu desene sau chestii cunoscute si ghiciti ce mi - a luat . Coperti cu Hannah ! Doamne , cand le - am vazut mai sa innebunesc .

Insa am avut eu grija sa le mai " aranjez " cate de cat . Acum biata Hannah nu mai are un ochi si am lasat - o fara dinti si toate cele . Acum iubesc copertile . Le - am numit , noua Hannnah , pentru cei anti - Hannah .

Oricum , revenind sa serial , este o mare prostie . In general chestiile Disney sunt niste prostii . Vai , biata Miley duce o viata dubla de la nu mai stiu eu ce varsta si face tot felul de prostii si mai stiu eu ce . Mai scuteste - ma ! Recunosc , la inceptu ma uitam si eu insa foarte putin , mi s - a acrit de pe la episodul 5 sau ceva de genu . Am mai fost si inca mai sunt fortata sa - l vad cand vine vara mea de aproape opt ani insa fac orice sa nu ma uit .

Este o mare porcarie , sper ca nu am suparat pe nimeni .

#6
Doamne...sa nu mai aud de eafurios not listening . Deci nu mai suport deloc. In fiecare magazin, da in fiecare trebuie sa fie un produs care sa fie cu fata ei sau ceva in gen :help: Zuppy12. Deci am vazut si prosoape de bucatarie cu ea. Peste tot toate fetele vorbesc despre ea si ca au ghiozdane cu ea...bla bla bla...deci nu prea am nimic cu ea, dar serialul ei este mult prea patetic,este pentru copii mai mici. Asta e parerea mea, si ma bucur ca am un frate care nu se uita la porcarii de-astea.

#7
Să fim serioşi acum, cui îi mai place ceva când e aşa de comercial ? Practic, cu Hannah Banana se repetă aceeaşi chestie ca şi cu Twilight - prea mult strică.

Sincer să fiu, acest serial este detestabil. Poate e din cauză că sunt băiat, dar nici dacă aş fi orice altceva nu mi-ar plăcea. De ce ? Pentru că plot-ul e pur şi simplu banal. O tipă cu două vieţi ce trăieşte ca o prinţesă, dar mai face unele tâmpenii. Ce interesant ! Ştiţi, până şi seria Twilight mi se pare mai agreabilă.

În prezent, unii urăsc Hannah Montana fiindcă aşa e pă' trend. Dacă toţi prietenii tăi o urăsc sincer, atunci, ţop şi tu, spune că o urăşti. Also, peste tot vezi numai tricouri, ghiozdane, şepci şi toate minunile cu Hannah. Pur şi simplu oribil + că după mine Hannah se îmbracă urât.

După mine, generaţia asta cu Hannah Montana e fail. Frate, când noi eram mici aveam nişte desene mai... desene. Foarte drăguţe şi nu aşa de comerciale. Adică, cine nu îi îndrăgea pe idioţii de Ed, Ed n Eddy sau Viaţa cu Louie sau Ce-i cu Andy ? . Pe bune acum, alea erau cu adevărat desene, comparativ cu toate porcăriile făcute de ăia de la Disney.

Ce să o mai lungesc ? Nu-mi place deloc Hannah Montana fiindcă serialul e oribil.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#8
De acord cu Metal ! Ce desene erau atunci şi ce desene sunt acum -.-" Îmi plăcea Hannah, dar mi s`a cam acrit. Vara trecută [ sau cu ceva timp în urmă ] , copii sub 11-12 ani numai chestii cu Hannah îşi luau. Hannah e cool ! Hannah e trendy ! Hannah e un star ! Vreau să fiu ca ea ! Yeah sure T.T

La haine nici nu mai zic. Cum a zis şi Metal, nu se îmbracă bine. Cred că dacă nu ar fi avut câteva cântece şi dacă nu ar fi jocat în rolul de Hannah, oamenii nici măcar nu`i ştiau numele T.T După ce că duce o idioată de viaţă dublă, regizorii s`au decis să mai pună beţe pe foc şi ca Hannah să se îndrăgostească. Să apară nu ştiu ce blodin şi nu ştiu ce bruneţel şi să aleagă dintre ei. Săraca fată ...

În general Hannah Montana e o mare prostie. Mai bine rămânea bunul Jetix cu bunele lui desene.
[Imagine: Hm757.png]





#9
Hahah21 chiar nu ma gandeam sa dau de Hannah Grasana si pe Animezup. Stergeti naibii topicul 21 glumeam.
O urasc pe fiinta asta. Pur si simplu am urat-o de la primul episod. Ce sa zic, mai lasam TV-ul deschis ca oricum nu aveam la ce sa ma uit. Si o vedeam pe aia maimutarindu-se 22. Serialu` mi se pare prea indesat. Sa faca cateva fetite sa inebuneasca ca mai apoi sa faca miliarde de vanzari22 pai asta se numeste artista?22 ca asa se declara singura21. Plus ca mai nou de la fetita lui tati pe cand avea 14 ani.. si-a dat seama ca nu prea merge treaba asta pentru ea si a inceput sa fie "hardcore". Pe naiba! Tot o.. [mai bine tac] ramane! In fine, a avut si Disney de pe urma ce profita. Dar ceea ce ma oftica cel mai mult e faptul ca fetite de clasa a 2a si nu numai, sunt manipulate si facute sa se comporte ca acolo22 Le strica creieru, sincer21) nu se compara cu alte seriale, nici nu ar trebui sa fie numite asa. Nu ai ce invata.
Nu pot sa zic ca fata asta nu are nici un strop de talent, el exista acolo in cantitati mici.. dar nu stie sa il foloseasca. Nici la cantat nu se pricepe, am uitat sa precizez21 ca asa pot si eu sa cant ragusit si sa editez la studio. Whatever, nu ma bag peste vietile altora, tot ce vreau e sa dispara naibii din peisaj.. ca a ajuns sa produca si lenjerie intima cu fatza lui HannaH22
pentru binele omenirii sper ca serialul sa nu mai fie difuzat la TV><
Cea mai reuşită semnătură.

#10
Mai bine ma uit la un om cum isi injecteaza cocaina in vene decat sa privesc fiecare episod cap-coada fara nici o clipa de pauza. T_____________T Mi se pare o mare, mare prostie! Este chiar idiot, prostesc, handicapat (o.o'' scuzati cuvantul), comercial, plin de chestii penibile si cica "amuzante". Serios?! Vorbesti serios?! Uita-te la chestiile mai vechi si fa o comparatie cu idiotenia asta. Si cica "idolul". Frate, mai bine... lasa. 78 Nu trebuie sa ma sufoc pentru un coment la... chestia asta (nu o pot numi "serial", pentru ca nu se compara 46).
@Magic, sunt de acord cu tine cu chestiile cu copertile. 46 Bine le-ai facut! Mai mult imi pare pentru materialele folosite. T_____T Oricum, ti-ai spus parerea (fiecare cu parerea lui). 65 Mai ales ca pe aici nu cred ca o sa dai de cine stie ce fan mega-ultra-giga (etc.) de Hannah Montana (duce o viata dubla, se desparte si se impaca cu unul, are o voce de... milioane! o.o'' *sarcasmul ma omoara* si altele, idolul oricarei tipe cu varste cumprinse intre 4 si 11 ani *poate prea mult :]).
Oricum, n-am nimic cu Hannah (desi asa pare 65). Fiecare cu viata lui si alegeriile lui.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)