Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Great Teacher Onizuka(GTO)

#1
Onizuka,un fost lider de banda,isi doreste sa devina cel mai bun profesor.Invata ce inseamna puterea si respectul intr-o scoala,folosindu-si influenta asupra elevilor care il respecta.El primeste o slujba la o scoala privata foarte renumita pentru a se ocupa de "clasa problema" care a provocat demisionarea celorlalti profesori dinnaintea lui.Trebuie sa faca fata multor probleme si provocari,cand cei care le cauzau sunt cei mai destepti copii din Japonia.Onizuka trebuie sa castige incetul cu incetul increderea elevilor,intre timp confruntandu-se cu ceilalti profesori.

Personaje:

Onizuka Eikichi: http://img80.imageshack.us/img80/6457/ei...ukala1.jpg
Fuyutsuki Azusa: http://img85.imageshack.us/img85/9302/az...ukiob6.jpg
Kikuchi Yoshito: http://img210.imageshack.us/img210/8300/...chicy4.jpg
Hiroshi Uchiyamada: http://img143.imageshack.us/img143/8013/...adaog4.jpg
Yoshikawa Noboru: http://img337.imageshack.us/img337/9969/...awadx7.jpg

1.Ce parere aveti despre anime?
2.Care este personajul vostru preferat?
3.Onizuka Eikichi vs Kikushi Yoshito.
4.Onizuka vs Uchiyamada.
5.Care este melodia voastra preferata din anime?
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Da frate am vazut si eu aceasta serie, a fost destul de buna.
Seria ar fi avut un succes mai mare daca era de 26 de episoade sau 30 io stiu; spre sfarsit 37 am clacat nitel, oricum pe parcursul episoadelor te mai resurscita cate o faza comica ceeea ce a dat impresia de ,,disperare" din partea ,,regizorului" acestui anime, iar coloana sonora lasa de dorit.....
But nu zic ca nu merita vazut,are si parti bune, grafica este reusita, Onizuka este formidabil 38 si funny.
jaa

#3
GTO e un anime destul de bun, unul din cele mai mari defecte fiind terminarea sa la jumatatea manga-ului. S-a terminat pur si simplu in punctul in care devenea din ce in ce mai interesant. Sa nu mai zic ca finalul ales pentru anime a fost total neinspirat.
I laik pie... and beer... period.

#4
Salut. Am aterizat si eu!

Pai.. GTO e super amuzant. Imi place ideea in sine, un mare gangster vrea sa devina cel mai bun profesor :]]. Clar da a comedie, l-am vazut acum un an. Doamne ce radeam cand Onizuka era pervers, avea un stil unic sa te faca sa razi. Sincer.. as vrea un profesor ca el deoarece intelege si studenti si vrea sa ii ajute, este un om bun.
Ce ma enervat a fost ca sa terminat abstract.. bine, a fost sacaior. Puteau sa profite mai mult de anime..
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#5
GTO este despre mai mult decat comedie si sincer nu l-as fi incadrat la aceasta sectiune. Este un anime despre viata, ce iti arata ca atata timp cat vrei poti sa faci orice iti doresti. Este despre un delicvent care decide sa predea unei noi generatii cum sa fie mai buni. Sa le arate prin propiul exemplu ca totul poate sa fie mai bine cat timp esti dispus sa sacrifici orice pentru asta.

Onizuka Ekichi este unul ditre cele mai superbe personaje din istoria animeurilor. Prin intermediul lui ne este prezentata o scoala si o clasa cu probleme. Toti studentii din acea clasa au o problema, mai mica sau mai mare, dar nici unul dintre ei este atat de problematic precum a fost Ekichi in tinerete. Si totusi ii ajuta pe toti si le arata ce se poate mai bine.

Acest anime este un must see mult mai bine incadrat intr-un gen comedy/drama/slice-of-life si sper ca o sa mai fie cativa care sa il incerce
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#6
A trecut ceva timp de cand am inceput GTO, din pacate nu l-am mai terminat. Oricum cat am vazut mi-a placut. Momentele de comedie sunt bine realizate, mi se intampla rar sa rad la un anime, dar cum a zis si Majin e mai mult decat o comedie, avand o poveste si personaje cu care orice om care a fost la liceu se poate raporta. Il recomand oricui. Chiar am sa-l pun la downl. acum.
"You got no business questioning a thang"



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Onegai Teacher hikari marina 4 4.568 24-08-2011, 12:46 PM
Ultimul răspuns: βεκi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)