Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ginga Densetsu Weed- Calauza stelelor

#1
Sunt o mare fana a acestui anime si mereu m-au pasionat animalele, asa ca am facut un mic fic...e o continuare a anime-ului Ginga Densetsu Weed...daca va fi nevoie voi pune poze cu personaje si istoria pe scurt a fiecaruia...
asa...acum primu capitol...astept pareri si critici

CAP. 1-UN NOU INCEPUT
[Imagine: weed106aj4.jpg]
Era o zi senina. Soarele stralucea pe cer deasupra unei paduri, la capatul careia se intindeau niste munti uriasi ce pareau ca ating cerul de un albastru aprins. Intreg peisajul parea decupat dintr-un basm. O pasare multicolora isi lua zborul de pe creanga unui copac, cantandu-si trilul melodios, in timp ce o gasca salbatica ateriza pe marginea unui lac cu o apa limpede ca oglinda. Isi intinse gatul negru si batu din aripi, dorindu-si cu disperare sa ajunga cat mai repede in apa, moment in care se auzi un zgomot ca de craca rupta. Pasarea isi ridica capul, privind in spate cu ochi mari. Poate ca i se paruse... Se intoarse spre lac si atinse apa cu ciocul, insa zgomotul se repeta. Inainte sa mai apuce sa se uite inapoi, auzi zgomotul unor labe ce abia daca atingeau pamantul si in clipa urmatoare niste colti ascutiti i se infipsera la baza gatului. Sangele se scurse incet in apa, facand-o rosie, in timp ce pasarea isi dadu ultima suflare in ghearele vanatorului. Acesta o lasa la picioarele sale, obosit, dar si multumit.
-Felicitari, Weed, se auzi o voce groasa, puternica.
Din padure isi facu aparitia un caine husky de o frumusete rara. Coada scurta si rasucita, pieptul lat si blana neteda il faceau placut vederii, insa pe frunte, deasupra ochilor albastru spre gri, avea trei cicatrici paralele, dovada unei lupte cumplite din trecut. Era un caine de talie mare si pana si privirea sa spunea puterea inimaginabila pe care o avea. Acum, ochii ii erau fixati asupra unui catel micut de pe malul lacului. Copia sa in miniatura, numai ca nu avea acele cicatrici, Weed isi privi tatal incantat, iar din coltii sai inca picura sangele.
-De data asta am avut rabdare, zise el cu o voce mai subtire, in care se simti o nota de mandrie.
-Graba strica totul intr-o vanatoare, spuse Gin, incantat si el de isprava fiului sau. Acum trebuie sa plec, caci Rocket zicea ceva de o haita rivala si nu vreau sa apara probleme. Ne vedem curand, Weed. Ai grija de tine.
Spunand acestea, Gin facu cale intoarsa si disparu in desisul padurii. Simtindu-se putin singur, Weed se aseza jos si se puse pe mancat. Dupa ce-si termina masa si lasa o gramada de pene in urma, se ridica si porni de unul singur pe un drum familiar, ajungand intr-o poienita de u nverde orbitor, plina de tot felul de flori. Chiar in centru trona un copac urias, ale caror ramuri erau impodobite cu flori de culoare roz deschis. Cu urechile putin plecate, catelul il privi o vreme, dus pe ganduri si ajungand sa fiseze cu ochii deschisi. Brusc, cineva se arunca asupra lui, trantindu-l si facandu-l sa se rostogoleasca prin iarba.
-Kyoushiro, zise el vesel ridicandu-se, cu blana plina de iarba si flori, si neparand deloc suparat de tranta luata.
Privirea sa era fixata pe un caine de talie medie, cu o privire dura. Blana sa era alba, insa corpul lui, altadata confundandu-se ysor cu zapada, era plin de cicatrici, ca si cele ale lui Gin. Se uita la destul de amuzat si incantat.
-Si o caprioara ar fi mai atenta decat tine, zise el mergand spre catel. Te-ai invatat sa te protejeze altii de la o vreme si nu mai ai nicio grija.
Mustrarea din tonul sau il facu pe Weed sa-l priveasca cam urat. Nu prea-i convenea sa-i dea altii sfaturi sau sa-i tina morala. Cei doi caini se uitara unul in ochii celuilalt, intelegandu-se dintr-o privire si pe fetele amandurora aparu o expresie rautacioasa. O secunda mai tarziu Kyoushiro se repezi inainte, alergand cat putea de repede. Tovarasul sau il ajunse din urma si se repezi asupra lui, doborandu-l. Aproape imediat se schimbara rolurile.
Un dalmatian cu o privire blanda, putin tematoare si urechile zdrentaroase pleostite, intra in poienita leganandu-si coada. Merse cu capul plecat, adulmecand iarba proaspata si mirosul parfumat al florilor, cand zgomotele bataliei ajunsera pana la el. Isi ridica botul si, hotarandu-se intr-o secunda, se grabi spre locul incaierarii.
-Weed, zise el cu o voce panicata.
Cei doi caini se oprira. Weed era pe spate, gafaind, in timp ce Kyoushiro era deasupra lui, cu limba scoasa si cu putin pamant in cap. Judecand dupa starea de amuzament ce plutea intre ei, dalmatianul isi dadu seama ca nu fusese o lupta adevarata, ci o joaca. In clipa in care-l vazu, Weed sari in picioare, dand din coada.
-GB, te-ai intors, zise el incantat la culme si aproape topaind de bucurie, apoi se opri, amintindu-si ceva.Cum de ai venti asa devreme?
-Hiro m-a trimis, raspunse GB nu prea multumit si evitand s-al priveasca in ochi, multumindu-se in schimb sa studieze o floare pe care o escalada o buburuza. Vrea sa ne adunam cu totii in Valea Lunii, ca sa stabilim nu stiu ce. Gin a pornit sa-i anunte pe ceilalti.
Coada lui Weed cazu in jos fara vlaga. Faptul ca insusi tatal sau alerga prin padure in cautarea cainilor indica gravitatea situatiei. Convins ca aveau iar probleme, se uita spre GB, sperand sa descopere ceva, insa acesta continua sa priveasca floarea cu o atentie ciudata. Kyoushiro isi muta privirea de la unul la altul.
-Haideti, zise el entuziasmat. Poate vom avea parte de putina actiune.
O lua inainte, urmat de Weed si GB, care erau departe de a fi veseli. Amandoi stiau ca tovarasul lor nu mai putea de incantare cand auzea de o lupta, dar ei avusesera parte de batalii cat sa le ajunga pentru tot restul vietii. Totusi, vremea deosebit de frumoasa si peisajul incantator al copacilor ce formau cupola padurii alungara toate gandurile negre din mintea lui Weed, asa ca se repezi si el inainte, alergand incantat spre Kyoushiro. In plus, Gin era marele lider, deci, in cazul unor probleme, el ar fi trebuit sa stabileasca un plan. Hotari ca pe moment sa se bucure de ziua care se apropia de sfarsit si sa-si faca griji abia cand va auzi ce-are de spus Hiro. Ramanand putin in urma, GB il privea cu ochi tristi. Revedea intamplarile din trecut de parca s-ar fi uitat la un film vechi, insa nu indraznea sau nu vroia sa-i spuna totul lui Weed. E inca foarte tanar, se gandi el. Trebuie sa se bucure de copilarie cat timp mai e inca pui.
[Imagine: nbmn-1.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)