Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

GFX showcase

#1
m-am decis sa-mi deschid un topic aici, photoshopul fiind singurul lucru la care ma mai pricep, cat de cat. fac si avatare/iconuri, semnaturi/tags si mai modific ocazional cate o poza sau fac vre-un photoset. multe din lucrarile din postul asta vor fi vechi, pentru ca pana saptamana trecuta n-am avut acces la photoshop si nici inainte nu ma ocupam atat de tare. semnaturile s-ar putea sa fie cam urate/incarcate/aiurea, din cauza ca de vreo 4 luni nu prea mi-am exersat mana (mai mult deschideam ps-ul din plictiseala).

n-am sa pun multe semnaturi, fiindca nici n-am multe. 4 si un edit sunt de ajuns. doar a doua este recenta (de ieri).




astept criticile si parerile voastre.
[Imagine: nDIKwXJ.png]

#2
Cunostintele mele in materie de PhotoShop sunt destul de scazute, dar mi-ar face placere sa iti comentez lucrarile. Sau macar in general.
Ultima lucrare imi place destul de mult, doar ca mana ii este stearsa, iar acele patrate de jos nu dau bine (chiar nu prea inteleg ce ar trebui sa fie).
La penultima lucrare imi place mai mult partea stanga a personajului decat cea dreapta. In partea dreapta sunt cateva elemente ce nu erau necesare sau din care ar fi trebuit sa se stearga.
Lucrarea alb-negru e buna, simpla si da bine la ochi. Poate o sa ne poti arata si imaginea initiala? (sunt curioasa)
Prima lucrare (Yoseob din B2ST) e bine realizata, doar ca texturiile i-au cam acoperit partea stanga a fetei, ceea ce nu da bine.
Succes in continuare!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
yaoi maniac, multumesc de comentariu.

la ultima lucrare chiar nu am observat cand a inceput sa-i dispara tipei mana. nu intelegi ce cauta acolo, sau ce sunt patratele alea? faceau parte dintr-o textura pe care am folosit-o, si mie mi s-a parut ca dadeau bine.

la penultima vad si eu acum ca linia aia intrerupta ia din flow si distrage ochiul de la focal. eram suparat cand am terminat-o, viindca am pornit de la asta, si nu stiam ce sa-i fac sa arate cat de cat decent... pana mi-am zis ca n-are ce strica daca dau smudge peste tot.

la prima, habar n-am cine-i tipul. cred ca majoritatea pozelor sunt luate de pe animezup, de la vechiul topic de cereri de avatare si semnaturi... primele pagini, daca-mi amintesc bine.

mai pun 4 semnaturi si cateva iconuri/avatare, fara edit de data asta. prima este cea mai recenta, terminata in vacanta de primavara, cred.

[Imagine: NoaoeKm.png]

[Imagine: 7VVcTb3.png]

[Imagine: t8OvP63.png]

[Imagine: huRbWqH.png]

[Imagine: 90uaxca.png] [Imagine: NdAa22U.png] [Imagine: BrjFn4r.png] [Imagine: vzSzuhD.png] [Imagine: hbkYy4O.png] [Imagine: rAgXq15.png]
[Imagine: nDIKwXJ.png]

#4
doua chestii mai vechi, plus prima varianta pentru sotm din aprilie, plus un fel de serie de iconuri.

[Imagine: SVbOWUT.png]

[Imagine: 0jcC0tD.png]

[Imagine: IiS1R0u.png]

[Imagine: Rbshv3b.png] [Imagine: sFpYCb6.png] [Imagine: 80xtuYA.png] [Imagine: 1v4tkUs.png] [Imagine: rVwlTHL.png] [Imagine: swSgrYi.png]
[Imagine: nDIKwXJ.png]

#5
[Imagine: s1KL3In.png]
pare neterminata, daca mai lucrai la ea si scapai de textul ala nasol cred ca iesea marfa, mai ales ca eu inca nu am reusit sa fac ceva pe stock-ul ala >.<.

In rest, ador ultimele avatare, sunt superbe din punctul meu de vedere. Ma rog, revin la semnaturi: ai multe resurse dragute, dar nu le aplici ok, incearca c4d-urile si texturile sa le mai folosesti si pe darken/normal/overlay sau altele, nu doar lighten/screen din ce vad. Dupa, scapa de text sau fa-i ceva, singurul loc in care mi se pare aplicat corect este aici. Pe unele le incarci prea mult cu efecte n stuff, pune-le intr-un mod mai uniform si mai omogen, sa zic asa. Mai baga contrast putin pe semnaturi, par oarecum sterse unele. In rest, cel mai mult imi place semnatura cu care participi si la sotm aici. Scuzele mele ca nu pot scrie mai mult, dar meh. Bafta in continuare!
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
daria, multumesc de comentariu. multe din semnaturile anterioare sunt vechi, si in ultimul timp m-am cam lasat de facut siguri ca mi-e lene. dar am sa incerc sa tin cont de sfaturi. stiu ca am probleme cu contrastul si textul, lucru pe care am incercat sa-l corectez de curand, cat am facut niste edituri.

pe prima am terminat-o acum, ultimele doua au fost facute aseara, iar celelalte doua acum ceva timp.

[Imagine: GdWc9Ra.png]

[Imagine: vFCwomO.png]

[Imagine: re687kg.png]

[Imagine: eSwITYv.png]

[Imagine: adzkNQW.png]
[Imagine: nDIKwXJ.png]

#7
[Imagine: nDIKwXJ.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sonny`s Destination Unknown[Showcase] Sonny 1 2.447 05-05-2010, 09:16 AM
Ultimul răspuns: CHOCO
  Brok3n Showcase Krisse 5 4.570 10-03-2009, 01:40 AM
Ultimul răspuns: Krisse


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)