Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Fullmetal Alchemist ] Fullmetal Alchemist

#1
[Imagine: watch-full-metal-alchemist-brotherhood-e...ailpic.jpg]
In aceasta lume exista oameni cu abilitati speciale de a manipula obiectele si de ale transforma.Acesti oameni sunt cunoscuti sub numele de alchemists.
Personajul principal este faimosul alchemist Edward Elric-cunoscut de asemnea ca Fullmetal Alchemist-care aproape isi pierduse fratele mai mic,Alphonse ,intr-un accident.
Pentru a recupera ce au pierdut,cei doi frati pornesc intr-o calatorie pentru a gasi the Philosophers Stone despre care se spune ca amplifica puterile unui alchemist.

Personaje:

Edward Elric: http://img138.imageshack.us/img138/7135/...istey7.jpg
Alphonse Elric: http://img254.imageshack.us/img254/8848/...106zt5.jpg
Winry Rockbell: http://img205.imageshack.us/img205/194/winry0001pu9.jpg
Roy Mustang: http://img218.imageshack.us/img218/5169/...001mo9.jpg

1.Ce parere aveti despre acest anime?
2.Care este personajul vostru preferat?Argumentati!
3.Edward Elric vs Roy Mustang.Argumentati!
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
FMA-ul este unul dintre serialele mele de "suflet";as putea sa vorbesc/scriu despre el ore in sir,fara sa ma plictisesc.Cu o poveste care s-ar incadra in cel putin vreo 5 genuri, FMA-ul te cucereste inca de la primele episoade.
In mare parte un anime despre razboi,reuneste insa elemente din cele mai diverse : filozofie(ce e omul?ce e sufletul?),fantezie/magie(alchimia din serial),religie/misticism(atat in serie,cat si in film).
O tema care m-a impresionat mult este aceea a copiilor fortati sa se maturizeze si sa se adapteze intr-o lume a adultilor - pentru a supravietui.
Personajul meu preferat este homunculus-ul Lust.
Sper sa mai existe fani ai acestui anime extraordinar,pe forum.Am sa revin cu mai multe informatii despre anime,intr-un edit,sau un post nou.

Si cateva date tehnice:
Full Metal Alchemist (Hagane no Renkinjutsushi - titlu original) este un anime inspirat din manga(on going) cu acelasi nume.
Numar de episoade: 51 + filmul "Conqueror of Samballa";
Difuzare intiala: intre octombrie 2003-octombrie 2004.

Later edit : Amy-chan, nu anime-ul e on-going,ci manga 10 .
[Imagine: suigin01wb2.jpg]

I stand alone between Heaven and Hell.

#3
Dapz..este unul dintre cele mai tari anime-uri pe care le-am vazut(de fapt este on-going) si inca imi place...
Ador personajele mai ales pe Ed 21 cu obsesia lui de a nu fi scund mic si altele de genu...
Trecutul lor(Ed & Al) este foarte trist...doar cand ma gandesc mi se face mila 2
Oricum ei au facut o mare prostie...ca au vrut sa isi invie mama si deasta...ei bine...sunt asa cum sunt...poor them...
In rest este un anime de actiune...normal...este unul dintre cele mai bune...mie imi place foarte mult si il recomand tuturor4

Era vorba(atunci) ca abia ce ma uitam la el..stiu ca manga-ul este on-going 4
[Imagine: FES_Icon_by_ShardRenzi.jpg]

#4
Well ,sunt socata ca nimeni nu a raspuns inca la thread . I mean ,fma e printre cele 'must see' ...
Grafica primeste de la mine 10 [ bones rocks!!] , la fel si OSTul . Actiunea e interesanta si ,de asemenea, e cam singurul anime istoric care m-a captivat. Stropul de fantezie si legea care puta fi inteleasa in mai multe feluri m-au facut sa devin obsedata pentru un timp de fma @-@
Melodiile de inceput de nota 10 ,endingurile la fel ,vocile foarte bine alese .

Daca nu l-ati vazut va [b]recomand[b] sa faceti rost de el urgent ,ca nu stiti ce pierdeti!

#5
so... anime-ul are o grafica destul de buna, de fapt e o grafica medie xD. Coloana sonora e perfecta pentru acest gen de anime iar personajele sunt destul de reusite. Povestea e destul de interesanta... chiar imi place foarte mult. Personajele sunt uneori foarte sadice, iar alteori sunt nespus de amuzante. So anime-ul e destul de reusit, dar parca totusi ii lipseste ceva -_-'

#6
1)Acum nu de mult am inceput si eu sa urmaresc Full metal Alchemist.Eeee.....am vazut mai demult un episod si mi so parut enervant asa ca nu l-am urmarit,dar am tot auzit vorbinduse despre el pe diferite forum-uri asa ca m-am hotarat sa-l urmaresc si eu.Ma bucur mult ca am inceput sa-l vizionez deoarece e un anime foarte frumos si interesant dupa parerea mea.Are o grafica buna si coloana sonora imi place.
2)Personajul preferat este desigur frumosul Edward Elric .Mi se pare super dragut(dupa parerea mea nu arata chiar de 12 ani,as zice ca are vreo 14-15 dar neah asta e asa zic ei),e si foarte inteligent.Imi place comportamentul lui si e foarte simpatic atunci cand cineva ii zice ca e mic.
3)Edward Elric vs Roy Mustang.......greu de spus.Amandoi imi plac,adica comportamentul atat de rece a luRoy mi se pare super,dar si Ed e super in felul lui copilaros de a fi.Deci amandoi sunt niste personaje interesante doar sunt personaje dintr-un anime super frumos si interesant.Pe care il recomand tuturor celor ce nu l-au vazut.Merita vizionat!!!!!!

#7
Ok...deci pur si simplu ador acest anime! M-a fascinat inca de prima data cand l-am vazut.Povestea lui Ed si al lui Al, visul lor, ceea ce au facut si cat au muncit ca sa-si atinga visul, greutatile prin care au trecut de la o varsta atat de frageda, cu toate ca cateodata se mai si prosteau, aproape tot timpul dadeau dovada de o maturitate extraordinara, faptul ca au supravietuit pe propriile puteri, dorinta lor atat de mare de a-si implini visul,incat erau capabili de a infrunta lumea intreaga, dragostea lor de frate, ambitia lor, cu toate ca sufletul lor plangea, ei mergeau mai departe, toate astea si inca multe alte lucruri, dau anime-ului o valoare extraordinara!
Personajul meu preferat este Edward Elric.Am spus si mai sus de ce...deoarece s-a descurcat singur, a fost capabil sa lege sufletul lui Al de o armura, i-a promis lui Al si lui insasi ca vor reajunge ceea ce au fost, efortul pe care l-a depus ca sa fie cat mai bun, dragostea lui pentru fratele sau, dorinta de a-si implini visul, faptul ca a trecut prin multe greutati si pe toate le-a infruntat si le-a depasit, nu s-a dat batut, faptul ca desi este un copil, vede viata dintr-o perspectiva pe care poate nici un om matur nu o vede, durerea lui, ambitia lui, toate astea si multe alte lucruri ma fac sa il admir in mod deosebit.
Iar dintre Roy si Ed, il aleg pe Ed. Cu toate ca il admir extraordinar de mult si pe Roy pentru felul de om care este, parca totusi povestea lui Ed m-a miscat mai mult.

#8
Parerea mea:

~ Grafica nu foarte buna din punctul meu de vedere,se pare ca unele personaje au forma fetei caraghioasa, cum ar fi Invidie.
~ Coloana bunicica, am cateva melodii de-ale animeului in PC.
~ Imi place ca este haios cateodata... luptele nu sunt foarte lungi si sunt chiar acaparante, nu ca in YYH, o lupta tine 2 episoade.
~ Povestea animeului este originala si interesanta.
~ Si drama joaca un rol important in anime, adica de la comedie intra in drama, mi se pare foarte... atragator XD.

Personajul meu favorit este humonculusul ce i-a furat lui Ed mana si piciorul... mai degraba un copil cu ceva probleme legate de comportamet si psihice... well, i-am uitat numele O__O... anyway, click spoiler.

Tipul ala care sta intins si zambeste XD Este infricosator si dragut in acelasi timp + ca are tupeu.
[Imagine: EnvyEdWrath.jpg]

Ciudat, nu? O.O

Iar dintre Roy si Ed, las alege pe Roy. Este matur, capu' pe umeri, hawt <3 si istet.
[center]Riesige Himmel verstecken Tausende und Tausende von Sternen ~
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
[Imagine: sintaxsig.png]
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.

[Imagine: chibi_2140.gif]
Chibi-ul lui SintaX_Dev
[/center]

#9
Cel de-al doilea anime preferat... Povestea mi-a placut inca din prima clipa, era originala si interesanta.
Grafica mi s-a parut in regula, personajele erau relativ dragute. In ceea ce priveste coloana sonora au fost cateva melodii foarte frumoase pe care le mai ascult uneori.
Ce mi-a placut foarte mult a fost ideea de a intruchipa cele sapte pacate capitale in personaje. De asemenea adaugarea alchimiei a fost un alt punct important. Apoi a mai fost si umorul anumitor secvente care au facut anime-ul sa fie mai placut.
Cat despre personaje, au fost frumos conturate fiecare, cu personalitati cat mai diverse.
She is a living existence of selfishness.


#10
1.Ce parere aveti despre acest anime?

Ideea este foarte interesanta. Printre primele animeuri cu tema de alchimie ce mi-au placut extrem de mult. Grafica este extrem de buna, precut si OTS-ul . Povestea dramatica a fratilor Elric m-a miscat, precum si ambitia si perseverenta lor pentru a gasi o piatra ce probabil nici nu exista.

2.Care este personajul vostru preferat?Argumentati!

My favorite character is Edward Elric. Pe langa faptul ca arata bine, imi place foarte mult atitudinea lui si perseverenta aceea. Nu renunta niciodata, desi s-ar putea sa nu izbuteasca.

3.Edward Elric vs Roy Mustang.Argumentati!

Desi Roy Mustang da dovada de mai mult antrenament, fiind un Alchimist al Statului de mai mult timp, iar Edwward fiind un copil de 12 ani, cred ca Ed are sanse de izbanda intr-o lupta. Roy nu ar putea castiga daca isi pierde manusile cu cercul de tranzmutatie, iar Edward nu trebuie sa foloseasca cercul. Mustang poate folosi numai puterea focului, dar Ed se poate folosi de toate elementele naturii intr-o eventuala lupta. So...cred ca Edward ar putea invinge.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)