Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fate/stay night: Unlimited Blade Works

#1
[Imagine: 24563l.jpg]

Alt titles: Gekijouban Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works, Fate/stay night Movie, Fate/stay night UBW

Producers: Studio Deen, Frontier Works, Sentai Filmworks

Genres: Action, Fantasy, Magic, Supernatural

Rezumat: Filmul reprezinta a doua ruta pe care poate sa o ia povestea in jocul Fate/Stay Night. Prima este reprezentata de animeul Fate/Stay Night. Povestea se invarte in jurul lui Shirou Emiya, un participant accidental in razboiul pentru the Holy Grail, un obiect ce poate indeplinii orice dorinta.

Sunet: Adecvat, epic cand e nevoie, calm cand trebuie. Melodia finala este destul de draguta, dar nu consider ca sunetul atrage ateantie asupra acestui anime.

Video: Foarte bun. Animatia este una dintre cele mai bune, dar asta e de asteptat fiind un film. Ochii personajelor par foarte bine detaliati.

Opinie: desi nu am jucat nici jocul si nu am vazut nici animeul, povestea a fost usor de inteles. Nu ma voi apuca de anime prea curand pentru ca mi-a placut finalul prea mult si asta probabil m-ar face sa judec animeul constant. Il recomad celor ce nu au timp sa se apuce de o serie de 24 de episoade sau celor ce vor sa vada cum ar fi lucrurile cu ceteva schimbari. De asemenea il recomand celor ce au prieteni ce nu stiu daca sa se apuce de anime sau nu. Ati putea sa ii convingeti cu asta
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fate/Zero Azazel 1 3.331 04-08-2014, 08:46 PM
Ultimul răspuns: scarllette
  Fate Stay Night Megiddo 2 4.039 27-09-2008, 08:37 PM
Ultimul răspuns: Liviu-


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)