Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Familia de pe zup.

#1
Ei bine cum o spune şi titlul sunt mulţi useri care sunt sătui să vadă ori la semnătură, ori prin reputaţii ori altundeva [ shout / post whatevă ] faza cu familiile. X are mama, tată, frate, bunică etc etc. M-am săturat. Detest chestia asta. Am început să mă enervez de chestia asta. Sincer unii sunt penibili rău acum fără mişto, dar voi măcar vă vedeţi ? Nu îmi place deloc pur şi simplu. E un subiect pe care unii dintre voi nu îl veţi ocoli sunt sigură, iar alţii probabil vor fi revoltaţi de chestia asta. Nu vreau să isc o ceartă sau ceva de genul, dar ar trebui luate măsuri. Nu suntem obligaţi să vă citim porcăriile de familii pe la semnături, prin posturi and so on. [ Deşi am fost în situaţia de genul acum mult timp, însă sincer dacă ai o sys e bine, sau dacă ai familie nu ne-o arăţi şi nouă ]. O spun aşa nu mint, am avut o sys care mi-a spus că sunt rudă cică cu cineva şi deodată m-am trezit cu o useriţă care mă băgase în listă şi îmi spunea că sunt nu ştiu ce străbunică a ei pentru că mama ei e nu ştiu cine de pe zup and so on. Deşteptaţi-vă ! Una e gluma în care glumim and stuff, iar alta e când te trezeşti cu un user care spune că de ce te-ai luat de bunica / purcelul / soacra de pe zup că nu ai voie că e rudă cu Y and shit. Deschisese şi Yulobo odată un topic cu aşa ceva şi chestia a luat amploare din cauza topicului de la Forum Games cu familii deschis de către o useriţă care atunci când l-a deschis nu cred că a avut intenţia de a isca un asemenea val să spun aşa. Probabil că se gândea la un joc de forum nimic altceva. În schimb ceilalţi au extins acest joc, transformându-l într-un dezastru. Sunt useri care nu vor să vadă tâmpeniile de genul. Eu nu sunt de părere cu aşa ceva din simplul fapt că userilor nu le place. Sunt useri care NU vor să vadă asemenea chestii. Le puteţi păstra pe mess şi faceţi pe mess ce naiba doriţi voi.

Acum, nu iscaţi o ceartă să păstrăm acest lucru ca o dezbatere. E una destul de importantă spun eu, nu ştiu depinde de voi acum. Ce părere aveţi ?
-

#2
eu zic ca ar trebui sa se faca arborele genealogic al AZ 24

asa cel putin nu o sa mai ai surprize cand iti da add in lista o stra-stra nepoata 24)))))))))))))

desigur, in felul asta sunt scutiti si userii care nu vor sa participe, pentru ca nu vor aparea in copac Smile

#3
Citat:Nu suntem obligaţi să vă citim porcăriile de familii pe la semnături, prin posturi and so on.
Pai poti orisicand sa nu citesti, nu te obliga nimeni.

Desigur ca faza eeexxtrem de penibila, aproape la fel de penibila ca iubitii de pe zup, lol.

Mai iesiti din casa.

Edit:
(15-08-2010, 06:50 PM)Loula A scris: EDIT : Am uitat . Obisnuita fraza in semnaturi . " Nu te lua de sisurile mele X - Chan si K - chan . Te iei de ele, te iei de mine. " Si bineinteles ca sunt cu ortografia necesara.

Mie-mi plac alea cu "Nu va atingeti de X-ulescu ca e al meeeu, va scuip in monitor de va vaz atentand"
De parca ar venii frumusetiile lumii sa filtreze cu userasul nustiucare.
Funny kids are funny
Do not speak unless you can improve the silence.

#4
Sunt total de acord. Plus ca daca te iei de X, iti sare in cap toata familia. Tata, mama. bunica, frate, sora , caine and so on . Nu mai spunem cat de cretin este tot spectacolul . De ce te-ai luat de mama ? A? Zi ma motherf*cker !
Mi s-a intamplat 21.
Citat:Mai iesiti din casa.
I agree.

EDIT : Am uitat . Obisnuita fraza in semnaturi . " Nu te lua de sisurile mele X - Chan si K - chan . Te iei de ele, te iei de mine. " Si bineinteles ca sunt cu ortografia necesara.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#5
Citat:Sunt total de acord. Plus ca daca te iei de X, iti sare in cap toata familia. Tata, mama. bunica, frate, sora , caine and so on
Da 21 că vine după toată familia pe tine că de ce te-ai legat de X că nu ai voie o.o
-

#6
(15-08-2010, 06:55 PM)Lynn A scris:
Citat:Sunt total de acord. Plus ca daca te iei de X, iti sare in cap toata familia. Tata, mama. bunica, frate, sora , caine and so on
Da 21 că vine după toată familia pe tine că de ce te-ai legat de X că nu ai voie o.o

sincer, verau sa vad si eu asta 2

zi de cine trebuie sa ma iau 444444

#7
Plus ca, nu toata lumea a depasit varsta de 14-15 ani, sau a ajuns macar pe acolo . Se adauga chestia asta, plus faptul ca se cred super cul , curajul ca il ai pe tata, frate, unchi care sa te ajute si o doza considerabila de nesimtire.

Si pot sa bag mana in foc, ca nu o sa posteze nimeni dintr-o familie d'asta.

EDIT : Nu mai stiu de ce familie m-am luat. Poti sa te uiti la semnaturi, care inculd fraza Nu te lua de sysu meu . Sau ceva de genul . Plus ca iti da si nick-ul . 21. All inclusive.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#8
(15-08-2010, 07:01 PM)Loula A scris: Plus ca, nu toata lumea a depasit varsta de 14-15 ani, sau a ajuns macar pe acolo .

da Loula ca tu ai ataaaaaaaaaat de multi ani peste ei, ia sa vedem ce zice profilul tau

Date of Birth: 08-06-1995 (15 years old) adica ai facut 15 ani acum 9 zile, foarte tare n-am ce zice.

de am mai scapa si de userii ipocriti ce bine ar fi ^_^

#9
21. Stai, ca trebuie sa stiu inainte sa iti raspund. Ai familie mare 21?
Mesajpreascurt.

Btw, m-ai inteleg gresit. Ma refeream la faptul ca la o anumita varsta, incepi sa nu iti mai iei lumea in cap .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#10
(15-08-2010, 07:08 PM)Loula A scris: 21. Stai, ca trebuie sa stiu inainte sa iti raspund. Ai familie mare 21?

wtf is this supposed to mean? copilas ai grija ce zici ca incepi sa ma cam enervezi. si inainte de a deschide gura, intereseaza-te oleaca. daca ar fi sa zic ce familia am pe zup, ar fi faptul ca sunt tatal Akashei, dar asta a fost asa de in gluma, ca nu a iesit din acel topic...




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)