Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Experiente amuzante la scoala

#1
Nu am vazut un astfel de topic pe aici si m-am gandit sa il deschid. Cu siguranta a-ti trait foarte multe experiente amuzante alaturi de colegii vostri la scoala, deoarece scoala poate avea si partile ei bune, nu numai rele. Prin ce intamplari haioase a-ti trecut ? Care an vi s-a parut cel mai amuzant?

Mi-e una clasa a7a mi s-a parut cea mai tare din toate punctele de vedere. Ne-am imprietenit mai mult, am crescut si am devenit mai nebuni. Tin minte ca nu era zi in care sa nu radem, mereu ne distram. Cand ne venea cheful le faceam farse la profesori si mereu sfarseam pedepsiti, dar nu ne pasa.
1.Eram odata foarte plictisiti dupa o zi de vineri si mai aveam o ora, tehnologia. Vinerea in clasa a7a a fost foarte obositoare, deoarece aveam ore grele si trebuia sa invatam cam la 3-4 materii. Si fix in pauza ne-a venit cheful de distractie. Un coleg a scris pe o foaie de hartie "Defect" si a pus-o pe scaunul profei, iar altul a pus una pe catedra, dar dupa ceva timp a modificat-o in "Wc defect" xD Profa s-a enervat atat de tare O_O Ea mereu face crize si isi micsoreaza capul cand e nervoasa. A chemat-o pe directoare si s-a luat de noi toata ora. Iar faptasul zambea la un momendat, iar directoarea s-a luat de el" De ce zambesti? Ma vezi pe mine ca zambesc?" La care baiatul : " Dar nu zambesc, doamna, asa am eu fata" xD incepuse sa faca si misto de ea.
2.Unu in a7a era sa ramana repetent la engleza, deoarece nu prea trecea pe la ora, pica mereu prima ora din zi si el dormea xD Iar odata eram mai multi cu el langa scara, asteptand-o pe profa sa iasa din cancelarie ( Noi stam la etajul 1 ). Dorea sa vorbeasca cu ea, sa o roage sa-l treaca clasa. Profa a venit si nu voia sa-l asculte, ii spunea mereu ca nu-l trece la engleza, nu-i dadea nicio sansa. Asa ca a plecat, dorind sa coboare scarile. Baiatul s-a enervat rau si a impins-o pe aia pe scari =]]]]]=]]] Asa a facut de vreo 3 ori cu niste profesori, iar directoarea i-a spus ca il trece clasa, numai sa nu mai impinga profesori pe scari.
3. O alta intamplare amuzanta...terminasem ora de sport si eram cu totii inca imbracati in echipament, iar ora urmatoare era ultima si aveam geografie. Voiam cu totii sa chiulim, deoarece urma sa dam un test de care nu ne spusese nimic, decat cu vreo 2 ore inainte, intr-o pauza. Iar anul acesta s-au bagat multi gardieni prin scoala care supravegheaza. Nu puteam iesi prin fata, deoarece erau numai gardieni, iar prin spate se lucra si nu aveam voie. Asa ca ne ramasese doar sa urcam pe soala =]] Si chiar asta am facut. La etajul 2 este o scara pe care daca urci te trezesti pe scoala, cand nu era nimeni pe hol ne-am urcat. Am stat ceva minute pe scoala, deoarece trebuia apoi sa coboram pe scara fixata de scoala care te ducea afara, nefiind gardieni pe acolo. ( Complicat, I know ). Am stat vreo 5 minute acolo, deoarece trebuia sa asteptam sa plece niste oameni de afara, erau cativa ingrijitori si mecanici. Brusc ne-am trezit in spate cu un gardian. Am crezut cu totii ca ne-a venit sfarsitul. Ne-a intrebat nervos ca ce facem pe scoala, ca o cheama pe directoare( Mda, in toate cazurile trebuie sa apara directoarea). Iar noua ne-a venit o idee geniala si i-am zis " Pai profa de sport a spus ca facem ora pe scoala si a spus sa o asteptam ca vine in 5 minute ". Stiam 100% ca nu ne va crede. Incepuse sa zica " Cum adica? Ora pe scoala? Voi nu sunteti sanatosi? Cine va spus voua asta?" Si noi..." Da, pe bune, domule, chiar a spus doamna Tiucra ca facem ora pe scoala" Si prostu' chiar ne-a crezut O_O. S-a dus sa o caute pe profa sa o intrebe daca a inebunit xD In timpul acela noi am coborat scara usor, si am plecat in parc la o vata pe bat xD

S-au intamplat multe lucruri, cum ar fi ca eu impreuna cu alti doi baieti am distrus catedra si in final ca sa nu o vada nimeni am aruncat-o pe geam xD Dupa un test la matematica, eu o tineam pe profa de matematica de vorba, iar altu ii lua testele din geanta inlocuindu-le cu niste foi obisnuite xD Iar la urmatoarea ora de matematica, noi faceam pe prostii "Cum doamna? Ne-ati pierdut testele? Noi nu mai dam altu." xD Si multe altele...
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#2
Genial topicul. Bună, chiar foarte bună idee.
Weell, au fost multe faze mișto în clasa a șaptea, pe care le-am savurat pe deplin.
1. Într-o pauză am aflat de la un gardian că o să avem un test surprinză la mate și nimeni nu învățase, ofc. Și ce ne trece prin cap nouă ? Am rupt picioarele de la scaun și le-am așezat asfel încât scaunul să pară perfect ok. Și intră profa în clasă, noi toți serioși, și se așează pe scaun. Doamne, momentul ăla a fost genial. A căzut în cur și i s-au rupt pantalonii : )) . Purta chiloței roz : )). A fugit de la oră cu viteza luminii și și-a lăsat geanta-n clasă. Noi am luat subiectele din geantă și le-am notat undeva, le-am rezolvat și i-am pus subiectele la loc : )) . Pff, și așa toată clasa a luat 9 sau 10.
2. În altă zi nu venise nici un pof la oră și noi făceam o gălăgie uriașăăă. Și intră doi ciudați de paznici de la BGS. Unul era gras și se asemăna cu un țigan, iar celălalt avea un cap : )) luuung. Stăteau ăia și ne păzeau și-i sună țiganului telefonul. Și ghici ce telefon avea ? Unul roz ! : )) Și începe un coleg să urle după el : „Domnule gay, domnule gay!” și bogyguardul: „Te duc la directoare dacă-mi mai zici așa!”, iar colegul: „Nu-i vina mea că dumneavoastră sunteți gay!” . Genială fază : )) . I-a închis gura ăluia.
3. Noi la geamuri aveam grilaje și am dat peste barele alea cu lipici înainte de ora de fizică că profa voia să ne asculte și să ne dea note. După ce a intrat în clasă, toți cei de pe geamul de la perete au început să arunce cu hârtii pe geam. Profa s-a apropiat și a pus mâinile pe grilaj și i s-au lipit mâinile : )) . Apoi a început să urle și să încerce să-și dezlipească mâinile, dar a căzut grilajul = )). Doamne, și a trebuit să stea cu mâinile așa, ținând grilajul până a venit mecanicul : )) .
4. Cred că în fiecare școală a fost prezent fenomenul heelys. Ei, și la noi. Un coleg s-a ridicat din bancă la ora de tehnologie și s-a dus să arunce ceva la gunoi ( ofc, a folosit roțile ) și profa a început să urle:„Băiatule, nu mai zbura prin clasă la ora mea!” : )) copilul: „Dar nu zbor, doamnă!” și profa tot nu-l credea. Și până la urmă i-a luat pantofii din picior și s-a dat și ea pe heelyși și urla : „Zboooor!”
Au mai fost multe faze geniale. Cum a căzut profa de chimie cu fundul în coșul de gunoi, cum am scuipat-o pe profa de română în vârful capului de la geam când ea ieșea din clasă ( creația mea ) , cum i-am smuls peruca din capul altei profe. Oricum, a șaptea a fost o clasă genială : x .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#3
Eeeh...ce vremuri superbe au fost prin a saptea la mine . Stiu decat ca am trait clipele la maxim in clasa a 7 , si n-am idee de ce . Au fost intamplari chiar neplacute, dar alteele la care iti dadeau lacrimile de ras . Anw....
D'abia incepuse scoala, si noi za best ever clasa , ne-am gandit sa organizam o asa zisa "petrecere" pt. profa de chimie . Am luat vopsea rosieeee ca sanglele si am pictat pereti , am scris ceva de genu' "Heeeei, sunt gaaaay !" Mdaa, chiar ca profa nu stia ce se va intampla ...Am pus lipici pe toata catedra, ziceai ca o stersem de praf, asa de frumoasa era si am plecat , linistiti , la baie . a intrat profa in clasa, zicand, "Coopii, astazi da-m...si n'a mai spus nimic pt. ca a vzut superba opera de arta si nu si-a mai putut dezlipi geanta 21 Si noi am venit de la baie, spunand intr-un cor :
-Surprizaaaa!" Si profa la noi "Un 4 !"
Asta , cred eu , a fost cea mai amuzanta intamplare ....Altele n-au fost chai asa , dar au fost si ele . Cand am aruncat cu Nika de la 2...si a cazut pe gramajoara de ghiozdane, cand i-am pus piedica profei de mate si ea cazut in noroi , murdarindu-mi noua" jacheta" ....Eh, stiu ca mi-a placut ...4
I looove chocolate and I love you ! XoXo ^.^

#4
Sooo ...
Azi am râs în hohote de unu' de-a ... 7a ?
Eu, şi încă câţiva colegi stăteam pe hol şi îl aşteptam pe profu' de sport să vină să deschidă uşa ca să mergem la vestiare şi întretimp, se trezeşte un puşti să vină pe scări sărind câte vreo 4-5 trepte şi la un moement dat, îi cad pantalonii =]]]]]]]]]]]]] EPIC ! Dar i-au căzut serios, până la genuchi, al naibii puşti, ce repede şi-a ridicat pantalonii, şi totuşi destul de încet încât să văd că avea boxeri galbeni, n-o să uit faza asta. =]]]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#5
Azi am râs de credeam că voi muri. Eram pe hol după ce s-a sunat și clasa noastră e cumva în capătul culoarului și atunci când vine profesorul, avem destul timp să intrăm în clasă și să ne așezăm în bănci. Well, azi aveam ora de chimie și stăteam toți pe culoar. Apare profa de chimie ce e puțin cam umflată ( ceva gen Louie în varianta feminină ) și intrăm toți în clasă urlând că vine. Un tip cam glumeț intră ultimul și urlă taree : „the big mother is coming!” . Faza a fost pur și simplu genială = )) .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#6
Oke, au fost unele faze amuzante chiar anul ăsta :]]] De exemplu... Oh, da, era într-o zi la ora de mate şi cum nu aveam chef de scris am pus capul pe bancă şi am adormit de-a binelea O.O Cred că multora li s-a întamplat să adoarmă măcar o dată la mate, nu? :]]]
Ei, şi dormeam foooarteee bine când m-am trezit cu un catalog în cap =]]] Oke, eu când sunt trezită aşa brusc dintr-un somn aşa dulce am reflexe ucigaşe :]]] Şi nu ştiu cum de i-am lipit o palmă exact profei care era lângă mine=]]]] Toata clasa a început să râdă. Eu eram pe jumate adormită, ciufulită şi căscam, iar profa se uita la mine nervoasă. Debea după câteva secunde am realizat că am plesnit-o =]]] Nu m-am mirat, nu era o noutate pentru mine :]]] Mai adormisem la o ora de a ei, cand ea nu era la şcoală şi îl plesnisem pe un coleg. Mda, somnul de la mate e foarteee dulce :]]
Eh, şi mă întreabă pe mine profa, nervoasă:
- Bine, domnişoară, ce faci tu la ora mea, dormi? Nu ţi-e ruşine? Tu toată ziua dormi, leneş-o ?!
Eu: Da, toată ziua dorm.
Ea: Păi şi când nu dormi ce faci?
Eu: Dorm...
Şi iar au inceput să râdă...Chiar şi profa, din cauză că aveam un ton aşa de nevinovat, de copil din ăla care nu a făcut nimic rău=]]] Când sunt pe jumatate adormită spun numai prostii O_O Cert e că nu m-a pedepsit sau ceva de genu :]] A zis că am un dos de palmă sănătos şi a trebuit să o ajut să-şi pună la cancelarie nişte gheaţă =]]] Şi pe motiv că moţăiam nu a luat în considerare ce i-am zis :]]

O alta fază haioasă... Hm.. Păi noi stăm la subsol şi eu stau în banca a treia de la geam. Şi eram o dată la o oră de chimie extreeeem de plictisitoare. Şi ce sa fac eu? Să ma uit pe geam. Şi văd lângă geam un caine mititel care rodea un os de 10 ori mai mare ca el. *De reţinut: pe profa mea de chimie o cheamă Ciolan Alexandra*
Iar eu ţip cât pot de tare, fără să-mi dau seama:
-Ia uite! Javra roade ciolanul!!
Toată clasa a început să râdă, iar profa nu putea să ne mai potolească. Bineînţeles ca m-a ascultat după acea toată ora, crezând că am facut aluzie la numele ei :]] Dar, lol, javra aia chiar rodea un ciolan...Nu m-am putut abţine =]]]

S-au chiar azi a fost o faza foarte tare. Avem prof nou de muzică şi toţi la ora de muzică eram curioşi să-l întalnim. Şi lol, când a intrat ne-a bufnit rasu' că seamănă leit cu Einstein =]] Sunt gemeni la părul ăla ciudat şi la mustaţă =]] Şi avea şi un aer d'ăla de matematician. Practic era varianta lui Einstein dar ceva mai tânăr :]]] Faza haioasă e că, cu tot aerul ăla a lui serios s-a împiedicat de pragul uşii de la intrare =]] Lol, fix când să păşească în clasă s-a împidicat şi a căzut pe burtă. Exact ca în filmele cu proşti =]]]]]]
Am început să râdem toţi de el. Şi era aşa tare cum se scutura pe costum şi pe cravata când s-a ridicat.O.O După ce ca am ras de el 10 minute, ne-am potolit şi ne zice el:
- Ce mă, n-aţi văzut oameni cazând? Hai, la cererea publicului dăm test predictiv! Da, sunteţi de acord? Aaa, ce bine, mă bucur ca ne înţelegem !
Iar noi eram ceva de genu' : WTF! Nu ne lăsase să zicem absolut nimic =]]] Iar la fiecare două cuvinte repeta "La cererea publicului" :]]] Penal rău prosfesor =]]]
[Imagine: 2rxfouo.jpg]

#7
=]] =]] =]] Stati ca nu imi pot reveni din ras :]] :]] Deci :]] Nu am mai ras asa de bine de mult timp :]] Mda.. de vreo 10 minute :]] Ei bine fazele lui lou pot zice ca mi s-au parut extrem de funny :]] Sa adormi la ora ?! Cred ca noua ne trantea un 4 la purtare :]] Si celelalte doua am fost pe jos :]] Ei bine ce pot zice.. si eu am avut multe faze dar se pare ca nu imi vine nici una pe moment.. 39 Le zic doar pe cele care imi vin acum in cap :

Eram.. nu stiu prin ce clasa da stiu ca eram mica. Si era si aproape de Craciun. Iese profesoara si ne lasa pe noi scriind ceva. Ne zice ea inainte sa iasa :
- Sa nu va miscati din banca.
Dam noi toti afirmativ din cap si scriem in continuare :]] Scriem noi ce scriem si dupa cinci secunde face unu :
- Ba ! Am o idee !
- Ce ?! ne repezim noi sa aflam.
- Sa-i facem o surpriza la doamna ! zice ala cu ideea " geniala ".
Ne ascundem noi pe sub banci, dupa dulapuri si pe unde apucam. Stingem repede becurile tot, tot, tot. Tragem jaluzele tot ce era o sursa de lumina si ne ascundem repede pentru ca auzeam pasii profesoarei pe podea. Intra in clasa, aprinde becu si sarim noi repede :
- SURPRIZA !
- Ce faceti ma ?! Nu vam zis sa stati in banci ?! De ce vati ridicat ?! Gata ! Cate un S la toti ! [ eram in clasele primare -_-" ].
Si ne punem noi toti in banci si ciocu' mic.. 29

Da stiu ca nu a fost prea amuzant dar asta mi-a venit 39
Alta s-a intamplat ieri, adica luni. Aveam ora de calculatoare sau cum ne scrie in orar TIC. Si vine profu' pe hol, noi toti ne imbulzim pe holuri repede si navalim in clasa pe saraca usa ce era si asa deja rupta si vai siamar :]]
Intra in clasa se aseaza si ne examineaza foarte atent pe fiecare in parte :]] Si incepe sa ne vorbeasca etc. etc. Ne zice dupa aia sa-l urmam spre sala de calculatoare. Alergam noi repede pe holuri fuga, fuguta si coboram toti pe scarile profesorilor mai sa ne daramam si sa ne dam cap in cap. Trecem pelanga unu si face ala catre noi :
- Ho ma ! Parca nu aveti calculator acasa !
La care noi toti izbucnim intr-un ras isteric. Se uita profu' la noi si continua sa mearga. Cand realizam si noi, o tulim repede jos si mai, mai sa-i sarim in spate la prof. Face el :
- Nu vam zis sa nu va urcati la mine in spate ?!
Si incepem noi sa radem iarasi ca dementii pe acolo.
- Da stiu ca va place sa radeti !
La care noi dam din cap in timp ce radem in continuare :]]

Stiu ca nici asta nu-i amuzanta dar alta nu prea imi vine. Daca voi mai pati si alte chestii.. aici o sa fiu cum am ajuns de la scoala :]]

#8
La ora de franceză, doi băieţi vorbeau în spate şi deranjau ora aşa că profa s-a dus la ei şi le-a spus să tacă, dar le-a spuso în franceză şi ei, băieţii, evident că nu au înţeles şi :
V. - Mă, ce-a zis aia acolo ?
T. - Nu ştiu bă cred că ne înjură.
=]]]]]]

Sau.

La civică, profa e nouă în liceu deci a vrut să ne cunoască şi ne-a pus pe fiecare să ne spunem numele şi câte ceva despre noi, şi era rândul unei fiţoase şi spune :
M. - ... îmi place să fiu la modă şi să desenez haine.
B. - Se îmbracă naşpa !
T. - E fata sau băiat ?
=]]]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#9
Deci.. azi am ras cu colegele mele de credeam ca o sa ajungem la Judetean =]] Prima a fost inainte de ora de algebra :]]
Eu cu colega mea de banca ne intorsesem cu spatele la tabla in ora de desen pentru a face un proiect cu colegele care erau in spatele nostru. Dupa ce se suna de iesire, noi nici nu ne cilntim din loc ci stam acolo continuand cu desenatul. Se strang mai multi la banca noastra si ne enervam noi si ii dam pe toti afara :]] Ii impingem pe toti si cand sa-l imping pe ultimul afara incepe ala :
- Da iesi tu !
- Da nu vreau ! i-o intorc eu.
- Da iesi !
- Da nu vreau ! Iesi tu !
- Ba tu !
- Ba tu !
- Ba tu !
Ne certam noi asa vreo cinci minute sub privirile amuzate ale colegilor pana ce zic eu :
- Da sti ce ?! Asta ii clasa noastra ! Voi 6 A aveti interdictie in clasa noastra de anul trecut ! Asa ca AFARA!!
Si iese baiatul ala din clasa fara sa mai zica nimic :]]

Cealalta era in ora de mate :]] Scria profa` pe tabla niste exercitii pentru test iar clasa de alaturi, mai bine zis a VI-a A aveau ora de muzica. Si incep aia cu o voce vai siamar :
- Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si, Do !
Si incepem noi sa chicotim incet si aia iar incep :
- Do, Si, La, Sol, Fa, Mi, Re, Do !
Si incepem noi sa radem in clasa si face profa` :
- Ce aveti ma ? Vreti mai multe exercitii ?
La care noi ne oprim imediat din ras si dai si scrie frate :]]

#10
La ora de religie.
Profa: "Majoritatea aveţi numele unor sfinţi! Uite, pe tine cum te cheamă?"
Elev: "Ion"
Profa: "De la Ioan, vezi?"
...la care unu' de prin spate: "Şi eu mă numesc Lucian, de la... Lucifer! 4"

Profa era ceva gen /facepalm şi clasa râdea. 21 Să nu mai spun că elevul ăla punea tot felul de întrebări stupide şi o enerva pe profă.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Prima zi de scoala /liceu Khonsu 41 33.741 15-04-2013, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Fear
  Aveti ambitie la scoala? Ryoto 6 5.052 18-03-2013, 11:30 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Fara scoala Khonsu 21 13.897 15-05-2012, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Scoala KarinaD 16 9.520 19-07-2011, 04:23 PM
Ultimul răspuns: North
  Concursuri la scoala Flash 13 10.019 11-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: AlerimxD
  Incepe scoala ! [ 2010 - 2011 ] Flash 33 19.329 14-10-2010, 08:18 AM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)