Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel : Shay. vs. Spence.

#11
Ăăă... a doua !
Și nici nu am stat să mă gândesc, sincer. Mie una mi se pare groaznic de evident că a doua poză este cu mult mai bună decât prima. Mă rog, în ochii și viziunea mea, a doua poză o întrece fără efort pe prima din multe motive.
OK, so...

Prima poză - e groaznicăăăă T^T ! mie una nu îmi place deloc. Singurul lucru bun existent în poza aia este bila albastră care a salvat toată imaginea. Faptul că poza e făcută pe o masă și felul în care se vede suprafața din lemn a mesei mi se pare foarte nasol. Strică tot. Bilele din spate sunt multe, la grămadă și prea departe de bila albastră. Culorile lor sunt... șterse. Nu e o poză viu colorată, să zic că îmi explodează culorile în față, că stârnește dinamism, energie, ceva, Doamne, oriceee ! Nu îmi stârnește nimic. Sunt niște afurisite de bile înșirate pe o masă și o afurisită de bilă albastră iese în evidență. Nu știu... pur și simplu... nu văd absolut nimic artistic în asta. Mai ales că... am impresia că sunt bile dintr-alea, de se umflă în apă, right? Pfff... xDDD... Epic fail.
A doua poză - primul lucru pe care l-am observat este faptul că e pe fundal alb, iar asta face ca (,) culorile bilelelor să iasă mult în evidență. Și sunt și niște bile viu colorate, ceea ce e super. Par așa niște planete mici, aliniate drăguț, parcă ar fi o replică a cosmosului. Îmi place la nebunie. Faptul că nu sunt niște bile perfect rotunde e minunat. Nu dă impresia aia de... perfecțiune plicticoasă. Ar fi fost banal. Și faptul că nu sunt bile de aceeași mărime, iarăși, super. Deci, doamne, reprezintă perfect tema, într-un mod fresh, original și kawaii. Steluțele alea sunt foarte mișto, e un element drăguț al pozei și sincer, chiar nu m-aș fi gândit la așa ceva.

Când am citit tema, mă așteptam să dau peste niște poze plictisitoare cu bile, aceleași bile, alte poziții, alte culori, dar niște nesuferite de bile care să nu arate nimic cu adevărat, să nu inspire nici un feeling. Și când am dat de prima poză, eram toată gen „ pff... eram așa sigurăăă ! ”. Apoi mă uit la a doua poză and it like... totally blew me away. Era exact ce nu m-aș fi așteptat de la temă, și spontaneitatea asta e și ideea când vine vorba de competiții de genul ăstora, părerea mea.
Chiar mi-ar părea rău să nu câștige a doua poză... merită din plin.
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#12
Dragi useri, înţeleg că e un duel şi că o lucrare e mai bună decât cealaltă. Dar încercaţi ca atunci când vă daţi cu părerea să o faceţi în limita bunului simţ, fără a jigni vreo lucrare sau autorul acesteia. Mulţumesc.

Am stat timp de câteva minute şi mi-am plimbat ochii pe cele două forografii. Sunt într-adevăr reuşite, ambele. Se încadrează foarte bine în tema aleasă şi îmi plac mult culorile.
La prima fotografie îmi place în special macro-ul folosit şi a doua fotografie e fantasy aşa. A doua fotografie are votul meu pentru că dă chiar bine la ochi. Şi culorile şi 'praful de stele'.

Amândouă aţi făcut o treabă foarte bună. Aşteptăm să anunţaţi câştigătorul şi următorul duel. Spor la fotografiat şi multă imaginaţie!

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#13
Prima fotografie îi aparţine lui Shay. şi are 4 voturi.
A doua fotografie îmi aparţine şi are 6 voturi.
Vă mulţumesc tutror celor ce-au comentat, mai ales celor care au adus şi argumente din care noi am putut extrage o mică învăţătură, respectiv unde-am greşit şi unde nu.
Thanks again.

Câştigătoarea sunt eu - deşi nu mă aşteptam, sincer -. Mulţumesc, Shay., pentru duel şi o să mai treci cu mine pe aici, te asigur 21
Felicitări şi ţie, ai avut o lucrare genială * hugs *




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)