Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel : Shay. vs. Spence.

#1
Scurt ÅŸi la obiect. Spence a acceptat duelul. <3

Temă: Bileeeee <3
Data postării pozelor: 16.06.2011
Data votării: 16.06.2011 - 23.06.2011
Participanţi: Eu * logic * şi Spence * mah genilicioasa *
Mult noroc şi... cel mai bun să câştige. : )

punct.

#2
Poza 1.
Poza 2.

mda, e 17. : )) mai repede nu s-a putut. :-l
now, start vot ! o.o

punct.

#3
Pooi~
Prima poza este simpla, si-mi place felul in care biluta albastra a fost pusa in evidenta. Imi mai place si cum lumina bate prin ele. E tare cute <333 8 Si cadrul din care a fost facuta poza este destul de bunicel.

A doua poza este fenomenala. O ador! E atat de cute. Bilele se potrivesc cu stelutele insirate pe acolo. Sunt foarte cute si alea. Imi place chiar si unghiul din care este facuta poza. Cum spuneam, o ador!

Votez pentru a doua poza. Good Job~ <33
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#4
Uii ce cuute suunt~ *uimita*
First pic
- Imi place foarte mult cum a aparut bila cea albastra mai mult in evidenta, ca si cum ar fi un "spectator din umbra". Like it.
Second pic- Foarte frumoasa, bilele sunt asezate foarte frumos iar acele stelute ii da un "plus de savoare" XD. Imi aminteste de un spatiu vid de culoare alba cu stele colorate~.
Vot second pic ~ Good luck both of autors. :- bd
Just the
way you know me..

#5
Scurt si la obiect. A doua fotografie ia votul meu pentru ca imi place mai mult. Culorile sunt mai frumoase si imi place ca este mai clara decat prima, adica asa mi s.a parut. In fine, cam atat ma cam grabesc-.-.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
Prima fotografie e mai ...artistica. Mie mi-a transmis o gramada de sentimente numai uitandu-ma la ea. Imi place ca in spate nu e foarte clara, astfel in cat accentul este pus pe bila albastra, 'exilata' de restul bilelor. E originala si imi place. Am si eu bile d-alea xD
A doua fotografie este draguta, mai clara, dar banala dupa parerea mea.
Votez cu prima fotografie pentru tot ce am spus mai sus.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#7
Deci ... ţin să precizez că aţi făcut o treabă minunată cu pozele astea.
Dar, mereu există şi un " dar ", eu aleg a doua poză, pentru că e mai viu colorată, mai clară şi ai avut un unghi bun, iar acele steluţe sunt foarte drăguţe şi dau pozei un aspect şi mai frumos.
Succes în continuare >;d<.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#8
A doua poza mi se pare banala. Primele bile sunt esite in evidenta, iar celalalte parca sunt lipsite de viata (doar sunt bile o.o). 78 Pe cand prima poza in care este reprezentata o bila albastra (culoarea mea favorita) imi transmite mai multe lucruri si chiar daca in spate se vede neclar, ceea ce nu-mi place, pot spune ca m-a impresionat mai mult decat a doua care parca e de bebelusi cu stelutele ei "cute" (cum au zis userii mai de sus). ^^ Mi se pare ca ai adoptat tema "Singur. Parasit", cel putin asta imi transmite mie, o bila gen... Naruto o.o'' sau Gaara (=p~ delicios). 78 Oricum, votul meu merge spre prima imagine. Claritatea nu ma intereseaza, tema e una banala, dar... draguta in felul ei. 39 Se putea mai mult, mult mai mult, dar lasam la latitudinea voastra (cel putin eu 65).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#9
Păăi, trec şi eu pe-aici. ; )) Tema - hmm.. ce pot spune, voi aţi ales-o, fetelor. ^^ So.. 65 Trec la subiect, dar o să fiu scurtă [ scurt şi la obiect ].
Votez prima poză deoarece prima bilă, cea albastră este pusă în evidenţă foarte bine [ după părerea mea ]. Nu e chiar uşor si cu arta aceasta a fotografiei... Oricum, cea de-a doua poză mi se pare că e prea copilăros; poate că mă aşteptam la ceva mai serios, dar care să şocheze într-un fel cu acea seriozitate.
Anw, succes amândurora în continuare, aţi făcut o treabă destul de bună cu acest duel. :]

#10
Pentru mine este foarte usor. Aleg prima fotografie. Imi place mult mai mult decat a doua, desi si aceea este foarte frumoasa. Mi se pare ca este mult mai artistica, unghiul este unul foarte bun, iar acea bila albastra e fenomenala. Diferenta dintre cele doua fotografii o face pozitia bilelelor, sa zic asa. In a doua fotografie sunt puse parca in sir indian, parca in pozitie de drepti sau ceva de genul :]] Si in al doilea rand, este pozata de sus, nu imi exprima ceva anume, ceva care sa ma dea pe spate xD. Totusi, imi plac mult culorile acestora, ele ce scoate in lumina fotografia.
Prima este foarte reusita, din toate punctele de vedere. Imi place faptul ca acele bile stau asa in spate si apar mai mult in ceata, punctul de interes fiind bila cea albastra. Imi exprima multe lucruri poza si mi se pare foarte artistica. Chiar o poza reusita.

Felicitari ambelor concurente si succes in continuare.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)