Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care 2 lucrari vau placut cel mai mult?
Savarina Ali [ La granite dintre viata si moarte ]
20.00%
1 20.00%
She [ Sens unic ]
20.00%
1 20.00%
Little M [ Zile pierdute ]
60.00%
3 60.00%
Total 5 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel: Savarina Ali, She and Little M [ Runda a doua in desfasurare ]

#11
Ahhh. Se putea să lipsesc eu? 5

She.

Lucrare profundă şi impresionantă, exact aşa cum ştii tu să scrii. Să ştii că a fost cu mult mai bună decât prima lucrare, yeah deşi mi-a plăcut şi aceea foarte mult, mi se pare că la asta ori ai lucrat mai mult, ori ai avut mai multă inspiraţie, ori tema a fost mai bine pusă la punct, nu am idee care a fost adevăratul motiv dar mi-a plăcut la nebunie.
A fost interesantă, inspirată, ca lumea.
îmboli = doar cuvântul ăsta nu l-am înţeles; era pe undeva pe aici : ce mă îmboli să reflectez; poate că ai vrut să spui: ce mă îmboldi? altfel, sincer-sincer, nu pricep ce ai vrut să spui. Maybe sunt eu prea blondă la ora asta şi nedormită şi nu pricep, so whatever.
În orice caz alte greşeli nu am întâlnit. Am apreciat, ca întotdeauna, mereu o fac, diacriticile. Limba română ftw <3 şi se vede foarte plăcut lucrarea, are un aspect frumos.
Titlul, din păcate, nu e deloc captivant. E sec şi nu îmi inspiră neapărat, ceva anume, doar dacă stau să îl citesc de mai multe ori, intru în amănunte şi aşa mai departe. Mi se pare lung, nu ştiu de ce, cred că un singur cuvânt îţi putea defini lucrarea, în titlu. Poate, probabil, nu ştiu care e acela doar că aşa am senzaţia.
Mi-a plăcut mult când ai scris pe undeva secunde, zile, ani ( sau ceva de genu' ), a fost " altceva". Nu originalul ani, zile, secunde. Ci de la cel mai puţin la cel mai mult, adevărata trecere a timpului vine de la puţin, la mult. Şi ai evidenţiat excepţional asta doar prin nişte cuvinte.
De fapt şi de drept lucrarea a fost plină de astfel de exprimări şi cuvinte frumoase, captivante, mi-au intrat în suflet.
Faza de la final, epică. Deşi... tipică, plăcută, transpusă în modul tău propriu, frumos. Lupta dintre timp, viaţă, gânduri, armonia, umanitatea. Le-ai expus excepţional. Mi-a plăcut totul la lucrarea ta.

Little M.
Lucrarea ar fi fost absolut minunată dacă nu ai fi avut nişte scăpări.
Titlul e genial, doar că nu te-ai axat deloc cum trebuie pe el, adică m--a atras acesta în mod special, din prima, chiar mă întrebam ce şi în ce fel, despre ce e vorba şi aşa mai departe. Atrage la prima vedere destul de mult, şi totuşi... Mai târziu, văzând conţinutul, m-a stresat, tocmai pentru că nu te-ai axat aşa cum trebuia pe tilul, pe semnificaţia lui.
Ai descris bine sentimentele, viaţa, timpul, şi o parte din umanitate, dragoste, indiferenţă, iar ... scurgerea timpului. Astea au fost conturate destul de bine, sincer nu am mare lucru de reproşat în privinţa asta şi greşeli gramaticale nu am văzut.
ŞI TOTUŞI. Te-ai pierdut. Te-ai pierdut în exprimări puţine, tocmai, puţine şi insuficiente şi neclare. Ai final deschis la fel ca şi She, şi totuşi, nu e acelaşi lucru pentru că interpretarea e la scară prea largă şi nedefinită şi neînţeleasă.
Te-ai axat pe timp, dor şi dragoste. Scurgerea timpului. Dar prea multe eleemente au fost neclare. Am înţeles prea bine că era un el, băiat, nu timpul, era sentiment acolo, era romantism era dragoste, etc, aşa că a fost uşor să îmi dau seama de asta. Şi totuşi, ce piesă? Ce piesă lipsă? De ce mă face să mă gândesc că e mai complicat când poate e prea simplu? În mod normal mi-ar plăcea la nebunie, şi ideea a fost bună, transpusă bine, şi totuşi, ai fost prea neclară. E greu să pricep tot pe acolo, huh. Mi-ar fi plăcut să scrii cu diacritice.

Votul meu merge către She.

#12
Dragele mele prietene stiti cat de mult va urasc? De ce? Pentru ca ma puneti sa votez. Sincer nu vreau pentru ca nu ma pot hotari. Este dificil intelegeti-ma si voi 108
Hai sa iau sfatul anei si sa incep. Sper ca sunteti constiente ca am citit de trei ori lucrarile voastre corect?

♫ ♪ ╰☆╮ ღ Ana♫ ♪ ╰☆╮ ღ

Ai un titlu interesant. Am citit si se potriveste cu contextul. Imi place. Asa cum a zis si Teh este profunda. Imi place cum ai descris pe acolo cam tot ce este legat de sentimente. Ai folosit cuvinte si expresii frumoase care au dat o armonie specifica. Ideea a fost draguta si originala. Greseli eu nu am vazut si asa este bine ^.^ Naratiunea a fost la locul ei asa cum trebuie. Dialogul a fost putin la sfarsit, dar nu a fost sec ceea ce este de bine xD [m-ai molipsit]. Actiunea nu a fost grabita avand in vedere ca aveati termen de pagini. Imi plac asa cum am zis expresiile tale. Descrierea [ma intrebam ce am uitat -_ -’] este buna si ai de toate in ea. Si nu mai stiu ce sa zic ...


♫♪ ╰☆╮ ღ Miruna ♫♪ ╰☆╮ ღ

Titlul mi s-a parut iar interesant. Ma gandeam la ceva mai siropos, dar m-am cam inselat ... Contextul a fost dragut, dar ai avut cateva lipsuri. Daca te concentrai putin mai mult ai fi vazut unde ai gresit. Sincer parca am vazut vreo cateva greseli pe acolo, dar nu ma gandesc la ele ca am o zi de cacat -.-
Naratiunea a fost la locul ei. Dialogul a fost si la tine putin dar nu sec, deci e bine^.^ Mi s-a parut putin ca te-ai cam incurcat pe undeva ca ai avut o mica scapare. Descriere ai aivut si tu draga nora, dar mai putina. Adica stiu ca poti mai mult. Facem doua ficuri impreuna deci ... cam stiu cum lucrezi. Si din nou nu mai stiu ce sa zic...


♫♪ ╰☆╮ ღ Concluzia ♫♪ ╰☆╮ ღ

Deci la Ana am zis mai multe de bine decat la Miruna. Si de asta urasc eu sa votez printer prietene -.- 46 Deci asa cum este de asteptat votul meu merge la Ana …
Scuze Miru, voi m-ati obligat cu comul nu eu am vrut …
Oricum success in continuare la amandoua si … cam atat.
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#13
Ei bine, astăzi este 17 septembrie, deci duelul a luat sfârşit. Mulţumim tuturor pentru voturi, dar mai ales pentru păreri.
Rezultatul final este de două voturi la zero, câştigătoarea fiind She [sounds wierd xD]. Felicitări tuturor participantelor! :] Toate lucrările au avut câte ceva special până la urmă.
Mulţumim încă o dată pentru păreri, care de fapt sunt nişte critici, de care vom încerca să ţinem cont pe viitor.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel: Savarina ali vs Little M Little M 7 4.439 19-08-2010, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Little M


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)