Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel Lia vs Azazel

#11
1.
Imaginea imi exprima in mare parte liniste. E un contrast genial intre cer si apa, care se vede clar ca e limpede si de un albastru mirific. Dar nu stiu de ce am impresia ca nu ti-ai ales locul potrivit pentru fotografiat. Bordura aceea de jos, de langa apa, nu da prea bine in fotografie, insa compenseaza pietrele din departare. Pacat ca se vede doar putin din sosea...
Si acolo e o banca... atat de mica in poza..
Unde e facuta poza?

2.
Mult, mult, mult verde. Aia e o antena digi? Fie.
Imi aduce aminte de tara noastra primavara si vara. Cum a spus si Aly, abia astept sa vina vara. Pacat de acele umbre. Poza imi exprima caldura cu care ne intampina tinuturile noastre, care nu lipsesc atat de mult, dar nu stim noi cum sa le promovam, sa spun asa. Poza asta nu pare facuta acum, e clar. Peisajele de acum sunt... goale.
Norii aceia imi plac cel mai mult din poza. Vine furtuna...


Hmm. E cam greu de ales, pentru ca ambele poze au ceva ce ma atrage si imi place ca au teme diferite. Una cu marea, alta cu pamantul, verdeata, case etc etc.
Aleg poza lui Azazel

Bafta amandurora!
^_^
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#12
Votez imaginea Liei.

Ambele se incadreaza in tema, aducand un plus amandurora. Unghiul nu imi place la nici una dintre ele. La prima fotografie ar fi aratat mai bine din fata stancii, asa pare taiata -fotografia-. Cea a lui Azazel se vede ca este pozata de undeva de sus -telecondola\telecabina-. Deci nu ai avut prea multe optiuni, mai ales ca erai in miscare. Cu toate astea culorile sunt sterse si calitatea nu este chiar atat de buna. Cealalta -a Liei- este de o calitate mai buna si culorile sunt bune.

Felicitari ambilor participanti si bafta mai departe! pupic
-Lia, nu ai votat la toate duelurile-
[Imagine: YWk6O.jpg]

#13
Prima poza este foarte frumoasa, imi place ca ai incadrat atat marea, cat si stancile. Apa aceea e atat de limpede, se potriveste de minune cu cerul. Un singur lucru ma deranjeaza: faptul ca in partea de jos este stanca aceea. Cred ca ar fi fost un peisaj mai echilibrat daca nu aparea stanca, care atrage atentia asupra ei.
A doua poza este si ea frumoasa, mai ales norii care dupa mine creeaza un efect extraordinar. Exista doar doua probleme care mie personal imi atrag atentia: stalpul acela si antena din partea de jos si faptul ca fotografia nu este prea clara. Peisajul este interesant, casutele acelea se potrivesc foarte bine cu padurea din spate, care da un aer pitoresc intregii scene.

Chiar daca locurile abordate sunt diferite, ambele poze sunt interesante. Totusi, aleg fotografia Liei, pentru ca peisajul e mai special iar culorile se armonizeaza mai bine.
Bafta! ^^
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#14
Ow,Ow,Ow asta sa terminat de mult
Lia wins!! Felicitari!!!
Ne vedem tot paci intr-un viitor duel,candva 15
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Alicia vs Azazel Azazel 0 3.096 16-05-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Stormrage vs. Azazel Stormrage 8 6.071 08-05-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Niska


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)