Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Biush vs. Better Off Alone

#1
Heiii~. Eu şi BoA am decis să ne duelăm niţel : ))

Data postării pozelor : 23.08.2010
Data votării: 23.08.2010 - 15.09.2010
Temă: Natură, animale.
Participanţi: Eu [Biush.] şi Better Off Alone.
Am decis cu BoA că nickurile nu vor fi dezvăluite decât la sfârşitul perioadei de vot.
Baftă nouă!

#2
Åžiii, am venit cu pozele.
Prima poză : http://tinypic.com/view.php?pic=98d0tg&s=4
A doua poză : http://s1028.photobucket.com/albums/y344...g&newest=1
Îh, şi încă o dată baftă nouă. : )). Start vot.

#3
Sa vedem, am venit cu un vot15
O sa o iau pe rand.
Prima poza: Un urs polar, I can't belive it 43. Mai mult ca sigur poza e facuta la gradina zoologica. Imi place foarte mult idee. Claritatea pozei mi se pare una foarte buna, iar ursul a iesit intr-o pozitie bestiala. De asemenea, peisajul este unul frumos, nu foarte incarcat, astfel incat poza este bine proportionata.
A doua poza: Treptele acelea sunt bestiale, idee este una foarte buna si apreciez ca una dintre voi [ nu stiu a cu'i poza] s-a gandit la ceva mai diferit. Prin toate locurile din tara pe unde am mers nu am vazut asa ceva o.O. Peisajul e foarte verde si incarcat, insa se potriveste cu treptele simple, deci merge. Partea proasta este ca claritatea pozei nu este una excelenta.

Ca urmare, votul meu merge catre prima poza. [ ursuletul 8]
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#4
Încep prin a spune faptul că îmi plac ambele fotografii, sunt reuşite din mai multe puncte de vedere. Ar fi fost plăcut să fie doar o temă, animale sau natură, în fine pt. că aşa una ( ? ) a făcut din natură şi cealaltă din animale plus natură, având în vedere circumstanţele. În fine, totuşi, îmi place.

Prima lucrare, cea cu ursu', îmi place mult. Adică, nu este chair cine ştie ce ca idee, pt că am mai văzut şi alţi urşi fotografiaţi într-un asemenea mediu însă trebuie să o recunosc sus şi larg că îmi place. Mare lucru nu pot spune despre lucrarea în sine, adică nu am cine ştie ce de comentat, calitatea este destul de bună deşi am impresia că e mişcată puţin, fotografia. Puţin de tot, de abia vizibil poate. Nu văd ceva chiar considerabil şi de mari proporţii, dar parcă ceva tot e mşcat acolo deşi nu o pot spune 100% sigur, însă aşa mi se pare. Oricum, calitatea, m-am mai uitat odată la poză, este excepţională. Peisajul este superb şi îmi place cum ai prins ursul acela, adică, e epic, frate. Ţi-a ieşit foarte bine, nu ştiu ce aş putea comenta în afară de asta, pur şi simplu îmi place.

A doua lucrare, ceva mai nereuşită dar şi asta plăcută. Îmi place ideea şi peisajul, foarte frumoasă .Ador scările şi tot ce ţine de ele, şi astea se văd foooarte bine. Totuşi calitatea nu e atât de extraordinară pe cât mi-aş fi dorit să fie şi mă deranjează foarte tare cum se vede data aia scrisă pe poză, ştiu, nu ai ce să îi faci, dar tot mă deranjează. În fine, verde, I like green şi e natură pură, vie, viaţă. Se vede mult sentiment şi totodată multă profunzime aici, poza îmi place de-a dreptul şi parcă defineşte viaţa, în toată splendoarea fericirea şi uneori nefericirea ei. Îmi arată atât viaţă cât şi distrugere, nu ştiu de ce, poate din cauza scărilor. Calitatea, cum am mai zis, este ceva mai proastă faţă de prima fotografie şi mă deranjează data aia. În rest, e frumoasă ca idee şi creaţie.

Votul meu merge spre prima lucrare, cea cu ursul, este mai reuşită şi îmi place mai mult deşi ambele idei au fost strălucite.
Felicitări pt. duel.

#5
Să vedem...

Prima poză este superbă. Îmi place foarte, foarte mult. Ursul ăla e atât de kawaii şi dulce. Şi alb evident :]]. Ce îmi place la imagine este acel urs ce se află în centrul atenţiei. Chiar nu am nimic de obiectat pentru că mie îmi place chiar foarte mult. Totuşi cred că puteai să fotografiezi mai dintr - o partte ursuleţul ca să se vadă tot inclusiv corpul. Aşa i se vede capul şi lăbuţele alea drăgălaşe, dar nu se vede şi restul trupului. Poate dacă îl luai de mai de la depaărtare şi puţin din stânga ieşea şi mai bine. Îmi place, dar păcat că nu văd complet ursuleţul. Mi-ar fi plăcut ceva din profil. oricum, place palce şi place. Pozica a doua e foarte chiar foarte frumoasă, dar ce nu îmi place e data aia nesuferită de acolo. Strică totul, dar chiar şi aşa tot îmi place. E atât de verde acolo şi se vede atât de natural. Nu am cuvinte sincer, dar şu prima poză îmi place. Uite o decizie foarte grea. Hm...

Aleg poza a doua. ursuleţul e adorabil, dar mai mult îmi place poza a doua.
-

#6
mwhaha

prima-ursul ala acolo parca sta la poza o.o sau e impaiat. Nu stiu,are un aer artificial, parca-i de jucarie. Imi aduce aminte de reclamele alea la Coca-Cola 4 In schimb,imi place ca are calitatea buna si ca nu ai prins nimic antropic,gen gratii,gard,mai stiu eu ce.

a doua - calitatea nu e de vis,dar merge.Verdele ala nu e strident,ceea ce e bine pentru ca e mult o.o imi place cum ai surprins ideea per total, scarile cu iarba aia, floricele, nebunii. Dupa cum cade lumina cred ca aveai soarele undeva in stanga-fata, sau sus, si a iesit un pic prea luminoasa, iar culorile nu-s chiar profunde,dar e ok.

Votul meu merge la cea cu scarile, are o compozitie mai bogata :]

#7
Well . Votul meu, se va duce la cea de-a doua poză, pentru că mi se pare mai clară, mai complexă. Scările nu sunt simetrice, ceea ce dă un plus pozei. Ursul nu mă impresionează atât de mult. Also, ambele poze nu sunt foarte clare, iar a doua poză este prea luminată, dar totuşi, ideea mi se pare mai reuşită decât cea cu ursul.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#8
Well.. rec si eu pe aici. Doar tre' sa imi bag nasul peste tot nu? : >
First pic : Uuu.. ce avem noi aici? Un ursulet polar^^ Defapt.. un urs in toata regula 21 Imi place felul cum sta, e caraghios^^ Pare foarte foarte pufos. Merita un hug maaaaaaa~re de la mine. : ]]
Imi place foarte mult fundalul, presupun ca poza e facuta la gradina zoologica. Peretii aceia din piatra sunt foarte interesanti. Calitatea e foarte buna, ceea ce ma bucura^^

Si a doua lucrare : Trepte. :] Care duc spre un taram magic, ascuns de privirile oamenilor. Imi place ideea, poza are ceva "fantastic". Si e peste tot verde :X Natura in toata splendoarea ei. Calitatea cam lasa de dorit dar asta e..
Votul meu merge catre a doua lucrare. Ma atrage tot ce tine de fantastic^^
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#9
hellow! am venit si eu cu un vot, ca am zica ca si votul meu conteaza.

Prima poza: Un urs polar. Nu e atat de greu de fotografiat un urs polar care sta bine mersi intr-un tarc la gradina zoologica. Calitatea pozei este destul de buna, iar pozitia ursului e incredibila. Imi place foarte mult fotografia, iar peisajul din spatele ursului e frumos.

A doua poza: Ideea e draguta, dar claritatea lasa de dorit. Culorile ar fi foarte interesante daca claritatea ar fi mai mare. Peisajul e dragut. Verde peste tot, iar scarile sunt foarte interesante.

Totusi, votez cu Prima poza
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#10
Eh, se putea sa nu îmi bag şi eu nasul pe aici? So, eu prezenta şi la comentat. :]

Ursuleţul polar mi se pare foarte naiz :X. Poza e destul de clară şi peisajul din spatele ursului e draguţ, dar parcă totuşi când m-am uitat la ea nu m-a atras nimic in mod deosebit. Dar, de remarcat poziţia de fotomodel a ursului! :]] La a doua poză mi-au plăcut mult treptele acelea in iarba, ca o pată de culoare în tot verdele acela. Faptul că arătau aşa vechi si erau aranjate neasimetric parcă dă un aer magic pozei. Ca şi cand ar duce spre o lume paralelă :]].

Deci până la urmă votul meu merge spre a doua poză.
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel : History vs. Biush History 5 4.140 16-09-2010, 09:05 AM
Ultimul răspuns: History
  Duel: Luli vs. Biush Corina M. 8 3.869 13-09-2010, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Godziilaa vs. Biush Supercretinitate. 4 3.278 04-09-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Supercretinitate.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)