Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drepturile omului - toti merita un proces cinstit?

#1
Am postat acest topic si pe alt forum...

Chiar in seara aceasta am vazut o stire la televizor despre un asistent maternal care a maltratat un copil de 4 ani, arzandu-l cu tigara si taindu-i cu foarfeca organele genitale. Baietelul respectiv a murit in chinuri groaznice in timp ce acel monstru este retinut de politie, oferindu-i-se un proces cinstit, cu avocat & co. Acesta este un exemplu din multe altele de acest gen. Si nu este vorba numai de copii, este vorba in general de oameni. Nimanui nu-i pasa se pare... Se presupune ca majoritatea tarilor de pe glob au un simt etic dezvoltat, insa de ce toata lumea ignora aceste aspecte imorale? Inteleg ca mandria poporului ramane mandria poporului si ca acum e la moda sa fim toleranti, dar e mult prea de tot... Acum stau si ma intreb cum de acestor creaturi li se permit sa apeleze la Drepturile omului. Pur si simplu nu sunt oameni. Pedeapsa cu moartea ar trebui aplicata mai des, in mai multe tari, insa majoritatea sunt ignoranti... Voi ce parere aveti? Ar trebui sa se aplice in astfel de cazuri Drepturile omului?

#2
OMG...daca as avea-o in fata pe nenorocita aia...i-as sparge capu cu primu obiect care imi cade in mana.Proces cinstit?In locul lor as inchide-o in cusca cu lei...dar bietele animale nu merita sa isi contamineze stomacu cu astfel de....virusi.Parerea mea e ca trebuie ucisa...la fel cum ea a torturat acel copilas nevinovat.Dupa care i-as da foc...si i-as ingropa cadavru intr-o padure.Da...sunt km sadica,insa astfel de persoane ma fac sa imi intaresc parerea ca oamenii sunt oribili...unii nu merita sa traiasca.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#3
Dap ce pot spune am vazut si eu aceasta stire , copilu a murit acuma 4 zile din cate stiu eu , stirea e de mai mult dar o arata de atuncea in fiecare seara , ori si cum aia nu e asistenta maternala .
Mama copilului a fost si ia la inmormantare cu catusele pe mana escorta de politisti deoarece se afla in perioada de arest .
Da si acuma 2 zile o asistenta maternala a lasat un copil de 4 ani pe balcon ne supravegheat si acesta a cazut in gol , nu a murit , a avut un norok enorm .
Acea asistenta maternala care a ucis copilul probabil va primi inchisoare pe viata , pff si acel copil X_X , dupa mine pentru acesti oameni ar trebuii introdusa pedeasa capitala ..

#4
Si ce vina are mama copilului de era arestata? Am inteles ca asistenta aia maternala l-=a omorat pe copil pe motiv ca ar fi rrom. Iar mama este arestata de politisti pe acelasi motiv? Nu am auzit ca copilul ar fi fost abandonat, ci predat centrului pe cai legale. Numai ca nu sunt sigura.

#5
Sunteti nebuni?Cum sa ii luati drepturile.
De aceea sunt drepturile omului ca toti sa fim egali daca as incepe sa omor pe cineva cu o scobitoare as avea aceleasi drepturi .INTELES?
In legatura cu cazul.Asta e ce a fost a fost.Se intampla de multe ori mi se pare ca nu trebuie deschis un topic pentru asta.Oricum drepturile omului nu pot fi luate intelegeti si voi.Cum ar fi de vi s-ar lua drepturile copilului?
o.o" wot

#6
@Magica Bloom : Mama copilului este la inchisoare pentru furt ! In momentul in care mama este la inchisoare , statul(!!!) ii ofera copilului un asistent maternal ( parinte pe bani ) .
@Melyeter
Drepturile omului sunt puse peste tot in mare masura , in afara de USA , unde in momentul cand un om ucide X numar de persoane , nu mai este judecat , este omorat cu o substanta otravitoare ( daca mai doriti informatii despre cum moare un american la inchisoare pm me 21 )
@Graffitix
Se vede ca nu ai intrat vreodata intr-o inchisoare...-_-
Inchisoriile sunt impartite in mai multe feluri....De exemplu
Etajul I ,culoarul I=Oameni cu pedepse lejere si pentru furt..sau....chestii mici=sunt tratati lejer , fara foarte mari complicatii , poate doar la cantina cand se mai petrec certuri printre cei inchisi...
Etajul I , culoarul II= Oameni cu pedepse intre un an si 3 ani= Destul de limitati , nu au cine stie ce drepturi in inchisoare....
Etajul II-culoarul I=Oameni cu pedepse mari , pana la ceea pe viata=Foarte restrictionati , in unele zile , nu mai ies din celula....
Etajul II , culoarul II=Cei cu pedepsele pe viata , cei mai restrictionati , ies din celula o data pe saptamana , pentru a se duce sa vorbeasca cu rude....

Acum vorbind despre dreturile omului , ele exista pentru a fi puse in practica , nu pentru a le feri.
Oricat a-ti nega , toti suntem oameni , unii mai rai , unii mai buni...
Chiar daca a omorat un copil....asta nu inseamna ca nu are drepturi.....multe stiri mult mai dure decat cele de la ora 5 de pe Pro Tv , nu sunt difuzate..asa ca nu va agitati atata pentru o prostie...

Drepturile omului pot fi folosite la orice om , chiar daca a omorat.....13124133123 de oameni...
Pentru a nu mai aparea atatia oameni la inchisoare , nu trebuie sa le dam oamenilor 1123123 de ani de inchisoare , ci doar sa aiba un program foarte dur pe timpul a doi ani...de exemplu

O zi buna
ToRnAdO
[Imagine: fdfgba0.jpg]
[Imagine: 2560139237_b2fb8f427f.jpg]



#7
Hmmm....eu zic ca drepturile omului*in ceea ce priveste crimele si chestiile astea*depind de gravitatea cazului respectiv.Sa zicem ca daca unu a spart un magazin si a furat bistarii din casa de marcaje.Bun!Acum,in alta parte,se intampla cazul de care ai spus u,katsumi:un asistent maternal care a maltratat un copil de 4 ani, arzandu-l cu tigara si taindu-i cu foarfeca organele genitale. Baietelul respectiv a murit in chinuri groaznice....si asa mai departe.
Eu zic ca judecata*pentru ca defapt cred ca u te referi aici la faptul ca^oare toti oamenni merita sa fie judecati la fel^,eu spun ca nu merita aceasta judecata.Defapt,pentru ceea ce a facut,nici nu merita o judecata.A omorat un om/persoana-merita ca si agresorul/rea sa moara.
eu crec ca sa ar fi mai normal.Dar oricum,asta nu depinde de noi,ci de clovnii aia care joaca sarba in camera de consiliu din parlament,si care fac contitutia aia!
In fine....E chiar bn k s-a deschis topicul asta.Asa ma mai descact un pic pe stupeedzii aia de la cotroceni sua unde sant ei[daca nu cumva acuma sant in bahamas band un kocktail de prune cu paiu sub o umbreluta de canepa.Asta e parerea mea. :bye:
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#8
Ce pot eu sa zic. Lumea intradevar vrea ca respectivii sa moara. De aici vedem si rautatea oamenilor. Dumnezeu este de fapt singurul care are voie sa decida cand moare x sau y. Oricine omoara un om, trimis la inchisoare pe viata. Dar la noi in tara legea e alta. Se infunda puscariile cu gainari mici, iar criminalii astia are au pile pe sus pe undeva scapa. Asta nu e corect deloc.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Toti Pentru Unul (TPU) Kurinkita 17 12.229 08-07-2012, 11:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)