Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dezamăgiri

#1
Este noul meu fic, sper să vă placă ^^ .

Dezamăgiri

Prolog

Oare ce semnificaţie au acele cuvinte rostite atunci când eşti îndrăgostit până peste cap? Pentru unii, ele nu au niciun rost, nicio semnificaţie . . . nimic . Cuvinte ce le spui, dar ce se uită pentru că iubirea dispare din sufletele lor.
Pe moment te fac foarte fericit, dar cu timpul devin dureroase, in special după ce relaţia se încheie brusc şi tot timpul se învârte în mintea ta . Totul se transformă într-o uriaşă dezamăgire . Vrei, nu vrei, trebuie să te resemnezi,
deşi îti va luă ceva timp să asimilezi toate informatiile pe care sufletul tău nu le acceptă . Toate momentele frumoase petrecute cu persoana iubită se şterg, tot ce a fost frumos va deveni o tortură .


Capitolul unu


Aerul este plăcut în această seară . Aleea din parc este goală, nici un om normal la cap nu se află aici în acest moment, sigur, în afară de mine . Poate par nebună, dar m-au durut cuvintele lui reci . Acel " adio " spus cu atât de multă indiferenţă mi-a străpuns inima. Nu credeam că aşa ceva se poate întâmpla. Nu pot să cred că m-a abandonat . Am crezut că acea iubire va fi atât de imensă încât să reziste toată viaţa , dar m-am înşelat . Iubirea eternă nu există, este doar un mit spus copiilor mic . . .
Plâng . . . Nu mă pot opri din plâns şi oarecum este bine , pentru că mă ajută să trec peste asta mai uşor ( sper ) Trebuie să mă descarc . Nu pot ţine în mine toată suferinţa de care am parte . Nimeni nu este lângă mine în acest moment . . . nimeni .
Prietenii nu mă consolează. Oare am uitat să le spun ce s-a întâmplat sau au aflat şi singuri şi nu le pasă de soarta mea ? Sunt confuză . . . Nu pot gândi la rece . Mă îndrept cu paşi repezi spre o băncuţă . Mă aşez şi privesc spre cer . Privesc cum norii acoperă stelele , fiind aşa de negrii . A început ploaia . Eu şi cerul plângem la unison . Ploaia rece mi se scurge prin păr după care îmi gâdila obrajii ca nişte lacrimi dulci . Am clipit să-mi scutur stropii de pe ochi, uitându-mă în gol, de-a lungul drumului . Toate visele mele s-au năruit, iar el . . . Ei bine, el îşi va vedea de soarta sa cu o altă femeie . Acea femeie misterioasă care mi l-a furat . Nu o cunosc, dar nu cred că este o cineva cu clasă sau stil .
Simt nevoia să plec departe, să schimb atmosfera, locul, TOTUL ! Poate mama mea mă va primi înapoi cu braţele deschise, dar nu mă pot baza pe acest lucru foarte mult, mai ales după ce i-am rănit sentimentele şi am ignorat-o atâta timp . Trebuia să o ascult atunci când mi-a spus că povestea va avea un final dezastruos, dar eu nu credeam . Speram să fie o poveste de dragoste cu un final fericit . De ce părinţii au mereu dreptate?
Merg, abia îmi târăsc picioarele în drum spre casă . Ploaia e rece şi se intensifică . Sunt udă din cap până în picioare şi senzaţia nu e prea plăcută, fiind şi riscul să răcesc, dar ce mai conta asta acum? Un fulger a împărţit cerul în două pentru câteva minute, iar apoi a dispărut de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Misterios , ca El . Caut cheia în poşetă şi deschid uşa. Mă îndrept mecanic spre telefon:
- Alo ? se aude o voce piţigăiată de la celălalt capăt al telefonului .
- Mamă ! O, mamă ! Ce bine îmi pare să te aud din nou după atâta timp în care nu te-am contactat. Îmi pare rău pentru asta. Ştii că te iubesc, nu ? Am aşa de multă nevoie de tine acum !
- Alice ? O, slavă domnului că ai sunat ! Eram ingrijoarata . Îţi simt în voce ceva straniu , dar nu-mi pot da seama ce. Şi cuvintele tale m-au pus pe gânduri. Ce s-a întâmplat?
Plâng neconsolat şi nu pot să-i răspund mamei mele la întrebare . Adevărul este că nici nu ştiu ce să-i spun . Nu o pot întreba aşa că o nesimţita , direct pot să mă întorc acasă? Cred că mama s-a panicat că nu am răspuns şi a exclamat:
- Alice !
- Spune-mi, nu ştiu cumn să o rog să mă descrie fără să pară suspicioasă, cum eram înainte să plec de acasă?

- Ciudată întrebare, însă voi încerca să spun adevăru l. Erai plină de viaţă, veselă . Nu făceai niciodată nimic ieşit din comun, în afară de faptul că eu te rugam să nu faci ceva nebunesc, cum ar fi mersul pe motocicletă şi tu îl făceai în cele din urmă , doar pentru că eu te avertizasem să nu o faci . Erai tipul de copil problemă, dar şi aşa, eu tot te iubesc . Copilul meu problemă şi cu un chip angelic . Eşti foarte frumoasă la doar cei optsprezece ani ai tăi arăţi mai bine decât mine la vârsta aceea . Mulţi băieţi voiau să fie iubiţi tăi, dar tu te-ai încăpăţânat şi ai fugit cu amorezul tău . Frumos aşa, Alice. Ştiu că acel băiat ţi-a făcut ceva şi nu poţi nega . Te cunosc mult prea bine ca să nu-mi dau seama .
Mama are dreptate şi a atins punctul sensibil . Se vede că nu o pot duce de nas prea uşor .
- Da, mamă el este motivul pentru care te-am sunat . Numai suport să stau aici , în Florida. Vreau să schimb atmosfera, locul, casa, tot ce îmi aminteşte de el . Şi aş vrea să te întreb dacă aş putea veni înapoi acasă, în adorata Elveţie vestită pentru ciocolata ei extraordinar de bună . Sună destul de ciudat că linguşesc Elveţia pe care o urăm pentru că acela a fost locul în care tată a părăsit-o pe mama, însă acesta este un caz extrem. Deci, pot veni ?
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#2
Buna, Lexxi :D. M-am bucurat cand am citit povestea ta, imi place foarte mult. Are acel aer misterios, fara ca acel 'mister' sa se evidentieze prea mult. Si cred ca "misterul" acesta are si un nume, pe care inca nu l-ai dezvaluit, este vorba despre "el", iubitul lui Alice.
Imi place cum ai povestit totul. Te pricepi excelent la descriere, esti maestra. Imi place aceasta descriere metaforica pe care o folosesti, chiar ma incanta. Uite un exemplu:
"Eu şi cerul plângem la unison . Ploaia rece mi se scurge prin păr după care îmi gâdila obrajii ca nişte lacrimi dulci" :X:X, ce fraza minunata :X.
Si la dialog stai destul de bine, desi uneori am impresia ca se confunda cu naratiunea.
De exemplu aici: " Sună destul de ciudat că linguşesc Elveţia pe care o urăm pentru că acela a fost locul în care tata a părăsit-o pe mama, însă acesta este un caz extrem. Deci, pot veni?" So, aici nu inteleg ceva, ii povestea mamei ei despre Elvetia, sau sunt gandurile ei din perspectiva carora narezi? :S Confuzia se face intre sintagmele astea doua: " tata a părăsit-o pe mama" si "Deci, pot veni?", in prima Alice vorbea despre mama, iar in a doua Alice vorbea cu mama. Cu alte cuvinte, greseala nu este foarte semnificativa, dar va trebui sa verifici putin cum suna, oricum, nu e grav.
Am gasit si doua greselute una de tastare, prima, si una de exprimare (care nu sunt sigura ca e greseala, dar suna un pic aiurea):
"slavă domnului" = slava Domnului
"la doar cei optsprezece ani ai tăi" - nu stiu ce sa zic, dar cred ca suna mai bine "la cei optsprezece ani ai tai", aniway, nu e grav.

Ti-am mai zis, te pricepi excelent, asa ca aceste greseli sunt convinsa ca vor desparea. Ai talent si inspiratie si abia astept continuarea.
Imi place personalitatea pe care i-ai creionat-o lui Alice si faptul ca si-a sunat mama pentru a o consola, lucru deosebit de important intr-o familie.

Cam atat am avut de spus, sper ca nu te-am suparat cu critica legata de greseli, pentru ca nu am scris-o cu rautate, ci pentru ca stiu ca orice creator de ficuri vrea sa se perfectioneze, si asta a fost scopul "criticii" mele.

Iti urez succes in continuare si abia astept nextu' :D.

Kisu :*:* bye bye :-h

#3
Capitolul doi



Nu se aude nimic. Linistea e peste tot. Simt ca nu mai suport si vreau sa tip cat ma tin plamanii, dar nu vreau sa o bag in sperieti pe mama , sau sa creada ca am innebunit si trebuie sa ma duc direct la urgente. Tremur. Pot fi foarte emotiva uneori, iar acum este un asemenea moment. Vocea pitigaiata a mamei mele aproape ca m-a facut sa sar in sus cand a vorbit in sfarsit:
- Alice , nu vreau sa iei decizii pripite. Cred ca ar trebui sa te mai gandesti la venirea ta
acasa.
- Ce vrei sa spui? Nu ma vrei inapoi , nu? Nu vrei sa vin? Asta era?
- Nu, draga mea ... eu vreau sa vii , dar ma gandesc la tine. Daca vii si dupa o saptamana
vrei sa te duci inapoi , ce vom face? Nu as putea sa nu te primesc acasa stiind ca tatal tau,
la care nu cred ca vei apela , insa fiind un lucru destul de delicat , te stiu in stare sa
faci asta.
- La tata? Sigur ca nu voi apela. Nu am mai tinut legatura cu el , in anii care au trecut , de
cand ne-a abandonat nu am mai avut contacte nici macar la telefon. Daca il caut acum sigur imi sare in ajutor , fiindca se va simtii vinovat. Vezi , mama, el este genul de persoana care vrea sa vorbeasca cu copilul sau ca de la barbat la barbat , iar mie nu mi se potriveste. Eu sunt . . . ma uit in oglinda din fata mea ... fata si aceasta cerere nu i-o pot indeplini. Pe tine te iubesc si te respect mult mai mult decat pe el si atat te rog , sa ma lasi sa ma intorc acasa. Imi e dor de tine , imi e dor de tot.
- Bine , spuse mama intr-un final , poti veni. Imediat ii sun pe cei de la agentia de voiaj
sa iti fac rost de un bilet chiar in dupa-amiaza asta. Maine o sa fi acasa , iti garantez.
- O ! Mami , multumesc , multumesc mult, stiam ca ma pot baza pe tine ! Te iubesc !
- Si eu pe tine , Alice !
Arunc telefonul pe pat si ma indrept spre dulap. Imi iau toate hainele pe care le utilizez
si imi plac in special , iar restul garderobei mele va ramane aici. Printre toate hainele
am gasit o bluza rosie , cu paiete multicolore ce straluceau la lumina slaba a veiozei. Ma
intristez cand ma uit la ea. E un cadou de ziua mea de la El. Cum cosul de gunoi e aproape,
am aruncat-o direct la tinta. Bagajul e gata , iar telefonul suna. E mama , mi-a spus la ce ora trebuie sa fiu la aeroport si uitandu-ma la ceas, mai am fix o ora pana ce avionul va decola. Simt o durere insuportabila in piept , parca ma injunghiase cineva. Chiar asta s-a intamplat, dar nu la propriu. Am stins toate luminile din casa si ma holbez la ceva ce nu ma asteptam sa vad. E El. Imi spune sa nu plec. Disperata i-au o vaza si o arunc in perete.
- Ce faci aici? Ticalosule , am reusit eu sa exclam.
Nici un raspuns. O iau razna. Cand vaza s-a ciocnit cu peretele , mi-am dat seama ca acolo
nu era nimeni. Am avut o viziune , lucru care ma face sa fug spre usa. Trantesc usa in urma mea, o incui si privesc in golul din fata mea. Nici urma de vreo masina pe strada si am nevoie de un taxi. Ei , bine soarta e de partea mea.
- Hei taxi !! Aici.
Masina galbena a parcat in dreptul meu. Persoana de la volan imi zambi strengar pe sub ochelari. I-am raspuns la zambet , fara vlaga. I-am spus unde vreau sa ajung si mi-a pus bagajul in portbagaj. Am ajuns la aeroport cat ai clipi. Am dat sa plec , iar el m-a oprit.
- Stai , daca nu iti cer prea multe. As vrea sa ma lasi sa te imbratisez si sa-mi dai numarul
tau de telefon. Asta doar daca vrei.
Am chicotit. Imi pica cu tronc. E destul de chipes si e asa de dulce cand filtreaza cu mine.
- Ai un pix si o foaie?
- Sigur. Poftim.
Mi le-a intins asa de repede incat cred ca le avea in mana de mult timp, de parca m-ar fi astepat pe mine.
- Gata , i-am spus eu rupand tacerea.
- Multumesc , mult. Te voi contacta mai tarziu.
Se apropie de mine. Mi-a cuprins talia cu o mana , iar cu cealalta barbia ridicandu-mi privirea.
Apoi s-a aplecat peste mine si unindu-si buzele calde si moi de ale mele am scos un sunet inexplicabil. Ba , mai mult i-am raspuns la sarut. S-a indepartat imediat dupa ce si-a dat seama ce a facut si s-a rusinat.
- La revedere , spuse el cu ochii in pamant.
- La revedere , am spus eu apropiindu-ma sa-l sarut pe obraz. In obraji mei au aparut doua pete rosii , mi-am luat valiza si am fugit. In sfarsit sunt in avion. Nu stiu cum , dar am adormit in jur de doua ore.
Cand m-am trezit , am auzit pe cineva ca a spus : " Unde o ducem ? " . Unde vor sa ma duca ? O fi asta mana mamei mele ? De ce mi-ar face una ca asta ? A spus ca ma iubeste , dar ce rost are sa trag concluzii pripite. Acum trebuie sa stiu unde au de gand sa ma duca.
- Aaaaa , ia mainile de pe mine !!
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#4
Hello <333 ! >:d<
Puteam eu sa nu trec pe aici dupa ce tu mi-ai spus sa-ti las un comm ;; ) ? Nu prea cred xDD . Cum foarte bine stii, am vrut sa-ti las un coment si la primul capitol, dar am fost putin cam lenesa >.<'', doar ma cunosti tu ; )) . Btw, in acest ( mic ) comm o sa spun si despre primul capitol daca tot nu am lasat un coment la el xDD .
Deci, cum ti-am spus si personal, si pe mess, ador titlul ficului <3 . Dezamăgiri - e un titlu scurt si la obiect, iar asta imi place mult <3, nu-mi place ca un titlu sa fie foarte lung -_-'' . :]
Ador prologul xD, mai ales aceasta parte : ,, Cuvinte ce le spui, dar ce se uită pentru că iubirea dispare din sufletele lor. '' .
Mi-a placut primul capitol, ai avut descriere unde trebuia, dar al doilea capitol parca nu mi-a placut la fel de mult x'D . Ar fi mai trebuit prin unele locuri mai multa descriere, trebuia sa scrii mai mult cum se simtea Alice in acele moment, ce gandea : D .
Well, ai avut cateva greseli de tastare ( cine nu are ? :]] ) , dar nu mai stiu pe unde -.-, oricum, cand scrii un capitol si vrei sa-l postezi, citeste de mai multe ca sa te asiguri ca nu are greseli de orice fel : ) . Imi place de Alice ( stii cat ador numele ei <3 ), e un personaj dragut.
Atat am avut de spus xD . Astept urmatorul capitol ^^ .

Spor la scris >:d< !
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#5
Multumesc pentru comm-uri fetelor >:D<.

Capitolul trei



- Ce e papusa ? Te-ai trezit cu fata la cearceaf ? spuse unul dintre acei barbati misteriosi care m-au sechestrat.
- Ci . . . ci . . . cine esti tu ? am reusit eu sa spun.
Toti au inceput sa rada dintr-o data . . . parca facusem o gluma proasta. Ce reactie ciudata. Se uitau la mine cu niste ochi plini de dorinta.
- Nu va apropiati. Ce vreti sa-mi faceti ? Unde ma duceti ?
Nici un raspuns, nici nu s-au miscat. Par niste statui fara viata care asteapta ca porumbeii sa se aseze pe ele. Ce comparatii pot face in asemenea momente. Cand eram gata sa intreb din nou ce au de gand sa faca cu mine, seful lor, dupa parerea mea, a vorbit inainte :
- Pai stii ceva , tu esti o fata foarte draguta. Ai un corp de invidiat, am putea lua bani frumosi pe tine, dar inainte trebuie sa te incerce unul dintre noi ca sa vedem ce poti. Esti de acord ? Da, de parca mai conteaza. Nu te impotrivi, sau fa ce vrei, oricum exista forta.
In mintea mea e un haos total, iar eu sunt complet dezgustata. Au de gand sa ma duca la prostituat. Totusi am facut un plan. Voi spune ca ei, dar voi face ca mine.
- Nu ma voi impotrivi. Promit. Doar lasati-ma sa dorm. Cand voi fi gata voi veni eu la voi sa va caut. Si mai am o rugaminte, imi puteti spune cand ajungem deasupra Elvetiei ? Vreau sa-mi iau ramas bun de la ea. A, si unde este baia ?
- Acolo, a spus aratand spre o usa mica. Bine vom face cum spui tu, iar apoi te vom incerca.
- De acord.
- Somn usor, papusa. Nici nu stii ce te asteapta.
Imediat ce au plecat , am zarit in camera o parasuta. Am pus mana pe ea si am fugit in baie. Mi-am asezat-o pe umeri , dar nu stiu exact de care fir trebuie sa trag . Voi vedea eu. Stau aici de ceva timp. Unde e Elvetia aia idioata ? Deschid geamul si ma pregatesc sa sar imediat ce imi vor spune ca am ajuns.
- Papusica , esti gata ?
- Nuuu inca , nerabdatorilor , te rog nu intra , inca nu sunt gata .
- Mi-a spus seful sa iti spun ca am ajuns in Elvetia, ma rog , deasupra ei.
- A, mersi ! In sfarsit minunata veste , pe care am asteptat-o atat de mult timp . Spune-i sefului tau ca-i multumesc , pentru cazarea mea deosebit de neasteptata aici. Hasta la vista ! Se pare ca trebuie sa va puneti pofta in cui . Cautati-va pe alta care sa se prostitueze pentru voi .
Si am sarit. Din fericire pentru mine , am nimerit din prima firul care trebuia. Vantul imi flutura parul , iar senzatia e foarte placuta. Privesc in jos si ma ia ameteala. Sunt atat de . . . sus. Dupa ce ca am frica de inaltimi, m-am decis sa sar cu parasuta. Evident ca sunt foarte nebuna , dar nebunia ma ajuta. Imi place adrenalina la maxim , iar acum o simt in fiecare particica a corpului meu. Tot acum imi dau seama ce inseamna gravitatia , nu zic ca nu stiam , insa acum vad pe pielea mea. Ma simt libera ca o pasare maiastra. Am inchis ochii si mi-am imaginat ca sunt intr-un vis ce nu se va termina niciodata. Acest " vis " s-a incheiat foarte rapid , deoarece am simtit pamantul sub picioarele mele. Ma aflu pe o plaja , din cate imi dau seama este plaja unde mama ma aducea cand eram mica. Ce amintiri . . .
As vrea ca acele lucruri sa se mai repete , as vrea sa fiu din nou copilul acela care nu cauza probleme si care nu stia ce inseamna dragostea . . . sau macar as vrea sa pot da timpul inapoi si sa nu-l fi cunoscut pe cel care m-a facut sa ma intorc in tara pe care o urasc cel mai mult , dar faptul este consumat. Imi este atat de dor de imbratisarile mamei , cat si de clipele in care alergam pe aceasta duna uriasa nestiind ce voi descoperi a doua zi. Ma indrept spre un local unde am de gand sa mananc ceva consistent. M-am oprit in fata localului si am decis sa nu calc pe acolo prea curand , " Aloha " suna prea ciudat , iar din cate stiu eu acest cuvant este in hawaiana si mancarea trebuie sa fie cam neplacuta. Am luat autobuzul pana in orasul mamei si voi ajunge acasa in doar cateva ore, dar drumul este prea plictisitor. Mi-am amintit de tipul dragut care a filtrat cu mine si care a spus ca ma va suna in cateva zile. Dar daca il sun eu pe el ? Ei bine, nu acum. Deja ma aflu in fata casei. I-am multumit soferului ca ma adus pana aici si am plecat. Sun la usa de doua - trei ori si nu raspunde nimeni.
- Mama ! Esti acasa ? Mama , te rog deschide usa sau ma vei obliga sa o deschid cu forta ! Mamaaaa !!
Sunt prea disperata ca sa gandesc. Am luat cheia de la vechea mea casa si am deschis usa , fortand-o. Am fugit prin toata casa cautand-o pe mama si intr-un final am gasit-o. E intinsa pe podea cu o dara de sange sub ea. A fost asasinata. Lacrimile amare imi curg pe obraz .
- Cine ti-a facut asta ?
O voce se aude din celalalt capat al coridorului :
- Eu am facut-o si tu esti urmatoarea.
Zicand acestea femeia misterioasa a iesit din umbra si a tras. Vad glontul care se indreapta direct spre mine pregatit sa-mi strapunga inima . Din fericire , m-am ferit la timp.
- Mie nu-mi vei face asta , nu inainte sa . . . Am luat un cutit , am fugit repede la ea si i l-am infipt in burta. A cazut pe jos gemand de durere. Sunt o asasina.


______________________________
Scuzati-ma ca am intarziat cu poza ;]] . Aceasta este Alice , sper sa va placa :).

Alice
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#6
Capitolul 4

Imi privesc mainile, sunt patate de sange. Ma simt ingrozitor dupa crima pe care tocmai am comis-o. Imi tremura si cutitul cade pe podea scotand un zgomot atunci cand se intalneste cu parchetul. Multe sentimente simt acum. Ura , pentru ce a facut aceasta femeie din fata mea , tristete pentru ca mama este moarta si eu deabia asteptam sa ajung pentru a ma consola si dorinta. Da , dorinta de razbunare. Ma intorc catre mama , ma aplec deasupra ei pana la urechea stanga si ii soptesc ca si cand m-ar auzi :
- Iti jur razbunare , nu voi inchide un ochii pana nu ii omor familia. Te iubesc si te voi iubi mereu.
Ma uit in jacheta asasinei si gasesc o carte de identitate. Minunat. Iau telefonul si sun la cei de la morga pentru a le duce intr-un cimitir , desi Emanuela nu ar avea nevoie. Emanuela . . . ce nume avea . Plec spre biblioteca pe jos. Odata ajunsa aici ma asez la unul din calculatoare si scriu adresa Emanuelei la cautare.
Hmmm . . . Spania. Am gasit-o .
- Bingo ! Am strigat eu.
Femeia de la receptie mi-a spus sa imi tin gura inchisa , pentru ca ma aflu intr-o biblioteca sau daca nu pot macar sa ies afara sa tip si sa ma intorc inapoi. Umorul ei m-a mai inveselit putin. Mi-am luat informatiile necesare de pe internet si am mers acasa pentru a lua banii. M-am imbarcat in avion pana in Spania , chiar daca imi era frica sa nu mi se intample ca data trecuta. In avion adorm si telefonul ma trezeste.
- Alo ? Reusesc eu sa spun somnoroasa.
- Buna .. Tu esti Alice ? Fata care mi-a dat numarul in ziua aceea ?
- Aaaa. . da. Eu sunt. Tu esti taximetristul ?
- Sigur ca da. Spunemi Alejandro. Am vrut sa vad ce mai face cea mai frumoasa femeie din lume. Imi poti da aceasta informatie ?
Wow! Dublu Wow! Chiar ma incanta si doar prin voce , Alejandro ce nume frumos. Cred ca incep sa ma indragostesc de el.
- Nu exagera , nu sunt asa de frumoasa pe cat spui. Ma faci sa rosesc. Si da iti pot da aceasta informatie. Ma indrept catre Spania pentru a ma angaja in casa unor oameni bogati care au nevoie de o servitoare. Imi las cariera asa , asta este mai presus de orice acum , imi trebuie bani pentru a-mi inmormanta mama.
- Ti-a murit mama ? Cum ?
- Da a murit in urma cu cateva ore. A fost asasinata. Imi pare rau trebuie sa inchid telefonul. Ajung la destinatie in zece minute si trebuie sa aterizeze avionul , iar undele sonore il pot face sa cada. Nu vreau sa provoc un accident. Mai vorbim. La revedere , Alejandro.
- La revedere frumoasa Alice.
In doar zece minute , nici mai mult nici mai putin , am aterizat pe aeroportul din Madrid. E urias , cu multe magazine. Mult mai bine ar fi sa imi vad de drum si sa nu ma opresc nicaieri. Nu am bani de aruncat pe fereastra. Scot foaia cu informatiile si formez numarul de telefon. Am vorbit cu servitoarea care va fi concediata imediat ce voi ajunge eu si mi-a dat adresa exacta. Iau un taxi si ajung in fata casei. Scarile sunt albe ca un asternut de nea sclipitor in lumina soarelui. Casa este mare asemenea Casei Poporului , daca nu exagerez. Ma indrept sfioasa catre usa si deabia ating soneria cand usa se deschide.
- Buenos dias ! Tu eres la nueva camarera ? Pasa por favor. Por aqui. ( Buna ziua! Tu esti noua servitoare? Intra te rog. Pe aici.)
- Gracias. ( Multumesc.)
Spaniola mea de balta , off , macar mai stiu si eu cate ceva pe aici.
- Speak english ?
- No , solo espanol. Lo siento. ( Nu , doar spaniola. Imi pare rau. )
- Muy bien. ( Foarte bine. )
Spunand acestea ma condus pe un coridor care speram sa se termine mai repede. Parea infinit. Camera mea , cred , arata destul de bine. Imi place , e pe gustul meu.
- Aqui es tu camera . Aregla tus cosas y baja las escaleras. El patron chico te espera. ( Aici este camera ta . Aranjeaza-ti lucrurile si coboara scarile. Patronul cel mic te asteapta.)
Mi-am aranjat putinele lucruri pe care le aveam la mine si m-am grabit jos sa nu-l fac pe " patron " sa astepte foarte mult timp. Ar fi o impertinenta din partea mea. Voi inspecta lucrurile mai tarziu.
- Hola. ( Buna . ) , am spus eu.
- Buna. Vorbesc engleza fluent. Sunt singurul din familie care o face. Si mama pe langa mine , dar ea nu prea stie asa de multe. Nu te teme, apropiete. Nu mananc oameni.
De la spate nu pare asa de infiorator. E imbracat elegant cu un costum negru , la banii lui este cat se poate de normal. Vocea lui imi pare cunoscuta. Cand s-a intors era cat pe ce sa lesin.
- Alejandro ?!
- Alice ?!


__________________________________

Alejandro
Emanuela
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)