Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desperate Housewives [Neveste Disperate]

#1
Scurtă descriere
Acţiunea are loc într-o suburbie americană, în care viaţa nevestelor înstarite, care locuiesc acolo nu este întotdeauna aşa de fericită cum pare. Viaţa normală de pe Wisteria Lane a unui grup de neveste ia o întorsătură neaşteptată când o bună prietenă si vecină, pe nume Mary Alice, se sinucide în mod misterios. O cunoaştem pe Bree, femeia clasică, elegantă si gospodina ideală, care deşi pare rece, calculată şi având o familie perfectă, în realitate este deosebit de marinimoasă şi încearcă din răsputeri sa-şi salveze căsnicia şi să-şi educe copii neascultători. Romantica Susan, proaspăt divorţată, ce viseaza să întalneasca barbatul ideal, se foloseste de şarmul, frumuseţea şi inteligenţa ei pentru a-l cuceri pe ifrumosul instalator Mike. Pentru asta ea nu se dă în laturi de la nimic, mai ales că principala ei rivală, Eddie este o blonda sexy cu reputaţia de easy women. Lynette, adeptă a vieţii de familie, este o femeie puternică şi ambiţioasă ce are o familie numeroasă şi încearcă să facă faţă greutaţilor de mamă casnică, în timp ce frumoasa Gabrielle, fostă model de top, este stralucitoare, irezistibilă si duce o viaţă libertină, înşelandu-şi bărbatul bogat cu grădinarul tânăr şi atrăgător.
Imdb page.

Părere personală
Serialul m-a cucerit încă din primul episod cu un amestec unic între comedie şi criminalistic. Îmi place cum povestea prezintă defectele fiecărei neveste în parte, despre relaţile lor cu cei din jur, despre 'disperarea' cu care încercă să pună cap-la-cap lucrurile. E genul de serial care te învăluie în mister, dar pe care nu-l poţi abandona din cauza comediei geiale. Pur şi simplu e unic, unul dintre cele mai bune seriale.
Cred că nu există episod în care să nu mă fi bufnit râsul.

[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcRsWUC2mMzMnp0peYsVZnv...otR7o0r0fx]

Mai e cineva p-aici care l-a vizionat?
Ce părere aveţi despre fiecare disperară din serial?
Personaj preferat, ceva?
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#2
Obisnuiam sa urmaresc serialul cand aveam NileSat, acum ca nu mai am satelit, nu am rabdare sa-l downloadez ca sa fiu la curent. Ramasesem pe undeva la sezonul 6 si desi nu e genul meu de serial, l-am urmarit cu placere si oarecare curiozitate. Ma amuza teribil si imi hranea acea parte girlish din mine careia ii place sa urmareasca chestii de consum, in timp ce mananca inghetata.

Ca si stil, am preferat-o mereu pe Gabby, dar asta si fiindca imi place actrita de felul ei. She's just hilarious.

Gabrielle: Before we got married we made a deal, remember? No kids.
Carlos: Deals are meant to be renegotiated.
Gabrielle: We're not negotiating my uterus.

Susan: Do you believe in evil, Edie?
Edie: Of course I believe in evil - I work in real estate.



[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#3
Hmmm, am cam ramas in urma cu serialul, spre dezamagirea mea. Obisnuiam sa il urmaresc acum cativa ani ca o disperata si nu pierdeam nici un episod. Daca nu ma inseala memoria, asta era pe atunci, pe cand il transmiteau pe TVR1, asa ca i-am prins inceputul. Il urmaream cu parintii, well, mai bine zis cu mama pentru ca tata nu se baga, desi mai arunca cateva o privire din cand in cand. Dar ce nu realizam era faptul ca povestea ne arata cazuri reale, nu e fantasy, nu e un serial SF. Nu intelegeam prea mare lucru pe atunci dar acum realizez ceea ce am pierdut din vedere in acea perioada. Problemele de familie, intre vecini, prieteni, copii-parinti, absolut tot ce mintea mea inchisa a neglijat atunci.
Nici nu stiu ca late sezoane a ajuns sau daca mai se difuzeaza, cred ca pe Euforia l-am mai vazut. Genul acesta de productii, atat de populare si apreciate, cu atat de multe sezoane nu ramane lasat in urma prea usor.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)