Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desenele lui nibbles

#1
Nu eram sigura daca e o idee buna sa deschid un topic din moment ce forumul nu e prea activ. Nici acum nu sunt sigura daca ma ajuta cu ceva asta 21 dar sper ca poate va intra cineva aici. Probabil cel mai des voi posta o data pe saptamana, asta daca va intra cineva aici 21 altfel ar fi degeaba. Imaginile nu au calitate foarte buna. Nu le scanez, le pozez cu telefonul...
Avusesem un topic vechi, acum e sters sau e pe la arhiva. Oricum, voi pune doar desene noi.
Multe sunt fan arturi. Fara un motiv anume.
Nu ma deranjeaza daca criticati. Stiu ca nu sunt geniala si nu am desene perfecte, deci daca observati ceva dubios, care nu arata bine, va rog sa postati. De fapt asta e si motivul pentru care deschid un topic.

http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2014/0...7d3vpj.png
http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2014/1...7e0090.jpg

#2

#3
mersi, hiimera. Treceai pe la vechiul meu topic? Nu-mi amintesc sa te mai vazut pe aici, scuze 21 Ma bucur ca iti plac desenele si sper sa mai intri pe aici.
Si desigur...am pus mana pe o camera pentru putin timp si am miscat mana 21 si am lasat si data pe poza... Ma bate tehnologia. Cred ca se intelege totusi ideea.
http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2014/1...7f7wl8.jpg
poate o sa fac data viitoare ceva mai complex sau mai serios 21

#4
Hmm, wow~ Sunt extrem de bine facute si cred ca ti-a luat ceva timp. Primul desen, din primul post este absolut genial.... Si acum ma uit sa vad daca are vreun defect 21 E bine sa analizezi ... cred, sper sa nu te supere prea tare ... si mi s-a parut o disconcordanta la burta, e ceva ce ma pune pe ganduri.. Ok, poate asa trebuia sa fie. Nu e cu suparare, poti sa-mi spui daca am gresit..
Cum a doua imagine este colorata, ahh, ce bine arata. Nu l-a asta doar m-am uitat la aspect. E prea frumos ca sa-mi bag nasul la gura lui ca este putin ciudata si ma sperie.
Awww~ un papusoi, aii , speriem oamenii, ce draguta ca te-ai gandit la asta. Este foarte wow.... 9 E foarte bine desenat, cred ca m-ai bine decat al doilea de la primul post. Si da, chiar mai bine.
FelicitariSmile
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#5
Buna, ohaio_angel. Primul desen... e isley din claymore, in cazul in care nu ai vazut animeul sau citit manga. Ideea e ca el e o creatura, monstru, care nu exista in realitate si nu prea aveam cu ce sa-i compar anatomia sau proportiile. Sunt sigura ca am gresit, ai putea vedea exact ce e gresit uitandu-te la original, dar aia e cea mai buna varianta in care am avut rabdare sa-l aduc. Am gresit proportiile destul de mult pana sa-l termin 21 as fi innebunit daca as fi stat mai mult la el. Am incercat sa hasurez cat mai bine ca sa compenseze. Ma bucur ca ai trecut pe aici ^_^
Acum...am zis ca nu o sa treca multa lume pe aici, dar vad ca si eu trec rar 21
http://nibblesf.deviantart.com/art/somet...48084&qo=1 neterminat. Imaginea dupa care-l desenez e in descriere
http://nibblesf.deviantart.com/art/shin-...48084&qo=0 terminat si la fel ca mai sus
L-a primul m-am straduit, am avut rabdare, dureri de cap. Al doilea e facut rapid intr-un moment in care am avut chef de desenat ceva, orice

#6
@nibbles, primul desen iti pot spune de pe acum ca iti va iesi awesome, daca o sa continui sa ii acorzi aceeasi grija ca pana acum. Desigur, coroana acestui prim copac pare mai saraca decat a celui din imaginea originala, dar ma gandesc ca pana si la acesta mai ai de lucrat pana sa treci la cel de-al doilea facut in oglinda. You are on the right track, keep it going, gambate.

Al doilea desen...Shinichi "Shin" Okazaki, is it not? Dupa piercing-uri el pare sa fie. Chiar daca spui ca acesta l-ai facut mai in graba, totusi ti-a iesit destul de bine acest portret, seamana foarte bine cu personajul, piercing-urile imi plac cel mai mult cum ti-au iesit. Singurul lucru care pare out of place la acest desen si care pentru mine cel putin este evident, sunt urechile. Dupa cum observi acestea nu sunt deloc simetrice, cea din dreapta este mai clapauga, pe cand cea din stanga este destul de normala. Dupa cum probabil iti amintesti, Shin avea amandoua urechi mai mari, ca de elefant, so ar trebui sa ii desenezi si urechea stanga la fel ca cea dreapta.

Mult succes in continuare cu primul desen, sa nu uiti sa ni-l arati odata ce il vei termina.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#7
Omygud, Shin <3 Ti-a iesit foarte dragut si ai surprins privirea lui de catelus specifica. Poate se vedea mai bine cu o hasura mai buna la tricou, dar nu mai conteaza, e frumos /blush
Copacul imi aminteste de o pictura pe care am vazut la galeria de arta din orasul meu, in unele locuri ai cam exagerat si nu e prea estetic, dar la prima vedere arata bine si imi place cum ai hasurat trunchiul.

/hugs
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#8
ulquiorra, nu pot crede ca am facut urechile asa 24 e una din chestiile la care nu am fost atenta, desi e o diferenta intre ele destul de mare O_o ar fi trebuit sa o observ.
http://i603.photobucket.com/albums/tt117...25895f.jpg cred ca am devenit fana skottie young, imi place stilul lui prea mult
http://i603.photobucket.com/albums/tt117...b332c2.jpg
chiar ar trebui sa desenez mai des

#9
Imi place foarte mult primul desen, fiindca e ceva mai cartoon si fiindca e asa dragut realizat totul. E color si ideile in sine sunt foarte cute. <3
Imi place foarte mult si desenul cu Carnage, e chiar smecher. Sper sa mai aduci si alte desene cat mai curand, fiindca asa cum am mai spus, ador stilul tau.

#10
mersi, hiimera
http://i603.photobucket.com/albums/tt117...9ea219.jpg ceva diferit (sunt toti aceeasi persoana, in caz ca nu seamana 21)




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)