|
De unde se pot cumpara manga-uri ieftine
Flaw Offline
03-06-2011 11:05 PM
Post: #1
~Facatorul de nimic~
Fondator

Posts: 1,605
Reputation: 155

(all)

Hei, imi intrerup "pauza" de la zup cauzata de dizertatie ca sa impartasesc cu voi cateva ponturi pentru cei care doresc sa isi cumpere manga-uri.

Prima sursa ar fi asta:

http://www.okazii.ro/catalog?user_list=b...ramas_desc

Nu stiu exact care e faza, dar am vazut ca persoana in cauza a mai vandut manga-uri pana acum, la preturi mici.
Am cumparat si eu azi Wolverine Snikt, la 39 de ron pentru 4 numere, si am fost placut impresionat de vanzator. Transportul era gratuit, el foarte amabil si politicos! Inca nu am primit comanda sa ii pot da un vot de incredere de 100% dar cum plata e ramburs si are calificative bune pana acum, ma indoiesc ca vor fi probleme.
[later edit]Mi-am primit comanda fara probleme, recomand vanzatorul 4 E de incredere!

De a doua sursa am aflat de la tanarul de mai sus, care mi-a facut recomandarea in timp ce discutam despre comanda mea:

Book Depository(sau mai exact categoria cu manga-uri )

Site-ul e unul englezesc dar livrarea este GRATUITA in Romania. Am comandat azi cateva carti de James Clavell (nu manga-uri though) si pentru 3 volume, unul de aproape 500 de pagini si doua de peste 1000 de pagini, deci aproape 3000 de pagini cu totul, am dat 20 de euro, adica in jur 80-90 de lei.
Ca si mai sus, inca nu am primit comanda sa pot vorbi de ei 100% sigur dar m-am mai documentat si sunt multi din Romania care au cumparat carti de acolo si au fost foarte multumiti, deci eu zic ca s-ar merita. Nush... exemplu random luat de pe prima pagina: Naruto Worst Client volumul 2 la 4.65 euro... asta inseamna sub 20 de ron >.< E un pret incredibil de mic.


Anyway, o sa revin pe aici cu detalii atunci cand imi primesc comenzile.
Pana atunci, va invit la discutii, poate ati folosit si voi bookdepository sau stiti si alte surse similare de manga-uri ieftine.

EDIT:

O alta sursa de manga-uri (si benzi desenate si carti, de altfel) foarte-foarte ieftine, desi nu foarte grozava, ci tine mai mult de noroc, este anticariatul Exlibris (am scris mai multe despre el, inclusiv cum se ajunge, pe blog)

Am fost azi sa vad ce mai au si am gasit doua volume dintr-un doujinshi dragon ball la doar 2 lei bucata (2 lei aka 20.000 de lei vechi!) si niste volume din manga-uri traduse de tokyopop pe la 5 lei. Plus multe albume de benzi desenate tot cu preturi de 2 si 5 lei. Dezavantajul e ca multe erau in franceza dar nah, mergeau luate si pentru "colectie" sau pentru a te minuna de grafica.
Uneori poti da de niste chestii foarte misto pe acolo. Stiu ca Alex gasise niste volume dintr-un manga shoujo scrisa de o tipa... George-ceva, i-am uitat numele. Un alt dezavantaj e ca sunt sanse foarte mici spre infime de a gasi o serie completa pe acolo dar volumele care pot fi gasite au preturi atat de mici, cele mai multe costand doar 2 lei, o suma derizorie, si sunt practic noi, incat merita cumparate doar pentru grafica, mai ales daca sunteti pasionati de desen.

This post was last modified: 05-05-2012 07:50 PM by Addeh.


[Image: 2dkfvj9.png]
[Image: 28miogw.gif] cel mai harnic admin ever
[Image: w9i2ip.gif]rollin' and bloggin'
WwW Find Quote
Mimisor

Retired Staff

Maxim 0, minim 16
(all)
    Offline
    17-06-2011 05:06 PM
2
Am trecut azi prin Diverta si am vazut o 'oferta' la manga, erau toate cele 3 volume din manga-ul World of Warcraft la 20 de lei, mi-am luat si eu, siiii~ sunt in limba romana. Am fost la Diverta din mall-ul de la Unirii. ^ ^


[Image: 9qh35v.jpg]

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)


Thread Visitors
[Total: 19]
iofciu julia, nibbles, dragosini, KingAVU, naruhinasasusaku, Saizo, Hades, Jigoku, Mao., Katsu, Angelique, N u t e l l a, dopamine, Addeh, jimmyeeh, yoana__iloveanime, Green Tea, ssakura3, DarkAngeI,


Powered By MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
Animezup X © 2007-2018
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.