Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

#1
[Imagine: 38281.jpg]

Alt title: So, I Can't Play H!

Producers: Geneon Universal Entertainment, Sotsu Agency, Feel, Lantis, AT-X, Sentai Filmworks, The Klock Worx

Genre: Comedy, Ecchi, Romance, Supernatural

Rezumat: Ryosuke Kaga este un elev pervers la academia Momozomo. Credinta lui ca toate femeile trebuie pretuite il impinge sa faca un contract cu Lisara Restall, un Shinigami, prin care el o va ajuta sa gaseasca un "Specimen Special".

Sound: tipic pentru acest gen de anime. Nimic nu a starnit atentia

Video: animatie normala in pare parte. A doua jumatate adauga un filtru multicolor peste imagine, dar povestea are un motiv pentru asta si este destul de potrivit. Exista doua versiuni, cenzurat si necenzurat si exista si versiuni de 1080p ale episoadelor. Diferenta o fac intre suburi: HorribleSubs pentru prima si SubDESU pentru a doua

Opinie: din multe puncte de vedere seamana cu Highschool DxD. Fani ai acelui anime vor fi interesati de acesta. A reusit sa imi captiveze atentia pentru cele 12 episoade pe care le are. Povestea incetineste putin spre sfarsit, dar asta e normal cand materialul sursa nu este terminat, in acest caz o serie de light novels. Finalul este destul de bun incat nu as fi trist daca nu ar face un sezon doi. Nu stiu cat de apreciat va fi de partea feminina a forumului, dar pentru restu este ceva light ce merge vazut intre seriile mai epice sau in asteptarea unui nou episod din infinite random Shounen.
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)