Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

DUEL : Lynnu vs. Rx

#1
Bun, bine aţi venit în premieră. . . nu chiar la un al doilea duel de GFX din această secţiune. Secţiunea aceasta nu prea e populată, dar mă rog, duelul va avea loc între mine şi Rx.

DUEL : GFX
Data limită de postat lucrările : 10 Mai 2010.
Data limită de votat : 23 Mai 2010.
Stock : Această imagine
Se vor lua în considerare voturile argumentate şi voturile din chestionarul pe care îl voi deschide după ce eu şi Rx vom posta lucrările.
Ne vedem pe 16.
-

#2
Am revenit cu postatul. Din cauza lipsei de timp a trebuit să fac foarte rapid sigul pentru duel, so uita-ţi. PS : Staţi liniştiţi nu uit de chestionar.


[Imagine: b8ntl2.png]
-

#3
Gata si eu. ^^

[Imagine: kdal2t.png]

Succes, Lynnusor. :]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#4
Imi permit sa-mi spun parerea si doresc sa mentionez ca alegerea mea nu va avea la baza persoana care a realizat Gfx-ul. Asta insemnand ca nu voi tine cont de cine l-a facut ci cel care a realizat gfx-ul mai bine.

Lynnusor pentru ca tu ai fost prima e normal sa incep cu tine, asa-i?10
Oke, gfx-ul e bine realizat, cu un text care leaga intr-un fel totul. Culorile, sunt cam sterse. Iti da o stare de tristete si parca zambetul fetei e...sa-l numim fals. Acele buline...nu stiu ce ai vrut sa arati cu ele, ce ai vrut sa intensifici sau sa scoti in evidenta dar nu prea au ce cauta acolo. Parca incarca imaginea intr-un mod inutil.

Rx~ Imi place. Ai transmis prin acele culori vi energie, un sentiment de distractie si continuu dinamism. Ai accentuat culoarea buzelor, ceea ce m-a infaptuit sa-mi opresc ochii pt un timp la ele, sa le analizez. Imi place ca in spatele ei, cu un talent minunat, ai combinat culorile intr-un fel incat sa te duca cu gandul ca dupa ea, este universul. Cel putin asta mi-a transmis mie. 4

Oricum, ca o idee finala, aleg gfx-ul lui Rx~. Felicitari!
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!


#5
Ţin să menţionez că niciun sig nu m-a impresionat.
Lynnu : Sunt de părere că ar fi trebuit să mai luminezi faţa lui Miku şi să nu-i luminezi aşa de tare pieptul.Puteai găsi un alt loc pe care să-l luminezi.Nu-mi prea place cum ai poziţionat textul şi nici culoarea lui nu mă încântă.În schimb, fontul textului este drăguţel şi textul în sine, deşi banal, se poriveşte unui sig banal.Este simplu de tot sigul, poate dacă foloseai un alt back avea o tentă mai colorată.Cât despre buline, mie-mi plac, deschid sigul şi-l scot din monotonia-i.

Rx~ : Nu ştiu ce ai folosit acolo, brush, c4d, dar e oribil în spate.Ai şters pe lângă mâna dreaptă şi se vede groaznic.Nu-mi place unde ai poziţionat acel clipping mask şi deasemenea, iar ai pus brush sau c4d şi se vede urât.Deci, ceea ce mă deranjează cel mai tare este chestia pe care ai folosit-o pentru ca sigul să pară cu spărturi.În rest, îmi place culoarea părului care ţi-a ieşit şi c4dul de sub sânii ei.

Sunt de părere că sigul lui Lynnu este mai bun, deci primeşte votul meu.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#6
Oke deci trebuie sa comentez.(partea mea favorita 21 )
Pai sa incep cu Lynnu, dupa cum observ din prima, imaginea (cu personajul) nu se asorteaza deloc cu fundalul, culorile acelea verde si albastru 39 parca sunt de mana a doua, prea decolorate si vad ca ai folosit brush-ul acela cu buline, hamm 39 cam aiurea aplicat puteai macar sa le stergi de deasupra personajului; pentru ca ii ia din stralucirea pesonajului, fundalul si restul elementelor trebuie sa scoata in evidenta pesonajul si sa il puna in valoare, la tine e mai mult pus in valoare bulinele acelea care ocupa apoape 50% din sig, destul de aiurea dupa parerea mea.
Oricum bravo continua tot asa experienta si exersarea e calea catre succes. Bafta in continuare Lynnu. pupichug Smile


Asa sa trecem si la Rx~ un defect cel putin dupa parerea mea e acea "casuta" sa spun asa de sub "Miku" nu prea imi place cei drept.
Dar culorile sunt foarte bine asortate, culori vii, frumoase care pun in evidenta pesonajul; nu este acoperit de brush-uri, foate bine, imi place. Singurul lucru care nu mi-a placut, ti-am spus e acea casuta in rest foarte bine.
De aceea Rx~ ai votul meu pupicpupicpupicpupichug
[Imagine: 25zqem1.png]

#7
Daca tot o votati pe Rx sa zic despre sig-ul ei prima data

Rx:
nu cred ca se potriveste Deloc prazul ala sau ce e 24)[ce tine in pana] dar deloc >.<
Bg este...nu stiu...prea bate la ochi pentru mine. O_O'...pe scurt nu prea imi place.Puteai sa mai lucrezi la el...si sa fi bagat un GM negru
In partea stanga sunt niste linii ce nu au ce cauta acolo.Strica totul.
La text nu ma bag T_T'
Cat depre acel dreptunghi[clipping masck sau cum mama masii e 24] atragea mult prea mult atentia , cat despre partea de jos de la corpul renderului...T_T' nu merge >.>


Lynn
Ce ma deranjeaza:partea din dreapta sus si stanga jos...verdele acela NU are ce cauta.Cred ca mi-am dat seama ce ai vrut tu sa realizei.
Cineva a zis ca are niste culori sterse si da senzatia de tristete ,dar cred ca este bine.Nu poti face un sig dupa fata ei.Adica trebuia sa-l faci tiptor rau de tot si ar fi fost esuat O_O'
Pe obraz ma deranjeaza acel cerculet >.<
Cat despre text..ca la Rx.


Votul meu merge catre Lynn
felicitari ^_^
[sry pt greselile de tastare]
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
hm, datorită faptului că aţi votat fără poll, Rx câştigă. Felicitări *hugs*
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  DUEL : Anita vs Lynnu Flash 6 4.938 20-07-2010, 12:25 PM
Ultimul răspuns: StrawBerry
  Duel : Ayuka versus Lynnu Ayuka 7 5.915 04-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Duel > Rx vs Lynnu Flash 7 5.675 26-06-2010, 06:26 PM
Ultimul răspuns: Tox


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)