Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

~D.N angel~

#1
[Imagine: 57a51a20d217b0_full.jpg]
D.N angel(omedy, Fantasy, Kaitō, Romance)
Are 26 episoade.
D.N.Angel is a Japanese manga series written and illustrated by Yukiru Sugisaki with an anime adaptation and a PS2 video game.
Yukiru Sugisaki's D.N.Angel manga began its run in Japan in the shōjo manga magazine Monthly Asuka in 1997 and inspired a 26-episode anime adaptation in 2003. The manga is published in English by Tokyopop.

Story:
Daisuke Niwa este un baiat de 14 ani,care are o abilitate trasmisa genetic.
Atunci cand el se gandea sau o vedea pe fata pe care o iubea Risa Harada ,el se transforma in Dark.
Daisuke Niwa purta la el o poza la lui Risa Harada,iar cand trebuia sa se transforma,se uita la poza.
Satoshi Hiwatari este un student de la aceias scoala cu Daisuke,si sora geaman a lui Risa.el este si politist,si vrea sa-l prinda pe Dark.
Acest lucru se datorea faptului ca satoshi face parte dintr-un clan care nu se intelege bine cu canul lui Daisuke.

Kisa incepe sa aiba sentimente pentru Dark,si incearca sa faca tot felul de lucruri absurde,pentru a iesi cu el la o intalnire,ceea ce mai tarziu reuseste.
Dark crede ca o iubeste,sarutandu-o ,dar mai tarziu isi da seama ca o iubeste pe bunica luiRisa,Rika.
Mai tarziu dasuke se indragosteste de Riku,sora mai mare a lui Risa.
Prima data el a crezut o place pe Riku doar ca e sora lui Risa,insa mai tarziu dasuke clarifica situatia ramand cu riku.


Personaje principale.
Daisuke Niwa
[Imagine: 7710afcf959410_full.jpg]
Daisuke locuieste impreuna cu mama si bunicul sau, care il instruiesc, pe ascuns, in tainele necesare oricarui hot pentru a fi cu adevarat un specialist. Bineinteles, talentul innascut pentru asa ceva il ajuta sa vada mereu hibele sistemelor de securitate, si sa fie un maestru in gasit combinatiile ce deschid usi/etc. Cea mai mare surpriza a sa este atunci cand incepe sa se transforme, si se trezeste ca are parul de alta culoare si mult mai lung, iar corpul sau arata acum mult mai matur decat cel cu care era obisnuit. Cand descopera si ca poate zbura, cu aripile "noptii", si ca adevarata sa chemare este meseria de hot, totul incepe sa ia o turnura dramatica. In plus, afla ca pasiunea pe care o simte fata de Risa are legatura si cu transformarea sa in Dark.
[Imagine: 4b531e580a8ab0_full.jpg]
Dark este in schimb tipul cuceritor, care e un fel de Don Juan al noptii. Ca nota suplimentara, Emiko, mama lui Daisuke, il iubeste cateodata mai mult pe Dark decat pe propriul sau fiu, si e vorba de acelasi sentiment de admiratie/love decat despre dragoste materna. In fond, Emiko a asteptat foarte mult timp sa-l vada pe Dark, si de aceea l-a antrenat pe Daisuke neincetat, trecandu-l prin fel si fel de experiente cu capcane amplasate conventional prin casa...
[Imagine: e7ff1ff18368f0_full.jpg]
Satoshi Hiwatari
Familia ce de generatii intregi duce acel razboi impotriva lui Dark, are reprezentantii postati in functii importante de conducere, asa cum este sectia de politie, iar numele de familie este schimbat, pentru a-si ascunde identitatea. Satoshi este un fel de inspector, iar tatal sau este in fruntea fortelor de politie al caror scop este de a-l prinde pe Dark, vestitul hot pe care sute de politisti au visat sa-l prinda, de-a lungul secolelor. Printre altele, Satoshi este un baiat stralucit, cu o educatie foarte puternica, si care e coleg cu Daisuke. Ceea ce ii lipseste, insa, este forta de a-l "contine" pe Krad - Krad, desi un inger ce ar trebui sa fie bun, profita la maxim de inabilitatea lui Satoshi de a-si controla puterea, si astfel, Krad cateodata preia controlul prin forta, asupra corpului sau.
Astfel, Satoshi se vede pus in situatia de a alege sa-l distruga pe colegul sau Daisuke, dand ascultare lui Krad, sau de a incerca sa devina prieteni, si sa opreasca nebunia acestui inger.

Krad este opusul lui Dark. Acolo unde Dark incearca sa ajute, Krad incearca sa distruga, si nu-i pasa prea mult de efectele actiunilor sale, atat timp cat poate sa-si anihileze eternul dusman. Din fericire, atat pentru Daisuke, cat si pentru Dark, puterile lui Krad sunt limitate de vointa lui Satoshi de a nu se lasa controlat, iar Daisuke il ajuta mereu sa-si revina, chiar daca in mod normal, ar trebui sa fie dusmani de moarte.
[Imagine: a824e7681f8240_full.jpg]
Surorile Harada
O alta familie care isi are radacinile in trecutul comun Niwa - Hiwatari este Harada, iar in generatia prezenta exista doua surori gemene: Risa si Riku.
Risa are o fire visatoare, si din start se indragosteste de Dark, ingerul Intunericului, facand tot posibilul pentru ca sa se intalneasca cu el si sa-si declare pasiunea. Dar... destinul a facut ca primul sarut al acestei generatii de Dark sa fie furat de catre Riku, sora ei geamana, care are o fire sportiva, si e cu capul pe pamant, cum se zice. In plus, dupa scurtul episod cu sarutul, Riku se fereste de Dark, dar iarasi destinul ii joaca feste si ei, fiindca se indragosteste de...

Un alt aspect al relatiei dintre surori si Dark este ca ele devin Divine Maidens pentru acest inger, care apoi se poate transforma intre Daisuke-Dark cu un singur gand la persoana iubita. Asta nu face decat sa aduca si mai multe complicatii vietii simple pe care o avea Daisuke inainte, care intalneste un nou gen de problema in viata sa: girl trouble. In plus, este frustrant sa te gandesti ca adevaratul Daisuke o iubeste pe Risa, iar personalitatea sa duala, Dark, o place pe Riku. In cele din urma, vor trebui sa ajunga la o intelegere, iar in asta consta parte de romantism a serialului, fiind o poveste destul de reusita

Parere:Well imi mi-a placut foarte mult anime-ul.
Lupta dintre bine si rau,inger si demon.Mi-a placut faptul ca Dark era intr-un fel cu binele,dar avea costumatie neagra,iar Krad care mi se parea sa mai rau este imbracat in alb.(ironia sortiii)
Si poveste ste foarte interesanta.
Pe langa faptul ca grafica nu este superba, soundtrack-urile sunt frumoase.
Este un anime ce merita vizionat.
Surse:Fel inspiratia propie,si unele site de pe care am mai cules informatii.
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

#2
Da,si mie mi-a placut acest anime.
Grafica mi s-a parut chiar foarte tare.mI-au placut foarte mult culorile si cum sunt desenate personajele
Personajele:
>Daisuke mi s-a parut foarte sweet,chiar daca este timid.Stie sa faca o fata sa se simta bine.
>Dark...Vreau si eu in clubul fanelor3 Ce as putea sa zic despre el in afara de faptul ca e foarte hot,inteligent,insa putin cam afemeiat.
>Risa...Fata asta nu mi-a placut deloc!la un moment dat imi venea sa dau un pumn in ecranul calculatorului din cauza ei.Era atat de enervanta cand incerca sa se bage in treburile lui Dark.Vroia sa fie o viitore sotie de hotz buna...Nu facea decat sa il incomodeze...
>Riku pe de alta parte mi-a placut.Era inteligenta si avea mai putine fitze decat sora ei.
>Hiwatari...Mi-au placut foarte mult scenele cu aluzie de shonen-ai dintre el si Daisuke4 De exemplu cand erau pe plaja ei doi singuri,a venit un grup de fete care l-au intrebat pe Daisuke ce face singur cu un baiat.Iar Hiwatari zice "Eh,mai stii?!" 44

Deci acest anime primeste de la mine un 10 cu felicitari!Mai ales ca la sfarsit a fost un sarut intre Daisuke si Riku 33

#3
Acest anime se afla printre preferatele mele , pur si simplu il ador ! Desi l-am terminat de vazut recent , pot declara cu mana pe inima ca l-as revedea chiar si acum ! In primul rand actiunea bine conturata m-a fermecat , dar si faptul ca la inceput micutul Daisuke era indragostit de Rika , sau cel putina asta credea el , dar mai apoi si-a dat seama ca de fapt cea pe care o iubeste este Riku . Coloana sonora este bunicica , dar nu gorzava pot spune . Ma rog , in general m-a atras cam totul la acest anime . Ii dau 10 + !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

#4
Oh da Dn Angel.Acest anime cu ceva timp in urma se afla in top 5 favorites,si pe primul loc ^^ . Pentru ca am adorat acest anime.A fost atat de interesant si captivant.Mi-a placut enorm de mult.Personajul meu favorit a fost Daisuke.Poate ca multi au spus ca nu a iesit in evidenta prea tare si ca nu a fost un personaj prea interesant sau aparte insa mie mi-a placut enorm de mult.Acest personaj a avut inchise in el atat de multe sentimente amestecate.Ochii lui sunt atat de minunati si printre ei poti vedea mici bucatele de cristal srise cu un o culoare rosie..ce scrie pe ele?Intreaga poveste a existentei.Mi se pare un personaj atat de complex si ii da anime-ului o infatisare extraordinara.
Pentru ca acest anime este extrem de interesant.Povestea pur si simplu a fost magnifica si de cand am vazut acel anime am inceput sa vad anumite lucruri cu alti ochi.
Desi actiunea ar fi putut fi dezbatuta pe mult mai multe episoade dupa parerea mea se pare ca au fost destul de putine.Insa destule pentru a prinde ideea,mesajul pe care anime-ul a vrut sa il transmita.
Top 3 personaje favorite :
1. Daisuke - cum am spus si mai sus m-a impresionat acest caracter ,atat de complex si interesant in ele amestecandu-se atat de multe sentimente.L-am adorat !! Plus ca numele lui este splendid si eu il ador ^^ - transmite atat de multa dragoste prin acest nume.
2.Dark -> hmm cred ca era evident ca el se va afla pe al doilea loc.Este atat de hot si sexy.Are o personalitate extraordinara si capata acel aer de cool guy de care nici daca ar vrea nu ar putea scapa de acest aer.Parul lui pur si simplu m-a ametit si privirea lui m-a hipnotizat.Ce fata intreaga la minte i-ar putea rezista ? 21 He He He.En fin Dark are o personalitate aparte ce nu o poti dobandi prea usor iar infatisarea sa il ajuta enorm de mult.J'adore Dark.
3. Pe locul 3 se afla Riku.Prietena lui Daisuke.Imi place foarte mult de ea pentru ca nu este o znoaba sau o increzuta.Este o fata normala cu principii inalte si care fara sa vrea se indragosteste de tipul potrivit.Imi place foarte mult de ea.Este atat de grijulie si apreciez simtul ei protector fata de sora sa.E atat de captivanta aceasta grija.Au aceasi vaarsta dar sunt asa de diferite.Riku este un super personaj.
Hmm ce mai pot spune despre acest anime?Este pur si simplu unul extraordinar si il ador ^^ .

#5
Oh well...era si timpul ca cineva sa puna un topic cu unul dintre animeurile mele preferate 5
Dn angel imi place la nebunie si am numai cuvinte de lauda la adresa acestuia . Nu mai am nimic de comentat.
Imi place the story-line: Daisuke ,un tip banal si indragostit de o fata pe nume Risa ,se transforma intr-un hot pe nume Dark ,numai cand se gandeste la persoana iubita. Ceea ce imi place cel mai mult este atunci cand Daisuke incepe sa dezvolte sentimente pentru sora geamana a lui Risa ,care se numea Riku . Cand au fost in excursie , Risa a spus ca Daisuke incepe sa semene din ce in ce mai mult la fata si la tunsoare cu Dark :X :X :X
Imi place foarte mult opening-ul si de Dark .He is so damn hot ! :X :X :X
I can't help it , i must => 38 .
Pentru cei care nu au apucat sa vada animeul ,vi-l recomand cu mare placere . Merita vazut. So...go for it !You'll be a fan in an instant 21
Ja ne and Bye bye :-H

#6
I love this anime.La grafica, coloana sonora si poveste sta foarte bine,personaje, cam putine, dar foare bine conturate.sunt cateva care ma enerveaza, cum ar fi Risa si Hio.anyway, my fav chara is Hiwatari-kun.imi place la el faptul ca e inteligent si are o personalitate foarte interesanta.
[Imagine: robin-1.jpg]

#7
Ador acest anime stiu ca nu este foarte cunoscut dar dupa parerea mea e un anime superb.Cred ca se vede ca imi place mult Dark.Daisuke nu e foarte dragut dar nu e chiar atat de rau.Cat despre cele doua Harada sunt destul de dragute desi cateodata Risa ma scoate din minti cu cititul ei in carti.

#8
Am inceput sa vizionez D.N.Angel pt ca ii tot vedeam, adica citeam pe aia de pe alte seit-uri despre cum ziceau ca e asemanator cu Kamikaze Kaitou Jeanne. si cum eu il vazusem deja pe ultimul, m-am hotarat sa ma conving de semanarea asta.
Da' inainte sa incep sa il vad, m-am apucat sa citesc despre el de pe wiki, dar cum era in eng, atuncea nu am inteles prea multe. La inceput eu am crezut ca Risa era detinatoarea lui Krad, nu Satoshi 21 desi, sincera sa fiu, mi-ar fi placut ca o fata sa se transforme intr-un inger ucigas si alte chesti, ar fi fost mai interesant.

De la primul ep mi-a placut, iar aici o sa incep cu personajul meu preferat, si anume... my dear white wings, Krad :X O fi el tipul rau, dar imi place pt ca are parul lung si... ca mi se pare cel mai dragut!!! are niste ochi ca de pisica, cu pupilele inguste si aurii... nu ca e scump?(exceptand mania cu "tb sa il ucid pe Dark"). Dupa aia, pe locul 2 vine Dark, cu aerul lui sarmant... si cu talentul lui maret la agatat fete 10 mi-a placut idea cu numele in oglinda DarK~KraD, jumatatea aceluias intreg si mai ales ca za good guy era ingerul cu arip negre iar ala rau era alb... si mai avea si o infatisare angelica...
Mi-a mai placut si Towa-chan, in special cand a sarutat-o Dark (amintiti-mi, asta a fost si in anime, nu?) si cum s-a cramponat dupa aia. Si Mio Hio e dragutica, cu accentul ala al ei si cu replica "I'm sorry, I can't speak japanese". Ma intreb cum de ii dadea voie scoala sa mearga imbracata asa? Tb sa mentionez insa ca a fost super costumul alb de la sf (si pe asta tb sa il desenez)
Si mel de la opening e frumoasa, dar de aici, preferata mea este "Rakuen~Fanatic", mel de pe fundal cand apare prima data Krad (am specificat ca ep 4 este pref meu?)

A, da, si mai am o nelamurire: de ce la op de la unele ep (dupa ce a aparut Mio) scria "shounen-ai" ? Pt ca l-a salvat Hiwatari pe Daisuke de la inec, si dupa aia i-a facut respiratie... gura-la-gura? -_-" nu mi se pare un motiv prea rezonabil...
Si daca tot am ajuns la asta (omorati-ma daca vreti), Dark X Krad este unul din cuplurile mele preferate neexistente :X
~~* Visele sunt singura cale de a scapa de realitate *~~


My fic: Pretul unui "NU!" (SK & YYH)
Din intuneric, din nou la lumina (jurnalul unui vampir)


[Imagine: 36ea808.png]
Kira, my evil alter-ego

#9
Exact acum am terminat de vazut anime-ul asa ca m-am gandit sa trec si pe aici.
La inceput nu mi-a placut.Tocmai de aceea am renuntat sa-l mai vad de pe la ep 7.Dar cum zilele astea nu am avut ce sa fac, m-am gandit ca totusi poate e ceva de capul lui si m-am hotarat sa-l vad pana la final.Si bine am facut. :X
Actiunea a inceput sa-mi placa mai mult incepand cu episodul 14 (atunci e si scena cu piscina daca nu ma insel 21 ).Parca de atunci incepe sa se puna accent si pe viata privata a lui Daisuke, nu numai pe misiunile care le avea Dark..(si care ma plictiseau, fie vorba intre noi)
Acum personajul meu preferat ...si anume...Hiwatari :X. Il iubesc pur si simplu.Nu are rost sa spun ce-mi place la el pentru ca imi place absolut totul 4.Este :X:X:X
Apoi urmeaza Dark.La el imi place caracterul si faptul ca saruta toate fetele 21. Era foarte simpatic 21
In concluzie, este un anime destul de dragut si ma bucur ca am reusit sa il vad Smile
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#10
(14-07-2009, 09:15 AM)HidingPM A scris: Tocmai am terminat de vizionat acest anime, mi-a lasat o impresie placuta si ar fi frumos o continuare.
Intr-un fel sfarsitul era anticipat.

Well din câte ştiu eu nu o să mai fie nicio continuare. Nu ştiu cum se termină manga-ul pentru că nu am citit. Dar, oricum nu cred că ar mai avea de ce să facă o continuare. Let's think about it.. Este finalul. Ce ar putea să se întâmple în continuare ar fi doar o repetare a acţiunilor dinainte. Asta dacă nu ar începe să scornească un fel de altă poveste, or something.
Eu cred că finalul, evident anticipat, a fost unul decisiv. Nu dă niciun indiciu spre o continuare şi eu una chiar nu aş putea prevede una. Plus că este foarte drăguţă imaginea de final, se potriveşte extraordinar cu întreg conţinutul.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)