Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum?!...

#41
Se ia una bucata barbat,una femeie,doua bucati barza/cioara/pelican.
Feia se suie de obicei pe barza si barbatul pe altceva...apoi se distreaza ei frumos si nici eu nu inteleg cum apare copilul in gusa la barza.(ca o celula)
Acesta se dezvolta mult mia repede dar este pastrat de barza pana la craciun cand atunci il preia mosu' si il duce parintilor.
Cum se fac greseli?
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#42
Pai... cand avea de luat o decizie, vor aparea doi spiridusi pe care ii vei putea doar tu si care iti vor spune unul minciuni si unul adevarul. Primul zice ca al II-lea minte, iar al II-lea zice ca el spune doar adevarul, apoi iti da, fiecare, cate un sfat. Iar cum nu iti dai seama care minte si care nu, daca ai noroc, iei decizia corecta. Daca nu ai noroc, faci o greseala, cauzata de spiridusul care minte.

Cum face un baiat timid sa cucereasca o fata timida, dar putin mai curajoasa decat el? Hai sa vad ce va stoarce mintea!
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#43
Daca fata este mai netimida decat el atunci el ar trebui sa ii dea ... mssau sa bata apropouri ca ii place de ea . Daca ea vede ca ii place de ea atunci fata o sa faca primul pas Smile Dar daca era baiatul mai curajos , atunci fata nu ar fi facut ea primul pas fiindca [cum ai spus situ] era timida . 21
Cum sau imprietenit Ino cu Sakura ? 21
[Imagine: KRJ____Alois_and_Ciel_Icon_Set_by_u_sagi.gif]


Alois and Ciel <33

#44
Amandoua se plimbau pe strada cu doua galeti indesate pe cap. Galetile erau indesate bine, astfel ele nu puteau sa vada si deodata s-au ciocnit si au cazut in rau (mergeau pe un pod). Sakura pentru ca s-a panicat a inceput sa se agate de Ino, pana cand a bagat-o cu totul in apa. Ino aproape s-a inecat, dar Sakura si-a revenit si a scos-o la timp din apa.
Cum incape Mos Craciun de 120 de kg intr-un cos de 30 de cm?

#45
E foarte simplu, in Ajunul Craciunului Doamna Craciun si spiridusele gospodine ii pregatesc acestuia tavi intregi de briose magice dietetice dupa o reteta straveche a inuitilor din Greonlanda, care odata gustate te miscoreaza la dimensiunea unei palme pentru aproximativ 30 de secunde. Din pacate pentru Mos Craciun, desi aceste briose sunt dietetice, la sfarsitul calatoriei sale acesta mereu ia in greutate vreo 50 de kg din moment ce trebuie sa viziteze vreo 100 de milioane de case avand cosuri de 30 de cm, tocmai de aceea ii este greu sa dea jos burta.

Cum faci sa copiezi la teste/examene ?
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#46
Simplu ma fac ca scap pixul care ajunge prin fata clasei intamplator si c?????d ma ridic ma uit in foile celorlalti.

Cum faci sa ai o intalnire reusita?
[Imagine: tumblr_mra5mj78VK1seq1xdo1_500.gif]
Please tell me why!
Am I a savior, meant to save us all?
The people cry!
They want an end
A curtain call!

#47
Exact ca in filmul A Beautiful Mind. Te duci acolo si-i spui lui/ei de ce sunteti voi de fapt acolo. Pariez ca nimeni nu s-a gandit la asta!

Cum ai invata un motan sa danseze?
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)