Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto?

#1
Buuuun deci îmi aud zilnic prietenii povestindu-mi despre cum a fost când au văzut pentru prima oară Naruto sau orice alt anime.
Şi aş vrea să ştiu şi despre voi gen.. care a fost primul episod pe care la-ţi văzut din Naruto şi ce personaj v-a impresionat din prima. Aţi prins ideea.

Eu prima oară am apucat să-l vad pe Jetix şi am văzut episodul acela magnific în care s-au sărutat cei doi (Naruto şi Sasuke) şi practic am izbucnit în râs. xD Iar personajul care mi-a placut (după ce am mai urmarit câteva episoade) a fost Kakashi (ciudaaaat dar îmi placea că avea simţul umorului) şi abia apoi mă «super-îndragostisem» de Sasuke. 21

Probabil că acest topic nu vi se va părea de loc interesant dar m-am gândit şi eu (rar fac asta 21) că poate vom avea ce discuta.
Menţionez că nu ştiu daca a mai fost creat un topic asemănător.
C-yaaa ! :3

#2
Simpatica idee39, deci primul episod din Naruto, cred ca ala e, a fost difuzat pe Jetix in romana, si je facu ochii cat cepele cat vazu asta, mentionez ca nu am mai auzit de anime pe atunci21. Da si eu am vazut episodul ala cu NaruSasu kiss, care ma socat si innebunit din prima clipa, din cauza lor sunt o micuta fana yaoi si perversa24 Naruto e de vina!!

Persoana care mi-a placut atunci cel mai mult a fost....Naruto O.o, ma facea sa rad, o chestie elemantara la mine24, eu pe atunci nu radeam chiar din orice, da si eu m-am indragostit de bunaciunea aia bruneta cu nume de pudel, Sasuke, si inca e hot, dar na...mai m-am lasat de el cand am vazut ce badaran este 33. Asa revenind atunci, dupa cateva episoooaade, si zic, multe, am inceput sa o plac si pe Sakura si sa fiu innebunita dupa cuplul SasuSaku, o pasiune care a durat 3 ani si inca mai continuuaaaa...

Cam atat, cred39
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#3
Putin mai neobisnuit poate pentru cineva ce momentan urmareste Naruto saptamanal insa.. la inceput mie unul nu imi placusera deloc lol. Nu stiam ce sunt alea Anime-uri prea bine, eram abia prin clasa a 7-tea si pur si simplu vazusem inceputul serialului asta nou pe Jetix, insa de fiecare data cand il bagau ma apucau toti draci considerandu-l o copie urata dupa Dragon Ball (de alt fighting-anime ne mai auzind pana atunci 21) asta pana intr-o seara cand in sfarsit aparusera ceva mai multa actiune (Zabuza Arc) iar dupa 3-4 seri respectiv episoade (parca asa era, unul nou per day, ma rog, night) picasem destul de adanc in mijlocul actiunii, singura problema fiind rabdarea, care cam lipsea asa ca dupa ziua aceea am inceput sa urmaresc toate episoadele unul dupa altul pe net, in unele zile urmarind chiar si cate 10 consecutiv (fiind in vacanta de vara si avand timp liber berechet oricum), drept urmare ajunsesem destul de rapid la 220, dupa care urmase Shippuden care nu ma incantase prea tare la vremea aceea asa ca luasem o pauza de cateva luni intre primul Naruto si acesta insa pana la urma m-am apucat si de Shipp, odata cu manga si am continuat asa pana am ajuns la zii, schimbandu-mi parerea despre el, cu partile sale bune si rele, Naruto chiar mi s-a parut un anime bun si inca mi se pare in ciuda gurilor rele. [Imagine: zuppy02.gif]

Dragut topic, thumbs up ^^

#4
Nu am crezut prima oara cand am dat peste Naruto pe Jetix ca ani mai tarziu voi continua sa-l vizionez intr-o a doua serie si ca imi va place placere sa discut cu alti entuziasti ai anime-ului. Tin minte ca aveam un coleg de clasa in liceu, Teo, si ca in timpul orelor, fiindca statea in banca din fata mea, discutam despre jutsu-uri si ce s-a mai intamplat in anime/manga. La inceput nu parea sa fie atat de promitator si sunt uimita ca storyline-ul a evoluat mult de la nivelul 'Yu Gi Oh' pe care il prezenta la inceput.

Tin minte ca ramasesem cu mult in urma la un moment dat si atunci am decis sa iau toate seria si sa pierd vreo 4 zile vizionand non-stop cele 140 de episoade care le aveam ramase. Si cred ca pentru prima oara de cand a aparut Shippuuden, m-am tinut de un anime on-going.

Si continuand sa urmaresc anime-ul am realizat ca personajele se schimba si ele, Sakura pentru mine a fost cea mai mare surpriza si desi la inceput o detestam, e mult mai placuta acum si chiar e unul din personajele care vreau sa continui sa le prind pe ecran. Naruto de asemenea, schimbare enorma.

Sunt curioasa, Jetix mai difuzeaza Naruto?

[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#5
Lia, Jetix numai este, acum este DisneyChanel-ul care numai difuzeaza aproape nimic ca lumea. La televizor nu ai sa mai vezi Naruto sau vreun alt anime, asta din pacate.
Sincer, cu o mare rusinica in obrajiori spun ca nu l-am vazut chiar pe tot, doar jumatate, dar imi place, cel putit este primul anime vazut. Chiar daca l-am urmarit acum un an jumatate inca imi aduc aminte bine actiunea, personajele si ideea in sine. M-as mai uita la el oricand, oriunde, cu oricine. La inceput, chiar aveam sperante ca Sasuke va fi cu Sakura, de, copil tamp ce eram pe atunci.
Oricum, Naruto mereu va ramane un anime iubit de majoritatea :3
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
De Naruto am dat pe Jetix. Asta a fost atunci cand frecventam foarte des acest post. Facuse inainte reclama la acest anime si am zis de ce naiba tot pun desene noi daca nu le termina pe astea? Eram destul de revoltata.
Reclama mi s-a parut oarecum o prostie si nu m-a atras foarte mult, dar am dat din greseala peste un episod intr-o zi si, believe me, l-am urmarit pe tot. De atunci m-am interesat care e ora de difuzare si l-am vazut la televizor, asta pana cand a incetat sa il mai difuzeze atunci ( acum nu stiu cum mai sta treaba ).
Sasuke si Sakura au fost primul cuplu favorit, dar pe parcurs, dupa cateva episoade, l-am indragit pe Naruto si, bineinteles, pe Hinata.
Am inceput sa il urmaresc pe internet cand am aflat ca episoadele sunt toate aici. Nu m-am oprit pana nu am terminat si am inceput cu Shippudenul. A fost animeul copilariei mele, hehe. ^^
Anyway, pe parcurs personajele s-au schimbat mult si ii dau dreptate Liei.
(28-05-2012, 11:14 AM)Lia A scris: Si continuand sa urmaresc anime-ul am realizat ca personajele se schimba si ele, Sakura pentru mine a fost cea mai mare surpriza si desi la inceput o detestam, e mult mai placuta acum si chiar e unul din personajele care vreau sa continui sa le prind pe ecran. Naruto de asemenea, schimbare enorma.


Continui sa il urmaresc, dar prefer sa se stranga mai multe episoade acolo si sa le vad pe toate deodata, decat sa urmaresc azi unul, saptamana viitoare altul. Intelegeti voi. smile

#7
Prima data cand am vazut anime'ul aveam cam 8-9 ani. L-am vazut pe Jetix cum am observat ca a facut majoritatea.
Primul episod nu l-am vazut atunci si nici al doilea nu prea mi-a placut, dar la al treilea au inceput sa mi se para foarte haioase vocile personajelor si povestea interesanta. Cam de atunci sunt in grupul baietilor la scoala. Si tot de atunci nu am mai vazut desenele de "fetite" si nu am mai fost in relati bune cu nici o fata.
Ma rog, ca toate fanele l-a adorat pe Sasuke si normal ca personaj feminin am indragit-o pe Sakura.
Cand au incetat sa il mai difuzeze pe Jetix am fost foarte suparata. Eram prea mica sa imi dau seama ca pot vedea toate episoadele pe internet. Dar atunci cand le-am gasit mare mi-a fost mirarea sa vad ca mai exista o serie. 21 Asa ca m-am hotarat sa incep din nou prima serie si cam in doua saptamani am fost la zi cu episoadele.
Pentru mine mereu pe primul loc vor fi primele episoade din prima serie, era mai amuzant cu echipa 7.
[Imagine: YWk6O.jpg]

#8
Si eu am vazut anime-ul pe la vreo 8-9 ani, am apucat pe Jetix primu episod si am zis sa mai vad inca unul sa vad daca-mi place. Dar nu ma dezamagit, a fost extrem de amuzant si de aceea i-am zis si unei colege de el si a vazut episoadele in reluare si i-a placut, mai ales Sasuke si acu e o fana anime ^^. Eu nu am fost cine stie ce fana Sasuke, imi placea doar infatisarea, la fel ca acum.
Ma rog, dupa Naruto a devenit din ce in ce mai interesant si am reusit sa vad vreo 60 de episoade dublate pe Jetix, intre timp descoperisem si Animax. Dupa ce nu am mai avut Animax si nici Jetix la vreo jumatate de an m-am decis sa incep sa ma uit la Naruto si apoi Shippuden (tot auzeam de el pe youtube) si l-am vizionat cu chiu cu vai pentru ca pe atunci vreo 100 de ep si 70 dincolo erau groaznic de multe cica 21
Intr-un timp a cam inceput sa ma enerveze a 2a serie si ma oprisem din vizionat, dar de plictiseala m-am reapucat sa vad ce nu vazusem si a reinceput sa-mi placa. Ah da, si eu mare fana intr-o perioada SakuNaru, apoi SakuSasu si tot asa 21 A fost primu anime ongoing vizionat (ca primu primu a fost Tokyo Mew Mew) dar trebuie sa recunosc ca nu e preferatul meu, totusi e undeva in top. Smile
[Imagine: 6sc1l3.jpg]
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..

#9
Prima oara cand am vazut Naruto a fost, bineinteles, pe Jetix. Imi amintesc ca mai mult de jumatate din clasa se uita la Naruto, in timp ce eu nu vazusem nici macar un episod. Din fericire pentru viitorul meu ca fana anime, una dintre prietenele mele m-a chinuit povestindu-mi cam tot ce se intampla in serial. M-am uitat atunci la vreo 20 de episoade, dupa care m-am lasat. Pot spune ca a fost o decizie buna, pentru ca mi s-a facut dor de Naruto cand deja dadeau reluari la TV, asa ca am cautat informatii pe net. Am descoperit manga, am inceput sa citesc si acum astept cu nerabdare urmatorul capitol.
[Imagine: tumblr_lv3rziB5Jg1qcnuye.gif]

#10
Sincer nu prea amintesc exact ziua cand am vazut prima data Naruto. Dar stiu sigur ca eram prin clasa a V-a pe la inceput cand erau difuzate episoadele cu examenul Chuunin pe Jetix. Deci posibil prin vara dinainte de gimnaziu, cam asa.
Primul episod a fost cu examenul lui Kakashi. Nu am avut rabdare sa-l urmaresc, dar tot il difuza si pana la urma m-am uitat. Destinul 21. Nu auzisem pana atunci de anime-uri and stuff (desi la gradinita ma uitam la Pokemon dar credeam ca e desen animat). Nu stiu cum si de ce mi-a placut, dar acum am ajuns sa ador Naruto.
Tin minte ca eram in excursia din clasa a V-a, sambata seara la petrecere si toti am plecat de la masa cand a ajuns tortul si ne-am dus sa ne uitam la Naruto 21. Era o isterie generala atuncea.
Am avut o pauza maaaare de 2-3 ani pentru ca pe Jetix-ul se transformase in Disney Channel. Dar intr-o seara eram afara cu o prietena si imi povestea de un fic Twilight. Mi-a dat ideea sa incep sa scriu fanfiction si daca tot ma apucasem, am inceput sa ma uit din nou la Naruto pe internet. Si nu imi pare deloc rau, desi de-abia daca sunt la episodul 9 din Shippuuden. Ma uit mai mult in vacante pentru ca stiu ca daca voi incepe nu ma voi mai putea opri 21.

Si da... si eu am fost mare fan SasukexSakura la inceputul anime-ului. Vremuri 105.
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 27.834 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Care a fost cel mai bun Hokage? Kuromi 10 9.900 07-07-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.354 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)