Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Merita continuat ficul?
Da, dar mai trebuie lucrat.
44.44%
8 44.44%
Nu, e groaznic ficul!
5.56%
1 5.56%
Da, e superb!
33.33%
6 33.33%
Nu, nu te pricepi deloc. Mai bine o lasi balte.
5.56%
1 5.56%
Asa si asa, oricum poti ajunge departe daca te perfectionezi.
11.11%
2 11.11%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Cronicile Vampirilor

#1
Cronicile Vampirilor

Capitolul 1: Greseala fatala
Partea intai(1): S-a schimbat si m-a schimbat

Lara: Imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri. L-am iubit pentru o eternitate, m-a iubit mai mult ca pe propria viata, dar totul a fost o iluzie, din partea amandurora. Amandoi, intr-un colt de lume uitata de Dumnezeu. Saraci, din familii dusmane pe viata si colegi de generala. Tor ce ne tinea in viata era iubirea, iubirea dintre noi doi. Familiile noastre incepusera sa se urasca si mai mult din cauza ca noi ne iubeam. Planuisera totul, ne-au despartit din prima zi de liceu, eu intr-o parte a lumii….si el de cealalta. Eram ca Romeo si Julieta, iubirea ce va dainui si dupa moarte, dar… la noi a fost diferit. El a ajuns un bogatas, cu vile, servitoare si multe fite in cap, iar eu…am ajuns un agent secret. Fac treaba murdara pentru a-mi ajuta familia. Am ajuns sa omor cu sange rece orice mafiot si totul numai pentru a indeplini dorintele sefului meu. In acesti trei ani nu am reusit sa il uit. Inca il mai iubesc cum il iubeam si inca mai plang dupa el noaptea, in camera mea, unde nimeni nu nu ma vede si nimeni nu ma aude. Asta este viata mea si nu sunt deloc mandra de ea.

******************************************************************************

-Lara!vocea sefului meu se auzi strigandu-ma, iar eu am pronit spre biroul lui. In timp ce urcam scarile simteam ca ceva rau si totusi bun se va intampla. Incepusem sa am frisoane si durerea de cap isi facuse aparitia. Ajung la etajul cu pricina si ma indrept timida spre biroul din capatul imensei camere plina toata cu birourile angajatilor. Bat la usa si intru in incaperea de culoare albastra, friguroasa din cauza aerului conditionat care merge neintrerupt si intunecata - sefu’ niciodata nu trage jaluselele, ii place sa fie intuneric, uneori chiar bezna -. Inaintez inchizand usa in spatele meu si ma asez pe scaunul din fata biroului ajungand sa fiu fata in fata cu el. Se ridica de pe scaun cu o oarecare abatere si se indrepta spre un dulap plin cu dosare. Scoase unul negru si veni inapoi asezandu-se pe scaun. Deschise dosarul si scoase o foaie ce mi-o inmana. Am luat foaia citind atenta toate detaliile de pe pagina, deja stiind ca un alt mafiot isis face iluzii ,iar eu trebuie sa ma ocup de el. Ajungand la sfarsitul paginii si negasind numele asa zisei mele urmatore victime il intreb pe Stefan care este numele ei sau lui. Acesta ezita dar la rugamintile mele imploratoare imi raspunde scurt si rapid rugandu-se sa nu fi auzit ce a zis.
-Alex Blade….nici nu isi termina propozitia ca am pufnit in plans, strigand si injurand printre dinti.
- Este imposibil! M-ai auzit? Imposibil! Nu il voi omora! Pe oricine… dar nu pe el… nu pe omul pe care il iubesc, pe care l-am iubit si il voi iubi. Vocea imi tremura dar nu imi pasa. Imi pierdeam pur si simplu controlul cu fiecare secunda care trecea si nu ma puteam abtine sa numai tip si sa plang. Mike si Kallen, doi dintre colegii cu care eram in echipa, trasera jalousie si ma imobilizara astfel incat sa nu pot scapa. In timp ce seful discuta la telefon, tot ce imi trecea prin cap erau amintirile…frumoasele amintiri alaturi de el. Stiam ca u trebuie sa imi las echipa la greu si ca regula agentiei spune ca niciodata u trebuie sa fie de partea unui mafiot dar,… nu puteam sa respect regula si sa nu imi dezamagesc echipa pur si simplu nu puteam era prea mult, nu el, nu acum, nu eu, nu ei…. . Usa se tranti si ma scula din visare. Cara, o fata maruntica cu parul roscat si buclat pana la umeri, se aproprie de mine tinand in mana o seringa ce o lasa pe birou sefului meu. Acesta se scula de pe scaun si veni in fata mea unde imi lua bratul si imi baga seringa in vena. Am simtit o durere ingrozitoare…mai rea ca moartea…mai dureroasa ca gelozia, apoi … nu imi mai amintesc propane nimic…voci pe fundal si durerea ca prim plan.”Acum ce vom face?” o voce feminine, presupun ca a Carei, imi strabatura urechile, parca sensibile la sunet.”O vom forta! Adu-mi serul interzis, te rog!” ultimate cuvinte auzite inainte sa “mor”. As fi vrut eu sa se intample asta. As fi vrut sa mor, sa nu mai stiu de mine, sa fiu numai eu…cu gandurile mele, sa fiu singura in neant, sa strig, sa plang, sa imi provoc durere, totul numai ca sa uit de el, de ei, de lume, de mine, de tot ce ma inconjoara!
Aveam o durere de cap insuportabila si simteam cum vena bratului mai avea putin si lua foc. Deschid incep ochii si ma uit in jur. Ma aflam intr-o camera complet necunoscuta mie. Avea peretii rosii, cu un mobilier negru-lucios plin cu medalii de…inot? Oau! Totul a luat o intorsatura caudate. Ce caut eu in camera unui inotator? Nicinu apuc bine sa ma gandesc la asta ca usa se deschide si pe ea intra Stefan urmat de doi tipi si dpua fete. Inainteaza in camera pana ce ajunge langa patul in care eram eu intinsa. Mi prezinta pe cei doi barbati , lasand fetele la sfarsit.
-El e Damon, fratele meu mai mare, si arata spre un baiat de inaltimea lui, cu ochii negri si parul la fel, era misterios si totusi atragator. Ma intreb cati ani o avea daca e mai mare ca Stefan. Ea este Lexi, cea mai buna prietena a mea, o fata blonda, cu parul pana la mijloc si foarte zambitoare si mai mereu pusa pe petreceri si distractie…si…presupun ca asta ii place lui cel mai mult la ea. Iar ea este Elena…..facu o pauza lunga apoi continua….ea este iubita mea. O fata destul de draguta…presupun. Si el este Cedric, un vechi prieten la care am apelat. Acum, te rog, avem ceva de discutat. Ne vedem in biroul meu intr-o ora am ceva de rezolvat. Vei merge cu Damon si Lexi.

***************************Dupa o ora*******************************************


-Ok! Acum ce mai e? Dupa ce ca ma lasi sa stau langa doi vampiri, tu dispari cu iubitica at, ma pui sa imi omor prietenul… dar nici nu apuca sa termine ce avea de zis ca Stefan sari ca ars.
-Uite care e chestia, Lara, data viitoare cand te mai iei de iubita mea o incurci rau de tot si faptul ca te-am lasat langa doi vampiri nu e asa de importanta. Parca pana acuma nu stiai cum sa imi arati ca nu iti este frica de ei si ca poti lupta mai bine decat o faci, impotriva lor si, acum, vii la mine si imi spui ca de ce te las cu ei si plus de asta nu accepti singura misiune care te-ar putea duce mult mai aproape, decat crezi, de Alexandro.
-Scuze, sefu! Nu stiu ce sa fac! Adica pentru tine e simplu de decis ….
-E un vampir, Lara…
-Poftim!? Adica…cand…unde…si cum sa intamplat?
-Klaus la transformat!
-Uite accept misiunea, dar nu ma intorc din Australia pana atunci. Poti sa o amani, te rog?
-Bine, fie. Dar cam cand te intorci ca sa stiu pentru cat timp sa o aman. Ai voie numai cinci luni sa o aman, asa ca astept raspunsul tau.
- Am sa iti dau un telefon si am sa iti comunic raspunsul meu…acum trebuie sa plec, scuzati-ma.

******************************************************************************

O sa dau un telefon? Nici gand! Trebuie sa plec cumva de aici si repede. Sa ma duc departe, in…Australia! Unde mi-am propus de la inceput. Am sa il gasesc pe Alex si o sa ma transforme si pe mine in vampir…si o sa fim fericiti…pentru totdeauna…fara nici un Salvatore prin preajma.
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

#2
Am trecut pe la ficul tau dupa cum ti-am promis^.^ cam tarziu insa mi-a luat pana sa-l gasesc ca nu m-am uitat la semnatura ta:d. Da e interesant si original. Trebuie sa recunosc ca mai mult imi place tema. Adica „Vampiri”, mor dupa ei. :love: Povestea ta ma atras dupa titlu. Inainte sa ma uit la autor. Defapt m-am uitat dupa ce am terminat de citit -_-". Este dragut dar trebuie si putina critica ca fara nu merge. So : descriere ai si imi place, insa mai poti sa lucrezi putin la ea. Naratiunea este buna, tine-o tot asa. Dialogul nu e sec si e bie plasat, ma bucur ca nu faci abuz de el sa devina sec sau sa nu pui deloc. Asta demonstreaza ca ai citit destule ficuri inainte sa postezi acest fic :*. Actiune mi s-a parut putin putin grabita pe acolo. Era partea cu starea ei, cand a primit acele somnifere. (asta am dedus ca erau ^.^) si cand s-a trezit. Dar nu e cine stie ce maraton. Este bine pana acum. Te astept cu capitolul urmator. Defapt partea a doua din primul capitol :*
bye bye and *hug*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#3
Savarina Ali: Merci frumos pentru comentariu si ma bucur ca iti place ficul meu.Am revenit cu a doua parte din primul capitol si sper ca si aceasta iti va ajunge asteptarile.

Cap 1: Greseala fatala
Partea a doua(2) : Oceanul e singurul care ma intelege


******************************************************************************

Alex: Stau pe scaunul de la biroul meu, gandindu-ma la trecut…la present. As vrea sa o revad, sa vad ce mai face, cum arata, cum se simte…daca ma uraste…sau inca ma mai iubeste. Poate ca am sa o sun…sau am sa ii fac o vizita….

******************************************************************************

Lara: Trebuie sa il vad…sa ii spun despre plan…sa stiu ce mai face…cum se mai simte si cum arata. Oare ma mai iubeste? Oare ma mai stie? Oare ma va recunoaste? ….

******************************************************************************

Stefan: Unde sa o gasesc? Lumea e mare, ea e mica, el e inebunit dupa ea, si relele pandesc dupa fiecare colt. Stau in biroul meu, pe scaunul mare si confortabil al biroului, jaluzelele sunt trase si un aer misterios domina incaperea. Se aude o bataie in usa si aceasta se deschide. O silueta de barbat paseste in incapere. Se apropie de borul meu si observ ca de fapt era fratele meu, Damon. Se aseaza pe scaun din fata biroului, si zambeste in semn de “Buna dimineata!”. Linistea persista in incapere si simt cum nu mai rezist. Deschid gura sa spun ceva dar o inchid repede la loc. Vad cum Damon se uita persistent in ochii mei de parca as fi facut ceva rau, de parca as fi fost malefic. Stiu ca a fost vina mea si ca nu ma va ierta in veci dar e fratele meu si trebuie sa ma inteleaga. Nu trebuia sa ii dau ei acea misiune si gata.
-Hei!...Nu trebuie sa te invinovatesti chiar asa de mult pentru asta.
-Mda…..Asta pana cand o sa ajunga in mana lui si el va face ce vrea cu ea, iar ea nu va reactiona in nici un fel din cauaz ca il iubeste prea mult pentru a vedea ca e un vampir, unul rau si crud care ii vrea doar raul si nimik mai mult. O sa o omoare…
-Stefan! Gata! Nu o sa se intample nimic din toate astea. O vom salva. Si oricum stie si ea sa isi poarte de grija. O sa fie bine……………….…facu o pauza lunga……….………sau nu.
Nu am mai spus nimic. E fratele meu mai mare si nu vreau sa il supar. Ma ridic din scaun si ma indrept spre usa in viteza. O deschid si o trantesc. Cobor scarile rapid si fara sa salut pe nimeni ies din cladire, intru in masina si apas pe acceleratie indreptandu-ma catre casa Elenei.

******************************************************************************

Lara: Ma scol din pat dupa o ora lunga de gandire si imi termin bagajele. Imi iau din dulap cheile de la apartment din Seattle. Cobor scarile cu bagajele si ma urc in masina bagand bagajele in portbagaj. Pornesc Ferrariul meu negru, decapotabil, o masina sport oferita de Stefan de ziua mea si, ma indrept spre aeroport. Ajung si intru in avionul meu privat. Ii spun pilotului sa porneasca si in cateva minute simt cum ma desprind de pamant. Privesc pe geam cerul, norii, noantele de portocaliu ce danseaza pe cerul luminat de soarele serii cu noantele deshise de roz bombon. Norii se imbina unii cu altii, prinzind un nou contur, unul a unui nor mai mare, ce strabate cerul trecand prin fata regelui universului, preluand lumina ce strabate atat cale spre pamantul rece plin de fiinte. Oceanul nesfarsit e nelinistit. Valurile domina pestii mici din strafundurile apei, unde rechini pandesc dupa fiecare stanca. Vantul incepe sa bata cu putere, iar soarele se ascunde fricos dupa pamantul racit de atata amar de vreme. Cerul odata “cald” devine negru iar mici sclipiri apar pe cer, urmate de o sfera imensa alba pur si luminous ce se aseaza pe mijlocul cerului, luminand oceanul. Norii de o noanta rozalie devin fumurii si ceata isi face aparitia predominant intreg cerul si coborand pana deasupra apei. Valurile devin violente si incep a se lovi unele pe altele in speranta ca unu dintre eleva castiga. Adorm uitandu-ma la oceanul nesafarsit………nesfarsit ca dragster mea pentru el……….
Simt cum avionul atinge pamantul si ma trezesc automat din somn. Dupa ce avionul se opreste ma ridic de pe scaun si imi iau bagajele coborand scarile. Dupa ce ies din avion strabat aeorportul pana la iesire. Pasesc afar din imensa cladire si simt cum un aer rece imi plesneste fata. Ma indrept catre cealalta intrare de unde se ridica coletele mari si stau si eu la coada ca toata lumea. Asteptarea nu a durat mult si in cateva minute ajung si eu la ghiseu. Ii dau domnisoarei de acolo actele mele si tot ce ii trebuia ei pentru ma indrepta spre poarta de unde imi voi lua masina. In timo ce asteptam raspunsul ei, o analizez atat cat o vedeam, din cauza ghiseului o vedeam numai pana sub sani. Era o fetiscana de 19 ani, parul blond si cret ii ajungea pana putin sub umeri, iar ochii ei de un gri-albastrui priveau seriosi hartiile pe care le tinea in mana. Avea niste buze frumoase, carnoase si rozalii, date cu un strat subtire de luci. Avea o bluza in dungi maro-roz pe ea, care ii statea mulata, scotandu-i in evidenta sanii mari si rotunzi. La gat purta un medalion de argint in forma de inimioara. Dupa cateva minute im da actele inapoi si ma trimite la poarta H10, culoarul 39. Ma duc in locul indicat de ea si imi ridic masina. Imi pun bagajele in portbagaj si ma urc in masina, pornind catre apartment meu din mijlocul orasului. Ajung in fata caldaria, o cladire mare, cu peretii de sticla, de vreo 40 de etaje. Parchez masina, imi iau bagajele si urc cu liftul pana la etajul 30. Cobor si ma indrept spre apartment meu. Cand dau sa intru inauntru………
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

#4
Buna, ma proimesti si pe mine? Daca da este ok sa incepem cu pareri >:) Desi par diabolica acum sa stii ca nu am de spus ceva foarte crud, sau cine stie? : - ?? Ok sa incepem putin : Sa vedem descriere cam putina, dar cat ai este buna. Dialogul nu e sec si, si de aceasta data este bine plasat si asta imi place. Naratiunea este ok. Actiunea a fost putin cam grabita -_-" dar asta e ...
Sa iti atrag atentia cu ce mi s-a atras si mie la inceput, se pun trei puncte de suspensie, ca alea multe strica estetica, adica din "……….………" sa devina "..." atatea. Deci greseli de tastare nu am vazut si in rest totul e ok.
Imi place ideea ficului foarte mult si de abia astept capitolul doi (adica asta a fost partea a doua din capitolul unu) Multa inspiratie ...:*
Chuu' and huuug
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#5
hey there...am intrat si eu sa citesc ce ai scris pt ca m-a atras titlul care nu este deloc original
cand am citit ce crezi ca am gasit? numele Stefan, Damon, Lexi si Elena sunt aceleasi ca in seria originala Cronicile Vampirilor, plus ca relatiile dintre ele sunt aceleasi...de ex Lexi e prietena lui Stefan, Elena e iubita lui Stefan, Stefan si Damon sunt frati...asa ca nu stiu daca ar trebui sa fie postata la cele originale, fiind inspirata din Cronicile Vampirilor
chiar daca ai mai bagat niste personaje in plus si Stefan are nu stiu ce firma, ideea de baza nu e originala
ai greseli de tastare si cateodata exprimarea lasa de dorit, dialogul este cateodata sec si unele replici sunt chiar aiurea, plus ca uneori repeti aceleasi cuvinte si deranjeaza
descrierea ar putea fi imbunatatita si ai grija cum o folosesti pentru ca uneori insisti pe niste detalii aiurea in loc sa te axezi pe ce e important
sper ca nu te-am jignit cu postul meu, dar daca da imi dai un PM

see ya ^_^
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.

[Imagine: chibi_1647.gif]
, chibi-ul lui funky_angel
[Imagine: 059_shiny.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cronicile adolescentului frustrat ( semiparodie shounen-ai ) Irukandji 0 2.253 12-10-2011, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Mesajele Vampirilor Yuki Kuran 6 3.259 01-09-2011, 07:30 PM
Ultimul răspuns: Fiction
  [ Vampire Knight ] - Academia Vampirilor BloodyInnocence 12 10.341 28-04-2011, 03:44 PM
Ultimul răspuns: Sasame
  Suflet de sticlă - Cimitirul vampirilor - Little Star 7 3.274 04-09-2010, 01:51 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Cronicile Wiffmont MemoriesOfNobody95 3 2.921 26-02-2010, 06:24 PM
Ultimul răspuns: MemoriesOfNobody95
  Cronicile Trecutului - Cuget in clar de luna [+12] [ mistery / sf ] SethMeth 4 2.719 28-07-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Vampire`Illusion


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)