Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cinema Bizarre

#1
H'llo! ... Poate ca Cinema Bizarre nu sutn cea mai cunoscuta formatie,dar merita sa fie cunoscuti 4.Mie imi plac foarte mult :love: .Sa incepem cu cateva date dspre trupa:Membrii Cinema Bizarre: Kiro, Strify, Yu, Luminor, Shin

Cu un sound care amesteca glam, goth si new wave , formatia germana Cinema Bizarre a aparut pe scena muzicala in 2007 cu hit-ul Lovesongs `(They Kill Me)`.

Membrii Cinema Bizarre - Kiro, Strify si Yu
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#2
ooo ii ador. cel mai mult imi place vocea lui lumi pe fundal iar apoi a lui stryfi. Sunt super si ii ador, adevarul ca ii intrece cu mult pe tokyo hotel. No offance but is truth. Ii intrece cu mult si asta se vede.
Canta foarte frumos imi place de toti.
-

#3
Cum naiba sa nu auzi de ei cand cea mai buna prietena a ta era super-mega-hyper-ultra fana Cinema Bizarre,si iti vorbea din 5 in 5 secunde numa despre Strify ?!Daca o mai tinea mult asa...incepeam si eu ca ea >>.
Anyway,in acea perioada,imi placea Yu(cu Strify prea era toata lumea ><)Pe Luminor nu puteam sa-l sufar(are figura de fata,are o coafura nashpa rau,si fatza asa de alba...a fantom >< )
Nvm...singura lor melodie care mia placut a fost Lovesongs...atat...Oricum...Cinema Bizarre seamana cam mult cu TH in mai multe privinte...
Anyway...am incheiat "discursul".

#4
Pot sa spun ca imi place foarte mult Cinema bizarre, cel mai mult de Strify, solistul, care are o voce superba :love: dar si de Yu. Nu am auzit de mult timp de aceasta formatie, dar de cand am aflat de ea m-am indragostit de aproape toate melodiile lor :X:X:X , insa preferata mea ramane Forever or never ,apoi cred ca este Lovesongs, Silent scream, Dysfunctional family de pe albumul Final Attraction. Cat despre asemanarea lor cu TH nu m-am gandit niciodata, dar in afara de nationalitate nu vad oricum niciuna21... in plus pe Tokio Hotel nu i-am ascultat pentru ca nu-mi plac78.
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#5
cinema bizarre?!Unde?cand?cum?Ii ador,chiar daca nu am aflat de mult timp de ei Zuppy04 si intr-adevar,se aseamana cu TH,dar foarte putin,si am auzit ca luminor a parasit banda pt ca era bolnav...parca.dar,ma rog xD,melodiile mele preferate de-ale lor sunt Dysfunctional family,forever or never,lovesongs si ceva cu stars,dar nu mai tin minte ^^"

#6
dupa o lunga perioada in care nici nu vroiam sa aud de aceasta trupa, m-am indragostit din nou de ea8
e cam greu de ales, dar melodia mea preferata este Dysfunctional family... versurile nu sunt cine stie ce.. se putea si mai bine, dar ritmul e superb8 :love: e atat de vesela...
:bye:





#7
De foarte putin timp am auzit si eu de aceasta trupa (mai exact de asta vara, deci acum 2-3 luni maxim).Prima oara cand am vazut un poster cu ei am ramas "wtf? astia sunt baieti sau fete?".Nu eram sigura ca o sa-mi placa, mai ales cand ii vedeam cum arata (si aici ma refer in special la Shin...prea arata ca o femeie in poza aia 22 ).Dar cand am ascultat prima melodie de la ei, si anume "Silent scream", am ramas fermecata.Dar nu atat de rau cat sunt acum.
Pot sa spun ca de aproximativ 3 zile am format o adevarat obsesie pentru ei.Incerc sa ma abtin sa nu-i laud deoarece sigur as parea...dusa 21.Cred ca de ieri pana acum am stat cel putin 7 ore benoclandu-ma la interviuri, concerte, amv-uri si tot ce exista cu ei pe youtube.Si fara sa ma plictisesc...asta este o realizare pentru mine
Cel mai mult imi place de....cred ca Yu, desi Kiro este exact pe acelasi loc.Stiu ca arata ca o fata, insa asta imi place la el.Are niste trasaturi frumoase, un trup efemeiat, intr-un cuvant este frumos.La polul opus este yu care are un corp uhuhuuu si o freza pe masura.Scuzati-ma o clipa caci am inceput sa salivez 21. Apoi urmeaza Strify..imi place ca este vorbaret, plin de viata si funny.
Melodia mea preferata de pe albumul "Toyz" este "I came 2 party", apoi "Toyz".
A si sa nu uitam de saruturile dintre ei 38 (le-ar sta bine lui Yu si Kiro impreuna 21 ).
Gata am terminat.Sunt foarte tari si de aceea ii iubesc 21 :X
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#8
Wow se pare ca am trecut pe la acest topic cand nu stiam foarte multe despre trupa si nu eram chiar asa obsedata de ea...asa ca o sa postez din nou pareri despre ei. Preferatul meu a ramas tot Strify, simpatic si vorbaret [am gasit si eu o persoana care sa ma intreaca pe mine21] ah si ochi draguti are..si parul...cred ca am o slabiciune pentru blonzi21. Imediat dupa el este Yu care arata atat de apetisant incat nu e nevoie sa mai comentezi nimic despre el..ah sa nu uitam de par 38 . Si al treilea ar veni Kiro care nu stiu de ce imi place pentru ca are niste trasaturi foarte apropiate de ale unei fete
click - asta e poza in care se observa cel mai bine corpul lui "efemeiat" cum a spus Nolazy21
, poate ca sunt eu defecta dar tot imi place:X21
De pe vechiul album nu o sa mai insir iar melodiile care-mi plac fiindca vad ca am scris deja, dar de pe noul album "Toyz" pot sa spun ca ador melodiile "toyz" si "I came to party", nu stiu pe care dintre ele sa o aleg, apoi urmeaza "Dark star", "Je ne regrette rien", "heaven is wrapped in chains" si ma aproesc ca sa nu le scriu pe toate.
Imi place ca si CB adora manga-urile si se uita la anime [and they love Nana too] si defapt au multe gusturi in comun cu mine de la culoare preferata, pana la genul de muzica.
Cat despre concertele in care mai fac si ei cate o demonstratie de "dragoste" cu cate un sarut...raman pur si simplu in transa [cred ca sunt cam dusa dar nu-mi pasa...m-am obisnuit cu asta21] Imi aduc aminte de un concert in care aveau Strify si Kiro un dialog foarte "interesant"
Strify: - Kiro, you're a fucking bitch.
Kiro: - I love him too.
Strify: - Are you gay or what?
Kiro: - You too.
poate ca e doar o gluma, dar totusi locuind impreuna...65
Aici sunt cateva poze cu ei...cateva din preferatele mele:X
http://i34.tinypic.com/2pzjhit.jpg
http://i38.tinypic.com/2rdc6r4.jpg
http://i33.tinypic.com/a2t6ro.jpg
http://i37.tinypic.com/52cjn8.jpg
Si hai ca ajung...love CB forever:X
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#9
Cinema Bizarre,nici nu am auzit de ei pana acuma 3 zile si acuma ii ador.Imi place foarte mult cum canta si dintre toti cel mai mult imi place Yu,imi place stilu lui,cum are paru,imbracamintea,tot
Melodiile mele preferate sunt:
I don't believe-pur si simplu imi place,nu am un motiv anume
Escape to the stars,Je ne regrette rien si cam atata



:bye:
[center][Imagine: 4501958357_5eb3134a1d.jpg][/center]
[center][Imagine: 2a7d3ih.jpg][/center]



#10
Deci, vă dau o veste proastă? 21 Hai să vă dau,căci îmi place să fiu diabolic 19
Azi, pe facebook Cinema Bizarre au anunţat că se despart. De la o formaţie necunoscută, au atins culmile succesului şi acum they say this iz the end. Măcar au reuşit să încânte mii de oameni cu muzica lor. Ştiţi cum se spune, ce-i scurt e şi mai frumos. Sunt singur că, dacă fanilor le-a plăcut foarte mult această formaţie, ei nu îi vor uita în pofida faptului că se vor despărţi. Chiar dacă se despart, muzica lor va rămâne pentru totdeauna.

The link: http://blogs.myspace.com/index.cfm?fusea...=526652987

Eu nu sunt un fan prea mare al acestei formaţii, dar nu îmi pare bine că se despart pentru că îmi plăceau anumite melodii.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cinema Bizarre / Luminor (ex-member) Ingerash Trist iube pe Luminor 0 5.833 08-06-2010, 07:53 PM
Ultimul răspuns: Ingerash Trist iube pe Luminor


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)