Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chriss' drawings

#1
Chriss, imi pare sincer rau. Facusei dublu post si am sters din greseala topicul.
O sa postez inapoi desenele si comentariile aduse de useri si imi cer inca o data iertare, din greaeli invatam. xD

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Citat:Nix

Cred ca din toate imi plac cel mai mult -> din primul post prima si ultima, chiar foarte mult, ai lucrat impecabil si imi plac umbrele. Si din al doilea post cred ca cel mai mult imi place a doua si a patra.
Ai pus frumos umbrele si pozitiile sunt foarte interesante, chiar daca nu prea dinamice.
Insa ar fi mai bine daca ai poza ceva mai de aproape, caci asa nici nu prea se inteleg foarte mult.
Hmmm... momentan nu ma prea pot pronunta desenezi frumos. Sper sa mai aduci, succes si multa inspiratie in continuare! *hug*

Citat:Arya

Stilul tau loli este foarte simpatic, chiar daca shading-ul nu este facut si cam tot ce ne-ai prezentat sunt drafturi neterminate. Mi-ar placea sa vad ceva mai muncit, mai detaliat sau poate care sa exprime ceva, dar totusi trebuie sa recunosc ca ai talent, trebuie doar sa il slefuiesti putin si vei fi bine. Ah, practica asta. Munca, munca si iar munca. Ai totusi probleme cu proportiile ceea ce iti face putin lucrarile executate neindemanatic. Nu sunt experta, dar se vede cu ochiul liber si asta inseamna un semn de exclamare in privinta asta.

Desenul cu ursuletul e dubios, in sensul de bizar putin nelinistitor, mai ales ca pantofii par sa fie enormi. Imi place totusi ca imi inspira ceva nenatural.

Succes in continuare :3

Citat:Lexyyy

Buna Chriss!
Toate desenele tale sunt foarte frumoase,imi plac foarte mult,in special primul desen.Al doilea desen,m-a facut sa zambesc,fata ei e haioasa rau.Al treilea desen…rochita ei,e pur si simplu superba!Cata imaginatie ai :3.Al patrulea desen,e si el haios.Imi place foarte mult ursuletul si mi se pare interesant sa vad un ursulet cu tocuri.Desenul al cincilea,al saptelea si al optulea imi aduc aminte de anime-ul Black Rock Shooter.Una dintre ele seamana cu Dead Master,iar celelalte doua,cu fata aceea blonda,cu care se juca Yomi.La desenul numarul 3,din reply,imi place rochia ei mult de tot.Mi-a placut felul in care ai desenat manecile.:3
Succes in continuare la desenat!^.^

Spor la desenat si multa imaginatie!
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
Eh. Nu-i nimic Ang, toti gresim cateodata.

Ok. Va multumesc tuturor pentru comentarii, iar acum vin cu 3 desene noi. Imi cer scuze pentru claritatea lipsa :
1 http://img571.imageshack.us/img571/4049/dsc01351ki.jpg era indoita foaia.
2 http://imageshack.us/photo/my-images/19/dsc01364o.jpg/ nu prea am avut inspiratie pt fundal
3 http://imageshack.us/photo/my-images/854...366fl.jpg/

Le-am rotit de 3 ori si tot nu stau asa cum trebuie dar puteti folosi optiunea din coltul din dreapta sus a imagini.
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS


#3
Iar e pustiu...
1 http://uploadimage.ro/images/93408947868018595869.jpg Stiu ca ceasul ala e al naibi de stramb, eu am vrut sa fie asa.
2 http://uploadimage.ro/images/72741617402862698836.jpg -mainile nu prea mi-au iesit >_<
3 http://uploadimage.ro/images/67350105976580642395.jpg -little devil
4 http://uploadimage.ro/images/07949683024495465984.jpg -chibi
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS


#4
Criss eu voi veni maine cu un comentariu. Acum este ora 03.40 si ma dor ochii. * hugs*

INCEP acum sa scriu deci ma scuzi de intarziere. >.<

Primul- Doua printese/domnite. Anatomia arata bine, mai putin mainile care seamana cu niste aripioare de pui. :3 Eu nu inteleg ce au ele la gura/in gura. o.o Sa imi explici.. Umbrele sunt frumoase, dar prea deschise si deloc intense. Culorile sunt sterse din din cauza camerei. Poti ajusta contrastul cu Photochopul(nu mai stiu cum) sau cu PhotoScape(auto Contrast/Auto level). Culorile se vor observa mai bine, ca si cum desenul ar fi fost scanat. Pe umbre si lumini sa mai insisti.
Al doilea- Anatomia iti iese foarte bine. Felicitari. Singurul dezavantaj in desenele tale este ca nu stii sa scoti personajul in evidenta. Foloseste mai multe inchisuri sa iasa in evidenta LUMINILE.
Al treilea- Capul mi se pare cam ciudat. In rest cum am mai zis sus, problema cu umbrele si culoarea desenul care este stearsa. Anatomia din nou, buna. Fata este tipic anime si arata bine. Poate pe parcurs vei realiza si fete cu tenta realista.
Al patrulea- Indeed, ceasul este stramb la usita. ai bine nu o faceai. Dar incearca in continuare. http://images04.olx.ro/ui/11/33/72/13110...u-lant.jpg [model] Piciorusele iepurasului sunt cam tremurate si cea din stanga este prea lunga pentru asezarea ei in -spate-. Umbre trebuia sa faci unde este piciorusul drept. Urechile si palaria arata foarte bine. 3
Al cincilea si al saselea- La ambele am acelasi lucru de comentat. Hasurile la ambele lucrari sunt murdare si dezordonate. Trebuie sa ai un sensa sau mai multe suprapuse care sa arate bine pe desen. Sus in zona coapselor hasura arata bine. Mai jos devine "bruiata". La a sasea lucrare parul putea avea niste mici umbre. 65 Problema sunt doar umbrele care ar trebui sa fie mai evidente si fine. Luminile sunt aproape deloc.
Al saptelea- Nu am ce comenta. Am mai vazut imaginea si este o copie foarte buna. Mi se pare ca ai schimbat culorile. Arata bine si este foarte dragut. Laptopul nu arata bine. Este redat prost in spatiu.
Cam: http://www.whitegadget.com/attachments/n...-cover.jpg
Cam: http://www.whitegadget.com/attachments/n...-cover.jpg

Spor si imi pare rau de intarziere. 2
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#5
Thanx Ann. Vin cu inca doua desene (pe care le-am postat si pe alt forum pe care nu mai sunt activa XD)

1
2 stiu, stiu, i-am facut degetele prea lungi (mereu am probleme cu mainile - -'')

PS. imaginile au fost putin modificate in picasa 3 pentru a fi mai clare.
Astept comentarii ^^
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS


#6
Imi plac foarte mult,exista totusi cateva defecte
1.Primul baiat mi se pare ok,dar zici ca pluteste in aer,nustiu poate genunchiul din stanga ar trebui sa fie mai sus la celalalt nu stiu ce sa comentez21
2.dap degetele sunt cam lungi dar de la claritatea asta parca ar tine ceva in mana, norii aia nu cred ca se potrivesc pe acolo mda cam atat nu ma pricep la comentat21

#7
La primul voi comenta mai intai anatomia, unde trebuie sa subliniez ca mainile nu sunt pozitionate cum trebuie si uneori sunt prea lungi, gen cea a baiatului, adica imagineaza-ti cum ar arata daca era dreapta, ii ajungea la genunchi, plus ca picioarele arata ciudat, gen unul mai gros si altul mai subtire. La celalalt tip sunt mai multe greseli, mai ales la mana ce tine palaria, degetul ala nu e pozitionat cum trebuie si ofera un aspect ciudat, iar toata mana pare desprinsa de corp, asta e din cauza ca ai ridicat bratul prea sus de la nivelul umerilor, plus ca si aici sunt prea lungi. Felul cum i-ai desenat spatele da impresia ca este cocosat. Tind sa spun ca ai avea nevoie de niste tutoriale de la care sa inveti anatomia, la asta ai de exersat cel mai mult, pentru ca la umbre si lumini imi pare ca te descurci destul de bine, de asta mi-ar placea sa te axezi pe anatomie momentan.
Cel de-al doilea imi place mai mult, parerea mea, si vad ca si anatomia e mai buna, chiar daca si tu ai zis ca degetele sunt prea lungi, dar macar aici mainile nu sunt super lungi, observ ca gresesti la asta numai cand nu le desenezi drepte. Oh, si imi place avionul din hartie. :3 <3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#8
Multumesc mult de comentarii. Se pare ca mai am de lucrat la anatomie. E mai usor sa desenezi corect oamenii drepti si in compozitie statica decat in cea dinamica >_<. Tutoriale despre anatomie, pazea ca vin!
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS


#9
Okay, something new:
1
2
3 ma plictiseam asa ca am desenat asta intr-un colt de pagina ... >.>
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS


#10
Argh, nu mai vad pe nimeni la Fan Art(ma rog, nu e chiar fan art asta, sunt originale, cred) cu pareri. *disappointed puppy eyes*

Chriss, primul link nu merge. Asa voi incepe cu al doilea si vad ca te-ai mai imbunatatit din punct de vedere anatomic si ma bucur, chiar daca mai exista cateva greseli la maini, insa nu sunt grave, tine doar de atentie, desi presupun ca tu ai vrut sa arate atat de larga haina pe el. Avand in vedere ca la anatomie sunt destul de multe plusuri, ca desenul sa arate mai ingrijit nu hasura in toate directiile, incearca sa o faci cum ai facut-o la parul lui, fiindca e chiar draguta in zona aceea.

Schita aceea din coltul paginii e destul de reusita, ar face un desen complet frumos, avand in vedere ca este ceva facut din plictiseala nu voi incepe sa critic ceva.

:]
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)