Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chimie vs. Alchimie

#21
Scuze de intarziere... Hmm, si nu sunt sigura ca stiu la ce te-ai referit cu acel 'stie ea de ce' dar, imi vei reaminti tu. xD Nu-mi spune ca va urma yaoiul, abia-l astept! Inca imi mai place modul bland si tandru in care se comporta colonelul cu ... nepotul sau (parca ii este nepot, nu?), abia acum mi-am dat seama ca ficul tau are in tema incestul. Oh, te iubesc! N-am prea inteles cum au ajuns ei chiar langa mormantul mamei lui dar, merge. Sper sa-mi faci o surpriza cu urmatorul capitol deci, multa inspiratie si anunta-ma cand postezi nextul, te rog!

#22
Dupa multe asteptari. Am venit si eu cu un nextuletz mai pervers. Multumesc pentru comm-uri si spre sa va placa! Atentie va fi o injuratura!
P.S.- Replica cu Gigi, nu este a mea, am citit-o de la Ale Gandacel si cu permisiunea ei am s-o folosesc si in acest capitol. Deci pentru replica asta va rog sa ii multumiti lui Ale. Din aceasta cauza ii dedic acest capitol ei!
Ce sa mai vorbim, next=>

Capitolul 8- Placere si furnicaturi

Tremuram din toate incheieturile. Eram gol golut, la fel ca Roy, iar corpul meu vibra din ce in ce mai tare sub al sau. Inima vroia sa-mi sara din piept, trimitand sangele prea rapid in vene si facandu-ma sa respir sacadat. Brunetul isi duse chipul in dreptul umarului meu drept, incepand sa il dezmierde. Il saruta usor, eu incepand sa ma infior, apoi il mangaie usor cu limba, nelasand nici un locusor neatins. Intre timp cu mana stanga imi mangaia bland chipul.
Gatul imi era uscat, iar trupul meu nu reactiona comform constitutie creata de mine, insa nu aveam nici un motiv sa-l opresc pe brunet din ceea ce facea. Cu toate ca imi va veni greata cand imi voi aminiti ce am spus, pot fi sigur ca imi place ce imi face. Barbatul asta are ceva aparte, ce imi trezeste corpul la viata si la joaca. Mii de furnicaturi ma opresc din gandit, aducandu-ma la realitatea, ele fiind urmate de gemete de placere intensa. Stiam ca sunetele mele josnice ii gadilau auzul. De aceea ma facea sa fiu mandru ca pot sa-l domin si eu cu ceva. Mana s-a se muta usor pe piept, incepand sa-l mangaie tandru si in acelasi timp pervers. Nu cred ca trebuie sa va mai spun cat de tare am gemut atunci. Capul sau se reintoarse la pielea gatului meu sensibil ce inca avea mici urme de la muscaturile anterioare. Incepu sa le linga cu mare grija, pentru a-mi provoca numai placere intensa si insuportabila. De ce nu trecea m-ai departe?
Fara sa mai comentam, ne e clar tuturor ca eram excitat mai rau ca un catar si cocoselul meu se trezise la viata de mult timp, eu insa incercam sa-l calmez pe acesta pentru a nu ma face de ras in fata iubitului meu. Ce am zis? Iubit? Cred ca am incebunit! Ce se intampla cu mine? Ma simt atat de bine din cauza unui barbat despre care nu stiu inca aproape nimic. Si cel mai rau e ca-mi place tot ce imi face. Oare cand va strica momentul asta atat de mirific?
Ah, dar nici cum nu apuc sa gandesc...Alte gemete puternice navalesc in camera intunecata. Da...va voi spune alta data cum de s-a facut noapte asa repede, momentan nu sunt disponibil. Roy imi musca usor pielea sensibila a gatului, facandu-ma sa ma arcuiesc puternic, in timp ce cu mana stanga imi prinse un mugurel rozaliu intre degete si incepu sa se joace cu el. Eram in al noualea cer. Isi ridica privirea spre a mea, dar fiind prea rusinat de situatia in care eram, mi-am mutat privirea in partea opusa. Am putut sa observ, totusi, zambetului lui atat de cunoscut mie si atat de pervers; dupa care el imi luam barbia intre dupa degete-continuand sa se joace cu micutul sfarc- si isi unii buzele cu ale mele. Desi le simteam moliciunea pentru a nu stiu cata oara in seara asta, nu ma saturasem de ele. Isi misca usor buzele peste ale mele, dar nu patrunse in lacasul meu umed. Pur si simplu isi freca buzele de ale mele, absorbinu-le caldura si danda-mi din a sa. Micutul meu “maricel” era mai mare si m-ai gros ca niciodata. Mai imi trecura fete prin pat, insa nici una nu reusi sa il trezeasca pe Gigi asa cum l-a trezit Roy.
-Roy...stai, oprestete! Ah, ah...ah, am spus printre saruturi.
Minunatele mele suntete de apogeu se aratara din nou. Brunetul isi lipi mai apasat buzele de ale mele, facandu-ma sa mi le intredeschid usor, lasandu-l sa patrunda si sa exploreze. Cred ca am un gust delicios...sau el are un gust delicios? Limba lui porneste un joc incitant cu a mea, lovindu-se una de cealalta si facand schimba de saliva si pasiune. Incepe sa-mi mangaie limba, devorand fiecare particica a gurii mele. Mana sa inca imi mangaia usor sfarcul deja intarit, la fel ca celalalt desigur, ce inca nu primise destula atentie. Isi retrase buzele si limba lui ca de magician si imi dadu un mic sarut pe obraz.
Isi lipi limba de obrazul meu rosiatic.Un strat de transpiratie se asezate pestre trupul meu, dar pe brunet nu il deranja; din contra il excita tot mai tare. Isi trecuse limba de pe obraz tot mai jos, pana ajunse pa gat, mai apoi pe piept, lasand in urma o dara de saliva usor lipicioasa. Se opri in dreptul sfarcului meu drept si il luase usor intre buze. In momentul in care buzele lui imi atinsera mugurele intarit, am zbierat de placere. Tremuram din toate cotloanele si nu stiam ce sa mai fac sa ma simt si mai bine. Isi trece limba peste mugurelul rosiatic si incepe sa il linga in sens circular, umplandu-mi trupul de placere. Saliva sa imi mangaia usor sfarcul si in acelasi timp ma relaxa. Respiram din ce in ce mai sacadat, insa atat timp cat stiam ma voi simti tot mai bine, nu aveam de gand sa-mi pese de gatul meu uscat. Cu o mana se juca bland cu celalalt sfarc, mangaiandu-l cu buricul degetului si apasandu-l usor. Un mic sunet de excitatie iesi din gura mea, urmat de cateva gafaieli. Brunetul, vazand cat de mult imi place, imi lua mugurelul intre doua degete si il stranse usor, facandu-ma sa gem din ce in ce mai tare. Mai dura cateva minute, dupa care isi muta atentia spre celalalt sfarc incepand sa-l linga si pe el, dar parca cu mai multa dorinta. Era expert in artele sexului. Limba lui se misca in sus si in jos, apoi ocolea micul “butonas al placerii”, umplandu-l de saliva. Dupa aceasta, cu varful limbii, apasa cat de tare putu pe el, facandu-ma sa urlu in extaz. Mii de fiori imi strabatura trupul. Eram al naibi de excitat si nu mai aveam mult si credeam ca voi exploda.
Isi ridica privirea spre a mea si imi zambi usor. Revenise la chipul meu, apropiandu-se de urechea mea si incepand da imi spuna vorbe dulci; nu numai vorbe, ci si incerca sa ma calmeze deoarece vibram mai tare decat un vibrator tinut de un nebun ce vibra in mana. Ma imbratisa strans si imi musca usor lubul urechii, lasandu-ma sa scot un mic sunet de safisfactie. Imi saruta mai apoi obrazul si revine la buzele mele fierbinti si dornice si ele de placere si tandrete. Le prinse usor intr-un mic joc, ce se accelera-se putin, insa nu grabi pasul. Dorea ca eu sa simt fiecare fior de placere in intregime. Nu inteles exact de ce vrea sa-i simt pe fiecare, dar ma lumina el intr-un moment. In timpul sarutului isi cobora mana pe menbrul meu deja excitat ce pulsa in sus. Il cuprinse in mana in toata lungimea sa si incepu sa se joace usor cu el. Sangele mi se urcase in obraji ce deveneau din ce in ce mai rosii. Ma simteam stanjenit. Am scapat o lacrima din cauza excitatie prea mari, si mi-am arcuit spatele puternic. Se apropie de chipul meu si isi trecu limba peste mica lacrimioara, lasand in urma placere. Zbieram de placere la urechea lui...ah, ce incantat cred ca era! Oprise sarutul si zise:
-Sst! Mai incet, iubire! Am sa te fac sa te simti din ce in ce mai bine, aud vocea sa perversa. Dar te rog, nu le face placeri si vecinilor. I-am futut destul la cap si la cur destul pe aia! Lasa ca tu esti numa al meu!
Si a inceput sa-mi strice cheful....tipic...Incepe sa miste mana tot mai repede, facand miscari mari si pline de sus in jos. Eu insa, nu puteam face decat sa gem, sa tip, sa urlu si sa tremur sub el. Si totusi parea ca il fac fericit si numai cu atat. Simteam ca voi juiza din clipa in clipa, insa nu a fost asa. Se oprise complet. Imi mai saruta odata obrazul rosiatic, iar apoi cobora in jos, lasand o a doua urma de saliva. De data asta se opri pe abdoment, umplandu-l de saruturi. Nu ramase nici un loc neacoperit, Roy avuse grija de toate. Limba lui mare si calda imi mangaia intregul abdomen si cred ca din cauza excitatiei prea mari nu mi-am dat seama de la inceput ca cobora tot mai jos. De ce ma chinuia asa? Ma durea foarte rau, Gigi avea greturi.
Isi pozitiona sin nou mana pe organul meu intarit. Mi-am ridicat privirea spre el pentru a vedea ce face. Nu am apucat sa-l intreb ca am simtit cum buzele lui imi ating usor capul penisului. Socuri electrice imi strabatura tot trupul. Gemeam si gemeam si gemea intruna! Il saruta usor, apoi incepu s-o linga precum o inghetata. Pornea de jos, de la radacini si ajungea sus, unde isi baga limba in mica mea scorbura, cercetand-o in detaliu. Stiam ca nu e normal ce fac, dar nu voi mai avea eu o astfel de sansa. Sau poate da? Imi cuprinde tot membrul dintr-o data, incepand sa faca miscari de dute-vino. Intre timp limba lui imi masa penisul de pe care se puteau observa venele ce pulsau sangele cald. Cobora mai jos, incepand sa se joace cu bilutele mele si sa le mangaie cu limbuta sa, umplandu-le de saliva. Mirificele mele sunete se facura auzite din nou. Imi luase mana in a sa si isi impleti degetele cu cele ale mele. Imi stranse mana pentru a ma calma si a incerca sa ma faca sa ma relaxez. Eram in mare extaz. Nu mai putusem sa rezis tentatiei si imi dadusem drumul. Mii de jeturi de samanta ii invadara gura bruntelului; jet dupa jet, si unul mai cald ca celalalt. Insa el, fiind foarte pofticios, nu le lasa sa se iroseasca. Inghiti cuminte, insa nu tot. Reveni deasupra mea incepand un sarut pasional si pervers. Isi impleti limba cu a mea, dandu-mi sa gust din propria fabricatie. Desi pare putin scarbos, poate si din cauza excitatiea, eu adora asta. Imi placeau toate chiar si gustul. Am scancit puternic deoarece isi pozitiona amicul peste al meu. Se freca usor, rupand sarutul, si aplecandu-se peste marginea patului de unde scoase din noptiera un micut pliculet. Se ridica de pe mine si lua pliculetul intre dinti, sfasiand ambalajul. Scoase de acolo micul prezervativ si il intinse spre mine. Am inteles mesajul lui, cu toate acestea am dat negativ din cap.
-Te rog, spun printe gafaieli...Nu ma pune pe mine sa fac asta...mai torturat...destul...
Imi zambi cald si accepta. Am asteptat un pic pana isi aranjase micul prezervativ. Se pozitiona intre picioarele mele si se apopie usor de intrarea in corpul meu. Se pleca peste mine sarutandu-mi chipul si spunsandu-mi ca totul va fi bine. Eram emotionat, dar imi era si foarte frica. Era prima data cu un barbat si imi pur si simplu frica. Nu stiam nici ce voi simtii, nici daca imi va placea ori ba. Cei drept, eram curios. Imi mangaie obrazul, incercand sa ma calmeze. Il simteam amenintator la intrarea in trupul meu. Imi zambi inca o data cald si imi prinse buzele intr-un sarut scurt, dar pasional. Apoi deveni putin mai serios, mutandu-si privirea spre gaoaza mea. Capul madularului sau intra usor in mine. Incremenisem. Nu putusem spune nimic. Durerea in acapara simturile.
Iar eu imi inchisem ochii ce devenisera usor umezi gata sa scoata micile lacrimi cristaline, si am tipat cu putere. Ma durea, nu gluma!


Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#23
Nu mai am cuvinte, nu mai stiu cu ce trebuie sa incep! Mi-a placut enorm, de aceea am citit capitolul de doua ori, si sunt sigura ca-l voi citi inca de cateva ori pana va aparea urmatorul capitol. A fost asa dragut cum Roy l-a luat cu usurelul, cu un preludiu pe cinste ca mai apoi sa-i satisfaca placerile cu acel oral ... fara replici! Dar fara indoiala, ce ma bucurat cel mai mult este ca scena nu s-a incheiat (stiu ca suna ciudat, as fi preferat sa aflu totul dar, daca se continua si in urmatorul este mult mai perfect!).
Am vazut si cateva greseli dar, ca de obicei ma fac ca nu le-am vazut caci au fost de tastare ...
Multa bafta in continuare si nu uita sa ma anunti ca de fiecare data, te rog!

#24
Acest capitol a fost perfect. Roy a avut grija sa ofere placere si cred ca a fost foarte bland. Ma bucur ca scena nu s-a incheiat, probabil si in celalalt capitol vom avea parte de un yaoi luung si neincetat. Sunt curioasa cum vor reactiona personajele dupa aceasta partida incendiara. Probabil ca isi vor da seama ce simte unul pentru celalalt, sau poate ma insel amarnic ca la ce incapatanat e Kail nu m-as mira sa nege tot si toate. Multumesc ca m-ai anuntat, nu uita sa ma anunti si de urmatorul capitol si iti urez multa bafta la scris.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#25
Doamneeeeee Teo, te bat la fundic! Cum sa te opresti fix in momentul asta?! si replica cu Gigi, am crezut ca mor de ras. 'are greturi' - original =))))).
Mersi ca mi-ai dedicat capitolul, ma simt mandra de chestia asta. Bietul de el, era asa excitat din cauza lui Roy. ntz ntz ntz (sincer daca mi-ar fi facut mie cineva asa, si eu eram la fel) :)) - so' il inteleg.
Mi-a placut mult capitolul asta. Am vazut si unele greselute.
Nu inteles - Nu am inteles
rezis - rezist


si la faza asta.
vibram mai tare decat un vibrator tinut de un nebun ce vibra in mana.
Pe mine sincer m-a deranjat oarecum. Puteai folosii alte cuvinte, deja ai spus "vibram, vibra, vibrator".
Dupa parerea mea, e prea mult intr-o propozitie sa folosesti asta de 3 ori. (oricum, e doar parerea mea).
Ahm, oricum si eu am repetitii destul de sacaitoare in unele ficuri, deci nu e neomenesc sa gresesti, totusi nimeni nu-i perfect.
Pai, draga Teo. Astept nextu! si nu uita sa ma anuntii! *I love you*
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)