Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestiute.

#1
So... am tendinta sa fotografiez absolut orice. Chiar daca unele sunt chiar prostesti. Nu pot sa spun ca am talent la asa ceva, dar ma pasioneaza.

1. http://imageshack.us/photo/my-images/204/04657.jpg/

2. http://imageshack.us/photo/my-images/141/04655.jpg/

3. http://imageshack.us/photo/my-images/685...541yl.jpg/

4. http://imageshack.us/photo/my-images/195/dscn0586n.jpg/

5. http://imageshack.us/photo/my-images/59/dscn0579cl.jpg/


Cam atat momentan. O sa mai pun pe parcurs. 39
"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot

Check it out

#2
Helăău, sweet piee * hugs *
Mă bucur mult că ţi-ai făcut topic la fotografie, am să comentez şi eu - mai mult sau mai puţin pe larg.

Prima fotografie îmi place, mă îndoiesc că aş fii schimbat ceva la ea; având în vedere că sunt atâţia copaci, nu prea pot spune că puteai alege un unghi mai potrivit, din contră chiar, acesta e foarte bun, razele acelea sunt abundente printre ramuri şi arată ca "un mare soare alb" : )).
A doua fotografie e cam strâmbă, probabil ai făcut-o aşa pentru că tu nu stăteai pe-o porţiune dreaptă, dat fiind faptul că erai în padure, dar puteai să ... i don't know, îţi schimbi puţin poziţia şi s-o faci din alt unghi plus e destul de mişcată poza, în sensul că se vede că nu ai focalizat - dacă ai făcut poza cu telefonul, îmi cer scuze, nu aveai cum să focalizezi.
A treia fotografie e tare reuşită, îmi place mult cum ai prins maşina aceea chiar la mijloc, în curba aia imensă; eu una cred că aş fii folosit puţin zoom-ul, să văd cum se vedea puţin mai din faţă, dar aş fii păstrat unghiul.
A patra poză e splendidă. Poate o spun mai mult din cauza faptului că văd acolo raze de soare şi îmi este dor de ele sau poate din cauza sătucului ăluia aşezat atât de frumos acolo, nu ştiu, sincer, la ora asta, dar fotografia e foarte reuşită.
Ultima poză e, de asemenea, genială. E un peisaj atât de frumos, mai ales când te gândeşti că este în România noastră scumpă şi dragă; atâta verde aduce, pentru mine, numai şi numai relaxare, poza, în sine, e o încântare.

Cam atât, dar mai aştept poze, am să mai trec pe aici, promit.
Mult succes ! hug

#3
Multumesc Abbeh pentru comm. >:d<
Stiu ca unghiul e cam prost la a 2a poza...dar ti-am explicat deja de ce. :]]
Anyway... am mai venit cu doua poze. Smile Nu sunt atat de reusite, dar sper sa fie totusi ok. :]

1. Foc de tabara
incercati sa ignorati persoana de langa foc. : )) nu am putut face poza din alt unghi. (bine...am putut dar au iesit strambe)

2. Transfagarasan

Astea ar fi.

Critica/Sfat. Orice comentariu este bine venit. Smile
"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot

Check it out

#4
Helaau! Uite-ma si pe mine la "chestiutele" tale.
Nu stau sa comentez fiecare poza in parte, inca trebuie sa invat pentru teza 9.

Soo,
Primul post:
La prima poza nu prea imi place cum se vede soarele ala 39. E prea multa lumina si restul pozei esti [foarte] putin intunecata. A doua poza e miscata si nici unghiul nu e prea bun, poza parca e in panta [nu cred ca m-am exptimat bine]. Ultimele doua mi se par cele mai reusite din ambele posturi, poate puteai sa te joci putin cu (,) contrastul, dar aici nu ma bag, aproape toate pozele mele sunt stricate prin editul meu "foarte bun".

Al doilea post:
Nu imi place deloc a doua poza 22, sincer, nu pot sa ma uit la ea mai mult de cateva secunde [poate sunt eu prea chioara fara ochelari 21]. E mult prea luminoasa, mie nu imi exprima nimic.
Poza cu focul e draguta, ai folosit blitul? Am si eu o poza cu un foc si fundalul mi-a iesit negru [am folosit primplanul]. La tine nu e functia asta? 39

Sooo, cam atat. Bafta in continuare, poate mai trec pe aici, nu promit nimic pupic.
[Imagine: YWk6O.jpg]

#5
Hey!hug Ia sa-ti vedem chestiutele.
Primul post
Prima fotografie
Imi place mult unghiul din care ai facut-o, da impresia ca poza este facuta intr-un cadru vast. Copacii zici ca sunt pictati, dar soarele acela strica farmecul. Daca ar fi aparut ceva mai mic, cu niste raze pe ici pe colo ar fi fost mai bine.

A doua fotografie
Aceasta poza este cam neclara si nici lumina nu ajuta in vreun fel deosebit. Nu inteleg exact ce ai vrut sa transmiti prin fotografia asta, dar pentru ca erai in padure si ti-a sarit in ochi, inteleg de ce ai vrut sa imortalizezi locul.

A treia fotografie
Imi place cum ai redat ideea de spatiu, peisajul este foarte frumos si masina aceea da senzatia de singuratate. Norii apar dintr-o parte, cred ca daca ar fi parut ca vin spre cel care se uita efectul de spatialitate era si mai conturat. Oricum, n-ai cum sa muti norii21. In schimb nu-mi place lumina, cred ca daca era ceva mai puternica poza ar fi iesit mai bine.

A patra & a cincea fotografie
Le-am luat impreuna pentru ca sunt asemanatoare. Imi place luminozitatea lor, e mult mai buna decat la a treia poza. Peisajul este superb, parca este facut pentru a fi fotografiat, chiar nu am ce comenta aici.

Al doilea post
Prima fotografie
Ignorand persoana, imi place cum ti-au iesit scanteile, de parca focul s-ar inalta cu totul. Avand in vedere ca este facuta noaptea, pot spune ca a iesit bine. Ce as fi schimbat ar fi fost unghiul, poate putea fi putin inclinat, pentru efect4.

A doua fotografie
Aceasta fotografie... Ii impartasesc parerea userului de mai sus, este prea luminoasa, soarele ala te izbeste pur si simplu. Nu exista un alt centru de interes, totul e in ceata din cauza luminii, de-abia se vad niste copaci undeva in spate.

Cam atat de la mine, sper ca nu te-am suparat in vreun fel.pupic
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#6
Asaaa...nu am putut sa fac nicio poza mai noua, asa ca am sa pun ceva mai vechi..39
Inainte de toate:
@Innocence.- ma crezi daca iti spun ca blitul merge numai cand vrea el? 21 mersi de comm anw. pupic

@ Miss M- multumesc de comm >:d< . Normal ca nu ma supar. Stiu ca nu sunt perfecte pentru ca eu nu folosesc absolut nimic cand fac pozele - primplan, blitul (care merge numai cand vrea el, apropo) etc. -. nu stiu de ce, dar imi plac mai mult asa cum sunt. 106 Oricum, apreciez faptul ca ai lasat comm. Smile

Si acuuuum..alte chestiute ^.^

1. Ceata/ Nori???

2. Nu stiu ce mi-a atras atentia..39

3. Asta e una dintre favoritele mele

4. Muzeul Satului-Sibiu..parca 39

Si m-am gandit ca de fiecare data cand postez sa pun si cate o imagine funny..:3 asta nu trebuie sa o comentati. Asa ca...

x. Titel :]]


Nu m-am putut abtine. Ca sa intelegeti poza...Este vorba de un caine "gasit" intr'una dintre excursiile cu scoala, in timp ce ne plimbam, care se tot tinea dupa noi si l-am numit Titel. 21 Stiu ca unghiul din care e facuta poza e cam prost, dar ma grabeam sa ii fac poza. <3

Cam atat ar fi. Astept sfaturi/critica. :]



"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot

Check it out

#7
Bună...

1. Cam banală, dar destul de interesantă. Şi calitatea nu e aşa bună, iar lumina să zicem că merge, deşi cred că puteai să o retuşezi puţin.
2. Prea mult verde, nimic care să-mi atargă atenţia în afară de copacii aceia şi atât. Ok, unghiul şi lumina merg, dar sunt sigură că puteai face ceva mult mai bun.
3. Un peisaj liniştit - parcă din fotografia asta lipseşte o oaie - dar puţineel cam simplu. Dar îmi place, deşi puteai să o faci alt unghi, să iasă dreaptă şi să umbli puţin la lumină, să nu mai fie aşa de puternică.
4. Un lac, copaci, culori drăguţe şi atât? Lumina de data asta-i bună şi calitatea este bunicică, dar ideea e puţin cam comună. Dar este...ok.
şi Titel este tare drăguţ , nu prea am ce comenta la fotografia asta. ="D

Spor la fotografii mai bune, Shanny!
[Imagine: blahf.png]

#8
(24-11-2011, 08:40 PM)Shanny. A scris: 1. Ceata/ Nori???

2. Nu stiu ce mi-a atras atentia..39

3. Asta e una dintre favoritele mele

4. Muzeul Satului-Sibiu..parca 39

Si m-am gandit ca de fiecare data cand postez sa pun si cate o imagine funny..:3 asta nu trebuie sa o comentati. Asa ca...

x. Titel :]]


Prima poză e mai reuşită decât mă aşteptam. Când am citit nori mă gândeam că e o poză banală cu nori, dar mă bucur să văd că nu e aşa. Cred că cel mai mare plus la poza asta este ceaţa ce se vede pe munte, acela este tot farmecul ei. :3
A doua fotografie este frumoasă şi banală în acelaşi timp. I don't know, e frumoasă, dar parcă nu are niciun strop de "mama mia, priveşte ce loc awsum!", înţelegi ? Atunci când faci o fotografie trebuie s-o faci în aşa fel încât să nu fie nevoie să spui "aş fii vrut să fii fost acolo", trebuie s-o faci atât de reuşită încât să exprime totul.
A treia fotografie e magnifică, adică verdele acela frumos şi viu al ierbii face toţi banii, sincer. Peisajul e magnific, îţi încântă privirile şi-ţi relaxează mintea. Ce mai ? Ai fotografiat un loc minunat.
La a patra fotografie aş fii folosit zoom-ul, pentru că toată frumuseţea fotografiei constă în copacii aceia cu frunze multicolore, iar lacul fotografiat aşa pare puţin monoton.
Ultima fotografie mi-ai dat-o şi pe mess şi şi atunci, ca şi acum, am zâmbit. Nu prea ştiu ce să-ţi spun despre poza asta, are un aer de-a dreptul comic şi, aşa cum am mai comentat eu la o poză de-a ta, nu este dreaptă, e uşor înclinată de ai impresia că se răstoarnă lumea.

Oricum, ai câteva fotografii foarte frumoase şi, cu puţintică muncă le vei face tot mai bune. Baftă-n continuare ! hug

#9
Asaaa...dupa o foarte mare absenta,mi-am amintit si eu ca am un topic pe aici...21
Multumesc foarte mult de comm'uri si raman profund indatorata..8

Fara alte introduceri...:

1. Soparlaaaaa :14 e adevarata 15 )

2. Asta se uita urat la mine 22

3. Nu m-am putut abtine :]] Mos Nicoloae :X:X
Cam atat pe moment. :"] As pune mai multe da' nu ai am..:]]

Sfat& comm & whatever you want to leave me. 4

"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot

Check it out

#10
Helău. M-am uitat acum mai mult timp la primele tale fotografii, dar mi-a fost mult prea lene să comentez. Ruşine să-mi fie. Tot din cauza lenii, am să comentez doar ultimul post.
Cea cu şopârla e chiar interesantă, dar nu îmi place că se vede lumina aia în colţul din dreapta sus. Şi tot în dreapta e dunga aia care nu e foarte estetică. Parcă îi strică întreg farmecul. 39 De obicei, pozele făcute la animale prin sticlă nu ies foarte bine, chiar deloc. Însă îmi place ideea pe care ai avut-o.
A doua e drăguţică, dar e prea luminoasă. Nu ştiu dacă ai folosit bliţul - nu cred - , dar tot stridentă mi se pare. Ideea-mi place, dar unghiul nu prea. Încearcă să faci poze de la nivelul taliei, fără să te uiţi. Uneori îţi vor ieşi nişte poze mult mai interesante fiindcă surprinzi din alt unghi anumite lucruri.
Ultimaa. Sincer, nu-mi place. Ideea nu e cine ştie ce, atât pot zice despre ea. Cât despre calitate, ea lasă clar de dorit. E blurish toată. Poate dacă o fotografiai din alt unghi, arăta mai bine.
Ei, îţi urez succes în continuare şi sper că sfaturile mele ţi-ai fost cât de cât de folos.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Chestii si chestiute Skywalker 1 3.262 27-06-2012, 05:59 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Chestiute ala Haku :] Hakusor. 2 2.814 26-04-2011, 09:52 AM
Ultimul răspuns: Ang.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)