|
Cele 4 puteri/Cele 4 elemente [prezentare si inscriere]
Aveqetura Offline
18-12-2011 05:57 PM
Post: #1
Scriitor ocazional
*

Posts: 71
Reputation: 5


Povestea RPG-ului

Acest RPG este inspirat din serialul corean Regele si cele 4 zeitati. Un user poate participa la el numai daca are minim 2 ani vechime de cand scrie RPG.

O straveche legenda vorbeste despre un trib ce se inchina tigrului. Tribul era condus de Preoteasa Focului. Titlul se transmitea de la o generatie la alta. Fiecare Preoteasa primea puterea de a manui focul de la preoteasa de dinaintea ei. Iar tribul vroia s-o foloseasca pentru a stapani lumea. Dintre toate Preotesele care au condus tribul, Kajin era cea mai puternica si capabila.
Fara de numar au fost cei ucisi de sabia celor din tribul tigrului si de focul lui Kajin.
Vazand atata moarte si distrugere printre oameni, Hwanim, fiul Regelui din Cer, a coborat pe pamant. A ales un loc din muntii Tae Baek langa Pomul Sfant. Acel loc, numit Shin-Shi a devenit capitala neamului Jooshin.
Cand a coborat pe pamant, Maretul Hwanim a adus cu el trei zeitati. Pe stapanul norilor, Dragonul Albastru, cel ce protejeaza estul tarii. Pe stapanul vantului, Tigrul Alb, cel ce protejeaza vestul tarii. Pe stapanul ploii, Sarpele Testos, ce apara nordul tarii.
Iata de ce in vremurile acelea recoltele erau bogate, iar lumea plina de prosperitate. Iar patria ce s-a format s-a numit Jooshin.
Stapanul Hwanim a poruncit celor trei zeitati sa mearga in est, in vest, in nordul tarii si sa ramana printre oameni. Pacea s-a instapanit peste tara.
Kajin a vrut sa-l urmeze pe Hwanim, iar acesta a smuls puterea focului si a inchis-o intr-un glob rosu, iar globul l-a numit Inima Phoenix-ului. I-a dat aceasta inima lui Sae-Oh, cea care avea sa aduca pe lume pe fiul Maretului. Gelozia lui Kajin, care-l vroia doar pentru ea pe Hwanim a orbit-o intr-atat de mult ca a furat copilul lui Sae-Oh si s-a urcat cu el pe cel mai inalt munte.
Plecata dupa copilul ei, Sae-Oh a vazut cum Kajin l-a aruncat intr-o prapastie. S-a ivit atunci Phoenix-ul Negru, Phoenix-ul transfigurat de ura, ce ameninta ca distruge totul in calea lui. Atunci, Tigrul alb, Dragonul Albastru si Sarpele Testosâa‚¬Â¦ cei trei gardieni ai pamantului au inceput lupta cu Phoneix-ul, dar nu erau in stare sa-l ucida.
Cei patru gardieni au fost creati sa fie in echilibru. Unicul care putea lua viata Phoenix-ului era insusi Maritul Hwanim. Cand totul s-a sfarsit, Maretul a lasat simbolurile celor patru zeitati pe pamant, in patru locuri : Goguryeo, Baekje, Shilla, Malgal.
Care era adevarata putere a celor patru simboluri nimeni nu stia, dar se spune ca daca vor cadea pe maini nepotrivite, atunci s-ar fi ivit Marele Abis sau Gaura Neagra.
Multi au plecat in cautarea celor patru simboluriâa‚¬Â¦ dar oare pe mainile cui vor cadea ele ?


Daca doriti sa va inscrieti la acest RPG trebuie sa raspundeti la intrebarile urmatoare :

1. Ati citit Ghidul pentru incepatori si avansati intr-ale RPG-ului postat aici ?
2. Ati inteles ca nu trebuie sa preluati sub nicio forma actiunile altui personaj ?
3. Cat de des/rar veti scrie ?
4. Ce vechime aveti in materie de RPG ? [se va trece numarul de ani de cand scrieti RPG]

Inscrierea personajelor se face urmand modelul de fisa urmator :

Code:
Nick-ul userului participant :
    Numele si prenumele personajului :
    Locul nasterii [Goguryeo, Baekje, Shilla, Malgal] :
    Varsta personajului :
    Poza [incercati sa puneti poze cu actori/actrite de origine coreana; nu conteaza daca nu stiti numele actorului/actritei] :
    Descriere [cel putin 3 randuri complete] :

Fiind initiatorul RPG-ului, am sa incerc doar sa-l monitorizez, nu sa particip la el efectiv. Voi face in acest topic de prezentare si inscriere a personajelor un index al persoanelor si personajelor inscrise. Cand se vor aduna minim 4 participanti voi deschide un topic separat, unde se va putea scrie la poveste.

Succes !


Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Image: 6.jpg]
Find

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)


Thread Visitors
[Total: 2]
Lokke, Aveqetura,


Powered By MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
Animezup X © 2007-2018
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.