Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea mai mica nota

#1
Deci,dupa cum spune si topicul,care este cea mai mica nota pe care ati luat-o?Imi aduc aminte ca cea mai mica nota a mea in gimnaziu a fost 6 la chimie,iar la liceu in clasa a noua a fost sapte la mate.Deci la voi care a fost cea mai mica nota?
[Imagine: j5atg3.png]


#2
Tehehe, 3 la fizică în clasa a şasea dom ' le . : )) După îmi amintesc că mă pusesem să învăţ pentru nouă să-mi iasă media deşi profa asculta de 3 ori ca să pună 3 note, aveam 2 ore pe săptămână. Duăă 3 - ul ăla am luat doi de 9 şi un 10 la o problemă. La liceu, um cea mai mică notă 5 la matematică dacă stau să-mi amintesc sau ah nu tot 3 da : )) 3 la fizică de data asta nu făcusem nimic rău doar că îmi fusese lene să scriu în clasă problemele şi am lăsat aşa şi profa m-a văzut şi mi-a altoit un 3. A fost faină treaba că se uita la mine să vadă dacă sunt mişcată sau nu, dar nici nu îmi păsa. Luasem 3 - ul ăla cam aiurea, că erau în clasă care nu scriseseră. După ce am primit 3-ul [ dar faza era că eram şi faţă în faţa cu catedra, rahat ştiu ] şi s-au apucat să scrie ca să nu le pună trei. Acum că s-a schimbat profa, cu noua profă nu am treabă mă enervează şi nu o suport, e proastă. N-am nici cea mai mică treabă, dacă vreau scriu, dacă nu nu.
-

#3
Cea mai mică notă am luat-o într-a şasea.Am luat 0 la engleză.Nu l-a recut în catalog, da' cu ăla mi-a făcut medie cu alte 3 note (un 5 şi un 7).Erau nişte teste tâmpite, cu verbe, naiba să le ia.Cea mai mică notă din catalog a fost 3 la muzică, pentru că râdeam într-una şi când m-a întrebat, nu ştiam.(adică, cine naiba nu ar râde când îl auzi pe ăla cântând "Iovane, Iovane, călare, călare " + că eu nu mi-am dat seama că vorbea în română, decât după ce mi-a zis ea.Şi f**k, toţi râdeam, unu stătea cu capul în bancă, iar colegămea credea că plâng.A fost foarte, foarte hilară faza); nota a fost remediată la 8.Dar cea mai mică notă iremediabilă a fost 4 la franceză într-a şaptea semestru 1.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#4
cele mai mici note pe care le-am luat au fost un 4 la bio in a cincea si un 3,50 la engleza in a sasea.
la bio m-o ascultat profa pentru doua materii eps(eductie pentru sanatate, mai pe scurt o prostie) si bio. la eps am luat 10 si la bio am luat 4 si am fost foarte vesela cand i-a zis la tata.cu o zi in urma luasem in 6 in test la engleza.
3,50 am luat in a sasea la un test la engleza.inca imi e ciuda pe scorpia de profa dar ii multumesc lu dumnezeu ca la scoala unde merg nu exista catalog. cu toate ca mai am scapari si iau si note mici, m redreses repede si le recuperez si tot pe locul doi ma mentin in clasa
Hi :3

#5
Cea mai mica nota39

Prin clasa a5a am luat un 4 la mate:]]de ce? tema nefacuta(tipic mie):]]..ăă am mai luat si un 6 la geografie(copiat:]]), si un 2 la religie..Frate tipul ala e dus rau, iti preda cate 4-5 pagini fara oprire si te pune sa le inveti.. O_O Plus ca acel 2 l`am primit pe nedrept..Adica sa`ti puna 2 ca îi spui sa faca ceva in legatura cu galagia din clasa? Asta`i prea,prea..
Enfin..bine ca a plecat:]]..si asa îi era frica sa mai intre la noi in clasa=]]]

punct.

#6
Cea mai mică notă a mea . . . 4 luată pe nedrept la desen. Nu mi`am adus planşele la timp pentru notare şi mi`a dat nota aia idioată. Dar pe restul după mine i`a amânat. : | Şi ştia că eu am talent, că merit numai 10 şi că mereu aduc planşele la timp. Dar mă rog.
Pe merit, am luat un 5 la fizică, la un test pedeapsă. Era gălăgie rău ( nimic nou sub soare, suntem cea mai gălăgioasă clasă din toate clasele, I - XII ) şi ne`a dat un test. Şi am făcut o brânzăăăăăă. ^______________^
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#7
Cea mai mica nota ? Cred ca un 4 la matematica , pe care proful mi l`a dat pentru ca a avut el chef . Il deranja ca ma uitam la exercitiu ciudat . Oricine are nevoie de timp pentru a rezolva un exercitiu urias la geometrie . Numai el nu stie asta >.< Hmm . . . si am mai luat un 4 la fizica in lucrare . Era ultima ora si ne daduse lucrare . Ce sa mai stiu eu ? : ]] Normal ca am facut praf [ nici ca as fi eu prea buna la fizica ] . Toate astea in clasa 6`a : ]] . Oricum mi`au iesit mediile mari .


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#8
4 la calitatea scrisului, in clasa a III-a. Bine, am mai luat note mici de atunci la diverse materii ciudate (franceza, matematica cu o profesoara...interesanta, istorie...ma rog), dar mereu am sa tin minte cat de pornita era invatatoarea impotriva scrisului meu. Da, scriu groaznic, s-a plans absolut toata lumea, de la profesori din generala, la cei din liceu si apoi la cei din facultate...dar e problema lor, nu stau sa traduc la toata lumea. Invatatoarea a fost singura care a incercat sa ma corijeze, cu note mici...nu m-au afectat atat de mult, dar nici scrisul nu mi l-am indreptat.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#9
Eu sunt inca in generala si pot spune ca atunci cand ne asculta profesorii sau cand ne dau cate un test luam peste 7, deoarece este extrem de usor, dupa parerea mea O_O Indiferent de materie, totul este usor.Deasemenea se copiaza in prostie, nimeni nu-ti atrage atentia in privinta aceasta. Desi nu chiar la toate poti sa scapi...la fizica de exemplu pe baieti nu ii iarta niciodata, le trece 3 direct in catalog. Pe fete le iarta de fiecare data si spune mereu ca le asculta saptamana viitoare xD In fine nici un om nu este perfect...
Imi aduc aminte ca in clasa a6a luasem 3 si ceva la testul de la biologie O_O Trebuia sa stiu inmultirea la broaste, wtf O_O Pe cine intereseaza inmultirea la broaste?:]] Sau respiratia la pesti detaliat...in fine profa incepuse sa spuna ca nu se astepta la asa ceva de la mine, ca stia ca o sa iau mai mult bla bla. Cand a iesit din clasa, am privit lucrarea asa mirata, dupa care extrem de fericita " Am luat 3 ! ", inca mirata O_O Chiar nu stiu daca mi-a trecut testul in catalog, nici macar nu am intrebat.
Deasemenea am luat si 4 la tehnologie, deoarece nu invatasem cam o luna si in fiecare ora ma asculta O_O Mereu se ivea cate un test la o alta materie si stateam sa invat pentru testul respectiv, nu pentru ea O_O Dar nu ma ierta niciodata. Deasememnea tezele la mate si romana erau programate ambele vineri( tehnologia o avem vineri deasemenea ). In prima saptamana a inceput profa sa urle la noi ca de ce nu am invatat si noi ii spuneam intr-una ca aveam teza. In urmatoarea saptamana deja se crizase, deoarece avusesem teza la mate xD Ne-a dat un test surpriza la care nimeni n-a luat mai mult de 6.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Ma bufneste rasul cand ma gandesc la ce note am luat eu in generala si in liceu, avand in vedere cat de subiectivi erau anumiti profesori in apreciere. In generala sunt practic frectie la picior de lemn si trebuie sa fi ori prost, ori lenes ca sa nu iei note mari, am trecut prin asta deci pot aprecia situatia. Eu am devenit foarte lenesa dupa clasa a V-a si totusi aveam medii foarte frumusele pe invatat din clasa, copiat teme in pauza pe care le scanam mintal sa ma prind cum se fac. Aveam profesori foarte buni, cel de matematica -fiind director mai apoi- dadea exact notele pe care le meritai indiferent cat de copil cuminte si lingusitor erai, spre deosebire de cea de romana la care era de ajuns sa mergi la meditatii -la care eu nu am fost, motiv pe care imi incheiase media cu o data -.-" - .

Generala: Am luat 2 la engleza fiindca nu-mi putea tine cunostiintele doar pentru mine, trebuia sa impartasesc, desi mutata la catedra, si cu restul clasei. Am luat 4 la religie pentru copiat cu caietul sub mine si diriga m-a observat. Am luat 2 la romana care mi l-a sters mai tarziu, fiindca suflasem colegei de banca la teza.

Liceu: Aici vine grosul 21.

Am luat 2 in lucrare la informatica pe motiv presupus de copiat de la calculatorul Andreei care avea total alt program de facut decat mine xD. Am luat un 3 in ora exact urmatoare fiindca aveam laborator in ziua respectiva si in loc sa-mi fac programul -de altfel ca restul grupei mele- eram atenta la explicatiile domniei ei Milena care a considerat ca merit un 3. Nu ne-am suportat reciproc niciodata, motiv pentru care ea imi scadea din nota la teza/ lucrare si eu faceam misto de chelia ei cu colegii. In ultima teza data imi apreciase un 4, dar datorita geniului in informatica numita Oana-una-din-prietenele-cele-mai-bune am ajuns la un 7.8 dupa contestatie xD.

La matematica am facut parte mult timp din Centrul de Excelenta (tinut la Scoala Generala 5 pentru cine stie xD), la insistentele profesoarei. In general aveam note mediocre de la 4 la 8, dar cand ma chinuiam si eu sa-mi fac tema sau sa particip la exercitii in clasa, prin artificii si rezolvari rapide care nu imi luau 4 table, mai impuscam cate un 10. O adoram pe profa pentru sarcasmul ei deosebit si faptul ca-mi dadea note mici si facea misto de mine cand mergeam impreuna la scoala dimineata xD Tin minte ca la o lucrare din integrale am luat 3.25 24.

La fizica nu ma chinuiam nici macar sa dau pe la ore, Sansan era un pedofil subtil si cine ii dadea ocazia avea 10, eu iubitoare de fizica am ajuns dezgustata si timp de 3 ani jumatate am frecat mai mult menta in afara orei, am luat si 2 si 5, 4 si 8. Tot asa.

Chimie e ultima materie la care am avut note de tot rasul, Zorca era o crizata nebuna cu tendinte d-astea ciudate. Am avut note mari, dar am dat si de lucrari la care nu stiam nimic, lipsisem mai tot semestrul dat fiindca era prima ora si nu ma trezeam, 3. Si cand am dat de catenele care zici ca nu se mai terminau prin a X-a 4.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ati plans la vreo nota xd ? Flash 81 49.526 15-05-2015, 08:48 PM
Ultimul răspuns: TLDR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)