Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce manga citesti?

#1
Ma gandeam sa fac un thread in care sa fie ceva mai multa activitate. Acum sa speram ca o sa dea roade.
Ca idee, cred ca toata lumea stie despre ce este vorba. Aici este locul in care fiecare spune ce manga citeste, fie ca este vorba de una singura sau o lista intreaga. Singura conditie este ca fiecare titlu mentionat de voi sa fie insotit si de cateva cuvinte despre manga respectiva. Poate asa mai furam si noi idei unii de la ceilalti Smile

1. Homunculus (Hideo Yamamoto) - In primul rand, trebuie sa spun ca omul asta scrie niste chestii bolnavioare rau de tot. Am mai citit de la el si Ichi the killer, care este si mai si. Spun asta ca sa stiti la ce sa va asteptati in caz ca va bate gandul sa cititi ceva de la el. Cat despre Homunculus, daca ar fi sa o caracterizez intr-un anumit fel, as spune ca este o manga profund psihologica. La baza are o idee prin intermediul careia reuseste sa duca cititorul intr-o calatorie pana in strafundul subconstientului diferitelor personaje. Nici nu stiu daca sa o recomand sau nu. Nici eu nu prea-mi dau seama daca imi place sau nu manga asta. Cert este ca intentionez sa o termin de citit...deci o avea ea ceva.
2. Gantz - M-am procopsit cu manga asta dupa ce am vazut anime-ul care se termina cam suspect. Ce pot sa zic despre ea... Daca v-a placut anime-ul probabil o sa va placa si manga pana intr-un anumit punct. In ultima vreme insa lucrurile au devenit cam ciudate chiar si aici.
3. Bakuman - De manga asta m-am apucat dupa ce am vazut ca are aceiasi creatori ca si Death Note. Chiar nu aveam nici cea mai mica idee despre ce este vorba in ea si sincer am avut o surpriza placuta. Desi este total diferita de Death Note, Bakuman este o manga deosebita din punctul meu de vedere. Probabil ca nu este genul de manga pentru toate gusturile, dar intra zic eu in categoria must read. Pentru cine este interesat, Bakuman este o manga despre manga Smile

De mentionat ar mai fi ca prima este completa, iar celelalte doua sunt inca ongoing. Asta ca sa nu esiste surprize.

Si cam atat momentan. Mai lasam si pentru altii.

#2
that moment you thought a topic like this exists already
Buna idee si... sa speram ca o sa se inghesuie mai multi pe aici! Sau o sa fiu doar eu cu manga-urile mele yaoi si inca o persoana sau doua.

Momentan citesc Koi to Obake no Sodate Kata si nu ma prea impresioneaza. Mai am si alte manga-uri trase acum de Naono Bohra. Am citit Gag Manga Biyori DJ Kima Wa Kanpeki si altele. Din manga pe care o citesc momentan nu am ajuns departe, insa credeam ca o sa fie alte cupluri, dar oricum. Mie mi se pare ca seamana cu Pokemon (>.>) si Yami ni Tooboe, Mune ni Toge .
Da, foarte "sarac" productivitatea pe ziua de azi.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
Er, sa trec si eu sa-mi las parerile pe aici... Momentan citesc:
Love Stage: Un yaoi, bine eu sunt abia la inceput, deci nu pot sa zic prea multe. Imi place cum arata tipii si personalitatile lor sunt asa cute xD Mi-a fost recomandata, deci eu cred ca e o manga buna.
Watashi ni xx Shinasai: Nu pot sa cred ca nu am ajuns la zi inca! Ideea imi place foarte mult, tipii sunt asa de hot. Imi place cum curge actiunea si momentele funneh vin exact cand ti-e lumea mai draga. Mie imi place.
Si cam atat, err... Nu am avut chiar atat de mult de zis, nu?
She's wiskey in a teacup.



#4
Pai deocamdata cam asta ar fi lista pe care o citesc

Another - cred ca stiu toti despre ce este vorba...
Aphorism -
Dedicate to Your Name -
Gate 7 - am citit cateva capitole si nu am inteles deloc despre ce este vorba. Manga se aseamana cu "Dedicate to Your Name" legaturi intre demoni
Junai Mellow - este un h-manga ... da bre.. citesc si asa ceva.
Ousama Game - un manga misterios cu crime. 32 de studenti primesc sms intr o noapte "Ousama Game," primind fiecare cate o sarcina care tr sa o termine in 24 de ore...


Cel mai mult doresc sa citesc acest manga :
Taimashin: The Red Spider Exorcist daca il gasiti dati un PM (nu ma intereseaza ca e in japoneza sau in turca)

#5
Citesc Private Prince. Imi place mult de print si trebuia el pe cat de bine arata sa fie si arogant, dar si porc, nu-i sa? Pana la urma se dovedeste ca este si sensibil, tandru, protector and shit, ceea ce era de asteptat.
Imi place grafica si cum este desenat sensei-ul. O manga bunicica si cu o poveste... interesanta?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#6
Well, nu pot spune ca citesc... mai degraba recitesc Dengeki Daisy, cat si Desire Climax. Bineinteles, dat fiind faptul ca in ultimul timp nu am mai citit nimic interesant... (ummm decat yaoi-uri *laughs*) XD
Tipii din ambele manga sunt pretty cool, ma refer la atitudinea lor, asa, de bad guys 21 They're sexy ok. Firul povestii din Dengeki Daisy imi place atata de mult ! :3 E din cauza ca totul e atat de dulce, Kurosaki se poarta bland cu Teru and mno, this is all. In Desire Climax totul e diferit, ceva actiune pe ici-colo, minciuni, durere (ba chiar am plans la unele faze din manga - good replics also). Per total, i'm gonna finish these mangas soon :3.

#7
Eu unul nu ma prea omor sa citest manga, lasand deoparte orice apuc sa citesc. Insa in ultimul timp am fost atras de una. Am inceput sa citesc si acum 1-2 ani parca, dar am lasat-o, reapucandu-ma anun asta.
Fairy tail este cea mai buna manga citita de mine pana acum. Parerea mea este ca o sa ajunga mai populara ca Naruto, chiar daca au trecut 7 ani de cand a aparut, parca.
Personajele si actiunea mi se par pur si simplu geniale, si fiecare capitol avand ceva ce ma atrage si ma amuza foarte mult.[ mai ales Happy... AYE san! ] Uneori ma cam enerva ca o lupta dintre doua personaje tine prea multe capitole.
Abia astept urmatorul capitol.

Acum mi-am adus aminte, si nu pot sa cred ca am uitat. Mai am o manga la activ.
Claymore cum sa nu uit de ea daca apare un capitol din an in paste si invers T_T
Un capitol apare odata la o luna din cate am inteles, ceea ce este foarte enervant. Prima oara am nceput sa ma uit la anime, insa dupa cele 26 de episoade am fost dezamagit ca s-a terminat. Mi-am luat inima-n dinti si am inceput sa citesc si manga, chiar daca la inceput nu mi-a placut deoarece er a aceeasi actiune ca in anime. In fine. Am ajuns la capitolele dupa care nu s-a mai facut anime si m-am indragostit. Tipu' care a facut manga asta are ceva aparte care atrage pe oricine.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
Sunt pus sa citesc, rar ce-i drept, To Love-ru.
E proasta cu draci, obiectiv vorbind, da relaxanta cand vreau o pauza de la lecturi mai ample calumea si asta e in general complet nevinovata in materie de personaje, situatii, poveste si orice de genul. Nu-mi taxeaza intelectul deloc si daca as avea mai mult chef probabil as face liste cu chestii care le prezic in ceea ce o sa se intample.
Partea de echi recunosc ca-i destul de buna. Nu-i grosolana si nu-i PREA cuminte, asa ca nimereste un balans bun cu partea amuzanta. Presimt ca personajul principal (care-mi pare a fi inca un pampalau COMPLET neinteresant) are sa stranga in cele din urma un harem in jurul lui (fantezia oricarui otaku doar). De n-as putea numi cel putin 20 de anime-uri asa....
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#9
Citesc o manga a carui nume i l-am uitat. Sper sa o gasesc pe laptop. Mai citesc si Fuhoni!, dar nu vreau ca bietul meu prieten din copilarie a uke-ului sa sufere (so sad).
Am inceput sa citesc si Nise no Chigiri de pe MangaGo. La Subarashii Shitsuren sunt la pagina 52. Mi-a fost jena sa urmaresc cum seful acelui baiat il alearga for something and something.
Ma apuc si de citit Lovers on a Desert Island, fiindca cred ca am mai citit-o si as dori sa o recitesc sau daca nu am citit-o, atunci sa o lecturez din nou. [/i]Vibrator Company[/i] este si ea pe lista de citit. Nu am ajuns departe, pagina 29.
Stiu, stiu, cam multe, nu? Asa-s eu (me and my obsessions). Revin cu altele fiindca eu pe aici nu am mai trecut. Manga addict and lazy person (too lazy to write all the yaoi I read those days. Blasphemy!).

@Cristina_ I know.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#10
(28-04-2012, 02:52 PM)yaoi maniac A scris: Si Vibrator Company mai citesc.

Ce interesant suna 21

Eu am cam somat in ultima vreme, dat fiind ca s-au adunat cam toate pe capul meu. M-am decis intr-un final sa ajung la zi cu Hajime no Ippo, ca nu am mai citit ce cateva luni din ea, si chiar parca mergea sa ma relaxez cu genul asta de manga. Daca as putea, cred ca as citi mai tot timpul sports manga. Mai ales daca sunt asa amuzante ca Hajime no Ippo.
Altceva ar fi The Breaker: New waves, care continua povestea din The Breaker. Tot cu "batai", ca doar sunt intr-o perioada din aia in care n-am chef sa citesc chestii prea complicate.
As mai zice si de Claymore, ca taman astazi am citit ultimul capitol aparut, dar sincera sa fiu la cat de greu apar capitolele si la cate chestii am citit intre timp, am cam pierdut putin sirul povestii. Ar trebui sa o las si pe asta sa se adune mai multe capitole si s ao iau frumusel de la capat, dar cand o sa fie timp si mare plictiseala in aer.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)