Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce manga alegi?

#1
Waii , am căutat topicul dar nu l-am găsit T_T deci sper că nu mai există vreunul asemănător, I really serched [ the serch button ] but nothing came so I just thought I should open ză topic.
Cred că este destul de clar, se vor pune două manga-uri şi userul următor va trebui să aleagă una dintre ele argumentându-şi părerea. Prin argumentare nu mă refer la faptul că trebuie să spună doar : îmi place. e chiar tare. Ah e mişto . Sau lucruri de genul. Vreau să vă argumentaţi bine alegerea. Ok? ~
Puteţi pune mangauri care fac parte din aceleaşi genuri, sau din genuri total diferite. Nu contează ~ .

So, me first . Propun :
Nana VS Vampire Knight

#2
Well.. Nana este o manga foarte drăguţă. Îmi plac personajele. Şi povestea este interesantă. Îmi place şi grafica ei. Vampire Knight.. Am citit câteva capitole, dar la un moment dat m'am plictisit de ea. Personajele sunt foarte interesante.
So.. Aleg Nana.

Next: AAA vs. B.O.D.Y
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#3
Well sincer AAA nu am citit dar am încercat să o citesc acum ceva vreme în urmă... Şi îmi amintesc că nu mi-a plăcut deloc grafica şi m-au enervat chiar primele pagini aşa că am lăsat-o baltă şi nu m-a interesat. Pe de altă parte de B.O.D.Y nici nu prea auzisem până ce nu am dat azi pe la topicul ăsta. Momentan am citit doar 4 capitole dar e atât de interesant şi drăguţ. Bine sunte unele chestiia colo care sunt, I mean, vor parcă să pară imprevizibile dar devin aproape evidente. : )) oricum au fost până acum părţi foarte amuzante şi nu mi-a venit să cred de fapt ce fel de tip era ăla , lol : )) I thought he was a good cheering guy who works hard not a dork though and he was sweet, but then... a host ? wtf . Mişto, oricum mi-a plăcut ce am citit până acum. Are o grafică destul de bună şi ordonată plus că nu e o manga grea de citit. În comparaţie cu AAA which I trutfully dont like.
Aleg B.O.D.Y

next : Koi Uma versus Kimi ni Todoke

#4
Cu siguranta Kimi ni Todoke

Chiar imi place manga asta. Are o grafica frumoasa, actiune interesanta, amuzanta si atractiva. Koi Uma n-am citit, dar chiar daca as fi facut-o, nu cred ca-mi schimbam alegerea XD. So Kimi ni Todoke ramane 4 .

Strobe Edge VS Skip Beat!

#5
Hmm, să vedem.
Dacă mă întrebai de Skip Beat anime*-ul, atunci nici nu încăpea discuţie şi îl alegeam. Însă, fiind vorba de manga, nu este acelaşi lucru. Ştiu că am încercat mai de mult să o citesc, după ce am văzut anime-ul şi nu am reuşit. Mi se părea cam greu de citit, poate pentru că deja ştiam cam ce o să se întâmple şi eram familiară cu story-line-ul : - ? ăh, în fine am încercat să citesc de la început şi de la un anumit capitol, cam de unde am înţeles că s-ar continua povestea de unde a rămas anime-ul DAR sincer nu am reuşit . Nu mi-a plăcut atât de tare.
Aşa, cât despre Strobe Edge m-am apucat să o citesc mai devreme pentru că aveam chef de altă manga : )) cum aştept să apară capitole la cele pe care le citesc şi sunt ongoing , şi nu mai apar odată . Enfin, ideea este că am încercat să citesc şi mi s-a părut destul de ok. Făcând o comparaţie cu Skip Beat manga, în cazul de faţă, mi se pare o manga mai uşor de citit. Povestea nu mi se pare cine ştie ce extraordinară până acum dar am găsit deja un personaj, hei două de fapt, care să îmi placă. În special Daiki, I so like him . Mi-a plăcut cum a început manga-ul, foarte plăcut şi liniştit. Cât despre grafică... nu mi se pare atât de excepţională şi deosebită , dar merge. Mda, adică ... nu mi se pare cea mai bună de până acum sau extrem de atractivă, dar nu este nici ca şi cum ar fi urâtă. E ok, plus că decurge lin povestea şi e uşor de citit [ aşa mi se pare mie ]. În comparaţie cu Skip beat care mi s-a părut ceva mai greu de citit şi o recunosc - nu am citit-o, voi alege Strobe Edge pe care momentan o urmăresc.

next : The One Versus Nana

#6
Nana! Nu am ce comenta. Povestea din Nana mi-a plăcut extrem de mult, şi în anime şi în manga. Personajele îmi plac cum sunt desenate şi sunt bine proporţionate. Deşi mai mult mi-a plăcut animeul, are şi muzică şi e color, nu pot spune că mangaul mi-a displăcut. Şi în manga îmi place cum arată Nana 65

Next: Lovely Complex vs. Bleach

#7
Lovely Complex este intradevar foarte amuzant si am vazut si anime`ul...Chiar mi`a placut...Daaaaar intotdeauna exista un dar aici este vorba de Bleach, care are o poveste foarte interesanta si imi plac mult personajele si actiunea :3 Deci alegerea mea este Bleach

Next: Psyren vs. Satan 666
KyuMin.

#8
Ştiu că am încercat mai de mult să citesc Satan 666 şi nu mi-a plăcut. Nu mai reţin ce, dar parcă mi se părea naşpa grafica. Acum nu mai reţin exact, dar ştiu că nu mi-a plăcut.
Cât desrpe Psyren, mi-am aruncat ochii peste ea. Nu prea e genul meu de manga, şi oricum în ultima perioadă nu am citit prea multă . Din păcate, nu ştiu nu am mai avut aşa de mult chef.
Aş zice că nu îmi place niciuna, totuşi o să aleg Psyren. Pentru că nu o mai găsesc pe Satan 666 ca să fac o comparaţie între cele două. However, ştiu că nici aceasta din urmă nu mi-a plăcut. Să zicem, Psyren.

next : Dengeki Daisy versus Watashi ni xx Shinasai

#9
Dengeki Daisy pentru ca desi povestea a inceput sa se lungeasca si tot ce se intampla defapt nu se intampla nimic, o citesc. Pentru ca trebuie sa o citesc pentru ca am inceput-o. Si imi place cat de cat grafica. Insa chiar nu mai tin minte inceputul acestei manga, lols. Yes, i have a short memory. Plus ca Watashi ni xx Shinasai mi se pare cam...i dunno.

Anyway, Angel Sanctuary or Ludwig Revolution?
Ar fi imposibil sa nu stie cineva una din creatiile lui Kaori Yuki... xD

#10
Angel Sanctuary ftw :X
Sunt ataaat de mandra de mine, de curand am terminat manga asta neverending [uh, dar nu mai lunga decat Fruits Basket ce-i drept] si mi-a placut la nebunie. Ma asteptam sa ma plictiseasca sau sa nu inteleg actiunea, insa o data ce-am inceput-o n-am putut sa ma mai opresc din citit, veneau si tezele peste mine si eu tot citeam AS ^^; ma bucur c-am terminat-o, nu regret timpul pierdut cu ea. Mi-au placut foarte mult Alexiel si Kira <3 eh hai, si Setsuna. Totusi nu prea am vazut multi fani AS *sigh* in time, maybe.

Next, Shinshi Doumei Cross vs. Full Moon wo Sagashite :3
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)