Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Casatorie, aventuri, sentimente ascunse si replici acide

#1
Heyaaa ^^. M-am decis sa vin si eu cu un fic' de genu, si nu doar cu ficuri yaoi. Ei bine, sa nu o mai lungim atat, sper sa va placa ficul meu si va astept parerile bune-rele care or fi ele.
Personajele imi apartin in totalitate ^^ Lectura placuta si Ja nee.


Edit : Varsta minima: + 18
Gen: Hentai
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: limbaj vulgar!!!
Tipul de comentariu solicitat: Simpla






[center] Capitolul 1
Angel P.O.V
[/center]




Imi fac ultimele retuşuri pentru nuntă. Această nuntă e ca şi cum am fost trimisă la moarte, ca şi cum sunt în doliu. Mi-am ales o rochie neagră, m-am machiat cu negru, mi-am pus pirceurile şi nu în ultimul rând mi-am ales un buchet de trandafiri negri. Părinţi mei m-au obligat să fac acest pas cu un cretin pe nume Chad. Sunt de părere că părinţi lui ar fi trebuit să-i pună numele de "Drake", fiindcă e ca un drac. Pe lângă asta, e şi prost, afemeiat şi nebun. Ca să nu mai zic, că nici nu ne suportăm. Ăh.. o să fie de vis mai ales luna de miere!
Îmi i-au buchetul, urcând în limuzină, aşteptând să ajung la nunta mea. În aproximativ 15 min ajungem, iar uşa îmi este deschisă de "încântătorul" şi viitorul meu soţ, adică de Chad.
Acesta mârâie la vederea mea, privindu-mă ciudat.
- De ce te-ai îmbrăcat în negru?! Eşti nebună?!
- Sunt în doliu. Răspund eu scurt, fără să-l privesc.
- În doliu, după cine?! mă întreabă el, ridicând tonul.
- După libertatea mea.
Cobor din maşină, lăsându-i mască pe toţi cu ţinuta mea drăgălaşă. Păşesc uşor în Biserică, acompaniată de tatăl meu. Căci, el trebuie să mă conducă. Acesta nu-mi adresează nici un cuvânt, căci l-am avertizat că aşa o să mă îmbrac. El ştie, prea bine, că sunt o rebelă şi îmi bat joc de orice şi oricine mă supără, în acest caz, îmi bat joc de această nuntă.
Ajunsă în faţa părintelui, mă priveşte ciudat, apoi spune:
- Nu este cam.. ciudată ţinuta?
- Nu este treaba ta! Tu doar căsătoreştene odată, şi lasă-mă în vacanţă.
Acesta începe să zică aceeleaşi cuvinte, când doi oameni ce se iubesc, hotărăsc să facă acest pas în faţa lui Dumnezeu. Însă nu şi în cazul meu, clar, eu sunt obligată, nu îndrăgostită de acest fraier.
- Angel, îl iei în căsătorie pe tânărul Chad? mă întreabă părintele.
- Am de ales? întreb eu oftând. Da îl iau, din păcate.
Acesta, continuă să vorbească ca mai apoi să-l întrebe pe Chad:
- Chad, o iei în căsătorie pe tânăra Angel?
- Deşi aş prefera să mă spânzur, o fac de dragul părinţilor mei. Da o iau. Spune el oftând şi mârâind.
- Cu toate acestea spuse, vă declar soţ şi soţie. Poţi săruta mireasa!
Măresc ochii cât cepele la auzul acestor cuvinte, neînsemnate spunând:
- Dacă îndrăzneşti să mă atingi, te împuşc, când dormi!
Însă tânărul nu mă i-a în seamă şi îşi lipeşte buzele de ale mele, formând un sărut, dar unul scurt.
După nuntă ceilalţi invitaţi s-au dus la petrecere, însă nu şi eu. Eu am rămas acasă cu Chad.
Priveam cerul, fără pic de nor pe el. Îmi place să stau ore în şir şi să privesc, cerul. E singurul lucru care mă linişteşte.
Îmi aduc aminte că nu sunt singură în cameră, şi că-s într-o rochie neagră.
- Întoarce-te! Vreau să mă dezbrac.
- Acum sunt soţul tău, am dreptul să te văd în toată splendoarea ta.
Mârâi la el, şi acesta ridică mâinile în semn că se predă. Scap rapid, de rochie, îmbrăcând o preche de pantaloni negri, rupţi, acompaniaţi de un maieu alb. La gât îmi aşez "zgarda" cu ţepi şi în picioare îmi i-au teneşi negri.
- Gata.
Acesta se întoarce, privindu-mă puţin buimac. Chipul său, frumos, exprima puţină tristeţe în timp ce ochii săi albaştri îmi dădeau aceelaşi sentiment, greaţă. Nu ştiu de ce, ai mei au vrut să ne căsătorim şi fac pariu că aici e mâna şi alor săi, dar nu am de gând să-mi distrug viaţa cu unul ca el. Am crezut că voi întâlni dragostea.. că voi fi iubită, nu că voi fi obligată la o astfel de căsătorie. Sper că nu au de gând să facem şi copii.. că o să le bag pe gât o serie de înjurături de toată frumuseţea.
- O să ies pe afară, tu faci ce vrei, dar să ştii că nu o să dormim în aceelaşi pat!! îi spun eu, apoi dau să plec.
Acesta mă prinde de încheietura mâini, întorcându-mi privirea spre el.
- Suntem căsătoriţi, iar ai noştri s-ar supăra dacă nu am dormi împreună..
Oftez, dând din cap, în semn că mă predau. Îmi dă drumul la mână, iar eu părăsesc încăperea. Am de gând să stau la piscină, să-mi privesc reflexia. Vreau doar linişte.. ziua de azi a fost una obositoare!
Cobor scările în grabă, ieşind afară, ajungând în dreptul piscini mari. Mă aşez în fund, privindu-mă. Chipul meu alb, exprima tristeţe şi nervi, dar mai ales oboseală. Nu trebuia să le fac pe plac alor mei. Mai bine refuzam, fugiind undeva unde să nu mă găsească nimeni. Acum, trebuie să-mi împart patul cu acel enervant şi să fiu soţia lui. Oribil!
Nu înţeleg de ce m-am lăsat convinsă de ai mei, mai bine refuzam.. ăhh.
Din cauza firmelor, eu sunt "luată" de un idiot. Ce mă voi face? Ce?
Aceste întrebări îmi învăluie mintea. Este pentru prima dată când habar nu am ce să fac, cum să fac să scap.. habar nu am.. şi ce e cel mai rău, este că nu am fost înstare să-mi refuz părinţi la 20 de ani. Exact am 20 de ani şi m-am lăsat convinsă aşa uşor. Adică să fim serioşi, nu m-am lăsat convinsă de ei, atunci când au încercat să-mi dea jos pirceurile şi m-am lăsat acum?! Pur şi simplu mi-am dat dracului libertatea..
Oricum, există divorţ! După ce îşi contopesc cele două famili firmele, bag divorţ.
Mă ridic, cu greu de pe jos, îndreptându-mă spre camera mea. Acolo unde mă aşteaptă idiotul de Chad. Ajung rapid în faţa uşii, intrând fără să bat. Il pot observa pe tânărul băiat, cum stătea aşezat în fund, purtând doar o pereche de boxeri. Corpul său lucrat, îmi trimite doar gânduri perverse. De ce naiba nu s-a lăsat complet gol?!
Acesta mă observă în faţa uşii, zâmbiind în colţul guri.
- Vrei să dormi sau o să mă priveşti aşa toată noaptea?
- Taci, fraiere! Eu să te privesc pe tine?! De parcă eşti vreun făt frumos, ce să spun.
Mă îndrept spre pat, aşezându-mă pe suprafaţa moale, întinzându-mă şi acoperindu-mă cu plapuma.
- Să nu te prind că mă deranjezi! spun eu închizându-mi ochii.
- Ai de gând să dormi aşa? O să-ţi fie cald! spune el, începând să râdă.
- Nu risc nimic, cu tine. spun eu, adormind.
Sper ca mâine să nu fie aici.. să fi fost doar un vis urât, un coşmar..


Ps: Capitol necorectat. ^^
Ps 2: Cam puţin primul capitol, dar mă revanşez data viitoare. Promit.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#2
Helloo !

Ooo,ce fic interesant ÅŸi genial ÅŸi interesant !
O astfel de idee chiar n-am mai întâlnit şi mi se pare super,duper.Descrierea este,dar ar trebuii mai amănunţită.Dialogul,îmi place. E cireşica de pe tort ! + naraţiunea care e foarte ok. Tot ce m-a deranjat,a fost faptul că a fost cam prea scurt.Foarte scurt.Adică,voiam mai mult mai ales că e +18.Rawwwr * laughing *
Aştept next-ul ,mă anunţi când apare da ?
PS. Scuze că dau aşa com,nu mă prea pricep la comentat. * laughing *

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#3
~Hellooo. Am venit si eu pe aici exprimandu-mi ne/multumirile.
1. Descrierea nu mi-a placut absolut deloc. Nu prea ai avut unde trebuia. Sincer habar nu am cum arata vre-o persoana de orice fel, inafara ca stiu care-i fata si care-i baiat. Nu stiu decat cum era imbracata ea, ca si mireasa indoliata(apropo e interesant) si cum s-a imbracat acasa. Nu stiu cum ii cheama pe parinti, la amandoi, cum e casa, cum e afara, in biserica? Cum s-au simtit parintii cand au vazut-o imbracata asa?sau ceilalti invitati?. Petrecerea de nunta la care mirele si mireasa erau absenti cum era? ne puteai descrie macar putin cum se distrau sau cum nu se distrau ceilalti fara ei. Ma bucur ca lui Angel ii place cerul, stele ma rog. Dar asta si faptul ca are douazeci de ani nu ma incanta. Eu stiam ca doar adolecentii EMO se imbraca la 16-17 ca ea la 20. Oricum mi se pare destul de draguta ideea. Ei bine titlul nu spune prea multe dupa mine decat faza cu "repilci acide". Cam atat.
2. Naratiunea a fost foarte grabita. Cum am mai spus nu ai descris nimic. La tine actiunea vine "se pregateste-ajunge la biserica-se casatoreste-vine acasa(nu se duce la petrecere)-pleaca din casa-revine-doarme. Toate astea intr-o singura zi. Puteai spune mult mai multe, cum ar fi nu stiu, ce avansuri ii face Chad din moment ce l-ai descris(putin de tot) ca-i afemeiat inseamna ca stia cum sa se poate cu fetele sau parintii sa ii roage sa fie prezenti pentru a primi uralele de "Casa de piatra" etc. Oricum putea fi si mai grabita, deci e binisor aici.
3. Dialogul a fost bunicel, nu a fost prea sec asa ca ai avut unde te uita din lipsa de altceva. Au fost unele pasaje dragute dar cam atat.
4. Greeli de scriere nu am observat pentru ca eu una sunt prinsa de poveste(adica ma concentrez asupra povestirii), nu stau sa evidentiez fiiecare litera (+ sau -).
~Pai, cam atat am avut eu de spus, sper ca te-am ajutat si anunta-ma cand pui next-ul. :D
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#4
Deci' am venit cu nextu, deoarece primul capitol e tras de păr, dar.. sper să vă placă în continuare!
Aştept părerile voastre, baftă la lectură şi Ja nee! :)





[center] Capitolul 2
Chad P.O.V [/center]






Soarele răsare, anunţând astfel o nouă zi. Un nou început de viaţă pentru mine.
Acum, nu mai sunt doar eu, ci şi această Angel. Am o soţie, o să vină şi responsabilităţi.. nu mai pot să mă comport ca un puşti, chiar dacă ea o face. Cine ştie, poate o să trebuiască să avem şi copii..
Oftez sonor, coborând din pat, îndreptându-mă spre baie. În momentul de faţă mă aflu în casa lui Angel. Mai bine spus, vilă. Pereţii de sus sunt vopsiţi într-o culoare galbenă, cam ca şi părul meu, în timp ce parchetul lucios se întinde de-a lungul podelei. Vila este din două etaje. Jos fiind 6 camere, plus livingul, bucătăria şi "încăperea angajaţilor", iar sus sunt exact 10 camere. Habar nu am de ce au avut nevoie de atâtea spaţii dacă nu sunt folosite. Poate pentru rude.. sau prieteni, cine ştie.
Pe la geamurile termopan, sunt aşezate câte două flori, pentru aspect bănuiesc, în timp ce pe hol sunt micuţe covoraşe pufoase de culoare portocalie. Se asortează bine cu pereţi.
Ajuns în baie, scap de haine, lăsând la vedere corpul meu bine lucrat, intrând în cabina de duş.
Baia e una destul de spaţioasă, deoarece este un jacuzi, o cabină de duş şi o vană mare. Faianţa este de culoare albastru închis, cu mici liniuţe de un albastru deschis, în timp ce în mijlocul băi se află o oglindă mare, curată.
Cine a făcut vila şi a decorat-o e un adevărat geniu. Casa asta e ca un curcubeu, dar nu în sensul ciudat.. ci în cel bun. Nu am mai văzut o asemenea armonie, din cauza unor simple culori.
Un mare înţelept spunea odată că "Lumea e pictată în alb şi negru". Hăh, a mea e pictată în toate culorile posibile.. deşi sunt tris.. liniştit, dar trist.
Sunt căsătorit cu o femeie pe care nu o iubesc, pur şi simplu nu aş putea s-o fac. E imposibilă, vulgară, arată bine.. da' tot vulgară e.
Şi în plus, se comportă ca o fetiţă răzgâiată, uneori.. alteori, îmi dă senzaţia că e tipa dură.. şi foarte rar, simt, cum e o finţă inocentă, care suferă dintr-un anumit motiv. Chiar dacă ne-am aruncat replici acide, direct în faţă, suntem căsătoriţi. Nu avem ce face.. sau poate ar fi un lucru, ar trebui să încercăm, să ne înţelegem, deoarece vom trăi împreună. Nu ştiu dacă ai ei i-au spus, însă această vilă, ne-au lăsat-o pentru a trăi amândoi în ea, pentru a putea fi fericiţi..
Fericiţi pe naiba! Noi nici măcar nu ne suportăm.. iar, când vorbim ne înjurăm sau zicem ce ne vine la gură. Părinţi mei, mi-au spus "Stai liniştit, o să fie bine". Ăham.. bine pentru ei! Căci pentru mine.. numai bine nu e.
Am făcut acest sacrificiu pentru nenorocita lor de firmă. E singurul lucru pe care l-am făcut pentru ei, dar deja îl regret.
Picăturile de apă, devin din ce în ce mai reci, făcându-mă să realizez că am părăsit demult planeta "Pământ", cu gândul.
Opresc apa, ieşind uşor din cabina de duş, călcând pe gresia rece. La contactul meu cu, gresia, corpul începe să-mi tremure uşor.
Îmi acopăr zona intimă cu un prosop, servindu-mă cu încă unul pentru părul meu.
Picuri reci, mi se preling pe pătrăţele, făcându-mă mai apetisant, decât sunt deja. Părăsesc baia, îndreptându-mă din nou în camera mea.. sau "camera proaspeţilor însurăţei" cum zic ai noştri. Sună penibil.. la fel şi situaţia în care sunt pus.
Păşesc uşor în încăperea luminată de zeul "Soare", reuşind să nu o trezesc pe tânara mea soţioară.
Ajuns în faţa patului, mă aşez pe suprafaţa moale, privind-o. Când doarme parcă e mai frumoasă.. când doarme, am impresia că ei chiar îi se potriveşte numele de "Angel".
Ochii săi verzi, acum sunt ascunşi sub ploape, în timp ce părul ei negru ca tăciunea, se întinde dezordonat pe suprafaţa unei pernuţe. Corpul ei, e mic şi firav, iar ieri.. când s-a dezbrăcat, nu m-am putut abţine şi am tras cu ochiul. Am putut observa tatuajul ei, ce se potrivea întocmai cu numele. Adică ce înger ar fi acela, fără aripile lui?
Are bătute în pielea spatelui, două aripi de înger. Deşi, temperamentul ei, nu o face să pară tocmai un înger ci opusul. E încăpăţânată.. se vede cu ochiul liber. Am putut observa de asemenea, pirceurile ei, ce şi le-a scos într-un final, după nuntă. Avea două în buză şi unul în sprânceană.
Poate, cu aspectul ei, "negru" vrea să-şi ascundă adevărata personalitate.. poate.. sunt atâtea "poate" în capul meu, că nici eu nu ştiu ce mai vreau să zic. Şi totuşi.. simt că voi afla, într-o zi, de ce adoptă acest stil, de ce-i place să se îngroape în întuneric.. voi afla, am nevoie doar de răbdare.
Fără să-mi dau seama, fata se trezi, privindu-mă ciudat.
- Ce cauţi aici?! şi mai ales în prosop? Pedofilule!!! ţipă ea la mine.
Zâmbesc în colţul guri, privind-o fix. Ochii ei, exprimau, doar ură în momentul de faţă. Mă întreb, de ce. Doar nu i-am omorât pe cineva drag şi nici nu o voi face, iar dacă e treaba cu soţia, ei bine.. nu am vrut.
- Scuze.. eu, am făcut duş.
Angel îşi plecă privirea, la auzul cuvintelor mele. Nu mai zicea nimic, doar.. tăcerea ne mai însoţea în acel moment. Păcat că liniştea nu dură mult.
- Şi nu puteai să te îmbraci sau ce?! Pune ceva haine pe tine!!! Nesim..
Îi pun un deget, peste buze, oprind-o din ce avea de zis. O privesc, prin marea ochilor mei, ca mai apoi să-i spun :
- Nu sunt nici cum, pentru tine sunt doar Chad. Ok? Crezi că mie îmi convine că sunt căsătorit cu tine? Crezi că mie îmi este ok, când.. mă trezesc dimineaţa, lângă mine aflându-se o femeie, pe care nici nu o iubesc! Hă? mă răstesc eu la ea.
- Ieşi afară!! Te urăsc. Îmi spune ea, scuipându-mă.
Mă şterg pe faţă, ieşind din cameră. Nici măcar nu ştiu de ce i-am spus toate acele lucruri, în fond, nici ea nu e de vină.. doar că nu sunt obişnuit cu ifosele nimănui. Acum, chiar îmi pare rău pentu ce i-am spus. Oricum, nu o să-mi cer scuze, căci, eu nu fac aşa ceva, doar îmi pare rău..
Păşesc, uşor, pe parchet, îndreptându-mă spre curte, sau mai bine zis spre piscina din curte. Am de gând să înot puţin, chiar dacă gol.. doar nu mă vede nimeni, nu?
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#5
Ei bine, next :



[center] Capitolul 3.
Angel P.O.V
[/center]



- Nu sunt nici cum, pentru tine sunt doar Chad. Ok? Crezi că mie îmi convine că sunt căsătorit cu tine? Crezi că mie îmi este ok, când.. mă trezesc dimineaţa, lângă mine aflându-se o femeie, pe care nici nu o iubesc! Hă? îmi spusese pe un ton răstit.
- Ieşi afară!! Te urăsc. Îi spun eu scuipându-l.
.

Într-un fel avusese dreptate. Nu mă iubeşte şi nici eu pe el. Ştiu cum se simte în această privinţă. Probabil şi el sperase că-şi va găsii dragostea, însă tot ce a găsit a fost compania mea. Oftez prelung, luându-mi genunchi în braţe, lăsându-mi capul pe unul din ei.
Acum, ochii mei verzi ca cel mai scump smarald, sunt trişti. De ce i-am spus că îl urăsc? şi mai ales, l-am şi scuipat. Nu înţeleg pur şi simplu de ce am reacţionat aşa.
Poate.. doar pentru că îmi spusese că pentru mine e doar Chad şi pentru tonul pe care îl folosise când mi se adresase. Nu ştiu dacă e la curent, dar eu nu accept să se ridice tonul la mine, oricine ar fi. Reacţionez violent şi scuip sau lovesc, cu orice prind la mână.

Îmi eliberez genunchi, lunându-mi în palme câteva şuviţe de păr negre, ce-mi aparţineau mie şi doar mie, evident. Am început să le răsucesc pe un deget, gândindu-mă încă la reacţia ce o avusesem. Încă replica lui îmi suna tare şi clar în minte, atfel deranjându-mă. Nu înţeleg, de unde atâta tupeu pe el? Cine naiba se mai crede?

M-am ridicat din pat, cu gândul să înot puţin. Aşa poate că o să mai uit de cele întâmplate mainainte. Sper doar că fraierul blond, nu o să mă deranjeze, altfel o să-i bag pe gât prima vază ce-mi iese în cale.
Din dulap, îmi aleg un costum de baie de culoare sau mai bine zis, non-culoare neagră. L-am îmbrăcat repede şi m-am privit în oglinda din camera noastră. Îmi venea perfect. În costumul de baie ce-l alesesem, mi se vedeau fesele, deoarece aveau chiloţii cu o "aţă" în fund, cum zice tata. Doar, îmi stătea bine, asta conta. Iar, sânii îmi erau descoperiţi acum de micuţul sutien. M-am întors cu spatele la oglindă, putând să-mi admir tatuajul. Două aripi de înger, mari. Cred că e cel mai reuşit tatuaj pe care-l văzusem vreodată.
Deşii îl admirasem doar de câteva ori de când mi-l făcusem, îl adoram. Uneori, îmi imaginam cum ar fi, ca eu Angel, chiar să prind aripi şi să pot zbura... mereu mi-am dorit să zbor. Însă, e imposibil.
Am ieşit din încăpere, coborând uşor dreptele ce se afişau înaintea mea.

Ajunsă afară, m-am îndreptat cu paşii alerţi înspre piscină. Mărturisesc, că-mi plăcea să înot, acestă simplă acţiune mă liniştea. Contactul cu apa, mă făcea să mă simt o sirenă din adâncuri. Iar uneori, mi se părea că lichidul transparent, îmi era ca o familie.. sau un prieten bun, care mă aştepta.

Fără doar şi poate, m-am aşezat în fund, băgându-mi picioarele în apă. Aşteptam să mă dau mai întâi cu loţiunea ce veşnic sătuse pe marginea piscinei. Îmi torn în palmă un pic din conţinutul tubului, începând să întind pe corpul meu frumos. După ce terminasem "ritualul" veşnic de protecţie, mă afundasem în lichidul primitor. Nu era nici prea rece, însă nici prea cald. Era pur şi simplu potrivit, pentru o baie, la razele calde ale soarelui.

Începusem să fac scufundări, mişcându-mi braţele şi picioarele asemenea unei sirene, scoase dintr-un basm. Mă simţeam bine înăuntr-ul apei. Mă simţeam în siguranţă. Continuam să mă mişc, asta până când dădusem de o siluetă bine făcută şi mai înaltă decât mine. Am ieşit rapid la suprafaţă, iar acceaşi siluetă de care mă izbisem făcuse la fel. Era chiar Chad.

Îl priveam nervoasă, pe tânărul care îmi aruncase în faţă acele cuvinte, în dormitor.
- Ce naiba cauţi aici, câine? întreb eu, în ton putând să mi se citească uşor nervi.
Tânărul blond, mă privea atent, studiindu-mi corpul ce acum era oarecum expus, ochiilor săi. Nu spusese nimic, ceea ce mă enerva şi mai tare. Doar tăcea şi se uita la mine, de parcă eu eram Miss Univers.
- Ei ? Ţi-a mâncat pisica şi ultimul neuron rămas?! mă răstesc eu la el.
- Nu. spuse strâmbând din nas copilăreşte.
Se apropiase tot mai tare de mine, până ce ajunsese în faţa mea. Chipul său, era acum aproape de al meu... poate prea aproape. Puteam simţii cum faţa îmi este invadată de respiraţia sa creoaie, dar totodată caldă şi plăcută.
- Îmi invadezi terit.. însă nu apucasem să termin.
Îmi cuprinsese buzele, într-un sărut. Un sărut pe care nu-l vroiam, însă. Am început să mă zbat, însă nu reuşeam nicicum să scap din strânsoarea sa. Era mult mai puternic ca mine, e evident, dar nu aveam de gând să mă las învinsă.
Îmi întredeschisem gura, primindu-l în lăcaşul meu umed. El începuse să se joace cu limba mea, încercând să mă provoace la un duel. Nu reuşise însă, că eram prea al naibii ca să-i răspund. Vroiam doar să-i fac în ciudă.
Se desprinsese de mine, la fel de rapid precum mă luase prin surprindere cu acel nevinovat sărut, şi începuse a mă fixa cu privirea.
Îmi luase una din mâini între ale sale, parcă vrând să-mi zică ceva. Acum, lăsase jocurile prosteşti la oparte? Sau.. era tot un joc, de-al său?
- Angel... îmi şoptise numele, incitant.
Îmi lăsase mâna purtată de ale sale, până când preţioasa mea mână ajunsese să atingă un "peleu" întărit. Am făcut ochii mari şi mi-am retras imediat mâna de pe acel membru al corpului său.
Am putut simţi cum obraji îmi i-au foc. Cum îndrăznise să facă aşa ceva?! Şi mai ales.. era gol cu mine lângă el?!
I-am aplicat o palmă pe obrazul drept, apoi a mai urmat una, peste cel stâng. Faţa ii se înroşise imediat, după ce îl "atinsesem" într-un mod "calm".
Mă privea amuzat oarecum, iar eu simţeam cum îmi cresc nervi, atingând cerul.
- Eşti un porc, Chad! Să mi-o iei sus, bine?! urlu eu la el.
- Vrei aici sau în cameră? întrebase el, fără pic de nesimţire.
Eu mă rezumasem să-i arăt degetul mijlociu şi să-l las acolo singur, în goliciunea lui.
Oricum, trebuie să recunosc, o are destul de mare. Nu aş vrea, să am de aface cu asemenea monstru.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#6
Bună,bună ! :)))
Wa,ce capitol amuzant ÅŸi destul de hum,pervers ?!:> * laughing *
Mi-a plăcut capitolu ăsta,a fost foarte ok.Uhm,poate ar trebuii să descrii mai amănunţit sentimentele fetei.Până la urmă,a fost obligată să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubeşte. * fuuuuuuuuu *
Ah,Chad,Chad,pervers mare şi adorabil. * raaawr * Ce - ce - ce nesimţit a putut să fie la faza aia ! * laughs * săraca Angel * laughs again * ...naraţiunea a fost foarte ok şi dialogul foarte bine pus la punct. Îmi plac replicile lui Angel. O adevărată leoaică * mrrrr *
Ai avut şi câteva greşeli :
oparte - o parte ( îh,nu ştiu dacă din neatenţie ai uitat să pui space sau mrg : - ?? )
creoaie - defapt,era greoaie.
aface - a face ( aceeaÅŸi chestie cu space-ul )
Şi cam atât ! Aştept next-ul şi nu uita să mă anunţi când apare !
* Multă,multă imaginaţie *

EDIT Daria: mai usor cu *fuuuurile/laughsurile/mrrrrrurile*.

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#7
Fic inchis la cererea autoarei. Daca doresti sa il redeschizi, sa ma anunti.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Slalom printre sentimente Neris 3 2.872 03-09-2012, 02:04 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Sentimente uitate *|Dea|* 14 8.088 16-04-2012, 10:32 AM
Ultimul răspuns: *|Dea|*
  Sentimente atarnate de-o franghie Peppers 8 4.872 12-02-2012, 03:21 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Sentimente puse pe hârtie Rose ^^ 1 1.772 12-01-2012, 11:39 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Sentimente si senzatii.Poezii Storymaker 15 8.348 08-01-2012, 08:51 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Sentimente pe hârtie :]. `Shadow. 2 1.835 07-08-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: `Shadow.
  Sentimente si ganduri yaoi maniac 0 2.187 22-06-2011, 02:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Rupte din sentimente Ichigo. 6 3.500 08-06-2011, 09:04 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Talente ascunse... Uchiha_Shana 2 2.765 23-05-2011, 08:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  [split] Sentimente si senzatii.Poezii Reveuse 0 1.650 27-03-2011, 01:00 AM
Ultimul răspuns: Reveuse


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)