Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bucataria Japoneza

#11
Știu ca sushi este de mai multe feluri. Nu am colindat prea multe restaurante în scurta mea vizita în Japonia. În postul anterior nu am scris toate felurile de mâncare pe care le-am mâncat (le-am trecut doar pe cele care mi-au venit în minte pe moment și care sunt mai cunoscute)

Am mâncat mai multe feluri de sushi printre care: nigiri (nu pot să zic că nu mi-a plăcut, totuși încă nu am reușit să mă obișnuiesc cu peștele crud), maki (mi-a plăcut foarte mult), sashimi (a fost destul de bun însă din nou nu am reușit să ma obișnuiesc cu peștele crud), yakitori, uramaki, norimaki (ultimele doua au fost de asemenea foarte bune)

Am mai mâncat și: soba (am mâncat doar odata, mi-a plăcut. tăiței aștia au un gust chiar bun), udon, somen, tempura, takoyaki, unagi, oden, supa miso, okonomiyaki, onigiri, ramen (de mai multe feluri), kare raisu, yakizakana, tonkatsu, yakitori (a fost pur și simplu delicios), omuraisu și cam atat.

Mâncarea lor mi-a plăcut foare mult.
Încă nu am reușit să merg în multe locuri de una singură (timp prea scurt, aveam de mers în alte locuri cu cei la care stăteam, plus că nu îmi ieșeau bani afară din buzunar de mulți ce erau).
De multe ori făceam mâncare românească acasă așa că nu prea apucam să mănânc mâncare japoneză la fiecare masă.

Data viitoare voi avea mult mai multe zile în care pot să merg în mai multe locuri și plus de asta o să am timp să încerc și alte feluri de mâncare din alte zone precum Osaka, Nagoya, Kyoto.

În afară de asta au niște sucuri grozave (cum ar fi: C.C. Lemon, Minute Maid etc. ) și niște dulciuri foarte bune (cum ar fi: Azuki Ice, Pocky, Hi-chew, Anpan, Makaron, Kompeito, Taiyaki, Dango etc.)
[center][Imagine: ax.png]

“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.”

[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mitologia japoneza. Mitsukai Yoru 5 6.174 06-05-2014, 01:55 PM
Ultimul răspuns: Agrona


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)