Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Boys Before flowers

#1
[Imagine: korea-boys-before-flowers-001.jpg]
Ian Di este o fată, a cărei familie deţine un magazin de curatatorie situat în apropiere de bine cunoscuta Shin Hwa College. . După salvarea un băiat de la sinucidere de pe acoperişul institutului, ea este admisa în şcoală cu o bursa de înot. Jan Di încearcă să evite confruntarea cu F4 cu orice preţ pentru că ştie ce se întâmplă cu cei care sunt împotriva lor. Cu toate acestea, atunci când prietena lui Jan Di, Oh Min Ji, scapa accidental inghetata pe pantofi liderul F4, ea este obligat să declare război liderului F4, Goo Joon Pyo.

Geum Jan Di
Chu Ga Eul->> A verry best friend of Jan Di
F4:
Lee Min Ho
Yoon Ji Hoo [are un zambet de milioane]
So Yi Jung :3 He's smile is so cute :X
Kim Joon


Este K-drama si chiar e super simpaticaSmile o recomand tuturor fanilor de romance si comedy .


Ce parere aveti daca ati vazut aceasta K-drama?
Care este personajul vostru preferat ?


Edit : Am editat un pic [ am observat multe greseli de tastare ><]
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#2
Aceasta drama a ajut succes nebun in Coreea.Una dintre cele mai bune drame coreene.Povestea dintre Jan Di,Jun Pyo si Ji Hoo a fost ceva gen triunghiul iubirii.Scenele de la concursul acela in care era Jan Di imbracata in mireasa mi-au placut.Si spun sincer Lee Min Ho a fost un idiot in rolul asta."Vrajitoarea" cum ii spunea el mamei sale a fost oaia neagra a drame sa zic asa.Kim Bum mai pe la "mijlocul" dramei cand incepuse sa bea era un prost.Sincer se prefacea prea rau.Iar Kim Joon sincer in unele secvente credeam ca este gay.Nu stiu dar gesturile facute de el la ast ama ducea cu gandul.Dra toti actorii din distribute au jucat fenomenal,iar regizorul a stiut foarte bine sa-mi faca treaba.A meritat timpul petrecut in fata monitorului.

#3
"Boys over flowers"este una din dramele mele favorite,daca nu chiar favorita mea39,cred ca da.
Mi-a placut mai mult decat "Hana Yori Dango",am mai zis si in topicul j-dramei;ca prefer drama asta.
Ador personajele,actiunea care este mult mai dezvoltata si interesanta decat "Hana Yori Dango" in opinia mea... in plus este o drama care nu m-a plictisit nici un moment,am savurat tot.Chiar si coloana sonora mi-a placut foarte mult.
Personajele mele favorite: aici am mai multe Ji Hoo si Jan Di,in special si as fi vrut sa ramana un cuplu TT.TT apoi ar mai fi Jun Pyo si Yi Jeong.
BOF este una din dramele in care chiar am sperat pana in ultimul episod ca fata va ramane cu baiatul mai cute 21 nu cu acel bad boy 21.Dar Ji Hoo a fost fraier aici,nu trebuia sa sufere atat dupa Seo Hyun si sa isi dea seama mai repede ca este indragostit de Jan Di dar in loc sa faca asta el si-a pierdut sansa iar Jun Pyo a profitat de ocazie,asa ca eu consider ca a fost vina lui.
In concluzie,pot spune ca aceasta drama este cea mai buna dintre toate variantele in alte limbi Smile referindu-ma la tot(actiune,actori,ost etc)
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#4
Buna!La inceput cand am vazut titlul nu mi-a trecut prin minte ca este Boys over flowers..dar am zis sa intru si sa ma uit.Pana la urma :Xei erau!!Of, as fi vrut sa nu se termine !!Este un film foarte frumos :X!Mi-a placut la nebunie de Go Jun Pyo si de Jandi !!!!8 Si sa nu uit de Ji Hoo ..pacat ca el nu a putut sa ramana cu ea ..dar mi-as fi dorit sa fie si cu Go Jun Pyo 71.Iar baietii din film au totii foarte frumosi 21. :X
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

#5
Am urmarit Boys Over Flowers pe Euforia si mi-a placut la nebunie. Joon Pyo, rol interpretat de inegalabilul Lee Min Ho, mi-a placut in mod special. Eu de ce n-am norocul sa dau peste un tip ca el?! Sfarsitul serialului este cel care nu prea m-a incantat... Ma asteptam la mai mult de atat. Nici macar nu i-a spus daca accepta sau nu, desi este destul de evident ca era de acord cu aceasta propunere, de a se casatori cu el. In orice caz, serialul a fost foarte dragut, toti au facut o treaba minunata.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#6
Uuh, ce parere am? Paaai, a fost, si inca este, k-drama mea preferata. Nu c-as fi vazut prea multe... Chiar acum cateva zile am observat ca-l reda pe Euforia tv, dar tot pe net voi vedea cele trei episoade pierdute. Plus sezonul doi, Boys Over Flowers.
Hmm, dintre toti actorii, cel mai mult mi-a placut Jun Pyo - Lee Min Ho, asta la inceputul. Apoi a inceput sa-l "venerez" pe Ji Hoo - Kim Hyun Jung, imi placea ca era mai tacut, mai retras si avea asa un aer misterios. Si in final, obsesia s-a mutat asupra lui Jun Pyo, iar. La un moment dat imi placea si Wu Bin... De fapt, toti cei din F4 erau superbi! >///<

#7
Pot spune ca este una din dramele mele preferate cu toate ca aveam momente cand imi venea sa l strang de gat pe Jun Pyo. Cu toate astea m am amuzat am plans si m am bucurat la fiecare minut.. Toti actorii au fost minunati , au jucat perfect si si au intrat in rol si unora chiar li se potrivea..
Este o drama destul de frumoasa cu actiune pe masura , actori draguti 8 coloana sonora memorabila. A meritat tot timpul, merita vazuta!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Attack Of the Pin-up Boys nemo-chii 1 3.374 21-06-2011, 10:57 PM
Ultimul răspuns: Aerith


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)