Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Big Bang

#1
Big Bang este o trupă pop coreeană de băieţi. Membrii acestei trupe sunt G-Dragon, T.O.P, Taeyang, Daesung şi Seungri. Cred că ştiţi trupa.

So, ce părere aveţi despre fromaţie ? Care este membrul / membrii preferaţi ? Ce melodii vă plac ?

Mie, personal, îmi place foarte mult această trupă. Toţi membrii sunt drăguţi şi au voce bună. And GD is cute şi cântă bine. Şi T.O.P este drăguţ, hot şi are voce bună. His voice iz manly. ;x
Melodiile mele preferate sunt: Gara Gara Go, Lollipop 2, Haru Haru, Lies, Make Love, Lollipop şi This Love. Chiar am plâns când am ascultat Haru Haru.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#2
Vai cat ador trupa asta <3 de 5 zile le ascult melodiile 21 . Si totul a inceptu de la G-Dragon cat il ador pe baiatu ala ;x . Si formatia e super nu prea am ce comenta la ei au niste voci superbe si cantecele lor au mereu un sens si un mesaj anume :3 .

Mie imi plac foarte mult cam toate melodiile 21. Dar sa zic cateva care ma atrag mai mult <3 .Melodia Big Bang are un ritm super mai ales versiunea in engleza cand o aud incep sa cant versurile chiar daca sunt in coreeana le cant in engleza :]]. Si Lollipop ft 2NEI e super are un ritm pe care iti vine sa dansezi :]] si Lollipop doar cantata de ei e super :3 ,iar Make love e super mai ales in engleza o ador 105. Si This love e super chiar daca melodia e "imprumutata " de la Maroon 5 dar suna mai bine in coreeana xD . Si Top of the world iar o ador si sunt mai multe sau Gara Gara GO!! e wow si melodia asta ma face sa dansez pe ea XD Si Together for ever nu am ce comenta la melodia aia =X. Deci trupa e de nota 10 + ^^.

#3
Big Bang este o trupa formata din 5 baieti, care atunci cand s-au lansat au fost considerati noua imagine a casei lor de discuri, YG Entertainment.

Pana ca trupa sa se formeze, ceilalti membrii mai aveau proiecte solo in industria muzicii. G-Dragon, liderul trupei, vocalistul Taeyang, au semnat cu YG Entertainment inca de cand aveau amandoi treisprezece ani si erau cunoscuti ca GD si YB. T.O.P era un rapper de cartier, sub numele de T.E.M.P.O. . Big Bang au debutat pe 19 august 2006 in Arena Gimnastica în Olympic Park Seul.

Cand primul lor album, Big Bang a fost eliberat acesta a cunoscut un succes remarcabil, fiind vandut in peste 40.000 de copi. El continea single-urile “A fool’s only tears”, “ This Love” si “We belong together”. Al doilea album al lor a aparut in septembrie, si s-a numit "Big Bang is V.I.P.", continand alte 4 singleuri “La la la”, “ Ma girl”, “V.I.P.” so “La La La” varianta instrumentala, avand un numar de vanzari apropiat celuilalt. Si ultimul lor album din anul 2006 a fost Since 2007, acesta fiind vandut in 48.009 copi pana in luna februarie 2007. Pe 8 februarie Big Bang au scos primul lor album cu muzica live din concerte "The First / Real Live Concert care s-a vandut in aproximativ 30.000 de copi. Tot in acel an grupul a inceput turul “Want You” si au vizitat cinci orase Incheon, Daegu, Changwon, Jeonjuand Busan.
Primul lor mini album a fost scos in 2007 si a reprezentat sursa unor schimbari pentru grup. Preluand controlul asupra muzicii lor, G-Dragon a inceput sa scrie versuri si sa creeze compozitii muzicale si au cunoscut adevaratul succes cu piesa “Lies”. Ca primul cantec de pe album, acesta a avut un mare succes devenind primul lor #1 hit. Al doilea lor mini album “Hot Issue" a castigat si Song of the Month Digital Music Award" from Cyworld. Biletele de la concertul lor “ Big Bang is Great” s-au vandut in 10 minute.

Aproape de sfarsitul anului 2007 se spunea ca membrii au fost internati din cauza lipsei de somn si a oboselii. Acestia au reusit sa stranga o multime de premii in acel an, inclusiv” Best Male Group”si “Song of the year” la 2007 M.NET/KM Music Festival. si mai tarziu au primit titlul de “Artist of the year” de la 17th Seoul Music Awards.

Tot la sfarsitul anului 2007, formatia si-a inceput debutul in Japonia, tinand si un concert in Tokyo Dome City. Acestia au primit multe critici in legatura cu albumul lor “With U…”, cum ca ar fi plagiat dupa Joe’s song. Cand s-au intors in Coreea in 2008, au scos un al treilea mini album “ Stand up", colaborand cu “Daishi Dance” si trupa coreeana de rock “No Brain” pentru mai multe piese. "Stand up" a fost vandut in mai mult de 100.000 de bucati, astfel incat “Haru Haru”, prima piesa de pe album lor a fost pe prima pozitie pentru sase saptamani consecutiv, avand si alte piese situate in Top 20 cum ar fi: “Heaven” #2, “Oh My Friend” #9,” A good man” #12 si “Lady”#6.
Tot in acel an au scos piesa in limba japoneza “ Number 1”, albumul clasandu-se pe locul al treilea in “Japan’s Oricon saily album chart”. Totoadata albumul lor “Remember” scos in acelasi an s-a clasat pe locul 1 la “Sunset Glow”. Al doilea lor single “Strong baby”, solo-ul lui “Seungri” nu a avut acelasi succes. Se spune ca pana la sfarsitul acelui an Big Bang a castigat un total de 24.5 milioane de dolari.

In 2009, membrii au avut mai mult activitati solo. Mai tarziu au scos un single cu 2NE1, numit “Lollipop”. Care a ajuns pe locul intai in mai multe topuri. Primul album al lor a fost scos sub cei de la “Universal Music” in August 2009 si a fost promovat alaturi de “My heaven” si “Gara gara Go”.

Pe 18 august 2009, G Dragon a scos albumul lui de debut “ Heartbraker”, Taeyan a scos doua single-uri” Where U At?” si “ Wedding Dress” pentru a promova albumul sau care trebuie scos in 2010 si T.O.P. a ales scena, jucand in drama “Iris”. S-au reunit mai tarziu si au scos piesa “Koe o kikasete” pentru drama “Ohitorisama”.

Pentru cateva zile in ianuarie 2010 Big Bang a avut o performanta in "Big Bang Concert Big Show", urmand apoi ca ei sa se reintoarca in Februarie si sa scoata “Lollipop Pt.2”, cantec folosit pentru a promova Telefonul LG Cyon. Apoi au primit "Best 5 New Artists la 24th" la "Japan Gold Disc Awards". Pentru anul asta ei anunta un nou album. In timp ce grupul va stagna putin. T.O.P., Daesung si Seungri vor lucra la alte proiecte solo si Taeyang isi va promova noul album.

Imi place atat de mult trupa asta incat am imprimeuri pe draperie cu GDragon. E idolul meu sincer si as fi in stare sa ucid pentru el. Imi plac toate melodiile de la ei si sunt T.T ca nu ajung si prin Romania. Cred ca stit despre concertul din 22 mai, atunci cand GD a avut un featuring cu Flo Rida, dmn cat mi-a palcut ca le-a dat peste nas alora. Adica cum sa il acuze de plagiere, si nu doar melodia asta. Am cam ramas 22
Dap Lollipop cu 2NE1 este intr-adevar geniala, oricum tinand cont ca fac parte ambele trupe din YG se completeaza foarte bine. Big Bang este una dintre cele mai tari trupe :X Pentru mine cel putin e THE BEST :X Mi-as da viata asta si rumatoarea pentru o zi cu GD24))

#4
† Charon † viseaza tu mult si bine24)78Trezeste-te la realitate783

Asa,multumm pentru detalii stiam si noi nu trebuia sa ne spui.78
''Imi place atat de mult trupa asta incat am imprimeuri pe draperie cu GDragon. E idolul meu sincer si as fi in stare sa ucid pentru el. Imi plac toate melodiile de la ei si sunt T.T ca nu ajung si prin Romania. Cred ca stit despre concertul din 22 mai, atunci cand GD a avut un featuring cu Flo Rida, dmn cat mi-a palcut ca le-a dat peste nas alora. Adica cum sa il acuze de plagiere, si nu doar melodia asta. Am cam ramas 22
Dap Lollipop cu 2NE1 este intr-adevar geniala, oricum tinand cont ca fac parte ambele trupe din YG se completeaza foarte bine. Big Bang este una dintre cele mai tari trupe 8 Pentru mine cel putin e THE BEST 8 Mi-as da viata asta si rumatoarea pentru o zi cu GD24)) ''

Ce mare si tare te dai fetitzo.Increzuta si enervanta.Traieste mai bine realitatea.Imi e mila de tine sincer24)2178

Si,da e o formatie care merita toate laudele.

#5
Uh îmi place foarte mult trupa. Mai ales G Dragon. Ca să fiu sinceră, am ascultat trupa pentru Gd, prima melodie a fost This Love, un cover după piesa celor de la ăia. . . stai că îmi stă pe limbă. . .maroon5 aşaaaaa. ăfiuuu O.o şi chiar mi-a plăcut foarte mult interpretarea lui. Melodia am ascultat.o mai întâi în engleză că în engleză am găsit-o prima dată, dar după am ddat şi de versiunea în coreeană care mi-a plăcut super mult. Cred că mă apuc să învăţ coreeana 21) totuşi parcă e uşor să înveţi coreeana de la trupe dastea de kpop.
Oricum am ascultat piesele şiii mi-a plăcut foarte mult, trupa e foarte mişto. o.o Prima dată când l-am văzut pe Gd în Lp-ul Breathe i l-am arătat unei colege şi a crezut că are 17 ani O.o plus că îi stătea super mişto cu şapca aia în cap.

So plus că are o super voce.
-

#6
24 Dude, varsa-ti frustrarea de taran virgin si gay in alta parte[ si daca nu esti tip pune mana pe cartea de biologie ca sa iti dai si tu seamana ce sistem de reproducere ai sa treci bine la profil data viitoare]. Nu am chef de copilasi ca tine, care aud si ei despre ceva o data in viata lor. O tu fanule, ai scris si tu ca iti place Big Bang in 9 cuvinte , atat are postul tau. Tot ce ai facut a fost sa dai un quote in post. Doamne, urasc mormolocii de genul, nu obisnuiesc sa jignesc persoanele, dar masoara-ti cuvintele. Big Bang este o trupa despre care probabil ai auzit acum doua zile si te-ai hotarat ia sa comentez si eu ca nu am ce face. 21 Doamne, ce frustrati cu ce m-am dat mare, ca am postat despre ei?
Moama cine stie ce am facut 24 Zici ca am venit la tine si am inceput sa ma laud cu ceva doamne24)) De unde scoateti mama atat de multa idiotenie?24

#7
Bai frate,de ce va certati??????parca era vb de BigBang aici.
Charon a vrut doar sa mai scrie niste detalii,poate i s-a parut incomplet care e faza, chiar nu trebuie sa ne injuram zau asa...
Deci BigBang este o trupa minunata,cu melodii superbe. mie mi-a lasat o impresie foarte placuta,si asta datorita melodiei Haru Haru si Tell me goodbye apoi am ascultat si altele .Preferatul meu este G-Dragon,il iubesc,felul lui de a fi este original,vocea este foarte buna.
Am sa pun cateva poze xD.

[Imagine: BigBang105.jpg]
[Imagine: bigbang-6.jpg]
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#8
Ghici cine isi scoate albuuum~~!
Taeyang! Albumul se numeste SOLAR, iar cei de la YG Entertaiment au fost atat de draguti incat sa ne arate si teaserul + primele 4 melodii de pe album, printre care si cea cu G-Dragon!
Avem asa:
1. Solar (intro)
2. Superstar
3. I need a girl (Feat G-Dragon)
4. Just a feeling

Si teaser-ul:
[Imagine: 20100619taeyangtitletra.jpg]

O sa mai anunt cand apare vreo melodie sau se mai aude ceva~ Ok, nu imi sariti in cap in cazul in care stiati. Am postat pentru cei care nu stiau despre asta. >__>
[center][Imagine: ed6a425.png][/center]

#9
Alright, in primul rand wow, ce de fani GD [mai vine unul >.>"] si in al doilea rand, guys please stop. Aici ne dam parerea personala despre ei, si nu criticam ce zice altul. Si sincer, si eu as face la fel ca si Charon pt a-l intalni pe GD 22 ce mare scofala? Toata lumea ar vrea sa il intalneasca, unii chiar reusesc, si ce n-as da sa fiu in pielea lor =p~

Ji-Yong va ramane pe veci preferatul meu, fiindca ii ador acea carisma, felul lui de a imbraca si sa nu mai zic de frezele lui <3 Imi place ca e timid, si cute si cand e pe scena da tot ce poate din el. Pacat ca atunci cu acel show in care era sa faca inchisoare, era asa de stresat incat nu mai stia de el, si ma rugam sa nu intre si yay a scapat. ^^

Oricum, sa nu uit, restul membrilor au cate ceva special: TOP - ii ador vocea si stilul =p~ , Taeyang - ce corp, dar si ce voce, Seungri - omul asta te omoara la ce corp are, miscarile ce le are in dans si japoneza lui <3 , iar Dae, my cute little boy care pateste intotdeauna cele rele 21 are o voce de inger, care o ador. Multumesc celui de Sus ca nu a suferit grav in acel accident de masina >.< si ca e printre noi acum.

A da, melodiile preferate:
-Let me hear your voice --> melodia mea perfecta <33
-My heaven --> ador melodia asta @_@
-Tell me goodbye --> noua mea obsesie
-Lollipop 2 --> 19 e pusa ca si sonerie la tel xD o ador <3

Dar desigur, si restul sunt superbe, dar aceste patru m-au capturat.. si primele trei nu doar fiindca sunt in jap, ci pentru ce contin [versuri] <3
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#10
Um , GD mi-a trezit interesul pentru Big Bang . Eu personal , sunt o fană mult mai mare a lui , decât a trupei , pentru că prezint un interes enorm pentru el . Dar recunosc că şi trupa îmi place .
Sunt foarte handsome şi extrem de talentaţi , mă bucur că i-am descoperit şi îi ascult cu plăcere .
În primul rând , îmi place stilul lor , ce diferă mai mereu , după părerea mea şi îi ador în melodiile : Haru Haru şi Lollipop . Prima este emoţionantă , iar Lollipop mi se pare foarte cute şi sunt tari scumpi acolo 8 . Seungri îmi place iar foarte mult .
Per total sunt okay , but GD is my angel <3 .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)