Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Best out of two movies

#1
Evident, încep prin a menţiona că acest "joc" nu este ideea mea. 10 Am mai văzut topicuri de genul şi pe alte forumuri şi am zis că ar fi intreresant dacă ar fi unul şi pe aici. E cam aceaşi chestie ca "Alege A sau B" de la secţiunea Muzică.

Eu voi pune două filme, iar următorul user va trebui să aleagă unul, argumentând desigur alegerea făcută. And so on..

The Pianist Vs La vita è bella


Eh, de ce am vaga impresie că acest topic va 'murii'?


#2
Well, ai vaga impresie draga mea Briskly (pentru ca atata timp cat suntem noi doua pe aici, it's not gonna happen.) Hah! si vreau sa am onoarea de a posta a doua ^^

The Pianist Vs La vita è bella
Desi am vazut Pianistul mai demult si mi-a placut enorm, dintre cele doua oricum as fi ales La vita è bella datorita incarcaturii emotionale a filmului si a modului de realizare a acestuia, de prezentare a unei idei destul de morbide printr-un balans delicat. Benigni e un persoaj exceptional, dand dovada de o creativitate atat artistica cat si emotionala peste medie, din modul in care incearca sa ii protejeze pe cei apropiati transformand comedia in curaj si vice versa.
So my vote - La vita è bella

Definitely,Maybe vs. The Proposal
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#3
Chlo, acum tu meriţi un car de huggies. Thank ya. < 333

And I'll edit. Vreau să'mi ţin locul.
Nu că, aş fi prea convisă că ar mai fi cineva care să posteze pe aici :p Pesimista de mine.

Edit.
Nu le prea am cu comediile romantice sau just romance, I'm into drama stuff. Nu au fot niciodată tocmai genul meu, numai dacă sunt 'In the mood" mă uit la vriuna. Încă nu am vizionat un film de genul care să mă atragă precum filmele gen La vita è bella, Girl, Intrrerupted, Tptal Eclipse, The Libertin, The Pianist,V for Vendetta etc.
Totuşi ambele filme: The Proposal and Definitely,Maybe m'au binedispus, chiar mi'a făcut plăcere să mă uit la ele. O să aleg Definitely,Maybe unul dintre motive fiind: I really don't like Sandra Bullock.
..
..
..
Ah, o să mai dau încă o dată edit mai târziu.I must do something now.

Next.
V for Vendetta Vs Black Swan


#4
Ah, dar stiu ca bag mana si ma intind mai mult decat imi permite flexibilitatea dar nu ma pot abtine, vreau eu aici, pot? pot?
Never mind that, of course I can, hopefully...
(ah and lots of huggies for the kiddo. U totally welcome.)

V for Vendetta Vs Black Swan
A Natalie Portman and her skills battle? So ambele vazute, ambele placuta intr-o masura mai mult sau mai putin abstracta, dar cu toata tevatura facuta pe Black Swan si cu dezamagirea cu care m-am ales dupa ce l-am vizionat in sfarsit votul meu va merge clar spre V for Vendetta. So, am vazut filmul acum un car de ani si mi-a ramas in cele mai dark colturi ale memoriei. (Jokin'). Mi-a placut ideea generala de vendetta a filmului si modul in care logica si-a pastrat locul pentru punerea fiecarui detaliu cap-coada. M-a impresionat Portman si faptul ca si-a tuns frumusete de par pentru a juca rolul lui Evey. A fost un adevarat stimulent al gandirii, intregul concept luand forma din idei care nu sunt generate de o inteligenta artificiala.
Presupun ca argumnetele au fost indeajuns pentru a-mi face plauzibila alegerea.

Next:
Something Borrowed vs Thor
I know they are different genres dar asta o sa faca alegerea si mai interesanta.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#5
Thor din pacate nu am apucat sa vizionez, desi am in cap sa il vad. Multi mi-au spus ca este genial si cu siguranta si este. Asa ca aleg Something Borrowed. Am citit cartea acum un an si mi-a placut la nebunie. Devenise cartea mea preferata. Cand am vazut ca a aparut si filmul am sarit imediat sa il vad. Mi-a placut enorm de mult, desi cartea m-a impresionat mai mult.
Actorii si-au jucat bine rolul. Povestea mi s-a parut foarte interesanta. Rachel avea de ales intre prietena ei cea mai buna si logodnicul acesteia xD. Sincer, pe prietena ei o uram : | Nu mi-a placut deloc de ea, deloc, deloc. Mi se parea cam prea egoista. Nu stiu, dupa parerea mea filmul merita nota 10, just my opinion. Trimite un mesaj important pentru noi toti, chiar este o lectie de viata.

Next: A walk to remember vs The notebook
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
A walk to remember vs The notebook

Pentru mine este usor de ales.Cu siguranta aleg A walk to remember.Filmul a fost foarte bun,cu un subiect care ar impresiona pe toata lumea.De cate ori as vedea filmul acesta as plange ca un copilas de sase ani.Mandy Moore a fost exceptionala.Nu ma asteptam din partea ei sa faca un asa rol in filmul acesta.Ce pot sa zic m-am surprins prestatia ei.Cred ca daca as fi vazut si The Notebook,mi-ar fi fost greu sa aleg..poate.

Next: Seriile Final Destination vs The Grudge[1,2,3,4]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#7
Oh, it's so simple for me.
Aleg Final Destination. Mi-au placut la nebunie toate filmeleu, m-au lasat in suspans pana la final. Mereu ma gandeam cum aveau sa moara acei oameni : )). Scenele nu erau sa zic "infricosatoare",ceva care sa te sperie, insa erau scarboase mortile lor xD. Oricum, a fost mult mister pana la final in toate filmele. Cel mai mult mi-a placut Final Destination 2. Nu stiu de ce, multi zic ca cel mai bun este 1, au dreptate, insa pe mine m-a impresionat mai mult 2-ul. Mi-a placut mult finalul xD. A fost tragic, insa melodia te facea sa razi : ))Abia astept sa vad si Final Destination 5. Nici trailerul nu l-am vazut, dar putin ma intereseaza : )). Stiu ca va fi un film bun.

Next: Harry Poter vs X-men (toate filmele ^.^)
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#8
Next: Harry Poter vs X-men (toate filmele ^.^)

Well, mi se pare cam greu sa aleg din doua serii de filme, amandoua bune, si amandoua lungi pot sa zic asa. Desi sunt un fan inrait Marvel, cel putin mai nou, dupa Fantastic 4 incoace, si oricat de mult mi-ar place Hugh Jackman in rolul lui Wolverine, cred ca o sa raman la vesnica pasiune, si cea pe care am crescut, aka Harry Potter.

E oarecum amuzant sa te gandesti ca ai inceput sa citesti volumele, dupa care sa vezi ecranizarile si sa te maturizezi odata cu actorii. Pot spune ca sunt din generatia HP, si acum, stiind ca s-a terminat, ma gandesc ca o sa imi fie greu sa ma dezobisnuiesc sa astept o alta productie HP.

Chiar si developement-ul din punct de vedere tehnic, s-a vazut, de-a lungul timpului in HP si evolutia atat a skill-urilor actorilor, a detaliilor tehnice, cat si a rewriting'ului a crescut odata cu mine.
So yeah, I'll go for The Harry Potter series

Next: The Ugly Truth vs. Failure to launch
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#9
The Ugly Truth, n-am văzut Failure to lunch.

De atâtea ori l-au dat pe hbo comedy încât până la urmă am ajuns să mă uit şi la ăsta. A fost oarecum drăguţ. Îmi plăcea cum vedea Mike relaţile de dragoste. Era chiar amuzant.
Mai era şi întâlnitrea cu Colin, un tip...cam perfect. Drăguţ, parcă studia la medicină, amuzant, romantic, chiar merge. Faza aia când îi zice: ''I saw you looking at another girl''; el: ''What girl?'' eapupicpointing to an old fat woman saling hot dogs* xD

Următorul: Pan's Labyrinth sau Stardust
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#10
Pan's Labyrinth sau Stardust

Le-am vazut pe amandoua si sincer,imi plac foarte mult...asa ca va fi o alegere cam grea pentru mine.Stau si ma gandesc....Stardust,a fost povestea de dragoste dintre cei doi...a fost destul de interesant ,avand in vedere ca au trecut si prin cateva aventuri.Hmm,a fost ok.Pan's Labyrinth mi-a placut si el foarte mult.Fetita a jucat bine,actiunea filmului a fost super ok,iar povestea...de poveste nici nu m-am zic,mi-a placut foarte mult.Cred ca am sa aleg Pan's Labyrinth.M-a impresionat mai mult povestea acelei fetite decat cea de dragoste din Stardust.So...ramane Pan's Labyrinth.^^

Next:
The Exorcism of Emily Rose sau Drag Me To Hell
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Upcoming Movies Yondaime 7 6.109 17-12-2010, 11:36 AM
Ultimul răspuns: Yondaime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)