Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Banuri si cam atat

#1
Probabil se stie deja ca userul @Zwai a fost banat.
Acum imi pun intrebarea cum si de ce.
Consider ca motivul nu a fost unul concret si legitim.
Sunt curios de ce aceasta alegere a fost facuta si daca are vreo relevanta in comformitate cu politica site-ului.
Citat:01. Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la un user - mesajul va fi sters de catre moderatori, iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.

02. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste.
Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la "exmatricularea" de pe forum si la blocarea accesului pe site.
Acest quote are rostul de a evidentia un comportament de care user-ul nu a dat dovada in mod public.
Nu o sa lungesc prea mult, cer doar bazele acestui gest , pentru a-mi lamurii curiozitatea.
Va invit la un schimb de opinii pe acest subiect si mai ales la o justificare.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#2
In scandalul trecut, Zwai a cerut inca o sansa si a primit-o. Ce a facut cu aceasta sansa, banuiesc ca este evident.

Este adevarat, insa, acest user nu a dat dovada de acel comportament in mod public.

Asa cum tot Zupul se schimba, sunt de parere ca si regulamentul ar trebui revizuit in favoarea utilizatorilor. Vad Zupul ca pe o familie, din cauza aceasta nu fac diferenta intre public si privat, dar asta nu inseamna ca sanctionez doar pentru o cearta, o disputa, o neintelegere. De asemenea, si spun in general, cred in "banul preventiv" in cazuri speciale.

Decizia de ban a fost luata in mod neutru, nu doar de 2 admini, ci impreuna cu grupul Zup de pe Skype, unde toate opiniile exprimate au fost luate in considerare in mod egal (indiferent daca au fost exprimate de admini, moderatori, membri etc).

Opinia personala o voi pastra pentru mai tarziu (mentionez ca am o parere negativa despre el, nu una agresiva asa cum pot crede unii membrii). Sunt curios de argumentele aduse.

Daca majoritatea este de parere ca Zwai este sincer cu ceea ce spune despre el (ca nu vorbeste urat niciodata, ca este sincer si deschis, izolat de lume, fara incredere de sine, o victima ce are nevoie de ajutor, atentie si compasiune, s.a.m.d.) atunci sunt dispus sa ii scot banul, dar voi sunteti responsabili de aceasta decizie.

Va incurajez si eu la un schimb de opinii cat mai sincere si mai ales logice.
Code high, debug sober, document drunk.

#3
Mi-as spune parerea cu cea mai mare placere, daca as sti exact despre ce e vorba Smile Respectivul Zwai nu frecventeaza forumul, iar eu nu frecventez chat-ul so... care to enlighten me/us ce exact a facut impotriva regulamentului? Daca nu a facut nimic, atunci ce a facut impotriva unei reguli viitoare care se doreste a fi implementata in regulamentul revizuit? (cel la care s-a referit The Penguin).
[Imagine: 1CGzWYg.png?1]
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"

#4
@ThePenguin
In primul rand as dorii sa lasam trecut la locul lui.
Citat:Este adevarat, insa, acest user nu a dat dovada de acel comportament in mod public.
Tin doar sa subliniez asta. ^
Citat:Vad Zupul ca pe o familie, din cauza aceasta nu fac diferenta intre public si privat, dar asta nu inseamna ca sanctionez doar pentru o cearta, o disputa, o neintelegere. De asemenea, si spun in general, cred in "banul preventiv" in cazuri speciale.
Trecand peste propozitia cu care mai atins la sufletel doresc sa spun ca nu-ti impartasesc optinia.
Nimeni si simpatiseaza sau empetizeaza cu aceleasi persoane. Asa diferenta dintre privat si public trebuie facuta caci de orice faci in privat esti responsabil tu ca persoana. Asta incluzand decizia de a avea sau nu incredere in cineva. Toata aceasta motivatie pornind de la
Citat:Vad Zupul ca pe o familie
. Eu cred in reptilieni si mai nimeni nu-mi impartaseste opinia.
Ban preventiv? Okei, poate comentez alta data.
Citat:Decizia de ban a fost luata in mod neutru, nu doar de 2 admini, ci impreuna cu grupul Zup de pe Skype, unde toate opiniile exprimate au fost luate in considerare in mod egal (indiferent daca au fost exprimate de admini, moderatori, membri etc).
Din nou greist. Decizii luate pe skype cu userii , care desigur au fost implicati? Oh , I see
Citat:Daca majoritatea este de parere ca Zwai este sincer cu ceea ce spune despre el (ca nu vorbeste urat niciodata, ca este sincer si deschis, izolat de lume, fara incredere de sine, o victima ce are nevoie de ajutor, atentie si compasiune, s.a.m.d.) atunci sunt dispus sa ii scot banul, dar voi sunteti responsabili de aceasta decizie
Sincer nu prea ma intereseaza Zwai. De acum vreau sa vorbrim despre el cu termenul de User.
Oh si cam da, suntem pe internet. Asta e doar o remarca aleatorie.
Deja simt o responsabilitate imensa pe umerii mei~ *scuze , nu ma pot abtine*
Citat:Va incurajez si eu la un schimb de opinii cat mai sincere si mai ales logice.
Opiniile mele sunt la fel de personale ca si aceasta actiune.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#5
Ok, nu prea am ideei, cred, de fapt nu stiu cum sa incep. Acum nu e vorba ca tin cu Pingu sau ceva de genul, nu e nici vorba ca fac rau intentionat, ci imi exprim parerea , iar in legatura cu Zwai, umm, nu prea este de incredere. Spun asta desi nu vreau sa dau dovezi pe forum (asta este alegera mea personala, dar daca vreti sa le vedeti, in privat e ok.. ) Prin asta nu vreau sa existe un conflict continuu si sa ne bagam treburile intime pe un forum deschis publicului.
Nu stiu daca toti sau majoritatea ati fost intampinati cu vechiul discurs ca "zupul este viata mea" , precum spun manelisti in legatura cu "muzica" lor , exact cum povestea din anul trecut o implica intr-un fel si pe asta (prin "intr-un fel" vreau sa spun este ca mai sunt reamintite cateva pasaje care ne arata faptul ca nu poate fi de incredere, chiar deloc, Zwai).
Cred ca o sa continue cu ideea ca Zwai mi-a spus el primul cuvant si spun ca nu este asa, chiar eu am inceput sa vorbesc cu el si cred ca a fost cea mai mare prostie. Probabil din mila si in acelasi timp curiozitate am facut asta. Recunosc, am fost dura la inceput si tot ce a crezut el despre mine de la inceput a ramas neschimbat (nu spun cum mi-a zis ca sunt pentru ca stiu sigur ca nu a fost asa).
L-am prins si cu minciuna, acum nu mai stiu exact care si cum (decat una o tin minte, asta am retinut-o din pacate si este vorba de un mic detaliu despre infatisarea sa).
Spune ca nu vorbeste urat, ca isi pretuieste viata, ca ii place sa stea singur (si poate asa este), desi uneori se contrazice chiar pe el, fara sa intervin (se intoarce impotriva propriei minciuni). Are momente si poate este tot timpul cand poarta efectiv pica. "De ce ma bagati in seama? Eu nu am cerut sa vorbiti cu mine!", nu e chiar exact ceea a spus, dar a dat la un moment dat ignor la un user (fara nume, ca nu vreau sa dau, nu ar fi frumos), tot timpul imi reprosa ca de ce nu ii raspunde la mesajul pe care i l-a trimis, ca de ce sta pe invizibil...si toate tampeniile din lume fiind constient de faptul ca el a vrut sa intrerupa orice legatura cu acel user, nu stiu ce voia in schimb?
Este complet adevarat ca m-am purtat cu el destul de nasol, insa si-o merita deoarece imi spunea, aproape de fiecare data "ca el nu este un monstru. De ce il vedem asa? Ca de fapt el incearca sa arata ca este om, ca are suflet". Eu nu stiu ce sa mai cred. I-am acordat toate sansele din lume, am incercat sa-i vad partile bune din toate rele si el pur si simplu nu mai poate scape de ideea aia de acum mult vreme (cred ca majoritatea intelegeti). Am inceput sa cred ca este destul de dubios si ajunge la un moment in care deja e prefacut, pana in maduva oaselor.
Poate ca sunt cea mai mare greseala a sa, insa nu vreau ca ceilalti, care sunt curiosi sa faca vreun lucru stiupid pe care l-am facut eu. Stiu ca si Zwai crede ca mai bine nu vorbea cu mine, din cate imi spunea. Imi este frica de faptul ca este prea anonim sa ne faca noua ceva (ok, asta care nu sunteti fricosi, eu sunt, imi e teama de un prefacut care crede ca vreau sa-l vad doar ca sa stiu ca-i frumos, ca doar asta ma intereseaza pe mine si cand de fapt eu vreau doar sa stiu cu cine vorbesc, sa nu mor , cum se zice, proasta), mai ales cand majoritatea sau o parte din noi ne cunoastem si facem fotografii impreuna si nu ne este teama sa ne aratam identitatea.
Cam asta este ceea ce cred. Fiecare sa faca ce considera, dar mai intai sa aiba grija cu cine vorbesc, in primul rand.
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#6
@ohaio_angel
Citat:Spun asta desi nu vreau sa dau dovezi pe forum (asta este alegera mea personala, dar daca vreti sa le vedeti, in privat e ok.. ) Prin asta nu vreau sa existe un conflict continuu si sa ne bagam treburile intime pe un forum deschis publicului.
Nu, nu trebuie sa dai dovezi pe forum. Chiar daca dovezi e prea mult spus ,trebuie date dovezi DE PE forum, caci realatiile voastre ca oameni nu sunt treaba mea si a comunitatii.
Citat: ne arata faptul ca nu poate fi de incredere, chiar deloc, Zwai

Atunci cine va pune sa aveti incredere in el? Eu vorbesc de lucruri strict despre forum care necisita excluderea din acest mediu digital.
Postul tau vorbeste despre Zwai si relatia ta de prietenie or whatever cu el.
Am Ion Creanga, you don't see the point.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#7
In calitatea mea,de cel mai varstnic user de pe acest forum,imi asum sarcina sa incerc sa va temperez. Si fac asta intrebandu-va de ce atata drama? Si cel mai important,de ce pune-ti la indoiala decizia admin-ului nostru? Hai sa ne gandim un pic,de cate ori a contestat cineva deciziile lui Syryus? De ce nimeni n-a comentat cand Dreams a primit ban? De ce nimeni n-a zis absolut nici un cuvintel,cand a fost banat No names? Eu am fost banata si tot asa,nimeni n-a comentat asta. Hai sa fim un pic cinstiti! Considerati ca daca Sergiu este un pic mai sociabil decat Syryus, trebuie sa l si acuzati de complot? Asta e ce am avut eu de spus
Incercati sa va linistiti si hai sa facem din forumul nostru cel mai bun si cunoscut forum din domeniu. Cancan-urile si dramele in privat.
Moving like the speed of sound
      Feet can`t keep on the ground
                        Can`t stay in one place
                              Keep moving like a bullet train...

#8
In primul rand, sunt un fost admin abuziv, asa ca daca credeti ca puteti sterge topicuri cand eu nu le vreau sterse, va inselati.
BRB, cercetez problema.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

#9
test
Code high, debug sober, document drunk.

#10
Asa, revenind, in ceea ce priveste banul lui Zwai, daca nu va convine puteti oricand sa ma rechemati ca admin, doar stiti cum dau eu banuri.
Din pacate inca sunt hardcodat ca admin in fisiere, asa ca daca din greseala mai dau click pe butoane nu e vina lui Sergiu. Va urez noapte buna si banuri placute.
PS: daca mai are cineva chef sa citeze regulamentul, sa vina la mine. Eu sunt Regulamentul, cel putin pana cand are chef Sergiu sa devina Regulament.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)