Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Baka to Test to Shoukanjuu

#1
[Imagine: 14440.jpg]
Povestea se invarte in jurul lui Akihisa Yoshii. Academia sa imparte strict corpul studentilor in clase, bazandu-se pe rezultatele testelor. Cei mai buni sunt in clasa A, clasa cu scaune rabatabile si aer conditionat, dar Akihisa este in clasa F, treapta cea mai de jos a scarii scolii, mobilata cu piese ponosite, uzate. O fata pe nume Mizuki Himeji este chiar dintre cele mai istete fete in an cu Akihisa, dar a avut febra in ziua testului, asa ca a aterizat in clasa F. Pe langa Mizuki (pe care Akihisa o adora in secret), clasa F il are de asemenea pe Yuji Sakamoto, presedintele de clasa, care a fost prietenul si partenerul lui Akihisa inca din primul an. Scoala desfasureaza experimente pentru a invoca creaturi fantastice, si Akihisa decide sa concureze cu clasa F, incat sa puna mana pe clasele de nivel ridicat. Clasa F foloseste creaturile invocate pentru o lupta apriga pentru suprematia in scoala.

Puteti viziona acest anime si pe Extra Animezup dand click aici.
Vizionare placuta 4...
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
L-am văzut pe Anime Kage , ce am râs la acest anime cu lacrimi chiar . Akihisa şi Yuji sunt aşa de baka xD , am auzit că în vară vine şi sezonul 2 . Deabea aştept <3 Am văzut că e şi o fată nouă O.O.
Dar Mizuki rămâne cea mai minunată ( Mizuki x Akihisa ) <3 sunt tare drăguţi
I want eat your cookie !! ~ Aww =(^.^)=
[Imagine: 570788elqf0x41ri.png][Imagine: 562850x4aysd92pe.gif][Imagine: 2797699zijbtztkz5.png]

#3
E atat de marfa anime-ul asta :X:X:X Cum sa nu-ti placa??
L-am vazut pe animecrazy...nu stiam ca exista si subtitrat in romana 20 Ma rog ii Ador pe Yuji si Shoko 21 Ce sadica poate sa fie fata aia 24 E un anime tare... epic.. ca sa zic asa.. Il recomand tuturor iubitorilor de Shojo si de tampenii multe.... 21
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

#4
Baka to test a fost un anime la care am ras de am fak pe mn 24 Aki este cat se poate de dur,Minami este kawaii(mai ales creatura ei..dar defapt toate sunt cat se poate de kyut),Yuuji si Shouko(cat de geniala poa' sa fie fata aia...) m-au facut mult sa rad, Kouta aka matsurini e genial si are tehnici ninja imbunatatite 2121 Iar restul animeului il face Hideyoshii. HIDEYOSHII ESTE GENIAL. 24 are pana si o baie proprie.
My heart beats like a drum,a guitar string to the strum,
A beautiful song to be sung. :][center][Imagine: rrthre.jpg]
[/center][center][Imagine: sigpic4494044.jpg][/center]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)