Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Azazel vs. ssakura3

#1
Deci care vrea duel??Anuntati aici,tema o discutam pe urma.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#2
Vreau eu, vreau eu !!!!!! M-am si gandit la o tema, dar sa vedem ce zici tu. Astept un comentariu, un pm sau ceva sa vedem daca vrei sa faci duelul cu mine [o fata care nu stie sa tina un aparat foto in mana 21].
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#3
Deci s-a hotarat. Eu vs Azazel.
Eu voi posta pozele pe 10 octomrie si perioada de vot va fi pana pe 31 octombrie. Tema am stabilit-o impreuna cu el si va fi: Train Life.
Va asteptam in numar cat mai mare la vot si.... Succes Azazel Smile
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#4
Am adus pozele !!!! Cum am spus, tema este Train Life. Nu voi mentiona a cui sunt pozele pentru a evita votul pentru prieteni. Deci.. pozele:

1) Poza I
2) Poza a IIa

Sfarsitul perioadei de vot va fi pe 31 octombrie.
Start Vot ! [mereu am vrut sa spun asta 21]
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#5
Amandoua pozele sunt dragute dar a IIa imi place mai mult... Nu pot sa spun foarte clar de ce. Cred ca pur si simplu a lasat o impresie mai puternica pe mine. Prima poza mi se pare mai comuna... De asemenea a doua este mai clara si mai viu colorata ( lucru care din nou imi place 21 ).
Aceastea fiind spuse ( cam trase de par ) votul meu merge la a 2a.

#6
Sa vedem.
Poza 1 : Mi se pare destul de buna, dar, dupa cum spune si Irukandji, e putin cam comuna. Oricum, poza are destul potential^.^
Poza 2: Aici se schimba totul. Peisajul se imbina foarte bine cu tema, chiar daca nu ar avea nicio legatura xD. Sunt oricum destule elemente care sa arate bine privind tema.

Deci, votul meu merge laaa... Pamm: A doua poza. xD
Succes amandurora hug.
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#7
Off, off. Lulu e aici si e gata de comm. ^.^

Poza I : Unghiul e bun dar încearcă, și asigurate, ca următoarele poze pe care le faci sa fie DREPTE. da, pozele în felul acesta, strâmb , nu dau bine deloc. Contrastul bunicel, chiar dacă puteai sa mai lucrezi la el ca acea dunga roșie de pe tren sa iasă în evidenta. Încă un aspect, fotografia e neclara și cum am mai spus, trebuie sa îmi sucesc gatul ca sa o pot vedea. Imaginație ai , nu spun nu, dar se putea și mai bine.

Poza II : Îmi place contrastul dintre verde și negru. Buna alegere. Iar intervine unghiul ala idiot ce ma irita pe mine. Încercați sa țineți aparatul drept. Sau faceți doua fotografii, una cu unghi drept și una cu unghi strâmb iar apoi comparațiile. O sa vedeți diferența și nu ma ve - ți contrazice. Putin neclara poza, dar, asa ii da o anume originalitate, ceva angelic și în același timp artistic.

Iar acum, după un post scurtuț votez prima fotografie.

Succes în continuare! *bear hug*
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#8
Nu sunt o experta, si totusi indraznesc sa imi dau cu parerea.

Poza I: Ce imi place in aceasta poza este faptul ca reusesti sa cuprinzi alementul principal care se incadreaza in tema: Trenul. Sau cel putin o parte. Poza mi se pare un pic mecanica, fara ceva artistic sau deosebit. Nu-mi place la in centrul pozei are loc 'o cearta' a aparatului cu claritatea. Si totusi ai respectat tema, si ai reusit sa surprinzi un unghi, din punctul meu de vedere, ok. Nu ma bag sa comentez prea mult la unghiul unei poze pentru ca sincer nu sunt o experta in asa ceva.

Poza II: Imi place. Are contrastul de culori si acel element 'poza pe poza'. Imi place geanta pe care ai transpus-o in peisaj. Cel putin, mie imi exprima o calatorie luuunga pentru care ai nevoie de un bagajel plinut cu mancare si mai stiu eu. De fapt, nu despre asta e tema? Train Life. Ce imi place aici este faptul ca incerci sa respecti tema vazand totul pe geamul unui tren. Eu spun ca te inadrezi.

Vot: poza II
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#9
Votez prima fotografie pentru că are un tren în ea, chiar dacă tema putea respectată și fără un tren în ea, îmi place mai mult cea cu trenul, chiar dacă niciuna dintre fotografii nu a strălucit nici măcar prin tehnică, măcar dacă contrastul și luminozitatea era ochei, oricum, sunt drăguțe pozele dar cred că se putea mai mult la această temă.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#10
Votez prima fotografie XD Nu are cine stie ce claritate, dar parca ma duce mai mult cu gandul la tema initiala 39 mai ales ca iubesc sa vad si sa emrg cu trenul XD Nu sunt foarte uimitoare dar, cum am zis prima ma atrage mai tare poate pentru tren, poate pentru fundal nu stu clar 21
Oricum votul meu merge la prima cum am zis intr-una 21

Psycho XD



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Azazel vs. Addeh. Addeh 6 4.360 14-12-2011, 08:32 PM
Ultimul răspuns: Ana


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)