Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Au ajuns americanii in '69 pe Luna?

#1
Dupa cum vedeti, am un chef de dezbatut astazi 21)
En fin. Mai acum cateva luni am vazut un filmulet prin care un american spunea ca in '69 cei de la Nasa nu au ajuns pe Luna, ci totul a fost trucat, filmarile fiind facute intr-un studio de film dintr-o zona restrictionata din USA.
Aveau dovezi precum: steagul se flutara cand a fost infipt pe suprafata Lunii, ceea ce nu este posibil, caci in spatiu nu exista aer. Nu se vedeau stelele. Umbrele nu erau in aceeasi directie. Si alte multe dovezi.
Sincer nu cred ca au ajuns pe Luna, mai ales dupa ce am vazut filmul ala unde erau prezentate multe alte dovezi.
Voi ce credeti? Au ajuns americanii pe Luna in 1969?

#2
OMFG .OMFG .

Am văzut pe PRO TV cum Neil Armstrong spunea că totul a fost un trucaj, ca să împiedice nu ştiu ce război . Tata spunea că sunt nu ştiu ce cretină . O.O Ştiam eu !
Personal nu cred. Ei spuneau că nu are cum să fluture steagul pe lună, iar în pozele ălea flutura, şi că nu are cum să rămână o urmă de pantof. Dar în poze era şi această urmă de pantof.

Eu cred că nu au ajuns.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#3
Hehe, îmi place despre ce discutăm noi aici. Nici eu nu cred asta. De fapt, sunt sută la sută sigur că este un trucaj.
Cum ai zis şi tu, Zăpă, totul a fost filmat într-un studio din SUA şi Americanii au vrut să-i facă pe oameni să creadă că ei sunt cei mai tari. Sunt sigur că asta au dorit... să fie consideraţi cei mai buni căci au ajuns pe lună.
Cea mai plauzibilă dovadă este cea că steagul SUA flutură. Cum Doamne iartă-mă să fluture un steag pe lună când acolo nu bate vântul, nu există atmosferă? :]] Aşa-mi dau seama că Americanii de pe vremea aia nu erau foarte deştepţi sau, poate, nu erau bine informaţi.
Ca să-ţi răspund la întrebare: Nu.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
De ce au trucat americanii zborul pe luna?
Simplu 15
Tot in acel filmulet se spune ca SUA era in concurenta cu Rusia. Rusia trimisese deja un satelit un spatiu, iar americanii ca sa nu ramana in urma au trucat toata chestia asta 15
Acolo, in film, aratau poze din doua zboruri diferite pe Luna, si stupoare, erau identice. Dealul, ma rog [.___.], tot ce era pe acolo era identic cu ce se afla in cealalta poza. In prima poza aparea si capatul rachetei, plus dealurile alea si restul, iar in a doua nu aparea racheta, in rest totul era identic. So, asta dovedeste ca totul a fost trucat,. iar cei de la NASA au mintit o populatie intreaga.
Mmm, ma bucur ca nici voi nu credeti 24.

#5
Interesant subiect <33 Da si eu cred, mai mult ca sigur ca a fost un trucaj! Motivul: Cu totii am invatat la istorie ca in acea perioada Razboiul Rece era in plina amploare ( parca pana in 1991 a durat.. ) De ce se numea asa? Tocmai se terminase cel de-al doilea razboi mondial, dar marile puteri de pe atunci ( SUA si URSS ) se "confruntau". Era cei drept un razboi nonmilitar, un razboi in care cele doua tari, se "duelau" care e mai tare si mai mare. Parerea mea e ca acest razboi era extrem de pueril si era la un pas sa ajunga "Razboi Cald" datorita Crizei Rachetelor din Cuba.
Revenind la subiect, motivul pentru care NASA ar fi trucat aceasta "calatorie pe luna" era simplu fapt ca URSS avansa in tehnologie, iar americanii, probabil au vrut sa le-o ia inainte.
Dovada: http://i36.tinypic.com/qxmcjp.jpg Nu stiu ce credeti voi, sau cum vedeti voi aceasta poza, dar mie mi se pare ca acel steag de pe asa zisa Luna, cam flutura... Si eu nu stiam ca pe Luna bate vantu :]]
So, parerea mea e ca americanii nu au ajuns pe luna pe 20 iulie '69 ci totul a fost un trucaj pentru a-i impresiona pe comunisti >:<
[Imagine: bestg.png]


[Imagine: 25qaazp.png]


Merci beaucoup LynnuÅŸor hug


#6
Americanii au ajuns pe luna. Sunt o gramada de dovezi ca asta au facut, de ce se spune ca nu ar fi ajuns. In primul rand dovezile ca nu au ajuns sunt urmatoarele:
- nu se vad urmele pasilor lor pe Luna- e normal asta, de abia se observa craterele de dimesiuni mai micute, cum sa se vada cativa centimetrii;
-steagul nu se misca- pe luna nu exista atmosfera, cum astronautii plutesc e normal ca steagul sa nu se miste dupa. La inceput s-a miscat din cauza ca astronautii l-au potrivit si din moment ce esti mai usor pe luna, a continuat sa se miste o jumatate de ora dupa care s-a oprit.
-umbrele- umbra de oriunde o vezi se observa din unghiuri diferite, de aceea nu a fost captata de sateliti. Americanii au ajuns pe luna.

#7
Faza cu calatoria pe luna a fost simpla, America si Rusia erau intr-o competitie acerba. Rusia a trimis prima vietate in spatiu si a dat americii o palma usturatoare devenint o putere a lumii. Dar cum americanul e foarte mandru ce au zis baietii tre sa-i batem de sa le sune apa in cap. Oricum e mult mai complex subiectul sa nu uitam ca fiecare planeta are o centura de radiatii nocive, cum ar fi putut trece de acele radiatii cu costumele din 1969(imi place terminatia anului) nu stiu. Tind sa cred ca e un fals, deoarece au ajuns acolo si apoi au sistat orice noua misiune. Oare de ce? Eu daca as fi ajuns pe luna mi-as fi puscat un centru de cercetari un laborator. O alianta globala ne-ar fi putut da resursele de care avem nevoie sa ne dezvoltam si pe verticala . Dar e mult de disacutat, daca au ajuns sau nu, anii ne vor spune.

If I cannot smoke in heaven, then I shall not go.

#8
Eu una cred că au ajuns pe lună, ce-i adevărat, e că au decolat cu racheta, şi unde puteau merge? Nu cred că pe vremea aia erauîncă dezvoltate staţiile spaţiale. Chestia asta cu răstălmăcitul istoriei e o prostie, unii care nu au ce face, oameni de ştiinţă[se mai termină şi cu slujba asta că majoritatea "misterelor lumii" au fost descoperite ] vin şi eu cu nişte teorii noi, plictisitor şi grozav de stupid.

#9
Sunt de acord cu HentaiDemon. Oricinetrece de acele radiatii care se afla in jurul planetelor se alege cu boli grave, mutatii si alte chestii.
Tin sa cred ca racheta aia nu a ajuns tocmai pe Luna, ci s-a oprit pana undeva sub acele radiatii, cum deasemenea se spune si in acel filmulet.
Mmm, tot cred ca totul a fost o facatura pentru ca exista prea multe dovezi referitoare la asta.
[imi pare rau ca nu am gasit filmuletul ala inca, caci probabil va veti schimba parerea imediat ce-l veti vedea; este foarte sugestiv]

#10
(06-08-2010, 09:55 PM)ReviÅŸor A scris: So, parerea mea e ca americanii nu au ajuns pe luna pe 20 iulie '69 ci totul a fost un trucaj pentru a-i impresiona pe comunisti >:<
Nu vreau sa fiu rautacios insa razboiul rece nu a fost un razboi de impresionism, ci mai degraba un act plin de tratative militare, in care fiecare tara dorea sa detina suprematia prin puterea armelor iar atunci cand astronauti rusi noncomformisti au venit cu realizarile lor, americanii au facut ce au stiut mai bine: au jucat teatru! Filmul despre care se vorbeste ca fiind cel care a demascat intreaga situatie se numeste Astronauts Gone Wild ! Totodata recomand si filmul Dark Side of the Moon care prezinta povestea precedentului film dintr-un alt unghi. For more related search, consultati-va cu sfantul Google in jurul termenilor : hoax appolo 11 tv footage 1969

(07-08-2010, 10:37 AM)Mitsukai Yoru A scris: -umbrele- umbra de oriunde o vezi se observa din unghiuri diferite, de aceea nu a fost captata de sateliti. Americanii au ajuns pe luna.

Da, se vede din unghiuri diferite dar nu poti sa o vezi din doua unghiuri concurente: adica nu putea sa vina umbra din doua directii!Si sa nu uitam ca suprafata Lunii se incinge FOARTE puternic atunci cand este luminata de soare , motiv pentru care, daca au ajuns acolo, au suferit un oarecare 'discomfort' termic!

(07-08-2010, 11:53 AM)HentaiDemon A scris: fiecare planeta are o centura de radiatii nocive, cum ar fi putut trece de acele radiatii cu costumele din 1969(imi place terminatia anului) nu stiu. Tind sa cred ca e un fals, deoarece au ajuns acolo si apoi au sistat orice noua misiune.
Daca e sa o luam asa, nici nu au avut nevoie sa iasa din atmosfera terestra; au avut nevoie sa arate o racheta fulgerand drept in sus, ca mai apoi, dupa ce trecea de nivelul vizibil, sa se duca la cine stie ce aeroport si sa aterizeze spre a realiza intregul trucaj. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu exista nicio alta inregistrare(de la alte aeroporturi sau antene de satelit) legate de drumul parcurs de naveta, in afara de cele oferite de NASA. De ce credeti ca restul misiunilor au esuat mereu? Luati-o mai simplu: big chunk of metal with lots of fuel goes trough a high density radiation area= big boom!
(07-08-2010, 08:44 PM)Kazuki A scris: Nu cred că pe vremea aia erauîncă dezvoltate staţiile spaţiale.
I beg to differ! Rusii au fost cei care au venit cu ideea de a ansambla statii spatiale in afara atmosferei, asemenea unui joc de lego: piesele erau unite acolo!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)