Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Animax

#1
Animax!!
Am creat acest topic pentru a va exprima parerile in legatura cu: Anime-urile difuzate pe Animax

Va las sa va spuneti opiniile. Asa imi las si mie ragaz sa ma gandesc. Smile
Ja ne! :bye:


Astept comentarii. [/font]
(\_/)
(-.-)
(")(")

SMILE
Darkness does not always equate to evil, just as light does not always bring good.

#2
Etto..tinand cont sa este singurul program din Romania unde se difuzeaza animeurile am o parere excelenta.Chiar daca in ultima vreme cand ma uita la TV vad ecranul negru(si sunt foarte suparata din cauza asta) inainte ma uitam non-stop pe AnimaxTV.Anime`urile sunt excelente si mai sunt si unele pentru copii,imi place foarte mult ca le aranjeaza dupa varste.Adica spre ora 00:00 le pun pe cele mai de groaza sau...care sunt pentru varstele mai mari etc.Nu prea am multe de zis,doar ca pe RDS/RCS animax`ul nu se mai difuzeaza,deci nu am rezolvat nimic -__-/.

#3
Animax era preferatul meu , ma uitam ingrozitor de mult la el xD Eram nebuna dupa el 21 Acum imi apare ecranul negru cand vreau sa vad Animax , dar in timpul zilei cand e Minimax nu se intampla nimic T_T Nu inteleg de ce se vede negru o.O Bunica mea care sta la cateva strazi de mine , are Animax si la ea nu apare ecranul negru :cry: Vreau sa nu mai apara :cry:

Don't try to be perfect . Just be yourself .

#4
Pe animax se difuzeaza multe anime-uri. Dar, a fost scos din grila de programe rcs/rds. Iar eu, pentru ca sunt pe rds trebuie sa caut anime-uri pe net si sa citesc manga. Si uneori nu gasesc ceea ce vreau.
Este o petitie pentru introducerea animx in grila de programe rcs/rds.
Eu am semnat.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#5
@all
RDS, Digi TV( GiGi TV) , NU mai au contract cu Animax
Se svoneste ca vor re-innoi contractul atunci cand Animax va deveni 24/24 (asta asta intre noi, se va intampla pe la sf 2010-inceputul lui 2011 Smile )

PS: Restul televizunilor de cartier (asa le spun eu ), sunt "afiliati" ai RDS si/sau Digi TV si, de asemenea, NU transmit Animax!

#6
Ok, mulţi aţi dat pe la topicul ăsta pentru a vă plânge? Parcă se discuta despre canalul Animax în sine [ ce era înainte şi ce e acum ] , nu despre tristeţea profundă care vă apasă pentru că nu vă merge Animaxul. Aici e spam peste spam [ aproape ] . Dacă nu mai e , de ce n-aţi încerca să spuneţi şi voi ce v-a plăcut la el înainte de a fi scos din grila de programe? Ce animeuri, difuzate pe Animax, vă plăceau? Nu să vă plângeţi.

Să vedem, părerea mea. Mie, sincer, nu mi-a prea plăcut acest post TV . Adică , era bine că erau traduse în română şi aşa mai departe, dar, după ce se termina o serie dintr-un anime, se repeta din nou şi din nou. Animeurile pe care doream să le vizionez, nu erau la TV şi acest lucru mă îndemna să le vizionez pe net. Nici măcar nu mă impresionau prea multe animeuri difuzate. Singurul care mi-a plăcut cu adevărat a fost Nana. Acela a fost şi este animeul meu preferat care a fost difuzat pe acest canal.
Cât despre scoaterea Animax din grila de programe RDS/RCS, ce pot spune? Nimic. Nu m-a întristat şi nici n-am intrat 'într-o depresie cronică' cum a spus Musa în spam... scuze, postul ei/lui. Era de aşteptat să se scoată, având în vedere că trăim 'in ză land of no choice' .

Oricum, decât să vă plângeţi [ precum babele ] , mai bine bucuraţi-vă că mai puteţi viziona animeurile online. Dacă singura opţine era TV-ul şi canalul se ştergea? Ce vă făceaţi? Stiţi cum se spune: Bucură-te cu ce ai.

Poate am fost rău şi aveţi tot dreptul să vă plângeţi, dar n-o să mă afecteze în nici un fel reacţia voastră.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#7
Da, aici sunt de acord cu tine *Metal*. Of course. discuții în general despre Animax , nu contează. Dacă unele persoane au simțit nevoia de a se plânge să le dăm ocazia 21 La un moment dat am simțit și eu asta. Un lucru inevitabil totuși dar cum spui tu, trebuie să ne mulțumim cu ce avem iar eu , personal, nu mai urmăresc anime-uri de câțiva ani la TV cel puțin, mai rar ocazii când mă uit pe AXN Sci Fi. În rest, everything is on internet. So, enjoy guys! ^^
(\_/)
(-.-)
(")(")

SMILE
Darkness does not always equate to evil, just as light does not always bring good.

#8
Animax era programul meu preferat.
Se dadeau cele mai tari animeuri .
Stateam in fiecare noapte pana pe la vreo 3, sa vad animeuri, chiar si d'alea15.
Imi pare foarte rau ca nu mai am programul in plus sunt si emisiunu foarte marfa 46.
Ehh asta e, ma duc la vecina si ma uit24
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#9
Mi-ar placea si mie sa imi mai meagra dar acum tot ce vad este negru 21 dar mi-au povestit niste prietene ca au dat lovely complex si mi-ar fi placut sa il revad a 4 a oara dar de data asta la Tv,pe Animax dar cum nu prea pot...asta e.Traiasca netul 4!
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#10
Same here, am descoperit universul anime-urilor pe Animax. De aceea il voi pretuii toata viata.
Unele anime-uri merita vazute cum ar fi FMA, NANA, Paradise kiss si altele. Insa unele erau bagate ca de umplutura. De la 20:00 de la cat incepea programul pana la si jumatate baga de obicei vreun anime pentru fete de 9 sau 10 ani.
Mai era cateodata doua episoade, unul dupa celalat si asta imi placea. Cat despre anime-uri 'd'alea 15 ' cum zice Grella, eu nu am vazut nici un anime de acest gen pe Animax.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)