Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amphen's

#1
Vroiam de mai de mult sa postez fotografii, dar am tot amanat din lipsa de timp.
Am un Sony Cyber-Shot de 12.1 Mega Pixeli cu, care sunt facute majoritatea pozelor, dar si alte aparate care le mai prind in mana.
So...
[Imagine: Picture063BW.jpg]
[Imagine: DSC04241.jpg]
[Imagine: ladybugs.jpg]
[Imagine: cureeeeeent2.jpg]
[Imagine: DSC04130.jpg]
Enjoy!^^
Viaţa este durere, fiindcă e încadrată într-un ocean de iluzii şi, în acelaşi timp, viciată de ignoranţă.

Mircea Eliade

Deviant
Blog

#2
Hey there, ma bucur ca ai deschis un topic cu fotografiile tale, deoarece pot spune ca sunt minunate toate. Imi plac toate la fel de mult, sunt absolut superbe. Nu cred ca am ceva de criticat la ele. Cel mai mult imi place prima poza, trandafirul este atat de kawaai, imi place cum a fost editata poza, pare o atmosfera atat de melancolica. Deasemenea ai avut un unghi foarte bun. Si a doua fotografie a iesit chiar foarte bine, unghiul din care ai prins florile este perfect, florile fiind foarte frumoase. Imi place cum cade lumina pe ele. Deasemenea m-a incantat foarte mult si a treia fotografie, acele buburuze sunt atat de dragalase. Ai avut un unghi foarte bun atunci cand ai fotografiat, te felicit pentru asta, deoarece chiar te pricepi. Imi place faptul ca te-ai fixat pe subiect, iar peisajul din spate a iesit in ceata. Imi place mult efectul asta.

Mai astept si alte fotografii facute de tine, deoarece chiar te pricep si iti ies bine. Succes in continuare.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
Imaginile in sine[lolwhat?] nu sunt deosebite in vreun fel, dar le-ai captat frumos, aparatul te ajuta mult(nice quality) si probabil sunt si editate. Totusi sunt unele dintre cele mai reusite pe care le-am vazut pe aici. Astept poze noi[notrly], poate incerci ceva nou.

Imi plac buburuzele.
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)