Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alive-the final evolution

#1
[center]Alive- the final evolution
[Imagine: Alive_The_Final_Evolution_chars.png][/center]

Genre: adventure, horror (daca spun ei... ) mystery, Sci-Fi, shounen, supernatural.

Plot: Taisuke Kanou este un elev din Japonia care traieste o viata normala cu sara sa mai mare Yoko Kanou, cei ma buni prieteni ai lui fiind Hirose si Megumi Ochiai. Povestea incepe cand un extraterestru, in cautarea sa de forme de viata gaseste Pamantul cunoscut sub numele de Akuro- chestia asta extrateresta este compusa din suflete imortale care vor sa moara, dar nu pot face asta fara un corp. Acestea se despart si intra in corpurile oamenilor in scopul de a muri. Ca rezultat un numar mare de oameni di intreaga lume incep sa comita suicid si incidentul a devenit cunoscut sub numele de Nightmare Week. Persoanele care rezista influentei lui Akuro, primesc superputeri si sunt cunoscuti ca "camarazii".

Gata cu introducerea, acum partea interesanta (pe scurt): Cand Hirose isi descopera puterile, devine un personaj negativ, o rapeste pe Megumi si se indreapta spre nord in scopul de a gasi "inima lui Akuro". Taisuke obtine propiile lui puteri si pleaca intr-o misiune de asi aduce prieteni inapoi acasa. In aventura lui este acompaniat de noi lui prieteni care de asemenea sunt "camarazi" Yuta Takizawa si Nami Kusunoki (asta dupa ce isi dau in cap putin unul altuia).

Mai multe nu va spun, cititi si singuri, iar daca ati citit deja seria spunetimi ce parere aveti.
Eu ma chinui de vreo patru lunii sa ajung la ultimul capitol. Citeam 5 capitole, facea pauza 2 saptamani, mai citeam 5 capitole iar pauza si tot asa pana la cap 36, dar nu am degand sa ma opresc aici, plus ca au aparut personaje noi...
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)